Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

DSM έγραψε: Και; Το Απλό Excel δεν κατάλαβα. Εάν ήξερες να δουλεύεις το Excel πραγματικά δεν θα έλεγες τέτοιες χαζομάρες. Μόρια συγκεντρώνονται απλά φίλε, δεν πας να λογαριάσεις τις βάσεις του 2086. Αυτές η λίστες υπάρχουν από κάθε τμήμα και χρειάζεται ακριβός 10 λεπτά για να βγάλεις την βάση, έστω και στο περίπου. Γιατί δηλαδή σε άλλες χώρες ένα δεκάχρονο να μπορεί να το κάνει αυτό σε δέκα λεπτά και εμείς εδώ να χρειαζόμαστε 1 μήνα;
Αλλά για ν δεις ότι λες χαζομάρεσ.. Σου λέω και το εξήσ. Δεν είναι το Excel! Γιατί δεν έχουν κανέναν να κάνει αυτήν την δουλειά που θέλει 10 λεπτά. Το πρόγραμμα τους είναι... Ας πούμε αυτόματο.

Και ακόμη κάτι. Για να ακουστούν στο περίπου οι βάσεις δεν χρειάζεται να χτυπήσουν πρώτα τα τηλέφωνα για τις κληρώσεις. Όταν γίνει αυτό η βάση δεν είναι περίπου αλλά ακριβός γιατί σε εκείνο το επίπεδο θα γίνει η κλήρωση!

δεν διαφωνισα καπου. Το μονο λαθος που ειπα ειναι το εξελ. ΕικόναΕικόναΕικόνα
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Παναγιώτης Α. έγραψε:Εχω την εντυπωση πως μιλαω καθαρα ελληνικα οσο και αν μερικοι δεν τα καταλαβαινουν η κανουν πως δεν τα καταλαβαινουν. Η βαση εχει βγει (τελεια και παυλα, ξερω τι λεω) και ειναι λιγο παραπανω απο 2300, αλλα δεν εχει οριστικοποιηθει. Οταν λεμε οτι δεν εχει οριστικοποιηθει εννοουμε πως θα ξαναγινει ενας επανελεγχος των αιτησεων για τυχον λαθη και τοτε θα ανακοινωθει και επισημα. Αλλα δεν θα αλλαξει τρομερα ουτε προς τα κατω ουτε προς τα πανω μετα τον επανελεγχο των αιτησεων, ισως να μην αλλαξει και καθολου. Οι κληρωσεις που λετε δεν εχουν να κανουν και πολυ με την βαση, πχ αν ειναι δυο η περισσοτερα ατομα με 2350 μορια (τυχαια μορια λεω), ο ενας πχ θα παρει την 1η θεση ο αλλος την 2η κτλ, αλλα τα μορια τους δεν αλλαζουν με την κληρωση, οποτε δεν αλλαζει και η βαση, αλλαζει η θεση καταταξης, ποιος θα ναι 1ος ποιος 2ος κτλ. Ελπιζω να με καταλαβαινετε...

το λιγο ποσο θεωρειτε 2310 2320 2330
DSM

Δημοσίευση από DSM »

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Οκ. Τα παλαμάκια ήταν τόσα πολλά που νόμιζα πως το μήνυμα σου ήταν ειρωνικό. Συγγνώμη για την επίθεση ΕικόναΕικόναΕικόνακαι καλή επιτυχία σε εσένα Vag 21 και σε όλους τους άλλους.

Πάντως μην σκάτε ρε παιδιά. Ας γίνονται και πολλές προκηρύξεις, ας έγιναν και πολλές αιτήσεις. Πέρυσι είχε για λιμενικό ή για πυροσβεστική; Εάν όχι τότε δεν θα επηρεάστουν και τα φετινά αποτελέσματα.

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Ωραια αλανια μου δεν τα ξερω και γω ολα. Δεν ηξερα οτι αυτη ειναι η ακριβης διαδικασια καταμετρησης. Πολυ ευελικτο βεβαια μου φαινεται για Ελλαδα αλλα ειμαι καλοπιστος και δεχομαι αυτη τη πληροφορια. Αν οντως εχει βγει η βαση και απλα γινεται ελεγχος τοτε αυριο θα ξερετε την βαση προ ελεγχου.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

LEW. έγραψε:Ωραια αλανια μου δεν τα ξερω και γω ολα. Δεν ηξερα οτι αυτη ειναι η ακριβης διαδασια καταμετρησης. Πολυ ευελικτο βεβαια μου φαινεται για Ελλαδα αλλα ειμαι καλοπιστος και δεχομαι αυτη τη πληροφορια. Αν οντως εχει βγει η βαση και απλα γινεται ελεγχος τοτε αυριο θα ξερετε την βαση προ ελεγχου.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα εισαι αρχηγος!
Εικόνα
DSM

Δημοσίευση από DSM »

Επειδή ξέρουμε την διαδικασία πρέπει να ξέρουμε και την βάση; Δεν νομίζω Τάκη Εικόνα

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

EΜάς απο την Β' κατηγορία γιατί δεν μας παίζετε μπάλα; Πόσο έχετε ακούσει έστω και ανεπίσημα ή με την πρώτη καταμέτρηση για Β' κατηγορία; Σχεδόν ίδιος ο αριθμός των αιτήσεων και Β, πείτε κάτι λεβεντόπαιδα.
vag_21
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Εικόνα
DSM έγραψε: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Οκ. Τα παλαμάκια ήταν τόσα πολλά που νόμιζα πως το μήνυμα σου ήταν ειρωνικό. Συγγνώμη για την επίθεση ΕικόναΕικόναΕικόνακαι καλή επιτυχία σε εσένα Vag 21 και σε όλους τους άλλους.

Πάντως μην σκάτε ρε παιδιά. Ας γίνονται και πολλές προκηρύξεις, ας έγιναν και πολλές αιτήσεις. Πέρυσι είχε για λιμενικό ή για πυροσβεστική; Εάν όχι τότε δεν θα επηρεάστουν και τα φετινά αποτελέσματα.

ΕικόναΕικόνα
DSM

Δημοσίευση από DSM »

Για να ξεκαθαρίσω. Δεν έχω ούτε άτομα στις επιτροπές και ούτε άτομα που μπορούν δουν όλους τους πίνακες τον τμημάτων. Απλά ρώτησα .και μου είπαν την διαδικασία. Τώρα ευέλικτο η όχι για Ελλάδα. Αυτό είναι! Δεν πιστεύω πως έχει κάποιος αστυνομικός που .

1) Ασχολείται τα τελευτές πέντε χρόνια με αυτά.

Και

2) Είναι ξάδελφος μου.

.να έχει λόγο να μην μου πει την αλήθεια.

Το θέμα όμως δεν είναι για ποιον λόγο δεν γνωρίζουμε εμείσ την βάση. αλλά για ποιον λόγο όλοι αυτοί με τις σουπερ πηγές δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα.; !

Την βάση δεν την ξέρω. ξέρω όμως ότι στον δικό μας νομό έγιναν λίγες παραπάνω αιτήσεις από πέρυσι αλλά στα μόρια δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή. Το ίδιο μάθαμε και για τους 2 διπλανούς νομούς. Αυτό το γνωρίζει μόνο αυτός που συγκεντρώνει τους πίνακες ακριβός μετά την λήξη τις προθεσμίας υποβολής και μόνο για τον νομό ή δήμο του. Συνήθως όμως έχει ευγενικούς συνάδελφους σε ίδια θέση.

Ελπίζω να σας βοήθησα έστω και λίγο με αυτή την πληροφορία.

Άβαταρ μέλους
kakaroto
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kakaroto »

Mr.H έγραψε:Το να λέτε ότι η βάση θα είναι πάνω από 2300 είναι τελείως αντιφατικό με το αυτό που υποτίθεται ότι είπε ο κ. Ντούμας ότι η βάσεις θα είναι λίγο χαμηλότερες από πέρυσι.

Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Θα είναι τραγικό αν είναι πάνω από 2300 πάντως.

Βαση = Τα μορια του τελευταιου επιτυχοντα. Περυσι ηταν 2450

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΦΙΛΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ) Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 500 ΕΙΧΕ 2390 ΜΟΡΙΑ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE:

http://www.astynomia.gr/images/stories/2010/KATA_SEIRA_EPIT_A_KATHG_1_2500.pdf

310 1η Μ. Α. Λ.
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

illust έγραψε:
Mr.H έγραψε:Το να λέτε ότι η βάση θα είναι πάνω από 2300 είναι τελείως αντιφατικό με το αυτό που υποτίθεται ότι είπε ο κ. Ντούμας ότι η βάσεις θα είναι λίγο χαμηλότερες από πέρυσι.

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΦΙΛΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ) Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 500 ΕΙΧΕ 2390 ΜΟΡΙΑ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE:

400 ατομα επερνε αδερφε! Στην Α κατηγορια και 100 στην Β απο εκει Προκύπτει Το 500 συνολικα... Ριξε ενα βλεφαρο τωρα στον 400ο και αναθεωρησε. Εκτος και αν εννοεις αυτον που μπηκε απο επιλαχον που και παλι μεχρι τον 106 περιπου πηραν αλλα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης με φετος. Μιλαμε παντα για τις επισημες λιστες και τα μορια του τελευταιου Επιτυχόντα!

DSM

Δημοσίευση από DSM »

Kakaroto σε ενημερώνω εγώ πριν τα ακούσεις άγρια από κανέναν άλλον. Τα 2390 ήταν στην 500η θέση. Οι 500 θέσεις χωρίστηκαν σε Α και Β κατηγορία. Δεν μπήκαν και η 500 από την Α αλλά μόνο το 80%. Γι αυτό ο Πάνος μιλάει για άλλη βάση που είναι και η πραγματική για την Α κατηγορία.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Και για Β' κατηγορία παρακαλώ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

illust έγραψε:

Είσαι λάθος

Απαγορεύονται τα κεφαλαία δεν είμαστε τυφλοί

iraklis

Δημοσίευση από iraklis »

Ρε μαγκες, θυμαται κανενας με ποσα μορια εμπαινε ο τελευταιος στην προηγουμενη προκηρυκση;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες