Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
VAG

Δημοσίευση από VAG »

Παιδια εχω 15398 κ δινω με 10%... Εχω αγχωθει απιστευτα αυτες τις μερες... Πιστευετε οτι εχω ελπιδες;

anestios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από anestios »

Ολα εξαρτωνται απο τα ποσα ατομα θα παρει. Ειδικα για το 10% που οι θεσεις ειναι αρκετα μειωμενες.
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

anestios έγραψε:Ολα εξαρτωνται απο τα ποσα ατομα θα παρει. Ειδικα για το 10% που οι θεσεις ειναι αρκετα μειωμενες.

μου φαινεται πως το 10% καταργηθηκε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:
anestios έγραψε:Ολα εξαρτωνται απο τα ποσα ατομα θα παρει. Ειδικα για το 10% που οι θεσεις ειναι αρκετα μειωμενες.

μου φαινεται πως το 10% καταργηθηκε

Στο σχέδιο νόμου αναφέρεται για το 10%:
14. Η διάταξη της περίπτωσης ί της παραγράφου 5α του άρθρου 2 του ν.2525/1997 (188 Α'), όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 1 του ν.2909/2001 (90 Α') και συμπληρώθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 25 του ν.3687/2008 (159 Α'), που αναφέρεται στην εισαγωγή των αποφοίτων Γενικών Λυκείων ή άλλου τύπου Λυκείου σε ποσοστό 10% των θέσεων εισακτέων σε κάθε σχολή ή τμήμα της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του ν.2525/1997, ισχύει μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012

ΔΗΜΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΤΡΗΣ »

Μακαρι να πεςουν οι βαςεις φετος γυρω ςτα 11000 μορια μας δυςκολα επιτιδες πιςτευω με αποτελεςμα να μιν ποιαςω την ςχολη. αν και ηταν το ονειρο της ζωης μου... παιδια μην απογοητευεςται ειμαι ςιγουρος πως θα βρεθει καποια λυςη...

μακαρι να μην την δηλωςουνε πολλοι για να εχουμε την ευκαιρια να παμε εμεις που το θελουμε πραγματικα

τεο

Δημοσίευση από τεο »

Παιδια βγαζω απο επαλ πανω απο 17. Περυσι η βαση ηταν στο 18 πως το βλεπεται εσεις που εχετε μια σχετικη πειρα, παιζει να περασω αστυφυλακων φετος; Ευχαριστω εκ των προτερων.
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

φιλε τεο και εγω απο επαλ Α ειμαι! Αναλογα τα ατομα που θα παρουν. Περσυ με 17 ατομα εγω εβγαλα 1836 και εμεινα απέξω... Αρα (αν και δεν θελω να σε ξενερωσω) με 17+ που πανω κατω εχεις καθε βραδυ να κανεις την προσευχη σου να παρουν πανω απο 1500 ατομα... Γιατι διαφορετικα δεν νομιζω.

τεο

Δημοσίευση από τεο »

Μακαρι να παρουν φιλε μπαμπη να μπουμε ολοι. Μονο στο ενα μαθημα ειδικοτητας ατυχησα και γ@@@ ολα. Μεγαλη γκαντεμια. Εσύ πώς τα πήγες;
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Εγω φωτια τα πηγα Εικόνα . Πολυ καλυτερα απο περισυ που εγραψα 1836! Τι ειδικοτητα εισαι τεο;
τεο

Δημοσίευση από τεο »

Ηλεκτρολόγος είμαι φιλαράκι. Δεν ήταν θέματα αυτά που βάλανε ρε φίλε, ειδικά ηλεκτροτεχνία εμάς μα π@@@ΝΕ. Τι να πώ και απ ότι ακούω γενικότερα δεν τα έχουν πάει καλά τα παιδιά φέτος. Μακάρι να πέσουν οι βάσεις και να είμαι μέσα και εγώ...
τεο

Δημοσίευση από τεο »

Βασικα η βαθμολογια μου θα κυμανθει απο 17,5 μέχρι 18,3 (με ευνοηκές συνθήκες) μακάρι να πέσει λίγο και να την πιάσω την σχολή...
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Και εγω αυτο εχω ακουσει τεο... Πολλα παιδια δεν γραψανε φετος καλα και ατομα που δινουν 2η και 3η φορα που ξερουν τα βιβλια της ειδικοτητας απεξω... Τι να πω! Παντος το θεμα με τα επαλ Α δεν ειναι τα ατομα αλλα το ποσοστο των ατομων που περνουν, μονο 2%; Ελεος πολυ καφριλικι! Λες και εμεις εχουμε βγει απο τον κωλο και τα παιδια του ενιαιου κανονικα. Τεσπα! Εγω δινω 2η φορα και ειμαι πολυ αισιοδοξος γιατι εγραψα πολυ καλα! ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΙΛΑ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ... Αυτοι που γουσταρουν την αστυνομια θα μπουν ειτε φετος ειτε του χρονου ειτε του αντιχρονου... Εγω παντος δεν θα κανω αλλη δουλεια αγαπω την αστυνομια και θα παλεψω γι'αυτη...
τεο

Δημοσίευση από τεο »

Συμφωνώ μπάμπη, και συγχαρητήρια κιόλας φιλαράκι! Το κακό με εμένα είναι ότι τελείωσα το τει πειραιά και ξαναέδωσα μετά απο 7 χρόνια, συν τοις άλλοις είναι η τελευταία χρονία που μπορώ να δώσω (λόγω οριου ηλικίας) γι αυτό έχω αγχωθεί. Ευχομαι να πάνε όλα καλά αλλίως με βλέπω να προσπαθώ του χρόνου για ειδικός φρουρός.
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Αυτα φιλε ειναι τα χαζα της Ελλαδας... Νεα παιδια και να μην μας επιτρεπουν να μπουμε στο σωμα! Τι να πω... Καλη επιτυχεια... Οι βαθμολογιες ποτε θα βγουν ξερεις;
τεο

Δημοσίευση από τεο »

Έχω την εντυπωση οτι θα βγουν περι τα μεσα ιουνιου. Αλλα ακόμα και αυτο είναι φήμη που έχω ακουσει απο εδώ και απο εκεί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης