Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Σε λιγο θα γραψει η υπολοχαγος νατασα κ ο παγκοσμιος στρατιωτης για τα μορια που πρεπει να παρουν κ τι περασε ο καθενας τους. Ρε πατε καλα;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
falcon

Δημοσίευση από falcon »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε: Υπολογιζεται οτι οι υποψηφιοι θα ειναι πανω απο 16.000 Οποτε θα ανεβουν και οι βασεις κατακορυφα. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να κανει καποιος τα χαρτια εαν εχει λιγοτερα απο 2200 στην α και απο 3000 στην β. Αυτο το λεω γιατι εγω μπηκα με 2750 β τελευταιος (6η σειρα) οποτε καταλαβαινετε τι θα γινει σε αυτην την προκυρηξη!Εικόνα
Θα συμφωνήσω για την α κατηγορία αλλά για την Β είναι πολύ..2650 με 2700 λεω εγω μην ξεχνάς ότι τώρα είναι 240 άτομα .. Αν ήταν πάλι 100 θα συμφωνούσαμε και για την Β [;) ]

Συμφωνώ και επαυξάνω... Και γω πέρσυ εδώ ήμουνα ;)

θοδωρης

Δημοσίευση από θοδωρης »

Ρε παιδια να ρωτισω εχω απολυτειριο τεχνικου λεικιου 16 ειδικες δυναμεις μηχανη και αυτοκινητο ποσα μορια εχω και αν εχω ελπιδες ευχαριστω
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εδωσα φωτοτυπια το διπλωμα... Εννοειτε πως θα παω αυριο
Dinos

Δημοσίευση από Dinos »

Έγω έχω 2165 μόρια στην Β... Μαλλον το 'χω χαμενο ε; Κριμα ρε γμτ
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

Δηλαδή λέτε να αυξηθούν, η θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα οι βάσεις;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πιο κατω απο τα περσυνα. Το ποσο κανενας δεν ξερει ομως!

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

δημητρης25 έγραψε:Πιο κατω απο τα περσυνα. Το ποσο κανενας δεν ξερει ομως!

Μακάρι να είναι έτσι μιλάς και για τις 2 κατηγορίες; Που βασίζεις την γνώμη σου;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Και να πεσει ΑΝ πεσει μη νομιζετε οτι θα πεσει και πολυ, εγω πιστευω περιπου 2350 να ειναι.
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

2200-2300 επιλαχοντες... Ολοι. Δηλαδη μεχρι τν 1200 θεση ολοι επιλαχωντες... Πιστευω... Λογο των αλλων προκυριξεων. Μπορει καποιος ν μ πει εαν Στ αστυνομικο τμημα ο αστυνομικος ς γραφει τα μορια; Και εαν ειναι εγκυρα ολα τα χαρτια; Και τ υψος σ;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

alexantro έγραψε:
handballer έγραψε:
νικος 25 έγραψε: Εσυ εισαι ενα φανταρακι που το παιζεις καποιοσ... Εγω ειχα να εκπεδευσω με ενα ακομα δοκιμο ενα λοχο!3 ομαδες δηλαδη.2) ημουν στην πλατη στην πιο εξεραιτικα δυσμενεις μεταθεση στην Ελλάδα οποιος γνωριζει.3) καναμε νυχτερινες κ ειχα την ευθηνη μαγκακο για 7 ατομα κ ετρωγα τα βρισιδια κ τα καψονια με -23 βαθμους που εκανε ιανουαριο 2005. Σε νυχτερινες κτλ. Αλλ φιλε να εκτελεις εντολες κ αλλο να εχεις ευθηνει με ανθρωπους σαν κ σενα. Αντε με τον καθε πικραμενο που γραφει εδω μεσα. Μπορω να αποδειξω πολλα οτι οι δοκιμοι αξιζουν κ δικαια τα περνουν τα 500. Αλλα τι να αποδειξω σε σειρες 300 κ πανω σε πεδακια 21,22 χρονων. Εγω ημουν285 σειρα κ τοτε οντως υπηρχαν πολλα καψονια φιλε. Αστο τωρα γινατε κολεγιο. Πεδακια
Ορθογραφία...
Δεν τον πιάνει η ορθογραφία! Είναι δόκιμος!
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

θοδωρης έγραψε: Ρε παιδια να ρωτισω εχω απολυτειριο τεχνικου λεικιου 16 ειδικες δυναμεις μηχανη και αυτοκινητο ποσα μορια εχω και αν εχω ελπιδες ευχαριστω
2500 έχεις
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Περσυ δεν ετρεχαν αλλες προκηρυξεις! Φετος θα τρεχουν 3 μαζι. Περσυ απολυθηκαν 5 σειρες φετος 4 νομιζω. Βγαλε κ αυτους το 1982. Θα ανεβει η βαση; παπαριες ζηταει τα διπλασια ατομα φετος. Παμε καλα; Θα ανεβουν; Δεν νομιζω να ανεβουν. Δεν ειναι λογικο! Υπαρχουν πολλες γνωμες, ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες.
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ax τις βασεις σκεφτομαστε... Στην 3 λυκειου οταν τ μυαλο πετουσε... Αλλου... Και βγαλαμε ενα απολυτιριο τ ''κολου'' εντελως... Βεβαιως δεν μας αξιζε τετοιο απολυτιριο. Αλλα τοτε ανωριμα μυαλα. Παρολο π περασανε 3 χρονια απο τ λυκειο... Τ μυαλο ωριμασε κατα πολυ. Αλλα τα ονειρα ειναι τ ιδια οπως και τοτε... Θεματος δουλειας... Απο 19 στ γυμνασιο στ 10,7 στ λυκειο... Ενα 12+ δεν μπουρουσα... Οι βασεις με μαραναν... Εαν ειχα 2500+ με ενα 12 ... Δεν θα μιλουσα καθολου... Οπως και αυτη π θα μπουνε και ξερουν εχουν μεγαλα μορια δεν μιλανε καθολου. Χαχα. Τεσπα... Εχω μεγαλη αγωνια για τ μορια ο καθενας λεει την αποψη τ... Λογικο. Αλλα κοιταξτε... Συνολικα 550+600+3400 πολλοι απο αυτους ειχανε κανει τ χαρτια περσυ.+1200= πλιν τ 3400 2350. Ποιος θα περασει ειδκος φρουρος και δεν θα παει πυροσβεστικη π ειναι πιο λουφα; Αφου ψαχνει επαγελματικη αποκατασταση οχι οτι τ αρεσει η αστυνομια... Λιγους τς αρεσει (εμενα πχ) λοιπον... Οσοι περασουν και στα 3 η στα δυο. Θα αποκλειουν τς φρουρους... Δευτερον με αυτο π εγινε φετος με τα ατυχα παιδια. Καλα ν ειναι εκει π ειναι... Αλλαξαν γνωμη. Λοιπον... Εγω σας λεω... Πως μπορει οι βασεις να ειναι ιδιες αλλα οι επιλαχωντες που θα μπουνε να ειναι παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Nikos έγραψε: Ax τις βασεις σκεφτομαστε... Στην 3 λυκειου οταν τ μυαλο πετουσε... Αλλου... Και βγαλαμε ενα απολυτιριο τ ''κολου'' εντελως... Βεβαιως δεν μας αξιζε τετοιο απολυτιριο. Αλλα τοτε ανωριμα μυαλα. Παρολο π περασανε 3 χρονια απο τ λυκειο... Τ μυαλο ωριμασε κατα πολυ. Αλλα τα ονειρα ειναι τ ιδια οπως και τοτε... Θεματος δουλειας... Απο 19 στ γυμνασιο στ 10,7 στ λυκειο... Ενα 12+ δεν μπουρουσα... Οι βασεις με μαραναν... Εαν ειχα 2500+ με ενα 12 ... Δεν θα μιλουσα καθολου... Οπως και αυτη π θα μπουνε και ξερουν εχουν μεγαλα μορια δεν μιλανε καθολου. Χαχα. Τεσπα... Εχω μεγαλη αγωνια για τ μορια ο καθενας λεει την αποψη τ... Λογικο. Αλλα κοιταξτε... Συνολικα 550+600+3400 πολλοι απο αυτους ειχανε κανει τ χαρτια περσυ.+1200= πλιν τ 3400 2350. Ποιος θα περασει ειδκος φρουρος και δεν θα παει πυροσβεστικη π ειναι πιο λουφα; Αφου ψαχνει επαγελματικη αποκατασταση οχι οτι τ αρεσει η αστυνομια... Λιγους τς αρεσει (εμενα πχ) λοιπον... Οσοι περασουν και στα 3 η στα δυο. Θα αποκλειουν τς φρουρους... Δευτερον με αυτο π εγινε φετος με τα ατυχα παιδια. Καλα ν ειναι εκει π ειναι... Αλλαξαν γνωμη. Λοιπον... Εγω σας λεω... Πως μπορει οι βασεις να ειναι ιδιες αλλα οι επιλαχωντες που θα μπουνε να ειναι παρα πολυ.
Αισιόδοξη και όχι αβάσιμη σκέψη. Θα δούμε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες