Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας παιδεια! Μηπως ξερει κανεις αν φετως θα μπουνε πολοι στς σχολες αστυφυλακων; Γιατι οι βασεις στα ΕΠΑΛ εινε 1.850 μορια! Κ ειμε πολυ ανχομενος με αυτο το θεμα! Ας μου απαντισει καπιως παρακαλω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Μα τι ρωτάς ρε φίλε; Φυσικά και κανείς δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο
Λετε να εκτοξευθουν οι βασεις των αστυφυλακων πανω απο απο 16,500; Ξερω υποθετω υπερβολικα αλλα υπαρχει αυτη η πιθανοτητα αραγε τι λετε;
GIOCO 22 έγραψε:Λετε να εκτοξευθουν οι βασεις των αστυφυλακων πανω απο απο 16,500; Ξερω υποθετω υπερβολικα αλλα υπαρχει αυτη η πιθανοτητα αραγε τι λετε;
Εξαρτάται ρε αγορίνα απο τους γνωστούς / άγνωστους παράγοντες (ζήτηση, βαθμός δυσκολίας μαθημάτων κλπ)

Γεια σε όλους! Γνωρίζω ότι αυτό το θέμα έχει ξανασυζητηθεί αλλά έχει περάσει λίγος καιρός από τότε και σκέφτομαι μήπως έχει κανείς νέα όσον αναφορά την προκήρυξη για σχολή αστυφυλάκων, θα αυξηθούν οι εισακτέοι ή θα μειωθούν, θα πέσουν οι βάσεις ή όχι; Να σημειώσω ότι είμαι απόφοιτος και δίνω με το 90% με τους τελειόφοιτους δηλαδή. Ευχαριστώ...
Γκρεεκ ποτε βλεπεις να ανακοινωθουν οι θεσεις για αστυφυλακες; Εμας τι μας συμφερει σύμφωνα με την γνώμη σου να παρει πολλους ή λιγους (για ε. Φ ενδιαφερομαι όπως γνωρίζεις)
Παιδια ειδατε τι εγινε και εχθες ετσι με τους 2 αστυνομικους... Θελω να πιστευω πως η βαση θα πεσει κατα πολυ... Γιατι με αυτα που γινονται τελευταια θα σνομπαρουν την σχολη αρκετοι...
Οποιος εδινε Φυσικη Κατ/νσης σημερα και στοχευει αστυφυλακων... Περαστικα μας...
Ευτυχως εγω Αρχαια! Καπου 14-15... Κατσε να δεις η βουτια που θα γινει φετος δεν θα εχει προηγουμενο... Στιςβασεις εννοώ!
Ως και 14500 εχουμε παρα πολλές ελπιδες. Ειμαι σιγουρος οτι οι βασεις θα κατρακυλήσουν φέτος πααρα πολύ αρα μην απογοητεύεστε! Π. Χ 2005 (13398) που ήταν δύσκολα οχι πολύ δυσκολα θέματα! Ποσο έπεσαν! Φανταστείτε φέτος... Καθε χρονο ουτως η αλλως η ανεβενει 500-1500 μορια η κατεένει 500-1500 και οπως μπορείαι να δειτε συνεχώς αυξομειώνεται... Α παιδια και αν μπορει καποιος ας βρετην προκηρυξη του 2005 να δουμε ποσους πήραν και πήγε τόσο!
Edit
την βρήκα την προκήυξη 1200 είχε πάρει!
εστω οτι περνει τοσους και φετος μιαβάη μεχρι 14000 περιμένω οχι παραπάνω! Αποψή μου βέβαια
Edit
την βρήκα την προκήυξη 1200 είχε πάρει!

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Του 2005;1200; Εισαι σιγουρος; Νομιζω ειχε παρει καπου 2000. Και θυμαμαι πολυ καλα οτι ειχανε βαλει παλουκια στα μαθηματικα γενικης. Το 4ο θεμα δε μπορουσε να λυθει απο παιδια θεωρητικης.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Φιλε φετος δεν μπορουσε οχι το 4ο τιποτα να λυθει απο παιδιά θεωρητινκή χαχαχ.2004-2005 ειχαν παρει 1200 και 2005-2006 1900. Παντως την αλλη εβδομάδα λογικα θα βγει θα δουμε... Διαβαστε εδω πολυ ενδιαφέρον αρθρο
http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128659167
http://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=128659167
Μακαρι να κυμανθουν οι βασεις στα περσινα επιπεδα και οχι παραπανω. Γιατι με τα μαθηματικα γεν. Που εγραψα... Ουτε απ εξω δεν περναω αν ανεβουν κι αλλο
Εγω εκανα παλι πολλα λαθη απροσεξιας πφφφ... Δεννομιζω να περασω εκτος και αν πεσει παρα πολυ καπου 13500 σο ιο θα βγαλω15600 καπου αρα τιποτα αρχαιολογικο με βλεπω :(¨κριμα ηταν ονειρο ζωης αλλα εγω καλου κακουστρατο θα παω ειδικες δυναμεις να παρω μορια και να περιμενω καμια προκηρυη
Φίλε, και 13500 να βγάλεις να πας να δώσεις αθλήματα. Οι βάσεις δεν ξέρεις πως θα κυμανθούν, είναι απρόβλεπτες και ειδικά φέτος με αυτά τα θέματα μαθηματικά γεν. Θα υπάρξει πτώση, το θέμα είναι πόση. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις τις πκε και οτι γίνει. Όλα είναι πιθανά και όπως είπα πριν ειδικά φέτος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης