δημητρης25 έγραψε:Μετα θα παρεις ενα τηλ. Στο τμημα διπλωματων κ διαβατηριων κ τους παρακαλας λιγακι κ στο στελνουν σε 5 ημερες το αργοτερο!
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Greek_Army έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Μετα θα παρεις ενα τηλ. Στο τμημα διπλωματων κ διαβατηριων κ τους παρακαλας λιγακι κ στο στελνουν σε 5 ημερες το αργοτερο!
Δεν έχω και λεφτά να τους λαδώσω να το στείλουν ΤΩΡΑ.

Αν μπορέσω να τα έχω ως τις 10 είμαι στα 26100 κ λογικά είμαι μέσα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Greek_Army έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Μετα θα παρεις ενα τηλ. Στο τμημα διπλωματων κ διαβατηριων κ τους παρακαλας λιγακι κ στο στελνουν σε 5 ημερες το αργοτερο!
;
Διάβασε ποιο πάνω και θα καταλάβεις

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Falcon έγραψε:blademaster έγραψε:giannis έγραψε:ΚΑΛΑ αυτο με την οικονομικη αστυνομια ξεχνα το δεν παιζει... Φρουρο σε παιρνεις δηλαδη για ολες τις χαμαλοδουλειες
οι φρουροί πια κάνουν σχεδόν ότι και οι αστυφύλακες. Αν έχει πτυχίο δέν βρίσκω το λόγο να μήν πάει. Και με λίγο βίσμα έφυγε ήδη.
χλωμό αδερφέ, οι ειδικοί φρουροί δεν ανακρίνουν και γενικά δεν συμβαδίζουν με τους αστυφύλακες. Ούε μπορούν να μπουν ασφάλεια, ούτε mat, ούτε εκβιαστών, ούτε οπουδήποτε αλλού που συνεπάγεται και της οικονομικής αστυνομίας... Μόνο τελευταία δώσανε ευκαιρία να μπουν στα ΑΚΑΜ και αυτό γτ οι ειδικοί φρουροί είναι περισσοτερο του πεζοδρομίου ελπίζοντας πως θα αποδώσουν καλλίτερα!
Αστυφύλακες - Ειδικοί Φρουροί είναι κάτι σαν το στρατό ΕΜΘ - ΕΠΟΠ, οι μέν πρώτοι εκτελούν χρέοι αξιωματικών και οι δεύτεροι σκοπέτα περιπολίες...
Φυσικα και παιζει... Κατα καιρους βγαινουν και προκηρυξεις που ζηταει πτυχιο τει η αει σε συγκεκριμενες ειδικοτητες και μπαινεις και σαν αξιωματικος ειδικων καθηκοντων...
Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Εάν δεν προλάβεις όμως έχεις λίγες πιθανότητες με 2210. Να ξέρεις. Οπότε δρομολόγησε το...biohaker έγραψε: Αν μπορέσω να τα έχω ως τις 10 είμαι στα 26100 κ λογικά είμαι μέσα.
Γνωρίζει κανείς αν πάμε βεβαίωση ότι έχουμε επιτύχει στο δίπλωμα αλλά δεν το πάμε μετα τις 9 Σεπτεμβρίου;
Θα μετρηθεί το αμέσως κατώτερο; Τι σκατά παίζει;
Θα μετρηθεί το αμέσως κατώτερο; Τι σκατά παίζει;
Υπολογιστής Μορίων:
/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=4
Για μπείτε να δούμε που κινούμαστε,
συγκεντροτικός πίνακας εμφανίζεται εδώ:
/arthra/moria-pinakas.asp?proclamation=4
/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=4
Για μπείτε να δούμε που κινούμαστε,
συγκεντροτικός πίνακας εμφανίζεται εδώ:
/arthra/moria-pinakas.asp?proclamation=4
Γειά χαρά μάγκες! Κατέθεσα τα χαρτιά μου εχθές και δήλωσα και το μοτοποδήλατο και την μοτοσυκλέτα, λέτε τώρα να μου μετρήσουνε το μοτοποδήλατο (1 μόριο) και όχι την μοτοσυκλέτα (3 μόρια) ; Ή θα μετρήσουνε αυτόματα την μοτοσυκλέτα που είναι και ανώτερη;
Καλή τύχη σε όλους!
Καλή τύχη σε όλους!
-
- Ταξίαρχος
Τελος καλο, ολα καλα! Εκανα τα χαρτια μου σημερα. Νουμερο 8 στην περιοχη μου κ δευτερος στην β κατηγορια!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
δημητρης25 έγραψε:Τελος καλο, ολα καλα! Εκανα τα χαρτια μου σημερα. Νουμερο 8 στην περιοχη μου κ δευτερος στην β κατηγορια!
με ποιο τροπο εμαθες ρε σειρα τετοιες λεπτομερειες;
Σχετικα λιγα άτομα, οπως είπα και στο τμήμα της περιοχης μου λίγα και εκει
Αμα ζητησεις αριθμο πρωτοκολλουοτελευταιος αριθμος δηλωνη ποση εχουν καταθεση ως τωρα τα χαρτια τουςvag_21 έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Τελος καλο, ολα καλα! Εκανα τα χαρτια μου σημερα. Νουμερο 8 στην περιοχη μου κ δευτερος στην β κατηγορια!
με ποιο τροπο εμαθες ρε σειρα τετοιες λεπτομερειες;
-
- Ταξίαρχος
Κ μιλησα με το παλικαρι που συγκεντρωνη τις αιτησεις! Δεν δαγκωνουν ρε. Μην κολλας! Ρωτα οτι θελεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες