Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Β δηλαδη που θα παρει παρα πανω ατομα θα ανεβουν η βασεις; Με λιγοτερες σειρες στο στρατο με αλλες προκυρηξεις να τρεχουν θα ανεβουν;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Δημήτρη25 μακάρι να βγώ ψεύτης να πούμε... Πως έβαλες αντί για ένα όπλο μία εικόνα δική σου (Ελληνική Σημαία) ;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδια λετε οτι θα ανεβουν στην α στην β δεν θα ανεβουν; Αυτα ειναι αναλογα
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Περασα σημερα την πορεια... Λαδωσα κιολας και αυριο το χω στα χερια μου. Μεγαλεια!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Και εις ανωτερα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

A 2250-2300 K B2650-2700 SIGOURAKI
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Αναφερομαι στ λεω δεν χρειαζεται να μας το λες δεν θα ς πουμε μπραβο. Κ μπορει να χεις δικιο στην Ελλαδα μονο ετσι πας μπροστα. Αλλα ξερω οποιος λαδωνει λαδωνετε πιο ευκολα. Κατι π πολλοι εφ θα τ κανουν μιας π πανε για τ λεφτα μοναχα. Εγω παω για δυο λογους γιατι το γουσταρω μια ζωη θελω χρηματα μονο για να ζω με αξιοπρεπεια δεν θελω μεγαλεια κ οσο μπορω να προστατευω ανιπερασπιτους πολιτες απο τα ρεμαλια τ κρατους μας. Αυτη ειναι η χαζομαρα. Παλικαρια π δεν εχουν πολλα μορια... Και ειναι πρωτη. Σε ολα... Δεν θα μπουν γιατι δεν εχουν μορια... Δεν λεω για μενα γτ ειμαι στ οριο. Κατι παιδια 2100-2200 παλικαρια... Με ψυχη πειθαρχιμενη... Να πηγαινει ο αλλος... Επειδη εχει ενα απολυτιριο 17-19. Αγγλικα διπλωματα χωρις να χει παει ειδικες δυναμεις να ψυθει λιγο με γινετε φρουρος... Καποτε δηλαδη πριν10-15χρονια ρωτηστε να σας πουνε πως μπαινανε οι συνοριοφυλακες. Πολλοι με βισμα αλλα ψαχνανε ειδικοδυναμιτες να τς χωσουν στ σωματα ασφαλειας. Πλεον εχει γινει μοδα οι προκυρηξεις... Παιδια τωρα για τα μορια οτι και να πουμε... Ενα ξερω ομως μπορει να ειναι 960 και 240 θεσεις αλλα ακομα και αυτος π θα ειναι 1000-1100 εχει πολλες ελπιδες λογο και των αλλον προκυρηξεων κατι π δεν εγινε περσυ... Π περσυ παρα πολλοι εποχιακη ειχαν κανει τ χαρτια τς για εφ. Αλλα φετος ολοι θα μπουνε. Εχω την ταπεινη γνωμη λογο των τσολιαδων. Ακομα πιστευω χαμηλες βασεις... Εχω πολλοι αγωνια να τ δω... Η μπορει να ειναι υψηλες... Αλλα οι επιλαχοντες. Με χαμηλα μορια 2100-2200 θα μπουνε γτ πολλοι π περασανε δεν θα πανε εφ θα διαλεξουν λιμενικο πυροσβεστικη.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Σαββας έγραψε:Αναφερομαι στ λεω δεν χρειαζεται να μας το λες δεν θα ς πουμε μπραβο. Κ μπορει να χεις δικιο στην Ελλαδα μονο ετσι πας μπροστα. Αλλα ξερω οποιος λαδωνει λαδωνετε πιο ευκολα. Κατι π πολλοι εφ θα τ κανουν μιας π πανε για τ λεφτα μοναχα. Εγω παω για δυο λογους γιατι το γουσταρω μια ζωη θελω χρηματα μονο για να ζω με αξιοπρεπεια δεν θελω μεγαλεια κ οσο μπορω να προστατευω ανιπερασπιτους πολιτες απο τα ρεμαλια τ κρατους μας. Αυτη ειναι η χαζομαρα. Παλικαρια π δεν εχουν πολλα μορια... Και ειναι πρωτη. Σε ολα... Δεν θα μπουν γιατι δεν εχουν μορια... Δεν λεω για μενα γτ ειμαι στ οριο. Κατι παιδια 2100-2200 παλικαρια... Με ψυχη πειθαρχιμενη... Να πηγαινει ο αλλος... Επειδη εχει ενα απολυτιριο 17-19. Αγγλικα διπλωματα χωρις να χει παει ειδικες δυναμεις να ψυθει λιγο με γινετε φρουρος... Καποτε δηλαδη πριν10-15χρονια ρωτηστε να σας πουνε πως μπαινανε οι συνοριοφυλακες. Πολλοι με βισμα αλλα ψαχνανε ειδικοδυναμιτες να τς χωσουν στ σωματα ασφαλειας. Πλεον εχει γινει μοδα οι προκυρηξεις... Παιδια τωρα για τα μορια οτι και να πουμε... Ενα ξερω ομως μπορει να ειναι 960 και 240 θεσεις αλλα ακομα και αυτος π θα ειναι 1000-1100 εχει πολλες ελπιδες λογο και των αλλον προκυρηξεων κατι π δεν εγινε περσυ... Π περσυ παρα πολλοι εποχιακη ειχαν κανει τ χαρτια τς για εφ. Αλλα φετος ολοι θα μπουνε. Εχω την ταπεινη γνωμη λογο των τσολιαδων. Ακομα πιστευω χαμηλες βασεις... Εχω πολλοι αγωνια να τ δω... Η μπορει να ειναι υψηλες... Αλλα οι επιλαχοντες. Με χαμηλα μορια 2100-2200 θα μπουνε γτ πολλοι π περασανε δεν θα πανε εφ θα διαλεξουν λιμενικο πυροσβεστικη.

1000 ''like'' στον Σάββα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πως γίνεται να αναλύουμε κάθε 1-2 μήνες τα μεγάλα απολυτήρια που έχουνε μερικά παιδιά; Στην τελική όποιος θέλει μπορεί να ξαναπάει σχολείο και να βελτιώσει το βαθμό του...

Όσο για τις ειδικές δυνάμεις και για τα κριτήρια μοριοδότησης υπάρχει σχετικό θέμα που ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του εκεί
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Σαββας έγραψε: Αναφερομαι στ λεω δεν χρειαζεται να μας το λες δεν θα ς πουμε μπραβο. Κ μπορει να χεις δικιο στην Ελλαδα μονο ετσι πας μπροστα. Αλλα ξερω οποιος λαδωνει λαδωνετε πιο ευκολα. Κατι π πολλοι εφ θα τ κανουν μιας π πανε για τ λεφτα μοναχα. Εγω παω για δυο λογους γιατι το γουσταρω μια ζωη θελω χρηματα μονο για να ζω με αξιοπρεπεια δεν θελω μεγαλεια κ οσο μπορω να προστατευω ανιπερασπιτους πολιτες απο τα ρεμαλια τ κρατους μας. Αυτη ειναι η χαζομαρα. Παλικαρια π δεν εχουν πολλα μορια... Και ειναι πρωτη. Σε ολα... Δεν θα μπουν γιατι δεν εχουν μορια... Δεν λεω για μενα γτ ειμαι στ οριο. Κατι παιδια 2100-2200 παλικαρια... Με ψυχη πειθαρχιμενη... Να πηγαινει ο αλλος... Επειδη εχει ενα απολυτιριο 17-19. Αγγλικα διπλωματα χωρις να χει παει ειδικες δυναμεις να ψυθει λιγο με γινετε φρουρος... Καποτε δηλαδη πριν10-15χρονια ρωτηστε να σας πουνε πως μπαινανε οι συνοριοφυλακες. Πολλοι με βισμα αλλα ψαχνανε ειδικοδυναμιτες να τς χωσουν στ σωματα ασφαλειας. Πλεον εχει γινει μοδα οι προκυρηξεις... Παιδια τωρα για τα μορια οτι και να πουμε... Ενα ξερω ομως μπορει να ειναι 960 και 240 θεσεις αλλα ακομα και αυτος π θα ειναι 1000-1100 εχει πολλες ελπιδες λογο και των αλλον προκυρηξεων κατι π δεν εγινε περσυ... Π περσυ παρα πολλοι εποχιακη ειχαν κανει τ χαρτια τς για εφ. Αλλα φετος ολοι θα μπουνε. Εχω την ταπεινη γνωμη λογο των τσολιαδων. Ακομα πιστευω χαμηλες βασεις... Εχω πολλοι αγωνια να τ δω... Η μπορει να ειναι υψηλες... Αλλα οι επιλαχοντες. Με χαμηλα μορια 2100-2200 θα μπουνε γτ πολλοι π περασανε δεν θα πανε εφ θα διαλεξουν λιμενικο πυροσβεστικη.
και συμφωνώ και διαφωνώ
DMITR1

Δημοσίευση από DMITR1 »

Εγω που εχω 2 παιδια παιρνω κανενα μοριο παραπανω; γνωριζει κανεις;
η θεωρουν οτι απο τρια παιδια και πανω αρχιζουνε οι υποχρεωσεις;
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

DMITR1 έγραψε:Εγω που εχω 2 παιδια παιρνω κανενα μοριο παραπανω; Γνωριζει κανεις;
η θεωρουν οτι απο τρια παιδια και πανω αρχιζουνε οι υποχρεωσεις;

dustuxws file.
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από darkwolf8 »

15 ατομα με τοσα μορια ξερεις.
κοιτα ομως θα δωσουν ολοι τους για ειδικοι φρουροι.
εγω πιστευω πολλα απολυτηρια που ειναι ψηλα θα πανε για λιμενικο κυριως και μετα πυροσβεστικη.
βαλε οτι θα εχουμε και μια λιγοτερο σειρα στρατου!(μεγαλο πλεονεκτιμα αν φανταστεις τους ειδικοδυναμιτες και τους δοκιμους).
εγω περσι βγηκα 136 θεση. Β' κατηγορια με 2720 μορια. Οριακα δηλ.
φετος πιστευω ειμαι μεσα! Στο τμημα που ειμαι εχουμε καταθεσει γυρω στα 15 ατομα τα χαρτια μας και μου ειπε ο αστυνομικος οτι εχω τα περισσοτερα μορια! Θα δειξει παντως!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

darkwolf8 έγραψε:15 ατομα με τοσα μορια ξερεις.
κοιτα ομως θα δωσουν ολοι τους για ειδικοι φρουροι.
εγω πιστευω πολλα απολυτηρια που ειναι ψηλα θα πανε για λιμενικο κυριως και μετα πυροσβεστικη.
βαλε οτι θα εχουμε και μια λιγοτερο σειρα στρατου!(μεγαλο πλεονεκτιμα αν φανταστεις τους ειδικοδυναμιτες και τους δοκιμους).
εγω περσι βγηκα 136 θεση. Β' κατηγορια με 2720 μορια. Οριακα δηλ.
φετος πιστευω ειμαι μεσα! Στο τμημα που ειμαι εχουμε καταθεσει γυρω στα 15 ατομα τα χαρτια μας και μου ειπε ο αστυνομικος οτι εχω τα περισσοτερα μορια! Θα δειξει παντως!

2720! Καλά είσαι πιστεύω, και μάλιστα και εγώ νομίζω είσαι μέσα!
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από DinosV »

Εγω θεωρω οτι οποιος εχει 2300 μορια και ανω ειναι μεσα (Α' Κατ). Εκτος αυτου απ'οτι βλεπω και μαθαινω ΔΕΝ γινονται πολλες αιτησεις στα κατα τοπους τμηματα και αυτο το αποδιδω στο γεγονος οτι η Προκ βγηκε στα μεσα του Αυγουστου και οι περισσοτεροι λειπουν διακοπες και ΔΕΝ το εχουν μαθει αλλοι παλι ΔΕΝ ενδιαφερονται πια μετα απο τα επεισοδια του Χειμωνα σε αρκετα μερη της Ελλαδος (βλ. Κερατεα, Πλ. Συνταγματος κλπ)... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες