Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Που το έμαθες για την βάση φίλε;
tzotzos έγραψε:Η βαση θα ειναι απο2200 εως 2250. Καλη επιτυχεια σε ολους σασ
Μακάρι να είναι τόσο... Εγώ είμαι στα 2230 και υπολογίζω να πάρω τουλάχιστον μια καλή θέση επιλαχόντα! Πιστεύω ότι στα 1200 άτομα θα μπούνε και 150-200 επιλαχόντες.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Τώρα που γράφουμε περί πιθανών ακυρώσεων προσλήψεων, γράφτηκε πως ο Ντούμας (με πάσα επιφύλαξιν) είπε -ανεπίσημα βέβαια- πως οι βάσεις είναι πιο κάτω από τις περσινέσ...
Παιδια τωρα με 15700 που εχουν δηλωσει τι θα παιχτει; Εχω 2400 μορια. Πως το βλεπετε;
- stathis_ellas
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Που το ειδες αυτο οτι μιλησε ο ντουμας για τις βασεις;
εδώ αδερφέ...
μόνο που αναφέρθηκε σε άλλο θέμα
μόνο που αναφέρθηκε σε άλλο θέμα
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Καλησπερα μιλησα στο τηλ. Με τον ντουμα που ειναι προεδρος των ε. Φ. Μου ειπε πως οι βασεις θα ειναι λιγο ποιο κατω απο περσιΑλλα μου ανεφερε πως υπαρχει περιπτωση να ακυροθουν οι προκυρηξεις λογω εντολης τροικασ
Και αν παει για εκλογες 40 μερες πριν την καλπη ολα delete για διορισμους στο δημοσιο τομεα.
Ακομα τονισε πως οι περικοπες που τους εχουν γινει ειναι δισβασταχτες και αυτο το τονιζω για τα παιδια που ειναι κυριος απο επαρχια. Τελος ανaφερθηκε στην αυξηση της εγκληματικοτητα λεγωντας μου κατι που τωρα τελευταια το ακουω ακομα και απο αξιωματικους αν εχεις κατι καλυτερο εκτος αστυνομιασ
Καραϊσκάκησ έγραψε:Τώρα που γράφουμε περί πιθανών ακυρώσεων προσλήψεων, γράφτηκε πως ο Ντούμας (με πάσα επιφύλαξιν) είπε -ανεπίσημα βέβαια- πως οι βάσεις είναι πιο κάτω από τις περσινέσ...
πιο κατω απο την περσινη εννοειται! Δηλαδη 2450 ή 2240 που ειχε ο 960! Και αντιστοιχα για την β κατηγ
-
Ούτε εγώ κατάλαβα τι εννοούσε. Δεν το λέω εγώ, αλλά το διάβασα στο φόρουμ από ένα μέλος που δήλωσε ότι μίλησε με τον Ντούμα... Επομένως δεν ξέρουμε αν όντως του απάντησε και τι ακριβώς εννοούσε. Απλά το αναπαράγω και εγώ μήπως και κάποιος άλλος το άκουσε για να το διασταυρώσουμε αν είναι αλήθεια...
-
Γειά σου φίλε Falcon! Δεν μου λές, ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις; Ο χρήστης με το όνομα "AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ" το είπε ξεκάθαρα στο μήνυμα που έγραψε για τον κ. Ντούμα: «Καλησπερα μιλησα στο τηλ με τον Ντουμα, που ειναι προεδρος των ΕΦ, και μου ειπε πως οι βασεις θα ειναι λιγο πιο κατω απο περσι.» Έστειλε δηλαδή ένα μήνυμα στο οποίο μεταξύ των άλλων θεμάτων ανέφερε τις βάσεις σύμφωνα με πληροφορίες του κ. Ντούμα (αν αληθεύει πως μίλησε μαζί του). Ξεκάθαρε το είπε, που μπερδεύτηκες; Τώρα αν ζητάς να κάνω τον διερμηνέα και του Ντούμα δεν ξέρω πόσο είπε για τις βάσεισ...
Καραϊσκάκησ έγραψε:Γειά σου φίλε Falcon! Δεν μου λές, ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις; Ο χρήστης με το όνομα "AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ" το είπε ξεκάθαρα στο μήνυμα που έγραψε για τον κ. Ντούμα: «Καλησπερα μιλησα στο τηλ με τον Ντουμα κτλ
ρε Νταλάρα απάντηση έδωσα στο stathis_ellas που ρώτησε απο ποιον γράφτικε...
απο που έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν ξέρω να διαβάζω γτ θα μας/με τρελάνεις ομαδικός;
Παρακολουθω το φορουμ καιρο αλλα σημερα ειπα να γραψω γιανα μεταφερω με καθε επιφυλαξη μια πληροφορια απο πολιτικο προσωπο... Η βαση αναμενεται στα 2250... Αρκετα ακριβεις τοποθετηση... Απο πολιτικο... Επαναλαμβανω οτι το μεταφερω με καθε επιφυλαξη... Μακαρι να ειναι τοσο γιατι μπαινω και εγω αν ειναι ετσι και το θελω πολυ... Καλη επιτυχια σε ολους και ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα...
-
Παιδιά καλημέρα, μακάρι να μετρήσουν οι βάσεις για να περάσουν οι υψηλότεροι υποψήφιοι, διότι υπάρχει το ενδεχόμενον να ακυρωθούν οι περσινοί και φετινοί ΕΦ...
Πάλι καλα που ακούμε και κανένα καλο νεο. Μπραβο ρε garva
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Ωστοσο το "αναμενεται" με το "θα ειναι", απεχει.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες