Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Καραϊσκάκησ έγραψε:
handballer έγραψε:
Καραϊσκάκησ έγραψε: Φίλε walkin για Α κατηγορία με 2800 θα ήσουν 100% μέσα φέτος, και του χρόνου και του παραχρόνου. Αντιθέτως, στην Β κατηγορία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πάντως με 2800 πιθανόν να περνάς. Για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ με 2900 στην Β' και όμως όλη μέρα το σκέφτομαι και αγχώνομαι... Αν είχα τόσα στην Α' θα είχα βγάλει από τώρα τα εισιτήρια για Κομοτηνή
Πως είσαι τόσο σίγουρος για Κομοτηνή; Επειδή ήταν και πέρυσι... ;
Χαίρετε ρε συνυποψήφιε handballer που είσαι και ταγματάρχης! Καλά εσένα τώρα για το αν είναι το Σχολείο ΕΦ 2011 στην Κομοτηνή, στην Βαβυλώνα ή στην Τροία σε πείραξε; Καλά πλάκα μας κάνεις; Ας περάσουμε με το καλό και ας είναι και στην Καρχηδόνα!

κ σε αυτο ειναι δησκολο φιλε μ καραισκακη... Σκεψου λιγο υπαρχουνε πολυ οικονομικα στενεματα σε οικογενιες. Δν ξερω πος ειστε εσεις κ μακαρι ν την καταλαβαινετε οσο λιγοτερο γινετε την κριση στο σπιτι σας κ ολοι. Αλλα για εμενα πχ ειναι καλυτερα στην κομοτινη ν γιενι ν εχω κ εναν συγκενι γνωστο λογο οτι ειμαι απο Β. Ελλαδα αν γινει εδω πανο με βολευει πολυ. Εισιτιρια φαι στης εξοδους κτλ κτλ καταλαβαινεις πιστευω
νικ

Δημοσίευση από νικ »

Θεωρω η αναλογια θα ειναι ενα στουε 8. Πιστευω απο τους 12 οι 4 θα ειναι κατω απο 2000 στη α... Γνωμη μου
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δώσε κ βάσεις
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Όταν μιλάει ο στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης πρέπει να τον ακούνε τα πρωτοπαλίκαρα λεβεντόπαιδα. Είχα πεί σίγουρα 100% ότι οι αιτήσεις θα είναι 15000+ (δεν έχει σημασία το πώς το ξέρω, αλλά ότι είναι πραγματικότις), όποιος αμφιβάλει μπορεί να δεί τα προηγούμενα μηνύματα μου στο φόρουμ. Επίσης, τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν (και αυτό είναι σίγουρο 100%) μεταξύ 25-30 Σεπτέμβρη. Στην συνέχεια, οι βάσεις θα κυμανθούν για την Α' σε 2300+ και για Β' σε 2700+ (αυτό είναι πολύ πιθανόν -όχι σίγουρο). Εύχομαι να μην βγώ αληθινός (ή επιβεβαιώσιμος αν προτιμάτε καλύτερα) όμως τα πράγματα είναι τρομακτικά δύσκολα για την σειρά μασ... Μέχρι τις 25+ Σεπτέμβρη υπομονή -αν είναι εφικτή, το άγχος ούτε να κοιμηθούμε δεν μας αφήνει.
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Ε ναι μην κανεις μισες δουλειες δοσε και βασεισ... Και οταν λες μετα τις 25 εννοεις πολυ κοντα δηλαδη μεχρι 30 να φανταστω; Γτ αμα ειναι αοριστα μετα τις 25 καποτεεε, αυτο το ξεραμε...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Στρατηγε είανι σίγουρο για τις βάσεις δηλαδη εμεις που ήμαστε στο όριο και τα παιδια που έχουν κάτω απο 2300 να τα βάψουμε μαύρα;
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Καραισκακη δηλαδη πιστευεις 2350 φτανουν κατα την αποψη σου και κατα τις πηγες σου?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Παιδιά πρώτα από όλα καλή επιτυχία σε όλους κ να μην μας πιάνει πανικός για τον ΘΕΟ... Το μόνο σίγυρο είναι ότι η βάση θα ανέβει. Προσωπικά εγώ για την Α μαζεύω 2400 και είμαι ένας από τους πολλούς πτυχιούχος με μεταπτυχιάκο που πέρσι τέτοιο καιρό τα χαρτιά μας δεν τα είχαμε κάνει αλλα φέτος για πολους και διάφορους λόγους που όλοι καταλαβαίνετε τα καναμε. Επομένως μόνο και μόνο αυτό είναι σημαντικός παράγοντας μιας και τα απολυτήρια στην α θα είναι πιο βαρβάτα από πέρσι.

Αλλά και πάλι ειλικρινά το εύχομαι σε όλα εκείνα τα παιδιά που το θέλουν πραγματικά να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και αν όχι φέτος τότε ελπίζω μελλοντικά.

Φιλικά Αλέξανδρος

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα άσχετα μηνύματα διαγράφονται για να εξηγούμαστε
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Τέλος πάντων, εγώ δεν είμαι ούτε το Μαντείο των Δελφών ούτε ο ανθύπας στην ΓΑΔΑ να ξέρω λεπτομέρειες. Για τις αιτήσεις έπεσα-επιβεβαιώθηκα ακριβώς μέσα. Για τις βάσεις προείπα -όπως είναι και οι ενδείξεις δηλαδή- για την Α' πολύ πιθανόν σχεδόν 2300+ αλλά δεν είναι και τελεσίδικο για τους υπόλοιπους. Όποιος θέλει ας το θυμάται, όποιος θέλει ας με γελοιοποιεί με τις απαντήσεις που γράφει...
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Καραϊσκάκησ έγραψε: Τέλος πάντων, εγώ δεν είμαι ούτε το Μαντείο των Δελφών ούτε ο ανθύπας στην ΓΑΔΑ να ξέρω λεπτομέρειες. Για τις αιτήσεις έπεσα-επιβεβαιώθηκα ακριβώς μέσα. Για τις βάσεις προείπα -όπως είναι και οι ενδείξεις δηλαδή- για την Α' πολύ πιθανόν σχεδόν 2300+ αλλά δεν είναι και τελεσίδικο για τους υπόλοιπους.

εκτίμηση σου το ποσοστό της βάσης ή από πληροφορία έσωθεν;

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Καραϊσκάκησ έγραψε: Τέλος πάντων, εγώ δεν είμαι ούτε το Μαντείο των Δελφών ούτε ο ανθύπας στην ΓΑΔΑ να ξέρω λεπτομέρειες. Για τις αιτήσεις έπεσα-επιβεβαιώθηκα ακριβώς μέσα. Για τις βάσεις προείπα -όπως είναι και οι ενδείξεις δηλαδή- για την Α' πολύ πιθανόν σχεδόν 2300+ αλλά δεν είναι και τελεσίδικο για τους υπόλοιπους. Όποιος θέλει ας το θυμάται, όποιος θέλει ας με γελοιοποιεί με τις απαντήσεις που γράφει...
που ξερει παλι την βαση σε καθε κατηγορια; Ελεος! Το ρωτατε κ ολας λες κ ειναι στην επιτροπη του ασεπ! Ειπε ο ανθρωπος δεν ειναι μαντης! Ουτε ειναι σιγουρος για βασεις! Μην αποθαρρινεστε. Κανεις δεν ξερει ρε παιδια! Ουτε ο θεος! Υπομονηηηηηηη
DSM

Δημοσίευση από DSM »

Συνέχεια λέτε να μην μιλάνε, να μην ρωτάνε και να μην σχολιάζουν τις βάσεις και τα μόρια. Μήπως να αλλάζατε το θέμα του φόρουμ;

Εικόνα Καλή επιτυχία σε όλους.
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Τις βασεις δεν τις ξερει κανεις ουτε μοπρει να ξερει καποιος αν φετος κανανε αιτησεις 2000 ατομα με απολυτηριο 17+... Το θεμα εχει κορεστει. Μην ακουτε τι σας λεει ο καθενας
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημέρα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες