Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Λυπάμαι μόνο Τον Greek_Army που δεν κάνει άλλη δουλειά από το να διαγράφει άσχετα με το θέμα post!
Θα του βάλω και την ιδέα να μπανάρει και κανέναν!
Θα του βάλω και την ιδέα να μπανάρει και κανέναν!
Καλά, αυτό το ότι βάζουν βαθμούς στο ενιαίο για να σε "ανεβάσουν" στις πανελλήνιες είναι τρελή μούφα... Και μιλάω ως παθών... Το ίδιο και στα ενδοσχολικά. Μην ακούω ότι να ναι... Ένας που ασχολείται στο τεε βγάζει ανετώτατα βαθμό. Το θέμα είναι ότι εγώ γνωρίζω πάρα πολλούς από τεε οι οποίοι δεν διάβαζαν ούτε δευτερόλεπτο. Τι να σου κάνει και ο καθηγητής άμα ξύνεσαι; !
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να το βρώ σε καμία εγκύκλιο και στην προκύρηξη δεν μπόρεσα να καταλάβω πλήρως. Απ'όσο θυμάμαι το 2006 μετονομάσθη το ΤΕΕ είς ΕΠ. ΑΛ (εγώ ήμουν στην τελευταία σειρά). Αυτό μεταφράζεται ότι οι απόφοιτοι μαθητές των ΕΠ. ΑΛ (ήτοι απ'το 2009 και μετέπειτα) συμμετέχουν στην Α' κατηγορία των Ε. Φ; Αν ναί, τότε στην Β κατηγορία θα αιτούνται υποψήφιοι 24ετών και άνω (αφού ο νεότερος απόφοιτος ΤΕΕ θα είναι το 2011 24ετών) ;
Ρε παιδιά αφηστε τα αυτα και πειτε καμια πληροφορία
Αφού δεν υπάρχουν πληροφορίες ρε συ ΣΙΜΕΩΝ, τι να πούμε... Ο ένας σου δίνει ελπίδες, ο άλλος σου τις παίρνει πίσω... και όλα αυτά αβάσιμα... Σου αρέσει αυτό που γίνεται?
Καραϊσκάκησ έγραψε:Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να το βρώ σε καμία εγκύκλιο και στην προκύρηξη δεν μπόρεσα να καταλάβω πλήρως. Απ'όσο θυμάμαι το 2006 μετονομάσθη το ΤΕΕ είς ΕΠ. ΑΛ (εγώ ήμουν στην τελευταία σειρά). Αυτό μεταφράζεται ότι οι απόφοιτοι μαθητές των ΕΠ. ΑΛ (ήτοι απ'το 2009 και μετέπειτα) συμμετέχουν στην Α' κατηγορία των Ε. Φ; Αν ναί, τότε στην Β κατηγορία θα αιτούνται υποψήφιοι 24ετών και άνω (αφού ο νεότερος απόφοιτος ΤΕΕ θα είναι το 2011 24ετών) ;
ο νεοτερος αποφοιτος ΤΕΕ θα ειναι το 2011 21 ετων (εγω δηλαδη) αποφοιτος 2007
GASTR έγραψε:Φιλε pantzo λυπαμε αλλα νομιζω οτι δεν εχεις υπολογησει σωστα τα μορια σου
φιλε μ εγω εδωσα για την Α κατιγορια 12,6 απολιτιριο αρα 1260 μοροια σωστα;
+300 μοτοσυκλετα 1560 + αμαξι 100 1660 σωστα κ δοκιμος ειδικων δυναμεον + 1000 δηλαδη 500 απο δεα κ 500 απο εδ = 2660 π εχω κανει λαθος ακριβος;
Ε παιδες ο πρωτος αποφιτος απο επαλ ειναι η δικια μ γενια του 1991... Το 2009 εποφιτισανε η πρωτοι επαλ. Το 2008 αποφιτισε ο τελευτεος απο τεε. Εκτος απο μερικου π εμεναν κ εδωσαν φεβρουαριο 2009 αλλα με απολιτιριο τεε... Απο τ 2009 κ επιτα βγαινουν μονο επαλ. Κ ειναι στην Α κατιγορια!
310LELE έγραψε:Η γενια σου και η γενια μου και η γενια του... Στην επομενη προκυρηξη να μοριοδοτουνται ατομα παλαιας γενιας αντε ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 85 ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ; ΠΩς ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΑΜΑΝ πια με τα γενικα και τα τεε και ποιος ειναι πιο μορφομενος και παπαριεσ... Αφηστε μας να παλεψουμε το 20% μας και σταματηστε να μειωνεται το σχολειο που βγαλαμε... Αντε πια ολοι σασ... Το ψωμι σας τρωμε η στην κατηγορια σας παιζουμε; Ελεος πια Ε Λ Ε Ο Σ
Μα παλικάρι αυτό είναι το θέμα, βάζουνε τα ΕΠΑΛ στην Α' κατηγορία την ίδια με τα ενιαία παρότι δεν είναι... Δεν μίλησε κανείς ούτε κατέκρινε την Β κατηγορία που ανήκεις εσύ...
Falcon έγραψε:310LELE έγραψε:Η γενια σου και η γενια μου και η γενια του... Στην επομενη προκυρηξη να μοριοδοτουνται ατομα παλαιας γενιας αντε ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 85 ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ; ΠΩς ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΑΜΑΝ πια με τα γενικα και τα τεε και ποιος ειναι πιο μορφομενος και παπαριεσ... Αφηστε μας να παλεψουμε το 20% μας και σταματηστε να μειωνεται το σχολειο που βγαλαμε... Αντε πια ολοι σασ... Το ψωμι σας τρωμε η στην κατηγορια σας παιζουμε; Ελεος πια Ε Λ Ε Ο Σ
Μα παλικάρι αυτό είναι το θέμα, βάζουνε τα ΕΠΑΛ στην Α' κατηγορία την ίδια με τα ενιαία παρότι δεν είναι... Δεν μίλησε κανείς ούτε κατέκρινε την Β κατηγορία που ανήκεις εσύ...
απο την στηγμη π Κανουνε τ ιδια μαθηματα για εμενα καλα κανουνε κ τ βαζουν στην ιδια.
Και συμπληρόνω Φίλε Pantzo οτί μπορεί να κάνουμε τα Ίδια μαθήματα αλλά ο βαθμός του απολυτηρίου βγαίνει με Τελείως διαφορετικό τρόπο απ ότι στο Ενιαίο που είναι και το ζητούμενο...
Το λαθος φιλε pantzo ειναι οτι τα μορια απο το αμαξι δε μετρανε,(μετρανε μονο της μηχανης, που σου δηνουν πιο πολλα)
το ιδιο και τη ΔΕΑ. Μετρανε μονο των ειδικων δυναμεων οχι τα τα δυο.
μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα δυστηχος στη προκυρηξη το γραφει καθαρα. Δε την εχεις διαβασει;
το ιδιο και τη ΔΕΑ. Μετρανε μονο των ειδικων δυναμεων οχι τα τα δυο.
μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες αλλα δυστηχος στη προκυρηξη το γραφει καθαρα. Δε την εχεις διαβασει;
"Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι πτυχίων Τ. Ε. Λ. Ή Ε. Π. Λ. Ή ΕΠΑ. Λ. Ή απολυτηρίων Ε. Π. Λ. Με κλάδο σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, καθώς και πτυχίων Τ. Ε. Ε. Β ́ κύκλου συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 2 στην αντίστοιχη ένδειξη της αίτησης. Οι λοιποί, συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 1.
Επισημαίνεται ότι τα πτυχία των Τ. Ε. Ε. Α ́ κύκλου καθώς και των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.) των ΕΠΑ. Λ και των σχολών ΟΑ. Ε. Δ. Αντίκεινται στα κατά το άρθρο 1 παρ.1 εδαφ. Α ́ της υπ' αριθ.
7002/12/1-ι από 26-03-2007 Απόφασης του Υπουργού Δημόσιας Τάξης (νυν Προστασίας του Πολίτη), προβλεπόμενα κριτήρια πρόσληψης και συνεπώς δεν γίνονται αποδεκτά. "
Άρα τα ΕΠΑ. Λ είναι στη β.
Επισημαίνεται ότι τα πτυχία των Τ. Ε. Ε. Α ́ κύκλου καθώς και των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.) των ΕΠΑ. Λ και των σχολών ΟΑ. Ε. Δ. Αντίκεινται στα κατά το άρθρο 1 παρ.1 εδαφ. Α ́ της υπ' αριθ.
7002/12/1-ι από 26-03-2007 Απόφασης του Υπουργού Δημόσιας Τάξης (νυν Προστασίας του Πολίτη), προβλεπόμενα κριτήρια πρόσληψης και συνεπώς δεν γίνονται αποδεκτά. "
Άρα τα ΕΠΑ. Λ είναι στη β.
gastr κάνεις ΜΕΓΑ λάθος... Ξαναδιάβασε την προκύριξη καλλίτερα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες