Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Τ ΕΠΑ. Λ ανοικουνε στη Α κατιγορια φιλε μ.
Στο λεω με 1000000% διοτι κ εγω απο επαλ ειμαι κ εκανα τ χαρτια μ.2660 μαζευω κ ανισισω πολυ. Ηθελα εστω 2700 ν μαζευα. Κ για οσους Λενε οτι τ επαλ ειναι μεγαλα απολιτιρια πιστεψεμε δν ισχυει. Εγω ειμαι δευτερα λυκειου απουσιολογος (ο θεος να με κανει Οταν ημουν εκει) με 13.5
τ επαλ τ τελειωσα με 12.6 δεκατα. Σε ολη την σηρα μ του ετος μ ο μεγαλιτερος βαθμος π βγηκε ηταν 15... Κ αυτος ηταν επιδι ηθελε ν παει ΤΕΙ οχηματων κ δουλευε σε σηνεργεια χρονια. Για ν εχει πλεονεκτιμα. Δν βαζουν βαθμουν τοσο ευκολα οσο νομιζετε. Στα αινια βαζουν ποιο ευκολα διοτι τ πεδια δινουν πανελινιες κ η καθιγιτες στα ενδοσκολικα με τ τσουβαλι... Δν λεω οτι τ παιδια δν κουραζοντε εκει. Απλα οτι μπανοει ποιο ευκολα το 18-19 στα επαλ κ να θελεις δν μπορεις διοτι οταν εχει 32 ατομα τμημα και ολοι μεσα μαο μαο χωρις κοριτσια τ περισοτερα τμηματα παρασερνεσε κ οσο αφοσιομενος ν εισαι δν μπορεις ν ξεχορισεις ευκολα διοτι δν σε αφηνουν η αλλοι. Πχ στο τμημα μ δν μπορεσε κανεις ν κανει μαθημα κ 1 π ειχαμε κ ηθελε ν παρακολουθισι σκαζονταν κροτισες μπουκαλια νερο κ βιλβια ν φεβγουν στον πινακα μουσικη ν παιζει ν ν κανονιζει ο αλλος τ θαα κνουνε τ βραδυ απο την μια ακρη στην αλλη δν μπορεις καν ν ακουσεις τον καθηγητη κ ο καθιγιτης απλα δν κανει μαθημα γιατι νευριαζει κ αυτος... Οταν κανεις 6 μηνες κενο σε μαθημα κατεφνινσης και φιλολογικα που σημενει 5-6 μαθηματα διοτι δν σε αναλαμβανουν καθηγιτες μενεις πισω :) κ στους βαθμους επιρεαζετε ολο τ τμημα. Διοτι πχ θ ελεγε ο καθηγητης. Ποιο; Το ΓΟ. παναγια μ βαλτους ισα ισα ν περασουν ν μην οτυς εχουμε τ χρονου. Κ οντος ισχυει ηρθε ο διευτιντις στο τμημα μας κ λεει παιδια σας παρακαλω μην κανετε ζημιες στο σχολειο κ μην τρομοκρατιτε κ πιραζετε τους καθηγιτες. Μποριτε ν φυγετε για καφε θ περασετε ολοι σας με οσες απουσιες Αν εχετε. Κ ετσι κ εγινε ολοι με πανω κατω ιδιο βαθμο περασαμε 12-13...
π θελω ν καταλιξω; Οτι δν βγαινει ευκολα με μεγαλο θαβμο απο ΕΠΑ. Λ τ απολυτιρια τ αινιεου εινια μεγαλιτερα δν μιλαω για 18-19 αλλα κ τα 15-16 ειναι πολυ ευκολο ν τ παρεις εκει.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

pantzos4 έγραψε:Τ ΕΠΑ. Λ ανοικουνε στη Α κατιγορια φιλε μ.
Στο λεω με 1000000% διοτι κ εγω απο επαλ ειμαι κ εκανα τ χαρτια μ.2660 μαζευω κ ανισισω πολυ. Ηθελα εστω 2700 ν μαζευα. Κ για οσους Λενε οτι τ επαλ ειναι μεγαλα απολιτιρια πιστεψεμε δν ισχυει. Εγω ειμαι δευτερα λυκειου απουσιολογος (ο θεος να με κανει Οταν ημουν εκει) με 13.5
τ επαλ τ τελειωσα με 12.6 δεκατα. Σε ολη την σηρα μ του ετος μ ο μεγαλιτερος βαθμος π βγηκε ηταν 15... Κ αυτος ηταν επιδι ηθελε ν παει ΤΕΙ οχηματων κ δουλευε σε σηνεργεια χρονια. Για ν εχει πλεονεκτιμα. Δν βαζουν βαθμουν τοσο ευκολα οσο νομιζετε. Στα αινια βαζουν ποιο ευκολα διοτι τ πεδια δινουν πανελινιες κ η καθιγιτες στα ενδοσκολικα με τ τσουβαλι... Δν λεω οτι τ παιδια δν κουραζοντε εκει. Απλα οτι μπανοει ποιο ευκολα το 18-19 στα επαλ κ να θελεις δν μπορεις διοτι οταν εχει 32 ατομα τμημα και ολοι μεσα μαο μαο χωρις κοριτσια τ περισοτερα τμηματα παρασερνεσε κ οσο αφοσιομενος ν εισαι δν μπορεις ν ξεχορισεις ευκολα διοτι δν σε αφηνουν η αλλοι. Πχ στο τμημα μ δν μπορεσε κανεις ν κανει μαθημα κ 1 π ειχαμε κ ηθελε ν παρακολουθισι σκαζονταν κροτισες μπουκαλια νερο κ βιλβια ν φεβγουν στον πινακα μουσικη ν παιζει ν ν κανονιζει ο αλλος τ θαα κνουνε τ βραδυ απο την μια ακρη στην αλλη δν μπορεις καν ν ακουσεις τον καθηγητη κ ο καθιγιτης απλα δν κανει μαθημα γιατι νευριαζει κ αυτος... Οταν κανεις 6 μηνες κενο σε μαθημα κατεφνινσης και φιλολογικα που σημενει 5-6 μαθηματα διοτι δν σε αναλαμβανουν καθηγιτες μενεις πισω :) κ στους βαθμους επιρεαζετε ολο τ τμημα. Διοτι πχ θ ελεγε ο καθηγητης. Ποιο; Το ΓΟ. Παναγια μ βαλτους ισα ισα ν περασουν ν μην οτυς εχουμε τ χρονου. Κ οντος ισχυει ηρθε ο διευτιντις στο τμημα μας κ λεει παιδια σας παρακαλω μην κανετε ζημιες στο σχολειο κ μην τρομοκρατιτε κ πιραζετε τους καθηγιτες. Μποριτε ν φυγετε για καφε θ περασετε ολοι σας με οσες απουσιες Αν εχετε. Κ ετσι κ εγινε ολοι με πανω κατω ιδιο βαθμο περασαμε 12-13...
π θελω ν καταλιξω; Οτι δν βγαινει ευκολα με μεγαλο θαβμο απο ΕΠΑ. Λ τ απολυτιρια τ αινιεου εινια μεγαλιτερα δν μιλαω για 18-19 αλλα κ τα 15-16 ειναι πολυ ευκολο ν τ παρεις εκει.

Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά η διαφορά του 14 από το ενιαίο από το 14 του ΕΠΑΛ είναι ότι το 14 του ενιαίου ξέρει ορθογραφία και συντακτικό

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Iraklis έγραψε:
pantzos4 έγραψε:Τ ΕΠΑ. Λ ανοικουνε στη Α κατιγορια φιλε μ. Στο λεω με 1000000% διοτι κ εγω απο επαλ ειμαι κ εκανα τ χαρτια μ.2660 μαζευω κ ανισισω πολυ. Ηθελα εστω 2700 ν μαζευα. Κ για οσους Λενε οτι τ επαλ ειναι μεγαλα απολιτιρια πιστεψεμε δν ισχυει. Εγω ειμαι δευτερα λυκειου απουσιολογος (ο θεος να με κανει Οταν ημουν εκει) με 13.5τ επαλ τ τελειωσα με 12.6 δεκατα. Σε ολη την σηρα μ του ετος μ ο μεγαλιτερος βαθμος π βγηκε ηταν 15... Κ αυτος ηταν επιδι ηθελε ν παει ΤΕΙ οχηματων κ δουλευε σε σηνεργεια χρονια. Για ν εχει πλεονεκτιμα. Δν βαζουν βαθμουν τοσο ευκολα οσο νομιζετε. Στα αινια βαζουν ποιο ευκολα διοτι τ πεδια δινουν πανελινιες κ η καθιγιτες στα ενδοσκολικα με τ τσουβαλι... Δν λεω οτι τ παιδια δν κουραζοντε εκει. Απλα οτι μπανοει ποιο ευκολα το 18-19 στα επαλ κ να θελεις δν μπορεις διοτι οταν εχει 32 ατομα τμημα και ολοι μεσα μαο μαο χωρις κοριτσια τ περισοτερα τμηματα παρασερνεσε κ οσο αφοσιομενος ν εισαι δν μπορεις ν ξεχορισεις ευκολα διοτι δν σε αφηνουν η αλλοι. Πχ στο τμημα μ δν μπορεσε κανεις ν κανει μαθημα κ 1 π ειχαμε κ ηθελε ν παρακολουθισι σκαζονταν κροτισες μπουκαλια νερο κ βιλβια ν φεβγουν στον πινακα μουσικη ν παιζει ν ν κανονιζει ο αλλος τ θαα κνουνε τ βραδυ απο την μια ακρη στην αλλη δν μπορεις καν ν ακουσεις τον καθηγητη κ ο καθιγιτης απλα δν κανει μαθημα γιατι νευριαζει κ αυτος... Οταν κανεις 6 μηνες κενο σε μαθημα κατεφνινσης και φιλολογικα που σημενει 5-6 μαθηματα διοτι δν σε αναλαμβανουν καθηγιτες μενεις πισω :) κ στους βαθμους επιρεαζετε ολο τ τμημα. Διοτι πχ θ ελεγε ο καθηγητης. Ποιο; Το ΓΟ. Παναγια μ βαλτους ισα ισα ν περασουν ν μην οτυς εχουμε τ χρονου. Κ οντος ισχυει ηρθε ο διευτιντις στο τμημα μας κ λεει παιδια σας παρακαλω μην κανετε ζημιες στο σχολειο κ μην τρομοκρατιτε κ πιραζετε τους καθηγιτες. Μποριτε ν φυγετε για καφε θ περασετε ολοι σας με οσες απουσιες Αν εχετε. Κ ετσι κ εγινε ολοι με πανω κατω ιδιο βαθμο περασαμε 12-13... Π θελω ν καταλιξω; Οτι δν βγαινει ευκολα με μεγαλο θαβμο απο ΕΠΑ. Λ τ απολυτιρια τ αινιεου εινια μεγαλιτερα δν μιλαω για 18-19 αλλα κ τα 15-16 ειναι πολυ ευκολο ν τ παρεις εκει.

Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά η διαφορά του 14 από το ενιαίο από το 14 του ΕΠΑΛ είναι ότι το 14 του ενιαίου ξέρει ορθογραφία και συντακτικό

Ίσως φανώ λίγο κυνικός αλλά θα αναγκαστώ να συμφωνήσω...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Καλημερα παιδια κ κλη εβδομαδα ευχομαι με κανενα θετικο κ ελπιδοφορο νεο. Τα τεε γιναν επαλ πλεον. Εγω κατεθεσα φετος απολυτηριο επαλ. Τι γινετε; Η κατηγορια μου παραμενει Β?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημέρα. Δεν ξέρεις σε ποια κατηγορια ανοικεις ρε φιλε;
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Τα τεε γιναν επαλ πλεον. Εγω κατεθεσα φετος απολυτηριο επαλ. Τι γινετε; Η κατηγορια μου παραμενει Β;
τι δεν καταλαβες; !
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εσυ τι δεν καταλαβες... Εσυ δηλαδή εκανες τα χαρτιά, δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία ανοικεις και το παιζεις και γνώστης των πραγμάτων;
300 λελε

Δημοσίευση από 300 λελε »

Θελω να μας πεις παντζο πως βγαζεις 2660 με απολυτηριο 12.6!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εχει απολυτο δικιο ο πατζοσ4 συμφωνω απολυτα μαζι του. Επειδη τελειωσα φετος επαλ θα σας πω το εξης! Στα επαλ δεν μπαινουν μεγαλοι βαθμοι. Στα τεε μπορει να εμπεναν, στα επαλ οχι. Εγω που υποτηθετε οτι ημουν σε καλη ειδικοτητα (ηλεκτρονικοσ) που δεν γινοντε καγκουριες κλπ και ημουν απο τους καλους μαθητες, εβγαλα απολυτηριο 13,5 ενω στις πανελληνιες εγραψα 15305 μορια και περασα τει αθηνας. Δεν μας βαζουν τοσο ευκολα βαθμους οπως γινεται στο ενιαιο και πραγματικα επειδη θελω να μπω αστυνομια σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια που δεν πηγα ενιαιο ετσι οστε να ειχα μεγαλυτερο απολυτηριο. Επεισης καποιοι πηγαινουν σε νυχτερινα για να τους βαλουν βαθμους και να εχουν μεγαλα απολυτηρια για τις προκηρυξεισ...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

300 λελε έγραψε: Θελω να μας πεις παντζο πως βγαζεις 2660 με απολυτηριο 12.6!

Δοκιμος 500
ΕΔ 500
διπλομα μοτοσικλετας 300
αυτοκινιτου 100
συνολο = 1400
+ 1260 απολιτιριο
= 2660 φιλε μ απλο
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

dimitris mak έγραψε:Εχει απολυτο δικιο ο πατζοσ4 συμφωνω απολυτα μαζι του. Επειδη τελειωσα φετος επαλ θα σας πω το εξης! Στα επαλ δεν μπαινουν μεγαλοι βαθμοι. Στα τεε μπορει να εμπεναν, στα επαλ οχι. Εγω που υποτηθετε οτι ημουν σε καλη ειδικοτητα (ηλεκτρονικοσ) που δεν γινοντε καγκουριες κλπ και ημουν απο τους καλους μαθητες, εβγαλα απολυτηριο 13,5 ενω στις πανελληνιες εγραψα 15305 μορια και περασα τει αθηνας. Δεν μας βαζουν τοσο ευκολα βαθμους οπως γινεται στο ενιαιο και πραγματικα επειδη θελω να μπω αστυνομια σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια που δεν πηγα ενιαιο ετσι οστε να ειχα μεγαλυτερο απολυτηριο. Επεισης καποιοι πηγαινουν σε νυχτερινα για να τους βαλουν βαθμους και να εχουν μεγαλα απολυτηρια για τις προκηρυξεισ...

Φίλε μου αν έβγαλες 13,5 στ ΕΠΑΛ σε ενιαίο θα έγβαζες κανά 9αρκι 10αρακι το πολύ, δεν το λέω για να προσβάλω κανέναν αλλά η γενιά μου έδωσε 9 μαθήματα πανελληνίως και όχι 4-5 που δίνουν σε ΕΠΑΛ! Επίσης όσο μεγάλο βαθμό και αν έβγαζε κάποιος στα 4μηνα αμα δεν έγραφε στο τελος έπαιρνε μη σου πω τι...

αν είχε πχ 19 στα τετράμηνα και πανελλήνιες έγραφες 5, αυτόματα το 19 γινότανε 6,5!

Για τα νυχτερινά που λες θα συμφωνίσουμε διότι εκεί έχεις το δικαίωμα να μην δώσεις καθόλου πανελλήνιες και να κρατήσεις τον βαθμό του απολυτηρίου που είναι ισότιμος με του ημερισίου. Μέγα λάθος των προκηρύξεων που δεν τα ξεχωρίζει...

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στα επα. Λ δινουν 4 μαθηματα αν θυμαμε κλα. Μαθηματικα, εκθεση κ 2 ειδικοτιτας. Εγω στα μαθηματα επιλογηςεγραψα 15 Κ κατι. Στα μαθηματικα 13 γλωσσα δν πηγα ν γραψω καν. Ο βαθμος κ στα επαλ δν επιρεαζει τ απολιτιριο αυτο ειναι αληθεια. Αλλα τ ν κανουμε. Απο τ γυμνασιο ειχαι πει Δν θελω Ν γραψω ν περασω πουθενα ειχα πει Δν προκιτε ν διαβασω. Μερικη πανε Ενιαιο επηδη τους τ λενε οι γονοις τους η επιδι θεωρουν στα επαλ δν πανε καλα παιδια... Κ πανε ενοιεο νομιζοντας οτι θ προκοψουν. Αν δν θελεις πραγματικα ν περασεις κ δν βαλεις σκοπο ν διαβασεις οπου κ να πας τ ιδιο θ ειναι
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Η γενια σου και η γενια μου και η γενια του... Στην επομενη προκυρηξη να μοριοδοτουνται ατομα παλαιας γενιας αντε ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 85 ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ; ΠΩς ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΑΜΑΝ πια με τα γενικα και τα τεε και ποιος ειναι πιο μορφομενος και παπαριεσ... Αφηστε μας να παλεψουμε το 20% μας και σταματηστε να μειωνεται το σχολειο που βγαλαμε... Αντε πια ολοι σασ... Το ψωμι σας τρωμε η στην κατηγορια σας παιζουμε; Ελεος πια Ε Λ Ε Ο Σ
ΣΑΒΒΑΣ

Δημοσίευση από ΣΑΒΒΑΣ »

310LELE έγραψε:Η γενια σου και η γενια μου και η γενια του... Στην επομενη προκυρηξη να μοριοδοτουνται ατομα παλαιας γενιας αντε ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 85 ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ; ΠΩς ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ; ΑΜΑΝ πια με τα γενικα και τα τεε και ποιος ειναι πιο μορφομενος και παπαριεσ... Αφηστε μας να παλεψουμε το 20% μας και σταματηστε να μειωνεται το σχολειο που βγαλαμε... Αντε πια ολοι σασ... Το ψωμι σας τρωμε η στην κατηγορια σας παιζουμε; Ελεος πια Ε Λ Ε Ο Σ

Αυτοί ειμαστέ... Νεοέλληνεσ
Στους διαχωρισμούς πρώτοι...
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

Έλα εντάξει είναι ψιλοαδικία να μοιράζεται ενιαίο και έστω ένας κλάδος τεχνικού την ίδια κατηγορία και εσπερινά και δεν ξέρω γω τι. Αλλά τι να κάνουμε αφού η προκήρυξη το προβλέπει δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάμε. Άλλοι δώσανε 14 άλλοι 10 άλλοι 5 στις πανελλήνιες. Οι αιτήσεις γίνανε, το θέμα μας είναι οι βάσεις όλα τ'άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Ηρεμείστε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης