Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 38
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. »

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Όχι φίλε μου μια χαρά είσαι...
Άβαταρ μέλους
Σταθάκος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Σταθάκος »

Κανεις 1.81x1.81 και αυτο που βρισκεις το διαιρεις με τα κιλα σου (δηλαδη 80/3,276=24.41) δηλαδη εισαι μια χαρα
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Φίλε μου το όριο είναι μέχρι 27 δείκτη μάζας σώματος... Εσύ εχεις 24,46. Μπράβο σου...
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Με προλαβαίνετε συνέχεια σήμερα...
GiwrgosL

Δημοσίευση από GiwrgosL »

Ρε παιδια απο που ειδατε οτι φετος ηταν 3650 οι αιτησεις; Και που ακριβως στο σαιτ του υπουργειου Γραφει οτι περσι ηταν 7000 ;
SpirosAgo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από SpirosAgo »

GiwrgosL έγραψε:
krhtikos έγραψε:Εχω βγαλει 13900 στη γενικη σειρα απο γενικο λυκειο εχω ελπιδες;

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις λιγοτερο απο 1% πιθανοτητες φιλε μου...

Σιγά ρε Peter answer παντοδύναμε... Μήπως είσαι και στην επιτροπή μηχανογράφησης και δεν μας έχεις πει τίποτα; Μ'αρέσει που ορίζεις και την πιθανότητα με σιγουριά κιόλας... Μην τον ακούς krhtike μια χαρά είσαι!
SpirosAgo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

GiwrgosL έγραψε:Ρε παιδια απο που ειδατε οτι φετος ηταν 3650 οι αιτησεις; Και που ακριβως στο σαιτ του υπουργειου Γραφει οτι περσι ηταν 7000 ;

http://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx --> Στατιστικά --> Σχολές και προτιμήσεις Γελ... Φέτος δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το υπεπθ!
GiwrgosL

Δημοσίευση από GiwrgosL »

SpirosAgo έγραψε:
GiwrgosL έγραψε:
krhtikos έγραψε:Εχω βγαλει 13900 στη γενικη σειρα απο γενικο λυκειο εχω ελπιδες;

Σιγά ρε Peter answer παντοδύναμε... Μήπως είσαι και στην επιτροπή μηχανογράφησης και δεν μας έχεις πει τίποτα; Μ'αρέσει που ορίζεις και την πιθανότητα με σιγουριά κιόλας... Μην τον ακούς krhtike μια χαρά είσαι!

Φιλε εγω αυτο το ειπα με βαση στατιστικα οχι ετσι επειδη μου κατεβηκε. Η πιθανοτητα η βαση να πεσει 1400 μορια και να φτασει στα 13900 ειναι 1%.
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Αυτό που λες δεν έχει καμία λογική... Εικόνα Τόσα λέμε τόσες μέρες και εσύ μας λες ότι η πιθανότητα με το 13900 που έχει βγάλει το παιδί ειναι 1%... Εικόνα Είσαι επιεικώς απαράδεκτος... Εικόνα
SpirosAgo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

GiwrgosL έγραψε:
SpirosAgo έγραψε:
GiwrgosL έγραψε:

Φιλε εγω αυτο το ειπα με βαση στατιστικα οχι ετσι επειδη μου κατεβηκε. Η πιθανοτητα η βαση να πεσει 1400 μορια και να φτασει στα 13900 ειναι 1%.

Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια λογική αναφέρεσαι; Πως όρισες την πιθανότητα; Αφού δεν έχεις ούτε ένα στοιχείο, παρά μόνο τα στατιστικά από τα γραπτά του συνόλου των μαθητών που έδωσαν πανελλαδικές, το οποίο είναι πάρα πολύ γενικό! Σε παρακαλώ γράψε λίγο τους υπολογισμούς σου...
aAGGELOSs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από aAGGELOSs »

Αλλανια μην κοιτατε περσινες βασεις και γενικα τπτ απο περσυ... Ηταν η πιο αποτυχια χρονια που περασε... Ενας φιλος μου εκανε το 10% για σμυ... Τα μορια του ηταν 9800... Και περασε... Ας μου πουν τωρα αυτοι που κανουν τις προβλεψεις οτι οι βασεις δεν θα πεσουν ή που λενε στον αλλον πως δεν εχει πιθανοτητες και παπ... Ριες πως βγαζουν αυτα τα συμπερασματα... Ποτε δεν ξερεις τι γινετε... Το μονο σιγουρο ειναι οτι φετος δεν εχουν τοση ζητηση οι σχολες αυτες... Ενω και εγω πιστευα το αντιθετο... Λογο κρισης... Στο τμημα μας τα χαρτια τους τα εκαναν 7 ατομα... Και γενικα ακουω οτι δεν παιζει πολυ αστυνομια και σμυ φετος...
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Επικοινωνία:

Απάντηση στον φίλο μου τον SpirosAgo... Καταρχήν δε μίλησα εγώ με στατιστικά αλλά εσύ... Μίλησα για πιθανότητες... Οπότε στις πιθανότητες όλα είναι ρευστά... Μιλάς με ποσοστό άρα και με σιγουριά... Μήπως εσύ πρέπει να δικαιολογηθείς... ; Άκου να δεις... Πρώτον, Η αστυνομία έχει στοχοποιηθεί με αποτέλεσμα οι πάντες να την κατηγορούν... Αυτό ακόμη κι αν δε θελήσεις να Το αποδεκτείς αποτρέπει αρκετούς νέους από την επιλογή της αστυνομίας... Δεύτερον, ο θάνατος των δύο αστυνομικών συγκλόνισε τον κόσμο, γεγονός, που οδηγεί τους γονείς στη προσπάθεια να αποτρέπουν τα παιδιά τους απο το να πάνε αστυνομία... Τώρα θα μου πεις ότι λόγω οικονομικής κρίσης και τα περαιτέρω οι περισσότεροι θα στραφούν στην αστυνομία για σταθερότητα... Αυτή η σταθερότητα τέλειωσε φίλε μου. Οι μειώσεις που γίνονται και στους αστυνομικούς είναι τρομερή... Μάλιστα τον αδερφός μου 1 μήνα τον άφησαν απλήρωτο... Και τέλος για ποια σταθερότητα μιλάτε παιδάκι μου όταν κινδυνεύεις να φας 1 σφαίρα στο κεφάλι; Σου μιλάω από προσωπική πείρα... Στα 5 νοσοκομεία που πήγα συνάντησα μόνο 2 υποψήφιους φέτος ενώ πέρυσι είχα συναντησει τουλάχιστον 8 και είχα πάει μόνο σε ένα. Τέλος πέρυσι οι αιτήσεις ήταν 7060... Το νούμερο είναι δοσμένο από το υπουργείο... Αν θέλεις να το αμφισβητήσεις τα παραπονά σου αλλού κι όχι εδώ μέσα... Οι φετινές αιτήσεις είναι 3060 περίπου. Νούμερο ρευστό κι όχι σίγουρο θα μου πεις εσύ... Συμφωνώ... Αλλά με μια μικρή ανασκόπηση στην απάντησή μου σε σένα θα καταλάβεις ότι ανταποκρίνεται σε στοιχεία αρκετά σίγουρα... Η έρευνα του edu4u (Είναι μια ομάδα εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικότητων, με πολυετή ενασχόληση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμού και με σωρευμένη εμπειρία σε θέματα συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου... ) Δείχνει ότι η βάση θα κυμανθεί στα 13.500-13800. Τα παράπονά σου κανε τα σε αυτούς και όχι σε εμάς... Κι αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις και τα προηγούμενα μηνύματά μας θα καταλάβεις που στηρίζονται για να βγάλουν τη εκτίμηση... Αυτά είχα να σου πω και καλή σου τύχη... Αλλά να ξέρεις στη ζωή σου ότι ποτέ μη διάκεισαι αρνητικά στην αγωνία ενός παιδιού που ενδιαφέρεται για το μέλλον του...

SpirosAgo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. έγραψε:Απάντηση στον φίλο μου τον SpirosAgo... Καταρχήν δε μίλησα εγώ με στατιστικά αλλά εσύ... Μίλησα για πιθανότητες... Οπότε στις πιθανότητες όλα είναι ρευστά... Μιλάς με ποσοστό άρα και με σιγουριά... Μήπως εσύ πρέπει να δικαιολογηθείς... ; Άκου να δεις... Πρώτον, Η αστυνομία έχει στοχοποιηθεί με αποτέλεσμα οι πάντες να την κατηγορούν... Αυτό ακόμη κι αν δε θελήσεις να Το αποδεκτείς αποτρέπει αρκετούς νέους από την επιλογή της αστυνομίας... Δεύτερον, ο θάνατος των δύο αστυνομικών συγκλόνισε τον κόσμο, γεγονός, που οδηγεί τους γονείς στη προσπάθεια να αποτρέπουν τα παιδιά τους απο το να πάνε αστυνομία... Τώρα θα μου πεις ότι λόγω οικονομικής κρίσης και τα περαιτέρω οι περισσότεροι θα στραφούν στην αστυνομία για σταθερότητα... Αυτή η σταθερότητα τέλειωσε φίλε μου. Οι μειώσεις που γίνονται και στους αστυνομικούς είναι τρομερή... Μάλιστα τον αδερφός μου 1 μήνα τον άφησαν απλήρωτο... Και τέλος για ποια σταθερότητα μιλάτε παιδάκι μου όταν κινδυνεύεις να φας 1 σφαίρα στο κεφάλι; Σου μιλάω από προσωπική πείρα... Στα 5 νοσοκομεία που πήγα συνάντησα μόνο 2 υποψήφιους φέτος ενώ πέρυσι είχα συναντησει τουλάχιστον 8 και είχα πάει μόνο σε ένα. Τέλος πέρυσι οι αιτήσεις ήταν 7060... Το νούμερο είναι δοσμένο από το υπουργείο... Αν θέλεις να το αμφισβητήσεις τα παραπονά σου αλλού κι όχι εδώ μέσα... Οι φετινές αιτήσεις είναι 3060 περίπου. Νούμερο ρευστό κι όχι σίγουρο θα μου πεις εσύ... Συμφωνώ... Αλλά με μια μικρή ανασκόπηση στην απάντησή μου σε σένα θα καταλάβεις ότι ανταποκρίνεται σε στοιχεία αρκετά σίγουρα... Η έρευνα του edu4u (Είναι μια ομάδα εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικότητων, με πολυετή ενασχόληση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμού και με σωρευμένη εμπειρία σε θέματα συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου... ) Δείχνει ότι η βάση θα κυμανθεί στα 13.500-13800. Τα παράπονά σου κανε τα σε αυτούς και όχι σε εμάς... Κι αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις και τα προηγούμενα μηνύματά μας θα καταλάβεις που στηρίζονται για να βγάλουν τη εκτίμηση... Αυτά είχα να σου πω και καλή σου τύχη... Αλλά να ξέρεις στη ζωή σου ότι ποτέ μη διάκεισαι αρνητικά στην αγωνία ενός παιδιού που ενδιαφέρεται για το μέλλον του...

Ρε φίλε έχεις μπερδευτεί εντελώς... Δεν έγραψα εγώ για την πιθανότητα 1% άλλος χρήστης είναι... Εγώ απλώς τον κράζω για αυτά που λέει (παρεξήγηση) ! Δες προσεκτικά τα μηνύματα! Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά απευθύνσου στον άλλον!
Άβαταρ μέλους
Σταθάκος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Σταθάκος »

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. έγραψε:Απάντηση στον φίλο μου τον SpirosAgo... Καταρχήν δε μίλησα εγώ με στατιστικά αλλά εσύ... Μίλησα για πιθανότητες... Οπότε στις πιθανότητες όλα είναι ρευστά... Μιλάς με ποσοστό άρα και με σιγουριά... Μήπως εσύ πρέπει να δικαιολογηθείς... ; Άκου να δεις... Πρώτον, Η αστυνομία έχει στοχοποιηθεί με αποτέλεσμα οι πάντες να την κατηγορούν... Αυτό ακόμη κι αν δε θελήσεις να Το αποδεκτείς αποτρέπει αρκετούς νέους από την επιλογή της αστυνομίας... Δεύτερον, ο θάνατος των δύο αστυνομικών συγκλόνισε τον κόσμο, γεγονός, που οδηγεί τους γονείς στη προσπάθεια να αποτρέπουν τα παιδιά τους απο το να πάνε αστυνομία... Τώρα θα μου πεις ότι λόγω οικονομικής κρίσης και τα περαιτέρω οι περισσότεροι θα στραφούν στην αστυνομία για σταθερότητα... Αυτή η σταθερότητα τέλειωσε φίλε μου. Οι μειώσεις που γίνονται και στους αστυνομικούς είναι τρομερή... Μάλιστα τον αδερφός μου 1 μήνα τον άφησαν απλήρωτο... Και τέλος για ποια σταθερότητα μιλάτε παιδάκι μου όταν κινδυνεύεις να φας 1 σφαίρα στο κεφάλι; Σου μιλάω από προσωπική πείρα... Στα 5 νοσοκομεία που πήγα συνάντησα μόνο 2 υποψήφιους φέτος ενώ πέρυσι είχα συναντησει τουλάχιστον 8 και είχα πάει μόνο σε ένα. Τέλος πέρυσι οι αιτήσεις ήταν 7060... Το νούμερο είναι δοσμένο από το υπουργείο... Αν θέλεις να το αμφισβητήσεις τα παραπονά σου αλλού κι όχι εδώ μέσα... Οι φετινές αιτήσεις είναι 3060 περίπου. Νούμερο ρευστό κι όχι σίγουρο θα μου πεις εσύ... Συμφωνώ... Αλλά με μια μικρή ανασκόπηση στην απάντησή μου σε σένα θα καταλάβεις ότι ανταποκρίνεται σε στοιχεία αρκετά σίγουρα... Η έρευνα του edu4u (Είναι μια ομάδα εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικότητων, με πολυετή ενασχόληση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμού και με σωρευμένη εμπειρία σε θέματα συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου... ) Δείχνει ότι η βάση θα κυμανθεί στα 13.500-13800. Τα παράπονά σου κανε τα σε αυτούς και όχι σε εμάς... Κι αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις και τα προηγούμενα μηνύματά μας θα καταλάβεις που στηρίζονται για να βγάλουν τη εκτίμηση... Αυτά είχα να σου πω και καλή σου τύχη... Αλλά να ξέρεις στη ζωή σου ότι ποτέ μη διάκεισαι αρνητικά στην αγωνία ενός παιδιού που ενδιαφέρεται για το μέλλον του...

Τσάμπα κάθεσαι και του τα εξηγείς... Μερικοί μπαίνουν εδώ μέσα μόνο και μόνο για να ρίξουν την ψυχολογία μερικών... Πράγμα το οποίο δεν γίνεται γιατί ότι ήταν να γράψουμε το γράψαμε... Τώρα ο καθένας θα κάνει τα κουμάντα του για να περάσει τα αθλήματα και να είναι σίγουρος οτί αυτός έκανε οτι περνούσε απ το χέρι του. Αν δεν περάσει γιατί έγραψε χαμηλά δεν πέρασε... Δεν θα ακούμε τον κάθε ανεγκέφαλο κομπλεξικό που θέλει να ρίχνει την ψυχολογία των παιδιών προς όφελος του... (και εσάς ποιος σας λέει οτι αυτός έγραψε μπορεί να μην έχει πιάσει ουτε 13000)
Δεν ξέρω πως σας φάνηκα.(Καυστικός, ειρωνικός κλπ κλπ.) Αλλά μην αφήνεται κανέναν να σας ρίχνει την ψυχολογία... !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες