Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Στις 15700 οι αιτήσεις σύμφωνα με το ΣΕΦΕΑΑ... Πόλεμος!
Παιδιαα με 2450 μορια, α κατηγορια και πολυτεκνη εχω ελπιδες;
pantzos4 έγραψε:ferelpis έγραψε:illust έγραψε:310LELE έγραψε:Με βαση τις αιτησεις αν πραγματι ειναι τοσες τι βασεις θα εχουμε πανω κατω; Κατα προσεγγιση παντα...
Αφου δεν ξερουμε την κατανομη των αιτησεων... Αλλες θα ειναι οι βασεις αν ειναι 5700 α και 10000 β και αλλες θα ειναι αν ειναι 10000 στην α και 5700 στη Β...
Απο εκει και περα δυο παραγοντες σπρωχνουν τις βασεις πανω :1) Περυσι πηρε μονο 500 ατομα οποτε υπαρχει κοσμος με καλα μορια που εμεινε εξω και θα ξανακανει 2) Οι Τσολιαδες παιρνουν 500 μορια φετος.
Τις βασεις κατω τις οδηγει μονο μια μειωση στη ζητηση... Ειτε αυτη εκδηλωνεται με ελλειψη αιτησεων, ειτε στο τελος με επιλογη αλλων σωματων που εχουν προκηρυξεις τωρα (πιο πολλοι επιλαχοντες δλδ)
Το σεφεα στο FB πριν λιγο απαντησε σε σχετικη ερωτηση πως οταν γινει η διαλογη θα μας ενημερωσει για τον αριθμο των αιτησεων και σε καθε κατηγορια αντιστοιχα. Μεχρι τοτε υπομονη, οχι οτι θα μας βοηθησει σε κατι απλα για να δινουμε τροφη στα επιδοξα medium με το κληρονομικο χαρισμα που συχναζουν εδω μεσα...
μην τους τ χαλας ρε συ. Ειναι μεντιουμ τ παιδια κ ξερουν τ παντα. Μεχρι κ ο τσακ νορις μπηκε εχθες αστους.
Οχι ρεεε, Τι χανω οταν λειπω! Και την εφτασε στα 40.000 μορια ο τσακ την βαση;

Ρε παιδια ελεος με αυτα που γραφετε! Ελεος!ο ενας καθεται και λεει για 30000 αιτησεις και ο αλλος για βασεις που θα πιανουν τα 3000 μορια!
να σας κανω εγω μια ερωτηση;
ποσο καιρο εχετε να πατε με γυναικα; Γτ με αυτα που γραφετε ειναι μ... Σ!
λες και ειμαστε χωρα με πληθυσμο 30 εκ. Και αριστουχους με απολυτηρια απο 19 και πανω!
αν σας πιασω ολους και σας ρωτησω τι μορια εχετε θα μου πειτε σχεδον ολοι απο 2200-2400!
ξυπνηστε και μην λετε β... Σ!
να σας κανω εγω μια ερωτηση;
ποσο καιρο εχετε να πατε με γυναικα; Γτ με αυτα που γραφετε ειναι μ... Σ!
λες και ειμαστε χωρα με πληθυσμο 30 εκ. Και αριστουχους με απολυτηρια απο 19 και πανω!
αν σας πιασω ολους και σας ρωτησω τι μορια εχετε θα μου πειτε σχεδον ολοι απο 2200-2400!
ξυπνηστε και μην λετε β... Σ!
ΜΑΡΙΑ έγραψε:Παιδιαα με 2450 μορια, α κατηγορια και πολυτεκνη εχω ελπιδες;
Πες μου την αληθεια... Εισαι βαλτη ετσι; Ελα και θα μεινει μεταξη μας στο υποσχομαι! Δεν θα το πω πουθενα! Φτασαμε στην 170 σελιδα για να το ρωτησεις αυτο...
Οχι ρε συ ferelpis ηταν χαλαρος. Κοιτα
/forum/forum_posts.asp?TID=8956&PN=6
υπομονη υπομονη μην ρωτατε αν εχετε επλιδες κ αν οχι κ ποιοι εινια αυτη π σας απαντανε για ν ξερουμε μηπος ειναι τ ασεπ;
υπομονη υπομονη μην ρωτατε αν εχετε επλιδες κ αν οχι κ ποιοι εινια αυτη π σας απαντανε για ν ξερουμε μηπος ειναι τ ασεπ;
Για καντε τωρα μια προβλεψη συμφωνα με μια πρωτη εικονα οτι οι αιτησεις ειναι 15700
Μαρία νομίζω οτι θα είσαι εξω
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια πως να γινει προβλεψη. Δεν υπαρχει η κατανομη των βασεων... Δλδ ανα ειναι 15500 στην α' και 200 στην β' μπηκανε ολοι της β'. Μεχρι κι ο τελευταιος. Που θα χε 1500 μορια. Αρα βαση στη β' 1500... Ηρεμηστε... Καθιστε να δουμε ποσες θα ναι ανα κατηγορια και μετα γινονται οι οποιες προβλεψεις. Ο καθενας εδω λεει την προβλεψη του. Ο ενας απο 2100-2200, ο αλλος απο 2200-2300, ο αλλος απο 2300-2400 κι ο αλλος οτι θελει... Αρα καποιος θα την πετυχει τη βαση αφου οι απαντησεις τους πιανουν ολο το ευρος των μοριων. Και μετα θα λεει εγω τα λεγα και μεντιουμ κτλ. Υπομονη και σε ενα μηνα πιστευω ισως και λιγοτερο θα ξερουμε τ παντα. Ποιος περασε, ποιος οχι και ποιος ειναι επιλαχων.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
pantzos4 έγραψε:Οχι ρε συ ferelpis ηταν χαλαρος. Κοιτα
Δεν λες καλα που δεν εβγαλε Προκήρυξη μονο για τον εαυτο του!

athis έγραψε:Για καντε τωρα μια προβλεψη συμφωνα με μια πρωτη εικονα οτι οι αιτησεις ειναι 15700
Εγώ επιμένω στην αρχική μου πρόβλεψη 2250-2320 απλά λόγω του μικρότερου αριθμού αιτήσεων από όσο υπολογίζαμε θα μπορούσα να πω και λίγο χαμηλότερα.2200-2280 λέω τώρα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη απλά μερικοί το έχουνε κάνει καφενείο εδώ μέσα 

Stathorakis έγραψε:Ρε παιδια πως να γινει προβλεψη. Δεν υπαρχει η κατανομη των βασεων... Δλδ ανα ειναι 15500 στην α' και 200 στην β' μπηκανε ολοι της β'. Μεχρι κι ο τελευταιος. Που θα χε 1500 μορια. Αρα βαση στη β' 1500... Ηρεμηστε... Καθιστε να δουμε ποσες θα ναι ανα κατηγορια και μετα γινονται οι οποιες προβλεψεις. Ο καθενας εδω λεει την προβλεψη του. Ο ενας απο 2100-2200, ο αλλος απο 2200-2300, ο αλλος απο 2300-2400 κι ο αλλος οτι θελει... Αρα καποιος θα την πετυχει τη βαση αφου οι απαντησεις τους πιανουν ολο το ευρος των μοριων. Και μετα θα λεει εγω τα λεγα και μεντιουμ κτλ. Υπομονη και σε ενα μηνα πιστευω ισως και λιγοτερο θα ξερουμε τ παντα. Ποιος περασε, ποιος οχι και ποιος ειναι επιλαχων.
Αναλογικά με τα περσινά θα πάει και φέτος φίλε. Δηλαδή τί θα γίνει ξαφνικά, αυξήθηκαν οι απόφοιτοι Ενιαίου ή ΤΕΕ - ΕΠΑΛ; Όχι... Λίγο πάνω λίγο κάτω κατά ποσοστό θα είναι ανάλογα με τα περσινά. Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας μέχρι τώρα ήταν πόσες θα ήταν οι αιτήσεις, ο καταμερισμός δεν θα αλλάξει τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που να αλλοιώσει το αποτέλεσμα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
ferelpis έγραψε:pantzos4 έγραψε:Οχι ρε συ ferelpis ηταν χαλαρος. Κοιτα
Δεν λες καλα που δεν εβγαλε Προκήρυξη μονο για τον εαυτο του!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ ΟΡΕ ΛΕς; Ν τ εκανε αυτο; Χαχααχα
ε παιδια εγω λεω 4889832 θ ειναι η βαση στην Α και 438932832574 στην Β. Αφου εχουν γινει 54541515452645+64136+5 αιτισιο ο θειος τ θειουμε ειναι ξαδερφος με τον αδερφο τ ΔΚΤΗ της ΑΔΘ. Κ τ εγαψε στο facebook
ελεος καθεστε κ ρωτατε αν εχετε ελπιζες τ ενα τ αλλο ΚΑΝΕΙς ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΡΩΤΑΤΕ Κ ΞΕΝΕΡΟΝΕΣΤΕ Η ΧΑΙΡΕΣΤΕ. Κ εσεις π απαντατε σε τετοια ερωτιματα κριμα Παιδια π τους διμιουργιτε υποθετικα κ θανταστικα αιστιματα χαρας η λυπεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες