Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

ΑΞΙΟΣ Ηρακλης σιγουρα εισαι απ τα μερη μας βορειο Ελλαδα (ΟΧΙ πως εχω καμια απεχθεια τς κατω *). Ωραια αυτα π λες. Πολυ χαρηκα. Π υπαρχουν ατομα με τετοιες αποψεις! Ηρακλη πλεον οπως ειπαμε ο καθενας μπαινει για τα λεφτα και τπτ αλλο. Αυτο ειναι Τ λαθος τ κρατους καποτε κανεις δεν εμπαινε αστυνομικος επειδη τα χωραφια ειχαν λεφτα πλεον τπτ δεν εχει λεφτα...

Ενα πραγμα οταν το κανεις να το κανεις με μερακι και οχι απο αγγαρεια παρολο π μπηκες για τα χρηματα να τ κανεις με μερακι και να μην σου αρεσει στην αρχη απο την στιγμη που μπαινεις να προσπαθησεις και ολα γινονται. Δυστυχος... Παντου υπαρχουν εξαιρεσεις και αυτες οι εξαιρεσεις ριχνουν τ σωμα των αστυνομικων. Και μ αρεσε που ειπες δειτε τον κοσμο σαν εναν δικο σας ανθρωπο ετσι ακριβως για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις μεγαλωσει με αρχες να χεις καταρχην ψυχη.

Και καρδια που ποναει και λυπαται. Με το καλο να μπουμε αξια παλικαρια γεροι να ειμαστε α και β κατηγορια. Ο μισθος ας κατεβει απλως να ειναι μισθος που μπορεις να ζεις με αξιοπρεπεια με το κεφαλη ψηλα οπως ειπες! Επι του θεματος αυτες τις μερες ολους τς κυριευει το ανχος σαν μικρα παιδακια λογικο. Ας ρωτησω και εγς την παιδικη μου ερωτηση... Τ χαρτι ολα οκ απο το τμημα ο αστυφυλαξ ειπε ολα ειναι οκ. Θα τα στειλει. Εβαλα υπογραφη κτλ.

Σε περιπτωση δεν δω το ονομα μου στ πινακα η εχω λιγοτερο μορια απο οτι επρεπε να εχω τι μπορω να κανω και που μπορω να προσφυγω για δυκαιοσυνη τ λεω απο τωρα γιατι ολα γινονται απο τ κρατος πασοκ νδ κκε λαος συριζα. Κτλ ειναι κατι π θα συμβει σε καποιον πιστευω μακαρι να βγω λαθος γτ ειναι πολυ κακο πραγμα φανταστειτε το.
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Εγω πιστευω θα μεινω στη απ έξω γιατι συμφωνα με την περσινη με τα ιδια μορια μενω εκτος για 20 θεσεις πανω κατω οποτε φετος αν ανεβουν η και ακομα να μεινουν στα ιδια παλι στη απ εξω θα μεινω να πεσουν λιγο δυσκολο εως απιθανο μου φαινεται
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Πιστεψε το φιλε... Και ως επιλαχων αισιοδοξια προσευχη, και ο θεος εαν τ τθελεις πραγματικα θα στ δωσει εαν αξιζεις.
true mass

Δημοσίευση από true mass »

Σαββας έγραψε:ΑΞΙΟΣ Ηρακλης σιγουρα εισαι απ τα μερη μας βορειο Ελλαδα (ΟΧΙ πως εχω καμια απεχθεια τς κατω *). Ωραια αυτα π λες. Πολυ χαρηκα. Π υπαρχουν ατομα με τετοιες αποψεις! Ηρακλη πλεον οπως ειπαμε ο καθενας μπαινει για τα λεφτα και τπτ αλλο. Αυτο ειναι Τ λαθος τ κρατους καποτε κανεις δεν εμπαινε αστυνομικος επειδη τα χωραφια ειχαν λεφτα πλεον τπτ δεν εχει λεφτα...

Ενα πραγμα οταν το κανεις να το κανεις με μερακι και οχι απο αγγαρεια παρολο π μπηκες για τα χρηματα να τ κανεις με μερακι και να μην σου αρεσει στην αρχη απο την στιγμη που μπαινεις να προσπαθησεις και ολα γινονται. Δυστυχος... Παντου υπαρχουν εξαιρεσεις και αυτες οι εξαιρεσεις ριχνουν τ σωμα των αστυνομικων. Και μ αρεσε που ειπες δειτε τον κοσμο σαν εναν δικο σας ανθρωπο ετσι ακριβως για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις μεγαλωσει με αρχες να χεις καταρχην ψυχη.

Και καρδια που ποναει και λυπαται. Με το καλο να μπουμε αξια παλικαρια γεροι να ειμαστε α και β κατηγορια. Ο μισθος ας κατεβει απλως να ειναι μισθος που μπορεις να ζεις με αξιοπρεπεια με το κεφαλη ψηλα οπως ειπες! Επι του θεματος αυτες τις μερες ολους τς κυριευει το ανχος σαν μικρα παιδακια λογικο. Ας ρωτησω και εγς την παιδικη μου ερωτηση... Τ χαρτι ολα οκ απο το τμημα ο αστυφυλαξ ειπε ολα ειναι οκ. Θα τα στειλει. Εβαλα υπογραφη κτλ.

Σε περιπτωση δεν δω το ονομα μου στ πινακα η εχω λιγοτερο μορια απο οτι επρεπε να εχω τι μπορω να κανω και που μπορω να προσφυγω για δυκαιοσυνη τ λεω απο τωρα γιατι ολα γινονται απο τ κρατος πασοκ νδ κκε λαος συριζα. Κτλ ειναι κατι π θα συμβει σε καποιον πιστευω μακαρι να βγω λαθος γτ ειναι πολυ κακο πραγμα φανταστειτε το.

ε φαινεται ο παοκτσης ο ανθρωπος... Ετσι ειναι αυτα.

true mass

Δημοσίευση από true mass »

2640 το πολυ να ειναι η βαση στην β ρε παιδια... Ε ποσο παραπανω πια...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω λεω οτι θα ειναι πιο κατω αλλα δεν με ακουει κανενας!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Ακουγεσεεεεε! Εικόνα
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Φίλε Ηρακλή είσαι μάγκας, Έλληνας και πάνω απ' όλα άνθρωπος με ψυχάρα. Σ'εύχομαι να περάσεις στην ΕΛ. ΑΣ. Και αν όχι, να πετύχεις στην ζωή σου ότι και αν κάνεις, να φτιάξεις μία οικογένεια με σωστά πρότυπα. Καλή επιτυχία σε όλους!
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Παιδιά ςημερα που κατεθεςα τα χαρτια μου, ο αςτυνομος μου ειπε οτι θα πεςουν οι βαςεις... περςι που επερναν 500 ατομα εκαναν τα χαρτια τους 26 ατομα ςτο τμημα και φετος με 1200 τα εκαναν μεχρι ςτιγμης 11.
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Ερωτηση!
ειμαι 28 τελευταια χρονια...
ειμαστε 3 αδελφια εκ τον οποιον ο ενας εχει αναπηρια 67%+
περνω τα μορια της τριτεκνιας;
μπορω να εχω μια συγουρη απαντηση;
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Καλημέρα. Έκανα κ εγώ σήμερα τα χαρτιά μου.10 άτομα σε όλο το νόμο ζακύνθου. Στα τμήματα φίλε ξέρουν ότι ξέρουμε κ εμείς! Τίποτα παραπάνω! Υποθέσεις κάνουν κ αυτοί. Ίσως εμείς που κάνουμε τα χαρτιά μας 5-6 φορά γνωρίζουμε περισσότερα. Αυτό κατάλαβα σήμερα που με ρωτούσε ο αστυνόμος γιατί το ένα κ γιατί το άλλο κ τον διόρθωνα!
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Στην ζακυνθο μπορει να τα εχουν κανει μονο 10 ατομα αλλα σκεψου στην αθηνα ποσες χιλιαδες θα ειναι...
μη ξεχνας μιλαμε για ελληνες! Την τελευταια στιγμη θα γινεται χαμος...
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Συμφωνω... για ςερρες μιλαω ομως οχι για ζακυνθο.
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

2510 για α' κατηγορια ειναι καλα; Επισης τα επαλ σε ποια κατηγορια μπαινουν;

Αλλοι λενε στην α και αλλοι στην β

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

Stathorakis έγραψε:2510 για α' κατηγορια ειναι καλα;Επισης τα επαλ σε ποια κατηγορια μπαινουν;

Αλλοι λενε στην α και αλλοι στην β

Με 2510 στην α είσαι μέσα φίλε μου!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες