Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ »

Τι λες ρε μεγαλε εσυ εχεις μυαλο πολυ τοτε επρεπε να βαλουν εσενα να βγαζεις τις βασεις αυτοι δεν ξερουν τιποτα... ασεμας ρε φιλε η βασεις φετος θα ειναι χαμηλες παρτο χαμπαρι...2200 ξεκινουν να το ξερεισ... εγο εχο 2300 και αυτοι που εχουν ποιο κατω απο εμενα ειναι και αυτοι μεσα...
GASTR

Δημοσίευση από GASTR »

Καλησπερα, μιας και οποιος γνωριζει ποσα ατομα αιτηθηκαν απο την περιχη του το γραφει, να ενοιμερωσω και εγω με οτι γνωριζω απο χαιδαρι. Περσυ ειχαν αιτηθει 45 ατομα και τωρα 73. Οποτε τουλσαχιστον στο δικο μου δημο εχουν αιτηθει σχεδον οι δυπλασιοι.
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Κοιταξε βαση των περσινων αποτελσεματων ο 1100 στην Α ειχε 2200 (βαζω +140 ατομα επιλαχοντες). Οποτε σε βαζω μια αυξηση 100 μοριων το λογικο δηλαδη μεχρι 200 το ακραιο... Τα οποια κρινω οτι ειναι αρκετα σε σχεση με της παλαιοτερες προκ. Οσο για την Β θα εχει σιγουρα μικροτερη αυξηση γτ δν μαζευοντε ευκολα 2600 και πανω... Βαση Α 2300-2350 Β 2650 -2700... Οσο για τους τσολιαδες εκτος οτι ειναι παρα πολυ λιγοι σε σχεση με ειδικοδυναμιτες κ δοκιμους. Δν ηταν ετοιμοι οτι θα παρουν μορια κ δν νομιζω να επηρεασουν.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

Καραϊσκάκης έγραψε:Χαίρετε! Συνυποψήφιοι δεν βαρεθήκατε να ρωτάτε ηλίθια «Γειά σας, έχω x μόρια θα περάσω; ».

Δεν βρισκόμαστε στο Μαντείο των Δελφών, ούτε ακούμε την Κασσάνδρα για να απελπιζόμαστε. Συγκέντρωσα λοιπόν όσα στοιχεία ήταν εφικτόν ώστε έκαστος να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ξεκινώντας στην Α' κατηγορία, το 2007 αιτήθησαν 7384 έγκυροι υποψήφιοι και ο 960ος συγκέντρωνε 2212,5 μόρια (περιλαμβανομένης και της αντίστοιχης προσαυξήσεως με την σημερινή μοριοδότηση). Το 2009 αιτήθησαν 5048 και ο 960 μάζευε 2100 μόρια.

Πέρσι αιτήθησαν 7764 και ο 960 είχε 2240 μόρια. Έν συνεχεία στην Β' κατηγορία, εκεί όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος, το 2007 αιτήθησαν 8187 υποψήφιοι και ο 240 είχε 2681,8 μόρια (με προσαύξηση).

Το 2009 αιτήθησαν 5609 και ο 240 είχε 2570 μόρια. Πέρσι αιτήθησαν 6557 και ο 240 είχε 2627,2 μόρια... Επίσης πρέπει να αναλογισθούμε την μοριοδότηση πλέον και των τσολιάδων καθώς και την 2η μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη (1η η Ισπανία). Επομένως προβλέπω μία μικρή αύξηση πάντα σε λογικά πλαίσια. Ήτοι, στην Α' κατηγορία προβλέπω βάση στατιστικής 2350-2450, και στην σφαγιάσιμη Β' κατηγορία 2700-2780 μόρια.

Επίσης, να επισημανθεί ότι στο περσινό φόρουμ σχεδόν όλα τα μέλη απέτυχαν στις προβλέψεις κατά 3000 μόρια! Δηλαδή, εκεί που κοιμόντουσαν στα σύννεφα με 2150 μόρια κατά μέσο όρο στην Α', τους ήρθε ουρανοκατέβατη η βάση των. 2450 μορίων! Απορώ πραγματικά με ποια λογική ευελπισθούσαν τόσο χαμηλή βάση στα 2150-2200 μόρια;

Μην ακούτε τον κάθε τυχάρπαστο ξερόλα, με μαθηματική λογική να σκέπτεστε. Τέλος, μην επαναπαυόμαστε μόνο στα μόρια, υπάρχουν ακόμη αθλητικές, υγειονομικές και Ψυχοτεχνικές εξετάσεις (ευκαιρία επιλαχόντων). Όποιος διαφωνεί στις προβλέψεις μου ας το σχολιάσει (αυτό είναι άλλωστε και το πραγματικό νόημα της Δημοκρατίας), αλλά να το αιτιολογήσει βάσιμα κιόλας. Καλή τύχη σε όλους μας!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αν και έχω μία μικρή ένσταση στα μόρια. Αυτοί που έχουνε αξιόλογα μόρια σε κάθε κατηγορία θεωρώ πως θα είναι λιγότεροι από πέρυσι. Φέτος έχουμε πολλούς που κάναν χαρτιά μόνο και μόνο επειδή ακούσανε: " 1200 θέσεις στην αστυνομία" και έχουνε πολύ λίγα μόρια

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

Iraklis έγραψε:
Καραϊσκάκης έγραψε:Χαίρετε! Συνυποψήφιοι δεν βαρεθήκατε να ρωτάτε ηλίθια «Γειά σας, έχω x μόρια θα περάσω; ».

Δεν βρισκόμαστε στο Μαντείο των Δελφών, ούτε ακούμε την Κασσάνδρα για να απελπιζόμαστε. Συγκέντρωσα λοιπόν όσα στοιχεία ήταν εφικτόν ώστε έκαστος να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ξεκινώντας στην Α' κατηγορία, το 2007 αιτήθησαν 7384 έγκυροι υποψήφιοι και ο 960ος συγκέντρωνε 2212,5 μόρια (περιλαμβανομένης και της αντίστοιχης προσαυξήσεως με την σημερινή μοριοδότηση). Το 2009 αιτήθησαν 5048 και ο 960 μάζευε 2100 μόρια.

Πέρσι αιτήθησαν 7764 και ο 960 είχε 2240 μόρια. Έν συνεχεία στην Β' κατηγορία, εκεί όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος, το 2007 αιτήθησαν 8187 υποψήφιοι και ο 240 είχε 2681,8 μόρια (με προσαύξηση).

Το 2009 αιτήθησαν 5609 και ο 240 είχε 2570 μόρια. Πέρσι αιτήθησαν 6557 και ο 240 είχε 2627,2 μόρια... Επίσης πρέπει να αναλογισθούμε την μοριοδότηση πλέον και των τσολιάδων καθώς και την 2η μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη (1η η Ισπανία). Επομένως προβλέπω μία μικρή αύξηση πάντα σε λογικά πλαίσια. Ήτοι, στην Α' κατηγορία προβλέπω βάση στατιστικής 2350-2450, και στην σφαγιάσιμη Β' κατηγορία 2700-2780 μόρια.

Επίσης, να επισημανθεί ότι στο περσινό φόρουμ σχεδόν όλα τα μέλη απέτυχαν στις προβλέψεις κατά 3000 μόρια! Δηλαδή, εκεί που κοιμόντουσαν στα σύννεφα με 2150 μόρια κατά μέσο όρο στην Α', τους ήρθε ουρανοκατέβατη η βάση των. 2450 μορίων! Απορώ πραγματικά με ποια λογική ευελπισθούσαν τόσο χαμηλή βάση στα 2150-2200 μόρια;

Μην ακούτε τον κάθε τυχάρπαστο ξερόλα, με μαθηματική λογική να σκέπτεστε. Τέλος, μην επαναπαυόμαστε μόνο στα μόρια, υπάρχουν ακόμη αθλητικές, υγειονομικές και Ψυχοτεχνικές εξετάσεις (ευκαιρία επιλαχόντων). Όποιος διαφωνεί στις προβλέψεις μου ας το σχολιάσει (αυτό είναι άλλωστε και το πραγματικό νόημα της Δημοκρατίας), αλλά να το αιτιολογήσει βάσιμα κιόλας. Καλή τύχη σε όλους μας!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αν και έχω μία μικρή ένσταση στα μόρια. Αυτοί που έχουνε αξιόλογα μόρια σε κάθε κατηγορία θεωρώ πως θα είναι λιγότεροι από πέρυσι. Φέτος έχουμε πολλούς που κάναν χαρτιά μόνο και μόνο επειδή ακούσανε: " 1200 θέσεις στην αστυνομία" και έχουνε πολύ λίγα μόρια

Αυτό με τις 1200 θέσεις που λες φίλε μου είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί μπορεί να μπουν και αξιόλογα μόρια λόγω ανεργίας. Αλλά και εγώ πιστεύω ότι τα "χαμηλά" μόρια σε κάθε περίπτωση είναι περισσότερα, αυτό λέει και η λογική...
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

battle3 έγραψε:
Iraklis έγραψε:

Αυτό με τις 1200 θέσεις που λες φίλε μου είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί μπορεί να μπουν και αξιόλογα μόρια λόγω ανεργίας. Αλλά και εγώ πιστεύω ότι τα "χαμηλά" μόρια σε κάθε περίπτωση είναι περισσότερα, αυτό λέει και η λογική...

Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν παιδιά με πολύ καλά μόρια που προτιμούν να πάνε πυροσβεστική, θα έχουμε και μία μικρή διαρροή προς τα εκεί

vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Εικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Φυσικά και θα υπάρξουν διαρροές προς πυροσβεστική και λιμενικό. Μην ξεχνάτε ότι το λιμενικό παίρνει 3 κατηγορίες... (αξ/υπαξ/λφ), υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται μόνο για κάτι συγκεκριμένο (όπως και μόνο αστυνομία), αλλά και οι "καβάτζες" που πάνε με τι λογική "ότι κάτσει" κ η αστυνομία "κάθετε" ποιο εύκολα... Οπότε ίσως υπάρξει μια σχετική Ισορροπία.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

Ξέρει κανείς να μας πει σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι 960 θέσεις από τους επιλαχόντες τί γίνεται; Δηλαδή αν υπάρξει ανάγκη για περισσότερα άτομα στην Α' κατηγορία π. Χ πέρα των 288 επιλαχόντων τί γίνεται;
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Φίλε Iraklis χάρηκα που συμφωνείς μαζί μου, είσαι απ'τα πιο λογικά και συμπαθητικά μέλη του φόρουμ! Σ'εύχομαι ολόψυχα να περάσεις! Όσο αφορά τον "εύστροφο" battle3 να του εξηγήσω τι σημαίνει η προσαύξηση που έβαλα στους αιτηθέντες του 2007-2009: Οι προκυρήξεις του 2007 κ' 2009 μοριοδοτούσαν τις Ειδ. Δυνάμεις με 4000 μονάδες και την μοτοσυκλέτα με 2000 μονάδες. Άρα οι 960οι συγκέντρωσαν 2012,5 κ' 1900 αντίστοιχα στην Α κατηγορία. Όμως, αφού τώρα μοριοδοτούνται ο Στρατός και η μηχανή με 1000 μονάδες παραπάνω πλέον, για να τα υπολογίσουμε με την σημερινή μοριοδότηση τους, τους αυξάνουμε κατά 1000+1000 μονάδες έκαστος. Άρα οι 960 του 2007 και 2009 είχαν με την τρέχουσα προκήρυξη 2012,5=2212,5 και 1900= 2100 διότι και δύο είχαν Ειδικές Δυνάμεις και η μοτοσυκλέτα. Απλό; Για την βάση εισαγωγής που προβλέπω να αυξηθεί το δικαιολογώ απλούστατα και λογικά: Αφού προβλέπω ότι οι αιτήσεις θα είναι περισσότερες από πέρσι λόγω ανεργίας, προβλέπω ότι και η βάση θα είναι υψηλότερην, απλό δεν είναι; Και στην τελική, προσωπική πρόβλεψη κάνω, δεν υπογράφω κανένα συμβόλαιο πως θα αναίβει σίγουρα η βάση. Ούτε ο ίδιος ο Καραϊσκάκης δεν ήταν σίγουρος για την νίκη του στην μάχη της Αράχωβας, γι'αυτό και απάντησε στους Τούρκους-Αλβανούς: «ΆΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓȂӍ ΗΣὨ ΆΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠŌ ΥŢ ΣΟ»! Στην Α' 2350-2450, και στην Β' 2700-2780, θα με θυμηθήτε για τις βάσεις, στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ηλία απο που την έχεις την πληροφορία;
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

1Ον δεν τον παίζω έξυπνος, ούτε έκανα σύγκριση με την εξυπνάδα κανενός άλλου... Κουβέντα κάνουμε και εικασίες όπως είπες κ συ... Επίσης δεν είπα ότι διαφωνώ μαζί σου, ίσα ίσα με "συμφέρει" ο συλλογισμός σου γιατί έχω 2400 μόρια στην Α'. Ξεκαθαρίζω λοιπόν τη θέση μου γιατί δεν μ αρέσει να αφήνω λανθασμένες εντυπώσεις. Λες ότι όλοι οι άλλοι το παίζουν μέντιουμ και λένε αερολογίες και επικαλείσαι την στατιστική... Η στατιστική δεν δουλεύει όπως βολεύει τον καθένα ούτε προκύπτει από απλούς συλλογισμούς, βασίζεται σε δεδομένα, και ακόμα δεν ξέρουμε καλά καλά πόσες αιτήσεις έγιναν... Δεν είναι λάθος η σκέψη σου αλλά μην κατακρίνεις με τόση σιγουριά τις σκέψεις των άλλων. Στο κάτω κάτω όλοι υποθέσεις κάνουμε Εικόνα
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

Καραϊσκάκης έγραψε:Φίλε Iraklis χάρηκα που συμφωνείς μαζί μου, είσαι απ'τα πιο λογικά και συμπαθητικά μέλη του φόρουμ! Σ'εύχομαι ολόψυχα να περάσεις! Όσο αφορά τον "εύστροφο" battle3 να του εξηγήσω τι σημαίνει η προσαύξηση που έβαλα στους αιτηθέντες του 2007-2009: Οι προκυρήξεις του 2007 κ' 2009 μοριοδοτούσαν τις Ειδ. Δυνάμεις με 4000 μονάδες και την μοτοσυκλέτα με 2000 μονάδες. Άρα οι 960οι συγκέντρωσαν 2012,5 κ' 1900 αντίστοιχα στην Α κατηγορία. Όμως, αφού τώρα μοριοδοτούνται ο Στρατός και η μηχανή με 1000 μονάδες παραπάνω πλέον, για να τα υπολογίσουμε με την σημερινή μοριοδότηση τους, τους αυξάνουμε κατά 1000+1000 μονάδες έκαστος. Άρα οι 960 του 2007 και 2009 είχαν με την τρέχουσα προκήρυξη 2012,5=2212,5 και 1900= 2100 διότι και δύο είχαν Ειδικές Δυνάμεις και η μοτοσυκλέτα. Απλό; Για την βάση εισαγωγής που προβλέπω να αυξηθεί το δικαιολογώ απλούστατα και λογικά: Αφού προβλέπω ότι οι αιτήσεις θα είναι περισσότερες από πέρσι λόγω ανεργίας, προβλέπω ότι και η βάση θα είναι υψηλότερην, απλό δεν είναι; Και στην τελική, προσωπική πρόβλεψη κάνω, δεν υπογράφω κανένα συμβόλαιο πως θα αναίβει σίγουρα η βάση. Ούτε ο ίδιος ο Καραϊσκάκης δεν ήταν σίγουρος για την νίκη του στην μάχη της Αράχωβας, γι'αυτό και απάντησε στους Τούρκους-Αλβανούς: «ΆΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓȂӍ ΗΣὨ ΆΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠŌ ΥŢ ΣΟ»! Στην Α' 2350-2450, και στην Β' 2700-2780, θα με θυμηθήτε για τις βάσεις, στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αυτό που είπε ο Καραϊσκάκης μας το είχε πει ο καθηγητής στην Ιστορία και κλαίγαμε από τα γέλια. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που βρίσκω κάποιον που σκέφτεται με βάση την λογική και τα μαθηματικά και όχι με αυτά που άκουσε ή του είπαν. Θεωρώ πως είσαι λίγο αυστηρός όμως με τις βάσεις γιατί ναι μεν θα έχουμε παραπάνω αιτήσεις αλλά εγώ π. Χ προσωπικά γνωρίζω 4 άτομα που κάναν τα χαρτιά τους και έχουν οι 3 από αυτούς κάτω απο 1900 μόρια στην Α και ο άλλος 2100 μόρια στην Β. Έτσι λοιπόν πιστεύω πως η βάση φέτος μπορεί να ανέβει αλλά ελάχιστα δηλαδή βλέπω ο 960ος να έχει το πολύ 2300-2320 μόρια αν και θεωρώ πιθανότερο να είναι κοντά στα 2250 με 2280 καθαρά λόγω των διαρροών προς άλλα σώματα ασφαλείας

Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

Και ελπίζω να έχω εγώ δίκιο και όχι εσύ. Όχι βέβαια για εγωιστικούς λόγους αλλά επειδή αν έχεις εσύ δίκιο με 2240 στην Α' δεν με βλέπω να μπαίνω ούτε με σφαίρες Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καρα'ι'σκάκη στην μαθηματικη σου σκέψη που είναι σωστή δεν υπολόγισες τι προκηρύξεις υπήρχαν τοτε. Τώρα μόνο τους υπαξ του λιμενικου που χρειάζετε απολυτηριο πανω απο 16 σκέψου και αντε πες οτι θα έχουν περισσοτερες γυναίκες σκέψου τους λ/φ που απ'οτι είδα στην περιοχή μου τα απολυτηρια ήταν 17-18 με αγγληκα και δόκιμοι. Απο τους 280 λφ οι 100 να ηθελαν ε. Φ με μεγαλα απολυτηρια εφυγαν πόσα μόρια απο την μέση. Για πυροσβεστικη δεν λεω τα ξέρετε. Και να σου πω κάτι τελευταιο να ξέρεις ' η στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος να πεις ψέματα'
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες