Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από st1985 »

Με ξαναπηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν δεχονται το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης επειδη δεν γραφει το Ι1. Αθανατη ελλαδα, θα το ψαξουν αυτοι εφοσον περασω λενε.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μανωλη βυσμα γιατι?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Γεια σας παιδια, υπηρετησα Προεδρικη Φρουρα και εχω πτυχιο ξενης γλωσσας επιπεδου B2, έχω ελπίδες?
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Νικος έγραψε:Γεια σας παιδια, υπηρετησα Προεδρικη Φρουρα και εχω πτυχιο ξενης γλωσσας επιπεδου B2, έχω ελπίδες;

μονο; Τι αλλο;

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

Νικος έγραψε:Γεια σας παιδια, υπηρετησα Προεδρικη Φρουρα και εχω πτυχιο ξενης γλωσσας επιπεδου B2, έχω ελπίδες;

Πες μας κάτι περισσότερο; Απολυτήριο λυκείου από ΤΕΕ η από ενιαίο και πόσο;
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από basilis.lok »

Πώς το έκανες ρε φίλε αυτό! Μπράβο!Εικόνα. Οχι δεν εχεις!
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

Μανώλης έγραψε:Φιλε μου οπως καταλαβαινεις δεν εχω κατι μαζι σου και σου ευχομαι να μπεις να ησυχασεις ειμαι και στη κατηγορια λυκειου αλλα εσυ πηρες τη μεταθεσουλα σου στο ΓΕΣ οπως και στους προσκοπους στου παπαγου αρκετοι αλλοι, σκεψου ειναι δικαιο για καποιους συναδελφους σου να παρεις τα μορια; Εγω το 2003 που απολυθηκα απο τη 2α ΜΑΛ ημουνα σε ασκηση και ετρεχα τον 14 μηνα τελευταια βδομαδα γιατι να θεωρουμαστε ισοτημοι και να παρουμε και οι δυο τα μορια; Το οτι σας δωσαν το πρωτο μηνα πρασινο μπερε δεν σε κανει καταδρομεα.

Σωστα ολα αυτα αλλα το οτι πηρε κατ'εξαιρεση μεταθεση δεν τον κανει βυσμα. Αν ειχε σοβαρο λογο ειχε καθε δικαιωμα να υπηρετει αυτος κοντα στο σπιτι του και οχι καποιος τυχαιος.
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

τσακαλι μου φανταζομαι οτι θα χεις κανα διπλωματακι αυτοκινητου η τιποτα αλλο γιατι μονο αυτα δυσκολακι. Εκτος κ αν εχεις κανα 17-18 απολυτηριο (κ φρικαρω) απο τι λυκειο; Αγγλικα εχεις; ΜΙΛΑ τρελε γιατι προλαβαινεις δε προλαβαινεις τη προκ.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Με ενα απολυτιριο 13-14 εστω κ 12... Κ με ενα διπλομα μοτοσικλετας- αυτοκινιτου. Κ μονοτοπυλατου μετραει απλα πολυ λιγοτερο απο την μονοσικλετα. Πιστευω εισαι κουρκουτι.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Λεβεντόπαιδα χαίρετε! Ρε μάγκες καραμπουζουκλήδες σκεφτείτε λίγο δίκαια και λογικά: Ίδια θητεία έκανε ένας ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ που μέχρι και την τελευταία ημέρα της απολύσεως του έκανε πορείες και δεχόταν καψόνια σε μάχιμη μονάδα σε σύγκριση με έναν καταδρομάκο που έκανε 1 μήνα ΠΕΝ και 1,5 μήνα σε μάχιμη μονάδα; Και μετά πήρε και μετάθεση στο... ΓΕΣ, στα ΚΑΑΥ ή στου Παπάγου συγκατοικώντας με πεζικάριους και γιωτάδες, και θέλει να πάρει και μόρια για τα κατορθώματα του στις... Ειδικές Δυνάμεις κατά τα άλλα! Είπαμε να δεχτούμε με κάποιες επιφυλάξεις τα μόρια στα παλικάρια τους τσολιάδες με το βλέμμα-σπαθί και το κορμί-άγαλμα, αλλά όχι και στους λοκατζήδες του... ΓΕΣ ή των παραλιακών κατασκηνώσεων (ΚΑΑΥ) !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λεβεντόπαιδα χαίρετε! Ρε μάγκες καραμπουζουκλήδες σκεφτείτε λίγο δίκαια και λογικά: Ίδια θητεία έκανε ένας ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ που μέχρι και την τελευταία ημέρα της απολύσεως του έκανε πορείες και δεχόταν καψόνια σε μάχιμη μονάδα σε σύγκριση με έναν καταδρομάκο που έκανε 1 μήνα ΠΕΝ και 1,5 μήνα σε μάχιμη μονάδα; Και μετά πήρε και μετάθεση στο... ΓΕΣ, στα ΚΑΑΥ ή στου Παπάγου συγκατοικώντας με πεζικάριους και γιωτάδες, και θέλει να πάρει και μόρια για τα κατορθώματα του στις... Ειδικές Δυνάμεις κατά τα άλλα! Είπαμε να δεχτούμε με κάποιες επιφυλάξεις τα μόρια στα παλικάρια τους τσολιάδες με το βλέμμα-σπαθί και το κορμί-άγαλμα, αλλά όχι και στους λοκατζήδες του... ΓΕΣ ή των παραλιακών κατασκηνώσεων (ΚΑΑΥ) !

Ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις; Υπάρχουνε παιδιά που είχανε σοβαρό λόγο για να πάρουνε κατ'εξαίρεση μετάθεση και άλλοι που ήτανε βύσματα και μείνανε 12 μήνες στην αθήνα και στην τελική και αυτός στις ειδικές δυνάμεις υπηρετήσε τι διαχωρισμός είναι αυτός τώρα; Ότι συμφέρει τον καθένα λέει εδώ μέσα.

Εσύ δηλαδή το σκέφτεσαι δίκαια ας πούμε ε; Στο τέλος θα πείτε να γράψουμε αναλυτικά τι θητεία έκανε στις ειδικές δυνάμεις ο καθένας για να δούμε ποιος δικαιούται τα μόρια και ποιος όχι

Όλοι πράσινο μπερέ φορέσανε δεν υπάρχει διαχωρισμός τέλος
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καραισκακης... Αν τ πας ετσι μπορω εγω ν σε πω οτι κ αυτη π ηταν σε μαχημη μοναδα υπαρχουν π ουτε αυτη πρεπει ν τ παρουν διοτι. Υπαρχουν οι γραφεις 1ο 2ο 3ο 4ο ΕΓρ κ δν τους βλεπαμε καθολου. Μονο στο βραδινο κ αυτο για λιγο. Η ν πω για τους οδιγους π αραζανε οολη μερα στον ορχο ντεμεκ συντιριση κ πεζαν ταβλι πισω στα stayer μεχρι ν σκασει τηλ οτι ερχετε καποιος... Ελεος. Μπορω ν σε πω κ αλλα πολλα. Για τους μαγιρες εστιατορες. Αυτη αν ειναι γιατι ν παρουν μοροια επιδι μαγιρευαν; Η επιδι φακελοναν αποριτα/ακρος αποριτα ενγραφα κ κατεβαζαν μη υπιρισιακες αναφορες;
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Γεια σας να ρωτήσω κάτι το κρατικο πιστοποιητικο γλωσσομάθειας επίπεδο β2 παίρνει 100 μόρια και το γ1 200 μόρια?
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Το β2 ειναι καλη γνωση περνει 100 κ τ γ1 ειναι πολυ καλη γνωση 200
300 περνει η αριστη η οποια ειναι γ2

επισης καθε εξρα γλωσσα ανεξαρτιτου επιπεδου +100
επιλζω ν βοηθισα
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

KOURSAROS έγραψε:
τσακαλι μου φανταζομαι οτι θα χεις κανα διπλωματακι αυτοκινητου η τιποτα αλλο γιατι μονο αυτα δυσκολακι. Εκτος κ αν εχεις κανα 17-18 απολυτηριο (κ φρικαρω) απο τι λυκειο; Αγγλικα εχεις; ΜΙΛΑ τρελε γιατι προλαβαινεις δε προλαβαινεις τη προκ.

Εχω απολυτηριο ΤΕΕ με 14 βαθμο, διπλωμα αυτοκινητου,lower γερμανικων και θητεια στην προεδρικη φρουρα,

εχω ελπιδες;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες