Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marioneta

Δημοσίευση από Marioneta »

Ο Michael θελει να βλεπει και να ακουει τα πραγματα οπως θελει αυτος να ειναι... η αστυνομια δεν επεσε ποτε τοσα λιγα μορια<12000> και πιστευω οτι δεν θα πεσει ποτε... τοσο... δες βασεις παλαιοτερες και θα καταλαβεις... ο κ. Κουτρουμπελης λεει βλακειες... εγω εχω 17565 μορια και ειμαι με 10% και ειμαι αγχωμενος τερμα κ ο κ. Κουτρουμπελης γραφει για βαση 12.500στο 10%... Ειμαστε σοβαροι; η βαση δεν πεφρτει κατω απο τα 13000μορια για το 90% μην σου πω 13500 οριο... αλλα τεσπα... καλη επιτυχια σε ολους... και με 12000 δεν διαβασες δεν προσπαθησες δεν μοχθησες δεν ατυχησες... αν περασεις(μακαρι!!! )να ξ Πας να αναψεις μια λαμπαδα στην εκκλησια ισα με το αναστημα σου... και να ευχαριστησεις τον θεο... παντα φιλικα...
dj

Δημοσίευση από dj »

Και εγω πιστευω οτι η βαση θα πεσει αρκετα Αλλα οχι τοσο πολυ. Αρχικα πιστευα οτι η βαση θα κυμανθει απο 14000-14300 τωρα ομως νομιζω πως θα ειναι στο 13+ το λιγοτερο, οσο αναφορα το 10% κατα την αποψη μου δυσκολα θα υπαρξει βαση κατω απο 15000. Τιποτα παντως δεν ειναι δεδομενο η αστυφυλακων ειναι η πιο απροβλεπτη σχολη μπορει να πεσουν πολυ οι βασεις μπορει και οχι, υπομονη μεχρι τη Δευτερα. Καλη επιτυχια σε ολους και μακαρι να τα καταφερουμε ολοι!
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από michael17 »

Marioneta να σου πω κατι και μοχθησα και διαβασα πολυ αλλα εβγαλα 12156 γιατι; Γιατι οταν μου ελεγαν στο φρεοντιστηριο να διορθοσω τα γραμματα μου εγω "κοροιδευα"τις καθηγητριες μου οτυι δεν κοβουν για αυτο τον λογο και εκει που εγραφα αρχαια 115-16 εγραψα 9.5 και εκει που εγραφα εκθεση 17 εγραψα 13.6 δεν εχς κανενα λογο να πω ψεματα. Και επισης θελω πραγματικα να μπω στο σωμα απο παντα ηθλα και δεν σκετομαι ουτε τα λεφτα ουτε την επαγγελματικη αποκασταση αυτα ερχονται τριτα. Επιπλεον δεν ακουω οτι θελω αλλα μιλανε απλα τα δεδομενα. Εδω θα ειμαστε και την Δευτερα
Και κατι καινούριο
"Κυριε Κουτρουμπελη σχετικα με την αστυφυλακων στατιστικα ποιες ειναι οι πιθανοτητς η βαση (Γ. Σ) να παεΙ οντως κατω απο 12 "

Κουτρούμπελης
Νίκο από τη μεριά μας δεν έχει αλλάξει κάτι.Για να μη συμβεί αυτό, θα πρέπει ενά ποσοστό περί το 85%, όσων έχουν περάσει τις ΠΚΕ να έχει επίδοση πάνω από 12.000 μόρια, πράγμα που είναι χωρίς Προηγούμενο.

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από lefterisg »

Marioneta έγραψε:Ο Michael θελει να βλεπει και να ακουει τα πραγματα οπως θελει αυτος να ειναι... η αστυνομια δεν επεσε ποτε τοσα λιγα μορια Και πιστευω οτι δεν θα πεσει ποτε... Τοσο... Δες βασεις παλαιοτερες και θα καταλαβεις... Ο κ. Κουτρουμπελης λεει βλακειες... εγω εχω 17565 μορια και ειμαι με 10% και ειμαι αγχωμενος τερμα κ ο κ. Κουτρουμπελης γραφει για βαση 12.500στο 10%... Ειμαστε σοβαροι; Η βαση δεν πεφρτει κατω απο τα 13000μορια για το 90% μην σου πω 13500 οριο... Αλλα τεσπα... Καλη επιτυχια σε ολους... Και με 12000 δεν διαβασες δεν προσπαθησες δεν μοχθησες δεν ατυχησες... Αν περασεις (μακαρι!) να ξ Πας να αναψεις μια λαμπαδα στην εκκλησια ισα με το αναστημα σου... Και να ευχαριστησεις τον θεο... Παντα φιλικα...

Τρανταχτό παράδειγμα η ΣΜΥ που πήγε το 2009 9000 μόρια γι αυτό ποτέ μην λές ποτέ. Οι βάσεις δεν θα ρωτήσουν κανένα που θα πάνε. Όσο για το αν ο κ. Κουτρουμπέλης λέει βλακείες δεν θα συμφωνήσω. Όταν ένας άνθρωπος σου κάνει ολόκληρη ανάλυση και καταλήγει σε ένα συμπέρασμα μιλώντας πάντα επώνυμα και με στοιχεία δεν μπορείς να του λές οτι λέει βλακείες. Μάλλον εσύ λες ασυναρτησίες χωρίς καμία βάση...
NEF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NEF »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι (συνυποψήφιοι και μη) γίνονται τόσο κακεντρεχής μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αντί να στηρίξουν τους πιθανόν αυριανούς συναδέλφους τους (σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη για αυτούς) αρέσκονται με το να το παίζουν ανώτεροι και οι μόνοι άξιοι για το σώμα. Μάλλον είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι. Αν νομίζουν ότι επειδή είχαν καλύτερη επίδοση στα Αρχαία ή στη Φυσική Από κάποιους άλλους αυτό θα τους κάνει και καλύτερους Αστυνομικούς πάλι είναι γελασμένοι. Καλά θα κάνουν να κατέβουν από το καλάμι τους, να αφήσουν άλλους που σίγουρα ξέρουν καλύτερα απ' αυτούς να μιλήσουν για τις βάσεις και να πουν και καμιά καλή κουβέντα σ' αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Εύχομαι σ' όσους αγωνιούν οι ώρες μέχρι την Δευτέρα να περάσουν γρήγορα και σ' όλους καλά αποτελέσματα!

michael17
Λοχίας
Λοχίας

Με το να βγαζουν περισσοτερα μορια νομιζουν οτι γινονται καλυτεροι αστυνομικοι! Δεν μετρανε κυριοι ουτε το ΑΟΘ ουτε τα Μαθηματικα μετραει ο χαρακτηρας
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από gregory-90 »

+10000 φιλε συμφωνω απολυτα σε οσα λες
marioneta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από marioneta »

Δν ξερω ποθ αναφερεστε σε αυτο... Και πραγματικα το πιστευω... Απολυτα... Δεν γινεται ενας που βγαζει 19000μορια (εχει λιωσει το κορμι του ολη μερα εξω... Δεν ειδε ποτε στα παιδικα χρονια του το φως του ηλιου... Για να καθεται να διαβαζει... ) να γινεται αξιωματικος και αυριο να κανει διοικηση... Αλλα ο βαθμος δειχνει την θεληση για να επιτευξη του στοχου... Ολοι ξεκινησατε την χρονια... Ε μωρε θα γραψω ενα 20 μαθ. Γενικης και ενα 20 αοθ... Καιθα περασα αστυφυλακας... Τοσο δυσκολο ειναι... Σας εβαλαν λιγο δυσκολοτερα θεματα φετος και τρεξατε ολοι να κλαψετε στις μαναδες σας... Με ολη την εκτιμηση... Ευκολα η δυσκολα τα θεματα ειναι για ολους το ιδιο και μαθηματικα δεν δικαιολογειται κατω απο 17 να γραψεις οτι θεμτα και να ειναι... Τελος... Ο φιλος lefterisg... Αν δεν ξερει γιατι την χρονια που εγινε αυτο εγω εδινα πανελληνιες... Και ειχαν γινει σκηνικα στην σμυ την προιγουμενη σειρα με αυτους που ειχαν μπει (καψονια... Και αλλα πολλα... Δυσκολες συνθηκες... ) και μετα η αστυνομια δεν συγκρινεται με τον στρατο... Γτ πολλοι απλα δεν εχει μεταθεσεις που εχει ο στρατος... Ειναι δυσκολο πραγμα οι μεταθεσεις... Και το εχω ζησει προσωπικα με τον πατερα μου που ηταν στην αεροπορια... Δεν πας ευκολα στρατο... Αστυνομια... Ξερεις οτι θα τελειωσεις την σχολη θα φας τα χρονια σου στην αθηνα και μετα θα πας σε ενα μερος και δυσκολα 9α σε κουνησουν απο εκει... Ο στρατος δεν ειναι ετσι... Για αυτο δεν παει κανενας... Αν ερθει κανενα 14000μορια σειρα για 90%μην σας κακοφανει καθολου... Με εκτιμηση...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από lefterisg »

1) Είμαι απόφοιτος του 08 και δεν ξέρω τι μου γίνεται...
2) Με το χαρακτήρα σου θα τα πάς πολύ καλά στην ΕΛ. ΑΣ
3) Έχεις δίκιο σε όλα και επιχειρήματα αφοπλιστικά που δεν μου επιτρέπουν να σου απαντήσω... !

Καλή σου επιτυχία...

michael17
Λοχίας
Λοχίας

marioneta έγραψε:Δν ξερω ποθ αναφερεστε σε αυτο... Και πραγματικα το πιστευω... Απολυτα... Δεν γινεται ενας που βγαζει 19000μορια (εχει λιωσει το κορμι του ολη μερα εξω... Δεν ειδε ποτε στα παιδικα χρονια του το φως του ηλιου... Για να καθεται να διαβαζει... ) να γινεται αξιωματικος και αυριο να κανει διοικηση... Αλλα ο βαθμος δειχνει την θεληση για να επιτευξη του στοχου... Ολοι ξεκινησατε την χρονια... Ε μωρε θα γραψω ενα 20 μαθ. Γενικης και ενα 20 αοθ... Καιθα περασα αστυφυλακας... Τοσο δυσκολο ειναι... Σας εβαλαν λιγο δυσκολοτερα θεματα φετος και τρεξατε ολοι να κλαψετε στις μαναδες σας... Με ολη την εκτιμηση... Ευκολα η δυσκολα τα θεματα ειναι για ολους το ιδιο και μαθηματικα δεν δικαιολογειται κατω απο 17 να γραψεις οτι θεμτα και να ειναι... Τελος... Ο φιλος lefterisg... Αν δεν ξερει γιατι την χρονια που εγινε αυτο εγω εδινα πανελληνιες... Και ειχαν γινει σκηνικα στην σμυ την προιγουμενη σειρα με αυτους που ειχαν μπει (καψονια... Και αλλα πολλα... Δυσκολες συνθηκες... ) και μετα η αστυνομια δεν συγκρινεται με τον στρατο... Γτ πολλοι απλα δεν εχει μεταθεσεις που εχει ο στρατος... Ειναι δυσκολο πραγμα οι μεταθεσεις... Και το εχω ζησει προσωπικα με τον πατερα μου που ηταν στην αεροπορια... Δεν πας ευκολα στρατο... Αστυνομια... Ξερεις οτι θα τελειωσεις την σχολη θα φας τα χρονια σου στην αθηνα και μετα θα πας σε ενα μερος και δυσκολα 9α σε κουνησουν απο εκει... Ο στρατος δεν ειναι ετσι... Για αυτο δεν παει κανενας... Αν ερθει κανενα 14000μορια σειρα για 90%μην σας κακοφανει καθολου... Με εκτιμηση...

εισαι ανιδαιος μονο και μονο που βαζεις ονομα μαναδων εδω περα και λες με εκτίμηση. Και αν νομιζεις οτι ξερεις καλυτερα απο μελετητες εισαι γελοιος 12 και κατω θα παει και οταν ντο δεις αν με θυμηθεις. Και δεν ειναι λιγο δυσκολοτερα ηταν τα πιο δυσκολα της 10ετιας αν θες να μάθεις. Πραγματικα ετσι οπως αντιμετωπιζεις τους μελλοντικους συναδέλφους σου εισαι για λύπηση τετοια ατομα δεν θελει το σώμα
marioneta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από marioneta »

Δεν ξερω το υφος του μηνυματος σου (αν ειρωνευεσαι ή οχι.) απλα να ξερεις εσυ και ολοι οπως... Ο nef οτι δεν ειμαι κακος... Ουτε θελω να χαλασω κανενος την διαθεση... Γιατι ξερω 3χρονια ποσο ψυχοφθορα κατασταση ειναι η αναμονη για τις βασεις... Απλα πρεπει η λογικη να ειναι πανω απο ολα... ! ΜΑΚΑΡΙ! Να περασουν ολοι απο εδω μεσα αστυνομια... Ειτε το θελουν ειτε πανε για το μισθο... Γιατι χαλασαν λεφτα πολλα... Χρονο... Δεχτηκαν απειρο stress... Και πραγματικα η αποτυχια ειναι δυσβασταχτη...
καλή επιτυχια σε ολους σας... Και που ξερεις μπορει να βρεθουμε σε κεινη σχολη Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η θα ηρεμήσετε η θα αναγκαστώ να το κλειδώσω.
NEF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NEF »

Αγαπητέ συνυποψήφιε μπράβο! Σ' όποιον έγραψε 20 ΑΟΘ, Αρχαία, Μαθηματικά κ. Λ. Π. Και μπράβο και σε σένα που τα πήγες τόσο καλά. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να έχουμε την ωριμότητα να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί να είναι όλοι άριστοι μαθητές. Δεν μας κοστίζει κάτι να μπορούμε να πούμε μια καλή κουβέντα. Αύριο ο Αξιωματικός όπως λες εσύ (που έχει λιώσει το κορμί του στο διάβασμα και έχει γίνει τόσο μαλθακός που με το ζόρι ή με το να κάνουν κάποιοι τα στραβά μάτια μπορεί να βγάλει το 1000 στις αθλητικές δοκιμασίες και να του δοθεί η δυνατότητα να γίνει σε βάρος κάποιου άλλου) θα στηριχθεί σ΄ αυτόν τον Αστυφύλακα να του κάνει τη δουλειά που πρέπει και αυτός ο Αστυφύλακας (που μπορεί να έγραψε και 10 στις εξετάσεις) να την κάνει καλύτερα από αυτόν που έγραψε 15. Κατά την γνώμη μου σ΄ αυτές τις σχολές θα έπρεπε να είναι διαφορετική η διαδικασία εισαγωγής και όχι αυτή που είναι. Μπορεί για να γίνεις καλός γιατρός θα πρέπει να ξέρεις Βιολογία ή Χημεία. Για να γίνεις καλός Αστυνομικός ή αν το θες Αξιωματικός δεν χρειάζεται να μπορείς να γράφεις πάνω από 17 Μαθηματικά ή Λατινικά που έγραφα εγώ (αν ήθελα να γίνω Φιλόλογος ναι) αλλά να μπορείς να εμπνέεις τους κατωτέρους σου να τους ενθαρρύνεις να τους δίνεις δύναμη και όχι θα ασκείς διοίκηση (η Αστυνομία δεν είναι Στρατός) όπως έγραψες. Αυτό θα έρθει από μόνο του όταν πληροίς τις προϋποθέσεις και όχι γιατί έγραψες άριστα στα Λατινικά. Τέλος να λέμε και του στραβού το δίκαιο δεν κοπτόμεθα για το αν κάποιοι θα απογοητευτούν τάχα αν ακούσουν κάποιους (σίγουρα ποιο ειδικούς από εμένα και εσένα) ότι θα πέσουν αρκετά οι βάσεις και τι θα κάνουν μετά; Απλός κάποιοι μιλάνε από θέση ισχύος και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί κάποιοι γίνονται στενάχωροι Αλλα μάλλον για να αυτοεπιβεβαιωθούν και τίποτε άλλο να το παίξουν για λίγο δυνατοί (εκεί που τους παίρνει).

Ελπίζω ναι να βρεθούμε στη σχολή να αναλύσουμε και από κοντά τις απόψεις μας και να δεις πως μπορεί και να έχω και δίκαιο.

Νομίζω ότι απαντώ αρκετά κόσμια και δεν χρειάζεται να το κλειδώσετε!

katman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από katman »

Με 15920 περναω αστυφυλακων γεν. Σειρα
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Marioneta έγραψε:Ο Michael θελει να βλεπει και να ακουει τα πραγματα οπως θελει αυτος να ειναι... Η αστυνομια δεν επεσε ποτε τοσα λιγα μορια Και πιστευω οτι δεν θα πεσει ποτε... Τοσο... Δες βασεις παλαιοτερες και θα καταλαβεις... Ο κ. Κουτρουμπελης λεει βλακειες... Εγω εχω 17565 μορια και ειμαι με 10% και ειμαι αγχωμενος τερμα κ ο κ. Κουτρουμπελης γραφει για βαση 12.500στο 10%... Ειμαστε σοβαροι; Η βαση δεν πεφρτει κατω απο τα 13000μορια για το 90% μην σου πω 13500 οριο... Αλλα τεσπα... Καλη επιτυχια σε ολους... Και με 12000 δεν διαβασες δεν προσπαθησες δεν μοχθησες δεν ατυχησες... Αν περασεις (μακαρι!) να ξ Πας να αναψεις μια λαμπαδα στην εκκλησια ισα με το αναστημα σου... Και να ευχαριστησεις τον θεο... Παντα φιλικα...
θα δειξει στις 29 ...

katman έγραψε:Με 15920 περναω αστυφυλακων γεν. Σειρα
κατα 99,9% πιστευω οτι περνας.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες