Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ρε πιδια θα τρελαθουμε εδω! Γινετε αυτο που ειπε ο αλλος πως εχασε το προτοτυπο απολυτηριο απο το τεε που ειχε κ πηγε κ του εβγαλαν αλλο Κ το καινουργιο απολυτηριο Εγραφε επαλ κ ετσι μπηκε στην Α κατηγορια! Μπωρει να γινει αυτο; Ας μου απαντησει καποιος γνωστεις γιατι θα τρελαθω!
Παιδες Με 2520 στν α;311 λελε 32 ταξπν. Καλη επιτυχια ς ολους!
Παιδιά ξέρει κανείς πόσα άτομα περίπου κάνανε αίτηση για την Β κατηγορία; Και με πόσα μόρια περίπου είσαι σίγουρος; Εγω εχω 2000 μόρια και στο τμήμα που έκανα τα χαρτια μου είπανε οτι είναι πολλα. Εδώ που διαβάζω όμως αρχισα να αγχόνομαι...
Φαλκον πολυ καλα θα κανεις φιλε μου. Ποσα μορια βγαζεις στην α; Εγω με 10,7 ενιαιο βγαζω 2370 φιλε το πολεμησα πολυ. Δεν ξερω κανα δικηγορο και δεν εχω λεφτα για να το κανει αυτο. Πολυ καλα θα κανεις.
Εγινε επαλ; Απο τεε επαλ; Οι καθηγητες ιδιοι η εποιηκια στους βαθμους η ιδια δεν εχει αλλαξει απολυτως τπτ γιατι εκει πανε ατομα π θελουν να γινουν μηχανικοι κτλ. Και στ τελος περνουν ενα καλο απολυτιριο. Π ειναι ανταξιο με εναν του ενιαου που εδωσε πανελλαδικες; Ξεφτιλα εντελως.falkon γιατι απογοητευεσαι ποσα βγαζεις; Φιλε μου εγω παρακαλω τον θεο να μην μπουνε βισματα και να μπουμε 960 ατομα με μορια και οχι με την πισω πορτα.
Τί γίνεται ρε παιδιά στην Α;2660 ο ένας,2500 ο άλλος,2700 ο άλλος. Πού πάμε εμείς τα καημένα με 2240;
Σαββασ έγραψε:Εγινε επαλ; Απο τεε επαλ; Οι καθηγητες ιδιοι η εποιηκια στους βαθμους η ιδια δεν εχει αλλαξει απολυτως τπτ γιατι εκει πανε ατομα π θελουν να γινουν μηχανικοι κτλ. Και στ τελος περνουν ενα καλο απολυτιριο. Π ειναι ανταξιο με εναν του ενιαου που εδωσε πανελλαδικες; Ξεφτιλα εντελως.falkon γιατι απογοητευεσαι ποσα βγαζεις; Φιλε μου εγω παρακαλω τον θεο να μην μπουνε βισματα και να μπουμε 960 ατομα με μορια και οχι με την πισω πορτα.
Αδερφέ όντος είναι άδικο, είμαι του 84' και από μικρός ήθελα ν γίνω αστυνομικός γι αυτο κ επέλεξα ενιαίο απο ΤΕΕ, και επίσης επέλεξα να δώσω και το επιλογής μάθημα ΑΟΘ άμα θυμάσαι για να ανοίξει το 5ο παιδίο που έιχε την αστυνομία! Τότε δεν υπήρχε ο θεσμός των ειδικών φρουρών... Εν τέλη δεν τα κατάφερα, έβγαλα 17 στα 6μηνα αλλά τ απολυτήριο με 11. Κατατάχθεικα Ειδικές Δυνάμεις κ δήλωσα δόκιμος, επειδή όμως δεν είχα βύσμα κατέλειξα δόκιμος πεζικού, μετ έπιτα πείρα όοοολα τα διπλώματα και ακόμα το παλέυω με το lower, Δεν ειμαι ούτε πολύτεκνος ούτε έχω έχω χάσει κάνα μπάρμπα στον καθήκον... Εν τέλη με πολύ μάχη μάζεψα μόλις 2100 μόρια :(
ΥΓ: Αφού απολύθηκα απ τον στρατό έψαξα να μάθω αν γίνεται να πάω ΤΕΕ για να μεγαλώσω τον βαθμό απολυτηρίου μου όμως η απάντηση που πείρα ήταν πως, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ :(
και έρχονται τώρα και μου βάζουν τα ΕΠΑΛ ισότιμα με τα Ενιαία...
Αυτά τα ολίγα αδερφέ...
Εγω με 12.2 βγαζω 2320
Καλησπερα εχω να γραψω απο περισυ που εφαγα την κατραπακια... Παιδια μακαρι να βγουνε αληθεια αυτα που ακουγονται για χαμηλα μορια αλλα περισυ πεσαμε απο τις καρεκλες οταν ειδαμε τις βασεις οποτε κρατατε μικρα καλαθια η συμβουλη μου... Εγω ειμαι απο Α με 2380... Καλη επιτυχια σε ολους
Μην απογοητεύεσαι, σκέψου ότι το δείγμα του forum είναι ελάχιστο... Όσοι έχουν γράψει εδώ + κανά 2 φίλους ο καθένας ούτε 100 θέσεις δεν είναι...Iraklis έγραψε:Τί γίνεται ρε παιδιά στην Α;2660 ο ένας,2500 ο άλλος,2700 ο άλλος. Πού πάμε εμείς τα καημένα με 2240;
Πρώτη χρονιά γίνεται αυτό με το ενιαίο και το επάλ?Falcon έγραψε:Σαββασ έγραψε:Εγινε επαλ; Απο τεε επαλ; Οι καθηγητες ιδιοι η εποιηκια στους βαθμους η ιδια δεν εχει αλλαξει απολυτως τπτ γιατι εκει πανε ατομα π θελουν να γινουν μηχανικοι κτλ. Και στ τελος περνουν ενα καλο απολυτιριο. Π ειναι ανταξιο με εναν του ενιαου που εδωσε πανελλαδικες; Ξεφτιλα εντελως.falkon γιατι απογοητευεσαι ποσα βγαζεις; Φιλε μου εγω παρακαλω τον θεο να μην μπουνε βισματα και να μπουμε 960 ατομα με μορια και οχι με την πισω πορτα.
Αδερφέ όντος είναι άδικο, είμαι του 84' και από μικρός ήθελα ν γίνω αστυνομικός γι αυτο κ επέλεξα ενιαίο απο ΤΕΕ, και επίσης επέλεξα να δώσω και το επιλογής μάθημα ΑΟΘ άμα θυμάσαι για να ανοίξει το 5ο παιδίο που έιχε την αστυνομία! Τότε δεν υπήρχε ο θεσμός των ειδικών φρουρών... Εν τέλη δεν τα κατάφερα, έβγαλα 17 στα 6μηνα αλλά τ απολυτήριο με 11. Κατατάχθεικα Ειδικές Δυνάμεις κ δήλωσα δόκιμος, επειδή όμως δεν είχα βύσμα κατέλειξα δόκιμος πεζικού, μετ έπιτα πείρα όοοολα τα διπλώματα και ακόμα το παλέυω με το lower, Δεν ειμαι ούτε πολύτεκνος ούτε έχω έχω χάσει κάνα μπάρμπα στον καθήκον... Εν τέλη με πολύ μάχη μάζεψα μόλις 2100 μόρια :(
ΥΓ: Αφού απολύθηκα απ τον στρατό έψαξα να μάθω αν γίνεται να πάω ΤΕΕ για να μεγαλώσω τον βαθμό απολυτηρίου μου όμως η απάντηση που πείρα ήταν πως, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ :(
και έρχονται τώρα και μου βάζουν τα ΕΠΑΛ ισότιμα με τα Ενιαία...
Αυτά τα ολίγα αδερφέ...
Η προκυρηξη εχει σημασια τη λεει φιλε μου οπως και με τα τατουαζ που ειναι αντισυνταγματικο και δεν αναφερει οτι οσοι εχουν τελιωσει τεχνικο μπορουν να μπουν στην 1 κατηγορια διαβαστε λιγο ασχετα αν τα εχουν κανει ισοτιμα η προκυρηξη εχει σημασια τι λεει και το αποσπασμα που παρεθεσα το γραφει ξεκαθαρα
Πολλα απο τα παιδια με τα μορια εδω εχουν αφιερωσει τη ζωη τους να μπουν σε καποιο σωμα ασφαλειας δεν εχουν δουλεψει ειναι μικροι σε ηλικια με το απολυθηκαν μαζευουν μορια μην απογοητευεσε εγω δουλευω εξω στον ιδιωτη 8 χρονια Που εχω απολυθει οπως και πολλοι αλλα παιδια που θα δωσουν και για να βγαλω το Δ για τη πυροσβεστικη κλειστηκα στο ισογειο που μενω ενα μηνα αρα μην τρελενεσαι αμα ηταν ολοι να ειχαν 2600 και πανω το σωμα Θα λεγοταν ειδικοι επιστημονικοι φρουροι μη μασας οτι ειναι να γινει θα γινει ολοι εχουμε πιθανοτητεσ
Αποσπασμα απο τη προκυρηξη που ακριβως βλεπετε οτι λεει οτι τα επαλ ειναι στην 1 κατηγορια εκτος αν μου διαφευγει κατι
Πολλα απο τα παιδια με τα μορια εδω εχουν αφιερωσει τη ζωη τους να μπουν σε καποιο σωμα ασφαλειας δεν εχουν δουλεψει ειναι μικροι σε ηλικια με το απολυθηκαν μαζευουν μορια μην απογοητευεσε εγω δουλευω εξω στον ιδιωτη 8 χρονια Που εχω απολυθει οπως και πολλοι αλλα παιδια που θα δωσουν και για να βγαλω το Δ για τη πυροσβεστικη κλειστηκα στο ισογειο που μενω ενα μηνα αρα μην τρελενεσαι αμα ηταν ολοι να ειχαν 2600 και πανω το σωμα Θα λεγοταν ειδικοι επιστημονικοι φρουροι μη μασας οτι ειναι να γινει θα γινει ολοι εχουμε πιθανοτητεσ
Αποσπασμα απο τη προκυρηξη που ακριβως βλεπετε οτι λεει οτι τα επαλ ειναι στην 1 κατηγορια εκτος αν μου διαφευγει κατι
Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι πτυχίων Τ. Ε. Λ. Ή Ε. Π. Λ. Ή ΕΠΑ. Λ. Ή απολυτηρίων Ε. Π. Λ. Με κλάδο σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, καθώς και πτυχίων Τ. Ε. Ε. Β΄ κύκλου συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 2 στην αντίστοιχη ένδειξη της αίτησης. Οι λοιποί, συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 1.
Φαλκον Εγω τελειωσα ενιαιο το 2006 και σημερα ειναι η 1η μου μερα σε επαλ. Θα κανω ξανα τα 2 τελευταια χρονια και τελειωνοντας δεν θα παρω ξανα απολυτηριο γιατι οπως σωστα εγραψες το απολυτηριο μια φορα βγαινει. Θα παρω ομως πτυχειο με το οποιο θα μπορω να παρω μερος σε μια μελλοντικη προκυριξη μπαινοντας στη β κατηγορια. Ενω φετος με το απολυτηριο του ενιαιου ημουν στην α. Το εκανα γτ με συνφερει.(απολ ενιαιου 10,9) σκοπευω να παρω πτυχειο ομως τουλαχιστων με 18 οντας πλεον πιο μεγαλος και ακολουθωντας μια ειδικοτητα που την ξερω λογο επαγγελματος.(ηλεκτρολογοσ) πληροφορια πρεπει να σου πω, πως φετος ηταν η τελευαια χρονια που θα μπορουσε να γραφτει καποιος σε επαλ. Απο του χρονου μου ειπε ο διευδιντης του λυκειου, πως τα λυκεια θα αλλαξουν παλι.
Ηταν επαλ επι πασοκ. Η νδ τα εκανε τεε και πλεον εγιναν και παλι επαλ. Σημερα ενας αποφοιτος επαλ παιζει μπαλα και στις 2 κατηγοριεσ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Εγω το εχω πει και ας λετε οτι θελετε. Προβλεψη για α 2450.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες