Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Ρε παιδια αποτι μ εχουν πει ειμαι υπερβολικος αλλα ετσι οπως εχουν τα πραγματα με την ανεργεια θα υπαρχει μεγαλη αυξηση στη ζητηση τετοιων σχολων και φοβαμαι οτι και εγω με 17000 μορια δν ειναι κ απολυτα σιγουρο οτι θα περασω... (ειμαι με 10 τ εκατο βεβαια... )
Δεν είναι απόλυτο αυτό, καλύτερα να περιμένουμε τα επίσημα στατιστικά και να μην ακούμε μέντιουμ...
Με 17000 δεν νομίζω να την χάσεις, έστω και αν εισαι με το 10%...
Με 17000 δεν νομίζω να την χάσεις, έστω και αν εισαι με το 10%...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Στπ επαλ περυση ηταν 19+ πως γινεται να πεσει στο 16; Επισης αυτες οι σχολες εχουν μεγαλη ζητηση και στο επαλ δεν προκειται να πεσει! Αντε να πεσει 1000μορια και αν... ! Στο επαλ δεν ειμαστε οπως στο εννιαιο που περνουν 1000ατομα. Απο εμας περνουν 10...
dimitris mak έγραψε:Στπ επαλ περυση ηταν 19+ πως γινεται να πεσει στο 16; Επισης αυτες οι σχολες εχουν μεγαλη ζητηση και στο επαλ δεν προκειται να πεσει! Αντε να πεσει 1000μορια και αν... ! Στο επαλ δεν ειμαστε οπως στο εννιαιο που περνουν 1000ατομα. Απο εμας περνουν 10...
1846 ητανε για την ακριβεια το 2010 και 1671 το 2009... Γιατι τοσο unbelievable;
39 παιρνουν φετος απο Επαλ, σε αντιθεση με περσι,17...
guestv έγραψε:
E, ετσι οπως τα λες να μην πεσει και στα ΕΠΑΛ στο 1600 να περάσουμε κι εμείς;![]()
Μα όλα είναι πιθανά και μην σας γεμίζουν με ανακρίβειες και σας ρίχνουν την ψυχολογία χωρίς βάσιμες πληροφορίες.
Μια χαρά είναι τα μόριά σου, απλά άς περιμένουμε να βγούνε οι βάσεις για να μιλήσουμε έκ του ασφαλούς.
Η δικια μου εκτιμηση ειναι οτι στα επαλ Α φετος θα κατεβει... Ως και 1780 αλλα πιο κατω δυσκολα.guestv έγραψε:dimitris mak έγραψε:Στπ επαλ περυση ηταν 19+ πως γινεται να πεσει στο 16; Επισης αυτες οι σχολες εχουν μεγαλη ζητηση και στο επαλ δεν προκειται να πεσει! Αντε να πεσει 1000μορια και αν... ! Στο επαλ δεν ειμαστε οπως στο εννιαιο που περνουν 1000ατομα. Απο εμας περνουν 10...
1846 ητανε για την ακριβεια το 2010 και 1671 το 2009... Γιατι τοσο unbelievable;
39 παιρνουν φετος απο Επαλ, σε αντιθεση με περσι,17...
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
ge_plc έγραψε:Ρε παιδια αποτι μ εχουν πει ειμαι υπερβολικος αλλα ετσι οπως εχουν τα πραγματα με την ανεργεια θα υπαρχει μεγαλη αυξηση στη ζητηση τετοιων σχολων και φοβαμαι οτι και εγω με 17000 μορια δν ειναι κ απολυτα σιγουρο οτι θα περασω... (ειμαι με 10 τ εκατο βεβαια... )
το 2010 Η βαση για το 10% ηταν νομιζω καπου στο 15800
Γεια ςας! εγω εβγαλα 1863,5 απο επαλ α... τι λετε θα τα καταφερω να μπω ςτο ςωμα;
Αλανια... Δωστε λιγο βαση εδω... Ισως μπορειτε να με βοηθισετε. Εγω ειμαι η κατηγορια της κατηγοριας... Και εχω λιωσει με τις πανελλαδικες... Ειναι 3η φορα που δινω... Απλα τωρα εδωσα με επαλ (α ομαδα) αλλα ειμαι και πολυτεκνος... Εγραψα 1661 μορια ή 16610 (you know) ... Ειναι τρεις θεσεις σε ολη την ελλαδα αλανια... Τι παιζει τωρα; Ξερει καποιος?
Αλλανια γεια χαρα... Δωστε λιγο βαση εδω... Ισως μποτειτε να με βοηθησετε... Εγω ειμαι η κατηγορια της κατηγοριας... Ειναι 3η φορα που δινω... Απλα τωρα επαλ α ομαδα... Εβγαλα 1661 ή 16610 ... Αλλα ειμαι και πολυτεκνος... Ειναι τρεις θεσεις που δινουν... Τι παιζει εδω τωρα?
aAGGELOSs έγραψε:Αλλανια γεια χαρα... Δωστε λιγο βαση εδω... Ισως μποτειτε να με βοηθησετε... Εγω ειμαι η κατηγορια της κατηγοριας... Ειναι 3η φορα που δινω... Απλα τωρα επαλ α ομαδα... Εβγαλα 1661 ή 16610 ... Αλλα ειμαι και πολυτεκνος... Ειναι τρεις θεσεις που δινουν... Τι παιζει εδω τωρα;
Φιλε ειναι η:
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΓΕΝ. ΣΕΙΡΑ
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ. ΚΑΤ ΠΟΛΥΤΕΚ.(10%)
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΔ. ΚΑΤ ΤΡΙΤΕΚΝ.(4%)
η βαση στους πολυτεκνους ειναι αρκετα μειωμενη μην πω πολυ... Περσυ ηταν 2000 μορια πιο κατω απο την γενικη σειρα!
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Εχω βγαλει 13900 στη γενικη σειρα απο γενικο λυκειο εχω ελπιδες;
krhtikos έγραψε:Εχω βγαλει 13900 στη γενικη σειρα απο γενικο λυκειο εχω ελπιδες;
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εχεις λιγοτερο απο 1% πιθανοτητες φιλε μου...
Μεσα εισαι ρε φιλε 100% τι πιστευεις για μενα εχω 15818 γενικη σειρα. Για αστυφυλακων
Καλησπερα... Και εγω παιδια απο ΕΠΑΛ Α ομαδα ειμαι και εχω βγαλει 1855.5 πιστευω πως ειμαι μεσα...
να ετοιμαζω βαλιτσες...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες