Κοιταξε... Γενικα τα χαρτια εχουμε μεχρι την δευτερα... Και πιστεψε με θα εχει πολλες αιτησεις και τη δευτερα... Μην ξεχναμε οτι ο ελληνας ειναι της τελευταιας στιγμης... Και βαλε ποοοσα αλλα ατομα θα παρουν την παραταση μεχρι τις 9 για να βγαλουν διπλωματα... Ηδη στην πολη μου 10 ατομα ζητησαν βεβαιωση και πηραν παραταση
Όποιος καταθέσει τα χαρτιά του μέχρι Δευτέρα, μέχρι Παρασκευή είναι αυτοί που έχουνε κάποιες εκκρεμότητες και αφορά συγκεκριμένα έγγραφα (π. Χ βεβαίωση επιτυχίας σε εξετάσεις για δίπλωμα). Οπότε την Δευτέρα το μεσημέρι θα έχουν τα αστυνομικά τμήματα μια εικόνα για το τί γίνεται σε σχέση με πέρυσι όσο αφορά τον αριθμό των υποψηφίων. Γενικά πάντως έχω την αίσθηση ότι δεν έγινε τόσος πανικός όσος έγινε πέρυσι. Ίσως είναι απλά δικιά μου η αίσθηση πάντως
Iraklis έγραψε:Όποιος καταθέσει τα χαρτιά του μέχρι Δευτέρα, μέχρι Παρασκευή είναι αυτοί που έχουνε κάποιες εκκρεμότητες και αφορά συγκεκριμένα έγγραφα (π. Χ βεβαίωση επιτυχίας σε εξετάσεις για δίπλωμα). Οπότε την Δευτέρα το μεσημέρι θα έχουν τα αστυνομικά τμήματα μια εικόνα για το τί γίνεται σε σχέση με πέρυσι όσο αφορά τον αριθμό των υποψηφίων. Γενικά πάντως έχω την αίσθηση ότι δεν έγινε τόσος πανικός όσος έγινε πέρυσι. Ίσως είναι απλά δικιά μου η αίσθηση πάντως
Σωστός Φίλε τα χαρτιά είναι μέχρι 5 του μήνα,+4 μέρες δίνουν για να πας τα χαρτιά τα κανονικά.
Ρε δεν υπαρχει αυτο το πραγμα. Με πηραν σημερα χθες τηλεφωνο απο την επιτροπη οτι η βεβαιωση σπουδων της αδερφης μου που ειναι για το εαρινο εξαμηνο του 2010-2011 δεν τους κανει γιατι ειναι παλια και θελουν μια τωρινη. Παιρνω τη γραμματεια Ιωαννινων της σχολης της αδερφης μου και της λενε οτι δεν μπορουν να εκδωσουν πιο προσφατη καθως πρεπει να μπουμε 10 επτεμβρη για να ξεκινησουν οι εγγραφες και να μπορουν να εκδοθουν καινουργιες βεβαιωσεις 2011-2012... Ρε πλακα μου κανουνε; Προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας; Τι κανω τωρα ρε μαγκες; Μου ειπαν απο τη σχολη της οτι θα κοιταξουν αυριο που γυριζει ο υπευθυνος μπας και βγαλουν μια υπ εξαιρεση για να κανω τη δουλεια μου. Δεν μπορω να τους πω αυτους απο την επιτροπη να παρουν τηλεφωνο στη γραμματεια να το επιβεβαιωσουν> Ρε δεν γινονται αυτα...
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό που ρωτάω παραπάνω;Greek εσύ που ξέρεις δεν με διαφωτίσεις γιατί δεν βγάζω Άκρη;
Εχω πληροφορια για 30.000 αιτησεις. Μακαρι να ειναι αναληθης. Ομως αυτο ισως επιβεβαιωσει τους φοβους μερικων απο μας που υπολογιζουμε τις βασεις στα 2500
vag_21 έγραψε:Εχω πληροφορια για 30.000 αιτησεις. Μακαρι να ειναι αναληθης. Ομως αυτο ισως επιβεβαιωσει τους φοβους μερικων απο μας που υπολογιζουμε τις βασεις στα 2500
Το θεωρώ μάλλον απίθανο φίλε να έχουνε γίνει τόσες πολλές αιτήσεις, μου φαίνεται υπερβολικό σαν νούμερο και μακάρι να πέφτεις έξω