Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Stathorakis έγραψε:Σειρα με περνας 40 μορια...2510 εχω εγω... Ο αιβας 2730, ο μπαμπης 2630, μαυριδης 2700, εσυ 2550 κι εγω 2510.

2520 Σεαπ 307 σειρα. Δεα εδ 2α μαλ τσιμπατε... ΧαχαχαχαχαχαχαΕικόναΑλανια τα λεμε μεσα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Iraklis έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Πόσο παρακαλάω να βγούνε στα καπάκια τα αποτελέσματα των φρουρών και να καθυστερήσουνε τις πυροσβεστικής δεν φαντάζεστε!

Nα δω μετά πως θα τις κάνετε τις επιλογές.Εικόνα

Γιατί; Αυτοί που έχουνε μόρια και θέλουνε πυροσβεστική να πάνε Ε. Φ και να φάνε τις θέσεις από μας που δεν έχουμε μόρια και θέλουμε Ε. Φ; Γιατί ακριβώς το θέλεις δηλαδή;

Γιατί είναι μπουρδέλο το κράτος κανονικά τώρα που βγήκανε 3 προκηρύξεις θα έπρεπε να δηλώνεις μόνο σε 1 προκήρυξη συμμετοχή έτσι πραγματικά θα μπαίνανε όλοι εκεί που θέλανε. Τώρα όλοι πάνε για το βόλεμα και γι'αυτό τα σώματα ασφαλείας έχουνε καταντήσει χειρότερα και από το δημόσιο
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Greek_Army έγραψε:
Iraklis έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Πόσο παρακαλάω να βγούνε στα καπάκια τα αποτελέσματα των φρουρών και να καθυστερήσουνε τις πυροσβεστικής δεν φαντάζεστε!

Nα δω μετά πως θα τις κάνετε τις επιλογές.Εικόνα

Γιατί; Αυτοί που έχουνε μόρια και θέλουνε πυροσβεστική να πάνε Ε. Φ και να φάνε τις θέσεις από μας που δεν έχουμε μόρια και θέλουμε Ε. Φ; Γιατί ακριβώς το θέλεις δηλαδή;

Γιατί είναι μπουρδέλο το κράτος κανονικά τώρα που βγήκανε 3 προκηρύξεις θα έπρεπε να δηλώνεις μόνο σε 1 προκήρυξη συμμετοχή έτσι πραγματικά θα μπαίνανε όλοι εκεί που θέλανε. Τώρα όλοι πάνε για το βόλεμα και γι'αυτό τα σώματα ασφαλείας έχουνε καταντήσει χειρότερα και από το δημόσιο

εχεις απολυτο δικαιο σε αυτο που ΄λες! Τωρα θα γινει χαμος οταν θα αρχιζουν να βγαινουν τα αποτελεσματα! Και στην τελικη θα γινουν λαμογιες που θα φωναζουν οποιους επιλαχοντες θελουν που να βγαλεις ακρη ποσο μορια εχει ο καθενας
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Τα μορια για τα ατομα που ειπα ειναι ολοι στην Α κατηγορια. Φιλε βαγκ μας περνας 4 εσσο. Για προπροπαππους μας.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Stathorakis έγραψε:Τα μορια για τα ατομα που ειπα ειναι ολοι στην Α κατηγορια. Φιλε βαγκ μας περνας 4 εσσο. Για προπροπαππους μας.

α ρε μαγκες. Αντε με το καλο πρωτα ο θεος να τα πουμε απο Κοντα.2ος λοχος λεοντες. Βασ... Κης.
Ση... ΚΗΣ... ! Κ... ΑΚΗΣ...
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Stathorakis έγραψε:Τα μορια για τα ατομα που ειπα ειναι ολοι στην Α κατηγορια. Φιλε βαγκ μας περνας 4 εσσο. Για προπροπαππους μας.

Εγώ σας περνάω 7 σειρές.:P
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

309 ΔΕΑ (ΠΖ) εδ 2660 μοροια...1 λοχος.
αλλα π Κολαει αυτο κατσε ν περασουμε κ απο της εξετασεις κ απο τ αθληματα κ μετα παιδες τ λεμε μεσα... ;p αλλα σταματιστε plz ν λετε ποσο θ ειναι η βαση κτλλ χαλαρααα οτι ειναι ν γινει θ γινει τωρα τελειωσε
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Εικόνα
pantzos4 έγραψε:309 ΔΕΑ (ΠΖ) εδ 2660 μοροια...1 λοχος.
αλλα π Κολαει αυτο κατσε ν περασουμε κ απο της εξετασεις κ απο τ αθληματα κ μετα παιδες τ λεμε μεσα... ;p αλλα σταματιστε plz ν λετε ποσο θ ειναι η βαση κτλλ χαλαρααα οτι ειναι ν γινει θ γινει τωρα τελειωσε
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από basilis.lok »

Ένας θείος μου που έχει περίπτερο απέναντι απο ενα Α. Τ μου είπε οτι περνάω μεχρι στιγμής με τα μόρια που έχωΕικόναΕικόναΕικόναόποιος Θέλει να ρωτήσω και για αυτόν
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ελεος... Σας παρακαλωωω ελεοοοοοος... Εγω θ πιασω τον καφετζη π τους πηγενει καφεδες κ σαντουιτς ν ρωτισω, σας παρακαλω. Ν μην μιλαμε αλλο για αυτο. Τ εχουμε πει 1000000 φορες. Υπομονηηηηηη ολη την ιδια πανω κατω αγωνια εχουμε.
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

Iraklis έγραψε:Φίλε Σταθοράκι και Admiral όλοι αυτά τα παιδιά που αναφέρατε είναι Α' κατηγορία; Έχετε κάνει τα χαρτιά σας Λιμενικό και θα κάνετε και πυροσβεστική; Και αν ναι που προτιμάτε να πάτε; Δεν σας κάνω ανάκριση απλά για να δω στο περίπου τι θα παιχτεί με τα παιδιά που έχουνε πολλά μόρια

Ελα φιλε πρωσοπικα εγω μονο για Ε. Φ θελω δν με ενδιαφερει κατι αλω. Οι υπολοιποι δεν ξερω.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Καλα ρε τι σειρες ειναι αυτες;307,310 κτλ. χαχα. υπαρχει κανενας 292; νομιζω πως ειμαι ο νεαντερταλ εδω μεσαχαχαχαχα))))))))))))))))))))))))))))
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

νικος 25 έγραψε:Καλα ρε τι σειρες ειναι αυτες;307,310 κτλ. Χαχα. Υπαρχει κανενας 292; Νομιζω πως ειμαι ο νεαντερταλ εδω μεσαχαχαχαχα))))))))))))))))))))))))))))

καλα τ λες εσυ. Εγω γελασα με τον πατερα μ μολις ακουσε την σηρα μ... Λεει τ ειναι τελικη απο φερραρι; Εγω ουτε mate 50 δν πιανω... ΕικόναΕικόνα
ακομα με κανει καζουρα...
falcon

Δημοσίευση από falcon »

νικος 25 έγραψε:Καλα ρε τι σειρες ειναι αυτες;307,310 κτλ. Χαχα. Υπαρχει κανενας 292; Νομιζω πως ειμαι ο νεαντερταλ εδω μεσαχαχαχαχα))))))))))))))))))))))))))))

287 ψιλέ... Στο πεδίο μάχης πηγέναμε με πετρες κ με ξύλα και στην απόλυση σου άμα 8υμάμαι καλά βγήκαν και τα τόξα Εικόνα

Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

Σήμερα στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας αναφέρει ότι κατατέθηκαν Από όλο το νομό 497 αιτήσεις έναντι 471 πέρυσι. Έχει κανείς αντίστοιχα στοιχεία από άλλους νομούς;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες