Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

νικος 25 έγραψε:
Μανώλης έγραψε:Αγαπητε greek_army μπορεις να ξεκαθαρησεις εναν οι παπουληδες που βγαλαμε εδω και δεκα χρονια διπλωμα για 125cc το λεγομενο Α1 παιρνουμε τα μορια για τη μηχανη να μη δινουμε τσαμπα 350αρες Δεν ειμαστε πιτσιρικαδες 24αχρονοι που πληρωνει ο μπαμπας τωρα που ειμαστε και απολυμενοι ανεργοι. Το τελευταιο μυνημα που εγραψες περι του θεματος ειναι διφορουμενο λες "125 και πανω" δηλαδη Συμπεριλαμβανεται το 125cc αρα τα παιρνω τα μορια; Ευχαριστώ
και ποιος σου ειπε οτι οι 24,25 χρονοι ειναι πιτσιρικια; Δηλάδη εσυ ποσο εισαι για να συμμετεχεις στη προκυρηξη;27 28?30; Και παλι κ εσυ πιτσιρικη εισαι. Τι το παιζεις μεγαλος κατευθειαν μπιχτη για αυτες τις ηλικιες; Κοιτα τον εαυτο ς και μη κοιτας τι κανουν οι αλλοι. Και οσο για το θεμα αν μας πληρωνει ο μπαμπας εγω ειμαι 25 και δουλευω απο 7χρονων μεσα στη θαλασσα. Οταν θα αναφερεσαι καπου θα αναφερεσαι συγκεκριμενα οχι αοριστα. Μαθετε να μιλατε!Εικόνα

Συμφωνώ απόλυτα.
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Εγω τον 24σαρη που απολυθηκε τωρα και θελει να τη χωθει χωρις να εχει βγει λιγο εξω να παλεψει τον θεωρω πιτσιρικα τι να κανουμε τωρα αμα δεν ανηκεις στη συγκεκριμενη κατηγορια δεν σχολιαζεις απο την αλλη οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται μηπως πρεπει να μαθεις ελληνικα πρωτα εσυ και μετα να κρινεις το πως μιλαω
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Μανώλης έγραψε: Εγω τον 24σαρη που απολυθηκε τωρα και θελει να τη χωθει χωρις να εχει βγει λιγο εξω να παλεψει τον θεωρω πιτσιρικα τι να κανουμε τωρα αμα δεν ανηκεις στη συγκεκριμενη κατηγορια δεν σχολιαζεις απο την αλλη οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται μηπως πρεπει να μαθεις ελληνικα πρωτα εσυ και μετα να κρινεις το πως μιλαω
Χαλαρώστε θα μας το κλείσει το θέμα στο τέλος.. Καλό είναι να μην μιλάμε αόριστα φίλε Μανώλη γιατί κάποιοι ενοχλούνται. Κ έπειτα για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου εσύ Μανώλη που προφανώς είσαι 28 χρονών και γεννημένος το 1983 και θεωρείς τον εαυτό σου ΠΑΠΠΟΥΛΗ όπως λες θα μπορούσε να σου πει κάποιος τώρα "στα γεράματα" το θυμήθηκες να μπεις αστυνομία και έχεις αγχωθεί με την ηλικία... Και άθελα σου κατακρίνεις τους σχετικά ¨νεαρούς¨ ή πιτσιρίκια κατά τη γνώμη σου 24-25 ετών. Οπότε ας ηρεμήσουμε όλοι και να σταματήσουμε τα φαγώματα. Ο καθένας για να θέλει να μπει θα έχει τους λόγους του.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Μανώλης έγραψε:Εγω τον 24σαρη που απολυθηκε τωρα και θελει να τη χωθει χωρις να εχει βγει λιγο εξω να παλεψει τον θεωρω πιτσιρικα τι να κανουμε τωρα αμα δεν ανηκεις στη συγκεκριμενη κατηγορια δεν σχολιαζεις απο την αλλη οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται μηπως πρεπει να μαθεις ελληνικα πρωτα εσυ και μετα να κρινεις το πως μιλαω

Ο 24άρης που λες λοιπόν αν πήγε 19 στρατό και ενα χρόνο εκεί, έχει ήδη 4 χρόνια που παλεύει έξω!
Απ την άλλη ο 28άρης που μου λες μπορεί να πήγε σε κανα πανεπιστήμιο που αντι για 4 το βγαλε σε 6 χρόνια, και δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο ως τώρα! Οπότε η συγκριση που κάνεις ξεκινάει τουλάχιστον από άλλη βάση!
Και να στο πω και αλλιώς; Τι έκανες τόσα χρόνια 28 άρη;
Σημείωση! Και εγώ 27 άρης είμαι!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Μην συνεχιζετε. Μανωλη γινε μελος κ πειτε τα με προσωπικα μηνυματα. Δεν ενδιαφερουν κανεναν τα προσωπικα σας και κανεις δεν θελει να μπαινει για να μαθει για την προκηρυξη και να βλεπει αρχηστα ποστ και προσωπικες διαμαχες. Ας τελειωσει εδω και ας συνεχισουμε για τις βασεις-μορια.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

electrolisa έγραψε: Μην συνεχιζετε. Μανωλη γινε μελος κ πειτε τα με προσωπικα μηνυματα. Δεν ενδιαφερουν κανεναν τα προσωπικα σας και κανεις δεν θελει να μπαινει για να μαθει για την προκηρυξη και να βλεπει αρχηστα ποστ και προσωπικες διαμαχες. Ας τελειωσει εδω και ας συνεχισουμε για τις βασεις-μορια.
Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά (άν και δεν με ενδιαφέρει η προκήρυξη) έτσι πληροφοριακά με 2950 στην Β' πως με κόβετε; Θα πέρναγα; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

D.Y.K έγραψε:Παιδιά (άν και δεν με ενδιαφέρει η προκήρυξη) έτσι πληροφοριακά με 2950 στην Β' πως με κόβετε; Θα πέρναγα;Εικόνα

Λίγα.
γιώργος

Δημοσίευση από γιώργος »

Γεια σε όλους
πήρα βεβαίωση ότι κατέχω δίπλωμα μηχανής, το κανονικό δίπλωμα θα έρθει σε κανα μήνα, αν κάνω τα χαρτία μου με την βεβαίωση δεν θα τα πάρω τα 300 μόρια; Βγάζω 2200 και με τη μηχανή 2500 για την Α΄ κατηγορία είναι μ***κια να μην τα πάρω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

γιώργος έγραψε:Γεια σε όλους
πήρα βεβαίωση ότι κατέχω δίπλωμα μηχανής, το κανονικό δίπλωμα θα έρθει σε κανα μήνα, αν κάνω τα χαρτία μου με την βεβαίωση δεν θα τα πάρω τα 300 μόρια; Βγάζω 2200 και με τη μηχανή 2500 για την Α΄ κατηγορία είναι μ***κια να μην τα πάρω.

Το έχουμε ξαναπεί το γράφει και η προκήρυξη, για να πάρεις τα μόρια θα πρέπει να έχεις το δίπλωμα
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

γιώργος έγραψε:Γεια σε όλους

Και δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος φίλε μου, πολλές βεβαιώσεις απο διπλώματα θα πάνε χαμένα! Πόσο να πιέσουμε να έρθει ποιο νωρίς...

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Ρε αλανια λαδωστε λιγακι να σπρωξετε την κατασταση. Εγω χθες εκανα καρτελα για μηχανη σημερα εδωσα σηματα περασα και αυριο δινω πορεια. Δευτερα η τριτη θα το χω στα χερια μου. Εχω λαδωσει οτι λαδωνεται!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

LEW. έγραψε:Ρε αλανια λαδωστε λιγακι να σπρωξετε την κατασταση. Εγω χθες εκανα καρτελα για μηχανη σημερα εδωσα σηματα περασα και αυριο δινω πορεια. Δευτερα η τριτη θα το χω στα χερια μου. Εχω λαδωσει οτι λαδωνεται!

Εμένα με ενδιαφέρει τι ακριβώς λάδωσες για να το έχεις την τρίτη στα χέρια σου... ;

Στείλε καμία πληροφορία με p.m αν μπορείς.
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

hackertom έγραψε:
LEW. έγραψε:Ρε αλανια λαδωστε λιγακι να σπρωξετε την κατασταση. Εγω χθες εκανα καρτελα για μηχανη σημερα εδωσα σηματα περασα και αυριο δινω πορεια. Δευτερα η τριτη θα το χω στα χερια μου. Εχω λαδωσει οτι λαδωνεται!

Εμένα με ενδιαφέρει τι ακριβώς λάδωσες για να το έχεις την τρίτη στα χέρια σου... ;

Στείλε καμία πληροφορία με p.m αν μπορείς.

Στείλε και σε μένα πμ με πληροφορίες σε παρακαλώ.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Γειά χαρά μάγκες! Παιδιά μην τσακώνεστε ποιός είναι μεγαλύτερος ή πιο "ψημμένος" κοινωνικά, σαν μωρά κάνετε... Το θέμα είναι ότι οι εβραίοι του Παπανδρέου μας εγκλώβησαν στο ΔΝΤ και (θα) είμαστε άνεργοι... Ας ευχηθούμε να περάσουμε όσο χρονών κι αν είμαστε. Καλή τύχη μας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες