Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

δημητρης25 έγραψε:Με 2200 στην β δεν παω πουθενα. Ελλαδαρα-δημητρης25 σημειωσατε ασσο! Δεν περνω τα μορια ειδικων δυναμεων αν κ περσυ τα πηρα κανονικα! Δεν πειραζει, καλη καρδια κ μια ενσταση που πιθανον θα παει στα τσακιδια. Καλη επιτυχια σε ολους κ σε ολες κ ψηλα το κεφαλι!

Τι λες ρε φίλε; Γίνονται αυτά; Θα μας τρελάνουν εντελώς...
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Εδω ειναι Ελλαδα ολα γινονταιΕικόνα
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

δημητρης25 έγραψε:Με 2200 στην β δεν παω πουθενα. Ελλαδαρα-δημητρης25 σημειωσατε ασσο! Δεν περνω τα μορια ειδικων δυναμεων αν κ περσυ τα πηρα κανονικα! Δεν πειραζει, καλη καρδια κ μια ενσταση που πιθανον θα παει στα τσακιδια. Καλη επιτυχια σε ολους κ σε ολες κ ψηλα το κεφαλι!

τι λες ρε φιλε; ! πως γινεται αυτο; Τι εγινε;

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Δημητρη αν ισχυει αυτο που λες τοτε ειναι κριμα... Γιατι απο τα μηνυματα σου φαινεται οτι το θες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (δεν μειωνω τους αλλους υποψιφιους απλα λεω αυτο που βλεπω εγω) αν εχεις ορξη ομως και θελεις να μας πεις τι ακριβως εγινε... Δηλαδη τι δεν δεχτηκανε το πιστοποιητικο στρατολογιας; Τι εγινε...
ΠΕΠ

Δημοσίευση από ΠΕΠ »

Καλησπερα... Θελω την γνωμη σας παιδια... Τωρα θα διακοψω την αναβολη μου και θα παω ειδικες δυναμεις οποτε φτανω τα 2600 μορια για την προκηρυξη του 2012 (αν βγει) ... Σκεφτομαι επισης να δηλωσω Υ. Ε. Α και ετσι να παρω αλλα 500 μορια και να φτασω τις 3100 αλλα τοτε χανω την προκυρηξη του 2012 και θα περιμενω του 2013... Εσεις τι θα κανατε; Επισης αν μπορει να μου πει καποιος ποιο πτυχιο θεωρειται καλη γνωση της αγγλκης και ποιο πολυ καλης;
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από st1985 »

Και εμενα μου γυρισαν πισω τα χαρτια γιατι στο πιστοποιητικο δεν γραφει οτι απολυθηκα Ι1 ενω ημουν ΕΠΟΠ 7 χρονια. Αυτονοητο οτι ειμαι Ι1
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Δεν προλαβαινεις να το ξαναστειλεις;
st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από st1985 »

Το ξαναεστειλα σημερα. Το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζει σε μενα ετσι ωστε να γραφει Ι1. Απο την στρατολογια μου ειπαν αμα θελουν, να στειλουν χαρτι στην στρατολογια για να τους εξηγησουν.
GASTR

Δημοσίευση από GASTR »

ΣΩΤ-ΣΩΤ έγραψε:Γεια ςας παιδια... Απ οτι υπολογιςα βγαζω 2610 μορια για την α κατηγορια... Ειμαι καλα η δεν εχω καμια τυχη;

Mπα μεγαλε με τιποτα, μην ασχολεισε καθολου. Κλεισε τον Η/Υ και κανε αλλες σκεψεις.
στολη σωματων ασφαλειας θα φορας μονο τη καθαρα δευτερα...
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λεβεντόπαιδα ακούστε προσεκτικά: Οι έγκυρες αιτήσεις το 2007 ήταν 15571, το 2009 ήταν 10657 και πέρσι ήταν 14321... Φέτος ακούγεται ανεπίσημα ότι δεν είναι πάρα πολλές μέχρι τώρα. Ποιός ισχυρίσθη πως οι φετινές αιτήσεις είναι 30000; Όποιος και αν το είπε, ας το φιλτράρει πρώτα απ'τον εγκέφαλο και μετά να το δηλώσει δημοσίως... Ας μην πανικοβάλλουμε τους υποψήφιους χωρίς λόγο

εμενα μου το παν. Ομως το καλοσκεφτηκα και ειπα.'' μηπως μπερδευτηκε με τιποτα απο αυτους που δινουν πανελληνιεσ;'' δεν ξερω.
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Σήμερα κατέθεσα κι εγώ τα χαρτιά μου. Αρχικά πήγα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, υπήρχαν καμμιά 10αριά άτομα που περίμεναν και το παιδί που είχαν μέσα και εξυπηρετούσαν έκανε πάνω από μία ώρα να τελειώσει. Έτσι λοιπόν κι εγώ έφυγα και τα κατέθεσα στην σε άλλο τμήμα σε κωμόπολη του νομού Λάρισας και δεν μου πήρε πάνω απο 10 λεπτά. Σε αυτή την κωμόπολη (15.000 κάτοικοι περίπου) απ'ότι μου είπε ο αξιωματικός ούτε 15 άτομα δεν κάναν τα χαρτιά τους. Πάντως γενικά στην ΑΔ Λάρισας ήταν πιο υποτονικά τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι από ότι μου είπε μια αστυφύλακας εκεί. Άντε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Σημερα εκανα κ γω τα χαρτια μου στο ΑΤ χανιων... Γινοταν χαμος καμια 50ρια ατομα...

εμαθα και κατι ελπιδοφορο για τους Α κατηγορια περισυ ο τελαυταιος ηταν με 1900 μορια!
ξερεις κανεις ποσο ηταν στην β; Ο τελευταιος επιλαχων που πηραν;
περιμενω μπας κ παρω κ γω λιγο θαρρος!
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Γεια σας ωρε παιδες!

Λοιπον εκανα τα χαρτια μου σημερα! Πηγα σε ενα αστυνομικο τμημα *****! Ολα ανω κατω. Αρχικα δινω ενα αντιγραφο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης επικυρωμενο απο το ΚΕΠ. Το βλεπει εκει ο αξιωματικος και μου λεει: ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ! Βρε αμαν! Και τι κανω τωρα του λεω; Μου ελεγε μλκιες εκει... ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. Εν το μεταξυ η στρατολογια παει λαρισα και ολα ηταν Και εκει ανω κατω. Τους προλαβαινω και τους λεω την ιστορια οπως μου την ειπε ο αξιωματικος της αστυνομιας. Παιρνουν το χαρτι βαζουν πισω μια σφραγιδα οτι δεν εχει μεταβληθει το περιεχομενο μεχρι σημερα και την σωματικη ικανοτητα και μου λεει ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. Παω στο ατυνομικο τμημα και να μην μακρηγορω ο αξιωματικος εκανε αμαν και πως να το παρει. Δινω και τα αλλα δικαιολογητικα και απο την αιτηση που επρεπε να κανω σημπληρωσα μονο το πρωτο χαρτι οχι κατι αλλες δηλωσεις του νομου 234234/τρεχα γυρευε που ειχε μετα. Μου λεει ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ! Τελοςπαντων. Μου λεει ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ! Και εγω του ζηταω εναν αριθμο πρωτοκολου. Μου απαντα: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ. Και ερωτω! Ειναι φυσιολογικα αυτα τα πραγματα; Δεν επρεπε να μου δωσει αριθμο πρωτοκολου; Και την Δευτερα αυτα που θα παρω θα εχουν πανω αριθμο;
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

chaniacitygr έγραψε:Σημερα εκανα κ γω τα χαρτια μου στο ΑΤ χανιων... Γινοταν χαμος καμια 50ρια ατομα...

εμαθα και κατι ελπιδοφορο για τους Α κατηγορια περισυ ο τελαυταιος ηταν με 1900 μορια!
ξερεις κανεις ποσο ηταν στην β; Ο τελευταιος επιλαχων που πηραν;
περιμενω μπας κ παρω κ γω λιγο θαρρος!

Ο τελευταίος στην προηγούμενη προκήρυξη σίγουρα δεν ήταν με 1900 μορια! Ήταν πολύ παραπάνω...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

2390 ειχε ο τελευταίος
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες