Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

Και για το αν μια γυναίκα μπορεί να ακολουθεί τους άντρες θα πάρετε την απάντησή σας εδώ. Και μην ξεχνάτε ότι τα όρια ύψους και στα αθλήματα είναι κοινά σε άντρες και γυναίκες. Αν μια γυναίκα μπορεί να τα περάσει είναι πολύ μαχίμι

Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Caspian Border »

Χαιρετώ και' γω με τη σειρά μου, καλή επιτυχία σε όλους και να περάσουν όσοι το αξίζουν. Επειδή εδώ ο καθένας εκφράζει την άποψη του, μην χαλιόμαστε. Μαζέυω 2960 μόρια και ανήκω στη Β' κατηγορία. Παρακολουθόντας καιρό το Forum έχω βγάλει κάποια προσωπικά συμπεράσματα και πιστέυω πως είμαι εντάξει, αλλά στην πραγματικότητα είναι το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα.
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Πες τα ηρακλη γιατι ειπαρχουν πολλα κολημενα μυαλλα εδω μεσα με λαθος προκαταληψεις! να εισαι καλα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

Εδώ το βίντεο
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πολυ καλο το ειδα εχθες. Μακαρι όσες γυναικες μπουν να φτασουν εστω και στο 1/10 αυτη την γυναικα
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Πολυ καλο το ειδα εχθες. Μακαρι όσες γυναικες μπουν να φτασουν εστω και στο 1/10 αυτη την γυναικα

Το βίντεο το έβαλα για να καταλάβουν κάποιοι ότι όταν κάποιος έχει θέληση και πείσμα μπορεί να τα βγάλει πέρα και στα πιο δύσκολα καθήκοντα, είτε είναι γυναίκα είτε άντρασ

Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Caspian Border »

Σωστός.
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Ηρακλη φιλε μου επειδη κατα καιρους που βλεπω τα ποστς σου ειμαι απολυτα συμφωνοσ... Ομως εδω διαφωνω... Ολο μου το σοι ειναι σε στρατο και αστυνομια... Μονο αντρεσ... Επειδη λοιπον πηγα και δοκιμος κι ειδα καποια πραγματα παραπανω λεω εμπεριστατωμενα οτι οι γυναικες δεν κανουν για αυτα... Ειμαι 100% υπερ της ισοτητασ... Πειτε με παραξενο αλλα ετσι πιστευω...14 μηνες θητειας και ολες οι γυναικες που ειδα ητανε σε γραφεια και βγαινανε εξω μονο για να ψωνισουν απο το κυλικειο... Συναδελφισσες του πατερα μου, του αδερφου μου, του θειου μου κτλ απο αστυφυλακων και παλι στα γραφεια... Γιατι δεν βγαινουν λοιπον αυτες εξω. Γιατι προστατευονται ετσι. Αν θελουν να μπουν μονο για το μισθο καλυτερα να μην μπουν. Η κοπελα δηλαδη με τα τοσα μορια που μαζευει, τα μαζευε για την προκηρυξη των φρουρων; Θα παει δηλαδη Αθηνα και θα βγαινει με τη μηχανη στην Ομονοια. Κι εκτος απο αυτο οταν βγαινουν ομαδες οι Φρουροι στους δρομους, αλλη ασφαλεια νιωθεις οταν ο συναδελφος σου ειναι αντρας κι αλλο αν ειναι γυναικα... Το αν περασουν τα αθληματα γυναικες προσωπικα δεν μου λεει και δεν μου αποδεικνυει τιποτα. Με 1-2 μηνες προπονησης βγαινουν τα αθληματα. Το θεμα ειναι μετα... Και δεν ξερω αν εκει που λεει η κοπελα οτι εχει θεληση να μπει και το θελει πολυ να μπει αν το εννοει.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Σωστος φίλε μου αλλα ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Συνήθως οι γυναικες μπαινουν γραφειο έτσι ή ειναι στα φραφεια περισσοτερες απο τους άντρες αρα οι άντρες είανι πιο μάχημοι. Δεν είμαι μισογύνης ετσι
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Caspian Border έγραψε:Χαιρετώ και' γω με τη σειρά μου, καλή επιτυχία σε όλους και να περάσουν όσοι το αξίζουν. Επειδή εδώ ο καθένας εκφράζει την άποψη του, μην χαλιόμαστε. Μαζέυω 2960 μόρια και ανήκω στη Β' κατηγορία. Παρακολουθόντας καιρό το Forum έχω βγάλει κάποια προσωπικά συμπεράσματα και πιστέυω πως είμαι εντάξει, αλλά στην πραγματικότητα είναι το τι θα δείξουν τα αποτελέσματα.

αν εχεις προβλημα εσυ με τοσα μορια τοτε εγω να αρχισω να μαζευω χαρτια για την επομενη!Εικόνα

θελεις να μας πεις τι χαρτια εχεις και εφτασες στα 2960;

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Εχω θεληση και ελπιζω να εχω και τυχη! δυστυχως ομως υπαρχουν και πολοι ανδρες που δεν ειναι ικανοι για αυτοι την δουλεια αλλα αυτος κανεις δεν το σχολιαζει.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

Stathorakis έγραψε:Ηρακλη φιλε μου επειδη κατα καιρους που βλεπω τα ποστς σου ειμαι απολυτα συμφωνοσ... Ομως εδω διαφωνω... Ολο μου το σοι ειναι σε στρατο και αστυνομια... Μονο αντρεσ... Επειδη λοιπον πηγα και δοκιμος κι ειδα καποια πραγματα παραπανω λεω εμπεριστατωμενα οτι οι γυναικες δεν κανουν για αυτα... Ειμαι 100% υπερ της ισοτητασ... Πειτε με παραξενο αλλα ετσι πιστευω...14 μηνες θητειας και ολες οι γυναικες που ειδα ητανε σε γραφεια και βγαινανε εξω μονο για να ψωνισουν απο το κυλικειο... Συναδελφισσες του πατερα μου, του αδερφου μου, του θειου μου κτλ απο αστυφυλακων και παλι στα γραφεια... Γιατι δεν βγαινουν λοιπον αυτες εξω. Γιατι προστατευονται ετσι. Αν θελουν να μπουν μονο για το μισθο καλυτερα να μην μπουν. Η κοπελα δηλαδη με τα τοσα μορια που μαζευει, τα μαζευε για την προκηρυξη των φρουρων; Θα παει δηλαδη Αθηνα και θα βγαινει με τη μηχανη στην Ομονοια. Κι εκτος απο αυτο οταν βγαινουν ομαδες οι Φρουροι στους δρομους, αλλη ασφαλεια νιωθεις οταν ο συναδελφος σου ειναι αντρας κι αλλο αν ειναι γυναικα... Το αν περασουν τα αθληματα γυναικες προσωπικα δεν μου λεει και δεν μου αποδεικνυει τιποτα. Με 1-2 μηνες προπονησης βγαινουν τα αθληματα. Το θεμα ειναι μετα... Και δεν ξερω αν εκει που λεει η κοπελα οτι εχει θεληση να μπει και το θελει πολυ να μπει αν το εννοει.

Το αν κάποιες γυναίκες μπαίνουν στα γραφεία ενώ είναι Ειδικοί Φρουροί σηκώνει πολύ συζήτηση γιατί είναι παράνομο, νομίζω πως τα καθήκοντα των Ε. Φ δεν είναι να βρίσκονται στα γραφεία. Σε αυτό όμως δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά αυτοί που νομοθετούν και μετά δεν φροντίζουν για την εφαρμογή των νόμων. Από την στιγμή όμως που μία γυναίκα έχει τις προϋποθέσεις να μπει, ας μπει. Δεν μπορούμε να τα εξισώσουμε όλα όμως όπως και να έχει. Εσύ λες ήσουν 14 μήνες δόκιμος, έχεις σκεφτεί ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες σε κάποια περίοδο της ζωής του θα κάνουν συνήθως 2 παιδιά;18 μήνες εγκυμοσύνης έχεις σκεφτεί τί μπορεί να συμβαίνει; Εμείς είμαστε άντρες και δεν το καταλαβαίνουμε. Γι'αυτό κατά κάποιο τρόπο το κράτος προστατεύει τις γυναίκες και δεν εκπληρώνουν καθήκοντα θητείας. Στην φύση δεν μπορείς να επέμβεισ

Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Συμφωνω μαζι σου. Καθε φυλλο ειναι διαφορετικα. Αλλα φανταζεσαι ρε Ηρακλη να σαι υπηρεσια με μια γυναικα αυριο μεθαυριο οι δυο σας στο δρομο; Δεν ξερω ειμαι αντιθετος με το να μπαινουν γυναικες ΕΦ... Τωρα θα μου πεις αν μπει και ενας αντρας και ειναι δεν ξερω και εγω πως παλι το ιδιο ειναι...
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Stathorakis έγραψε:Συμφωνω μαζι σου. Καθε φυλλο ειναι διαφορετικα. Αλλα φανταζεσαι ρε Ηρακλη να σαι υπηρεσια με μια γυναικα αυριο μεθαυριο οι δυο σας στο δρομο; Δεν ξερω ειμαι αντιθετος με το να μπαινουν γυναικες ΕΦ... Τωρα θα μου πεις αν μπει και ενας αντρας και ειναι δεν ξερω και εγω πως παλι το ιδιο ειναι...

ενω τον κοιλαρα τον βυσματια τον γουσταρεις μαζι σου στο δρομο ε;

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Στα 500 ατομα πέρσυ πόσες γυναίκες μπήκαν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες