Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λοιπόν άκου τότε Greek_Army: Είσαι ο πιο δίκαιος, ο πιο συνετός και ο πιο ανοιχτόμυαλος απ'ολα εδώ τα μέλη του φόρουμ (διά τούτον άλλωστε είσαι Διοικητής Μεραρχίας και έχεις και μετάλλια στο προφίλ σου) ! Γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαστε όλοι εγωιστές και φροντίζουμε μόνον την πάρτι μας; Με άλλα λόγια είμαστε κωλόπαιδα; Ξέρεις τι παιδεία έχουμε και πως γαλουχηθήκαμε; Όσο αφορά τον συνυποψήφιο μας που πήρε τα μόρια το 2010 και τώρα δεν του τα δίνουνε, πολύ απλά δεν έχω άποψη γιατί το παλικάρι δεν το γνωρίζω καθόλου. Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει. Μόνο εάν ήμουν βλάξ θα είχα άποψη για ένα πρόβλημα που δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Εγώ απλά κατέθεσα την άποψη μου σχετικά με το πόσο δίκαιο είναι να πέρνουν τα ίδια μόρια οι καταδρομείς που υπηρετούσαν στα αλεξίπτωτα ή στις βραχονησίδες με κάποιους άλλους... Κομάντο που ήταν με την στολή εξόδου μέσα σε γραφεία πολυτελείας του πεζικού. Απλά δεν εκφράζομαι, τι δεν κατάλαβες; Παιδιά, όποιος συμφωνεί ή όχι, να το αναφέρει γιατί εδώ πέρα να 'ούμε ευρισκόμεθα σε φιλοσοφικόν ζήτημα... Καλή επιτυχία σε όλους Α' και Β' κατηγορία!

δεν εχεις αποψη για το παλικαρι, αλλα πριν μερικα ποστ την πεταξες την μπηχτη σου. Τι μας λες τωρα ρε μεγαλε; Να τα παρει, γιατι να μην τα παρει; Επειδη ητανε στο ΓΕΣ; Και με κατ'εξαιρεσην μεταθεση; Οι γραφιαδες στο 1ο,2ο,3ο.4ο γραφειο π δεν τους βλεπαμε ποτε σε γυμναστικες και εκπαιδευσεις και ηταν καβατζομενοι στις ασκησεις, ητανε καλυτεροι; Λοιπον ακου κατι. Αξιζει να παρει τα μορια οπως αξιζει να τα παρει ο καθε ενας π φορεσε πασινο μπερε για 12 μηνες. Ειτε ηταν στο ΓΕΣ ειτε "ετρωγε" φιδια στα βουνα. Αλλωστε εδω μιλαμε για βασεις κ μορια οχι για το τι ητανε ο καθενας στη ***** θητεια του!

υ. Γ. Η καραμελα με τις ειδικες δυναμεις και τα Ramboλικια, αρχιζει να μου τι δινει στα νευρα! Κανατε μια θητεια σφινακι και ξαφνικα ολοι γινατε κομαντα. Αντε λιγη ταπεινοφροσινη! *****! Αντε!

υγ2 γενικα μιλοντας

υγ3 σορυ απο τους διαχειριστες αλλα...

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ακου ρε πρασινος μπερες στο γες... Και ναι να τα παρει τα μορια...
γι αυτο εφτασε η ελλαδα εδω που ειναι... Σιγα μωρε λιγο βυσμα ειχε γιατι να τα χασει τα μορια.

αρε ελλαδαρα... !
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Επειδη μιλαμε για μορια οχι ποιος ηταν μαχιμος γιαυτο λεμε οτι δεν αξιζει τα μορια οπως και γω που θελω μορια proficiency θα παρω του lower επειδη αυτο εχω τι να κανουμε τωρα αυτο αξιζω. Σφηνακι θητεια εκανες εσυ εννια μηνακια οχι οι υπολοιποι αμα τσαντιζεσαι ξεκινα να παιρνεις να σου περασει αλλιως ησυχια μη εκφερεις γνωμη.
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

Εγω δεν ετρωγα φιδια... Εκανα διαιτα τοτες.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αντε μια ημέρα έμεινε... Και μετα αγωνια για τα μορια
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ασχετο αυτο που θα γράψω και συγγνώμη. Ο φίλος με το που είπε στην κοπέλα του οτι θα κανει τα χαρτια του τον παράτησε μετα απο 5 χρονια. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτο που έπαθα ο φιλος μου απο ατομα που αντιπαθουν την αστυνομία. Εχει 2300 στην α και ελπιζει
Αετός

Δημοσίευση από Αετός »

Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011) ... Αυτός είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου τόπικ! Τώρα για τα υπόλοιπα και για το ποιος ήταν ο πιο μάχιμος στο στρατό να κάνετε ενα τόπικ με θέμα '' εγώ ήμουν ο πιο Ράμπο!'' ασχοληθείτε λοιπον με τα μόρια.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λοιπόν άκου τότε Greek_Army: Είσαι ο πιο δίκαιος, ο πιο συνετός και ο πιο ανοιχτόμυαλος απ'ολα εδώ τα μέλη του φόρουμ (διά τούτον άλλωστε είσαι Διοικητής Μεραρχίας και έχεις και μετάλλια στο προφίλ σου) ! Γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαστε όλοι εγωιστές και φροντίζουμε μόνον την πάρτι μας; Με άλλα λόγια είμαστε κωλόπαιδα; Ξέρεις τι παιδεία έχουμε και πως γαλουχηθήκαμε; Όσο αφορά τον συνυποψήφιο μας που πήρε τα μόρια το 2010 και τώρα δεν του τα δίνουνε, πολύ απλά δεν έχω άποψη γιατί το παλικάρι δεν το γνωρίζω καθόλου. Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει. Μόνο εάν ήμουν βλάξ θα είχα άποψη για ένα πρόβλημα που δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Εγώ απλά κατέθεσα την άποψη μου σχετικά με το πόσο δίκαιο είναι να πέρνουν τα ίδια μόρια οι καταδρομείς που υπηρετούσαν στα αλεξίπτωτα ή στις βραχονησίδες με κάποιους άλλους... Κομάντο που ήταν με την στολή εξόδου μέσα σε γραφεία πολυτελείας του πεζικού. Απλά δεν εκφράζομαι, τι δεν κατάλαβες; Παιδιά, όποιος συμφωνεί ή όχι, να το αναφέρει γιατί εδώ πέρα να 'ούμε ευρισκόμεθα σε φιλοσοφικόν ζήτημα... Καλή επιτυχία σε όλους Α' και Β' κατηγορία!

Εικόνα
Εικόνα
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Ειναι βαρυς ο πρασινος μπερες με τις δαφνες και μια πουλαδα στο στηθος. Και για να μην ειμαι εκτος θεματος Εικόνα Προβλεπω βαση για Α 2400 Και βαση για β 2700
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

BIANCO έγραψε:Με 2400-2500 μορια και με αυτα που βλεπω και ακουω... Απ εξω.

θα εξαρτηθει απο τον αριθμο των αιτησεων. Παντως μιλαω με πολλους που θα κανουν για εφ. Ολοι ειναι πανω απο 2450. Εως και 2800. Και ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα οτι αν τους παρουν και πυροσβεστικη θα πανε πυροσβ. Αν οι αιτησεις ειναι μεχρι και 17000 τοτε ισως και να ειναι η βαση για α 2300. Απο κει και πανω θα εχουμε προβλημα. Λεω καθαρα δικες μου σκεψεις χωρις να να επηρεασω κανεναν. Αν και μια πληροφορια μου ελεγε εναν αριθμο αιτησεων ως τωρα λιγο παραλογο. Αντε να δουμε
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Εγω πηρα βεβαιωση οτι κατα τη θητεια μου επιασα εγδαρα μαγειρεψα και εφαγα 8 φιδια...100 μορια το φιδι μαγκες... Τα λέμε στη σχολη! Εικόνα
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

310LELE έγραψε:Εγω πηρα βεβαιωση οτι κατα τη θητεια μου επιασα εγδαρα μαγειρεψα και εφαγα 8 φιδια...100 μορια το φιδι μαγκες... Τα λέμε στη σχολη!Εικόνα

αν τελικα μπω και γω μαζι σου πρεπει να σε γνωρισω. Αν δεν σε ξερω ηδη δηλαδη. Που υπηρετησες;

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Β'μκ εσυ;
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

310LELE έγραψε:Β'μκ εσυ;

2a μαλ
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εγω παιδια ειμαι του μηχανικου
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες