Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

14.000 ειχε περσυ κ ελεγαν οτι περιμεναν πανω απο 22.000 αιτησεις. Εδω ημουν κ ξερω! Θυμαμαι καθε παπαρια απο καθε εφημεριδα! Το 60% ηταν κατω απο 2000 μορια. Πηρε 500 ατομα κ φετος 1200! Πως θα ανεβει η βαση; Ρε παιδια μην λεμε οτι θελουμε. Στην β κατηγορια δεν θα ειναι τοσο τραγικη η κατασταση, θα υπαρξει πτωση κ στις δυο κατηγοριες το ποσο μεγαλη θα ειναι δεν το ξερει κανενας μας. Το 3000 πως το εβγαλες απο περιεργεια κ μονο ρε man. Φιλικα στο λεω αλλα θα απογοητευτεις!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε: Υπολογιζεται οτι οι υποψηφιοι θα ειναι πανω απο 16.000 Οποτε θα ανεβουν και οι βασεις κατακορυφα. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να κανει καποιος τα χαρτια εαν εχει λιγοτερα απο 2200 στην α και απο 3000 στην β. Αυτο το λεω γιατι εγω μπηκα με 2750 β τελευταιος (6η σειρα) οποτε καταλαβαινετε τι θα γινει σε αυτην την προκυρηξη!Εικόνα
Θα συμφωνήσω για την α κατηγορία αλλά για την Β είναι πολύ..2650 με 2700 λεω εγω μην ξεχνάς ότι τώρα είναι 240 άτομα .. Αν ήταν πάλι 100 θα συμφωνούσαμε και για την Β [;) ]
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

δημητρης25 έγραψε:14.000 ειχε περσυ κ ελεγαν οτι περιμεναν πανω απο 22.000 αιτησεις. Εδω ημουν κ ξερω! Θυμαμαι καθε παπαρια απο καθε εφημεριδα! Το 60% ηταν κατω απο 2000 μορια. Πηρε 500 ατομα κ φετος 1200! Πως θα ανεβει η βαση; Ρε παιδια μην λεμε οτι θελουμε. Στην β κατηγορια δεν θα ειναι τοσο τραγικη η κατασταση, θα υπαρξει πτωση κ στις δυο κατηγοριες το ποσο μεγαλη θα ειναι δεν το ξερει κανενας μας. Το 3000 πως το εβγαλες απο περιεργεια κ μονο ρε man. Φιλικα στο λεω αλλα θα απογοητευτεις!

Πες τα χρυσοστομε...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

krhtikos123 έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:14.000 ειχε περσυ κ ελεγαν οτι περιμεναν πανω απο 22.000 αιτησεις. Εδω ημουν κ ξερω! Θυμαμαι καθε παπαρια απο καθε εφημεριδα! Το 60% ηταν κατω απο 2000 μορια. Πηρε 500 ατομα κ φετος 1200! Πως θα ανεβει η βαση; Ρε παιδια μην λεμε οτι θελουμε. Στην β κατηγορια δεν θα ειναι τοσο τραγικη η κατασταση, θα υπαρξει πτωση κ στις δυο κατηγοριες το ποσο μεγαλη θα ειναι δεν το ξερει κανενας μας. Το 3000 πως το εβγαλες απο περιεργεια κ μονο ρε man. Φιλικα στο λεω αλλα θα απογοητευτεις!

Πες τα χρυσοστομε...

Ο καθένας από εμάς έχει τις απόψεις του... Πάντως εάν ήταν και φέτος 500 άτομα οι βάσεις θα εκτοξεύονταν στα ύψη.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

handballer έγραψε:
δημητρης25 έγραψε: Πηρα 3 δικηγορους. Κλειστα! Πηρα την ελληνοαμερικανικη ενωση κλειστα! Πηρα την πρεσβεια της αμερικης δεν απαντησαν καν! Αμα ημουν κανενας bin landen θα με επερναν πισω αυτοι. Πηρα της αγγλιας δεν ξερει-δεν νομιζει εαν γινεται και να παρω το υπουργειο εξωτερικων μου απαντησε μια ωραια φωνη. Περνω την μεταφραστικη υπηρεσια. Εχουν 5 τηλεφωνα κ δεν απαντα κανεις.
Ναι η ελληνοαμερικάνικη ένωση είναι κλειστή. Πέρασα πριν 2 ώρες από εκεί. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να ανοίξουν
Η ελληνοαμερικανική ένωση είναι κλειστή μέχρι και την Παρασκευή 19/8. Τη Δευτέρα στις 22/8 θα ανοίξει και πάλι. Οπότε από Δευτέρα παίδες ότι μεταφράσεις επικυρώσεις χρειάζεστε!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παιδες καλημερα εχω φαει ενα κόλλημα και νομιζω οτι δεν τσεκαρα το διπλωμα μηχανης πάνω στην αιτηση... Αν έχει συμβει αυτο παιζει να μην το μετρησουν; Υπαρχει και το διπλωμα Μου φωτοτυπια υπάρχει περιπτωση να μην το προσεξουν; Αλλιως να παω και σημερα να το δω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μην το αφησεις ετσι σιμεων κανε εναν κοπο κ πηγαινε απο το τμημα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Παιδες καλημερα εχω φαει ενα κόλλημα και νομιζω οτι δεν τσεκαρα το διπλωμα μηχανης πάνω στην αιτηση... Αν έχει συμβει αυτο παιζει να μην το μετρησουν; Υπαρχει και το διπλωμα Μου φωτοτυπια υπάρχει περιπτωση να μην το προσεξουν; Αλλιως να παω και σημερα να το δω

Την κάρτα (δίπλωμα) την έβγαλες πίσω μπρος φωτοτυπία και μετά επικύρωση;

Εννοείται να πας στο τμήμα αμέσως !
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Εσυ εισαι ενα φανταρακι που το παιζεις καποιοσ... εγω ειχα να εκπεδευσω με ενα ακομα δοκιμο ενα λοχο!3 ομαδες δηλαδη.2) ημουν στην πλατη στην πιο εξεραιτικα δυσμενεις μεταθεση στην Ελλάδα οποιος γνωριζει.3) καναμε νυχτερινες κ ειχα την ευθηνη μαγκακο για 7 ατομα κ ετρωγα τα βρισιδια κ τα καψονια με -23 βαθμους που εκανε ιανουαριο 2005. σε νυχτερινες κτλ. αλλ φιλε να εκτελεις εντολες κ αλλο να εχεις ευθηνει με ανθρωπους σαν κ σενα. αντε με τον καθε πικραμενο που γραφει εδω μεσα. μπορω να αποδειξω πολλα οτι οι δοκιμοι αξιζουν κ δικαια τα περνουν τα 500. αλλα τι να αποδειξω σε σειρες 300 κ πανω σε πεδακια 21,22 χρονων. εγω ημουν285 σειρα κ τοτε οντως υπηρχαν πολλα καψονια φιλε. αστο τωρα γινατε κολεγιο. πεδακια
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

νικος 25 έγραψε:Εσυ εισαι ενα φανταρακι που το παιζεις καποιοσ... Εγω ειχα να εκπεδευσω με ενα ακομα δοκιμο ενα λοχο!3 ομαδες δηλαδη.2) ημουν στην πλατη στην πιο εξεραιτικα δυσμενεις μεταθεση στην Ελλάδα οποιος γνωριζει.3) καναμε νυχτερινες κ ειχα την ευθηνη μαγκακο για 7 ατομα κ ετρωγα τα βρισιδια κ τα καψονια με -23 βαθμους που εκανε ιανουαριο 2005. Σε νυχτερινες κτλ. Αλλ φιλε να εκτελεις εντολες κ αλλο να εχεις ευθηνει με ανθρωπους σαν κ σενα. Αντε με τον καθε πικραμενο που γραφει εδω μεσα. Μπορω να αποδειξω πολλα οτι οι δοκιμοι αξιζουν κ δικαια τα περνουν τα 500. Αλλα τι να αποδειξω σε σειρες 300 κ πανω σε πεδακια 21,22 χρονων. Εγω ημουν285 σειρα κ τοτε οντως υπηρχαν πολλα καψονια φιλε. Αστο τωρα γινατε κολεγιο. Πεδακια

Καταρχήν σε ποιον αναφέρεσαι! Κατά δεύτερον, φίλοι δεν είστε και δεν πρόκειται ποτέ να γίνεται έτσι όπως σκέφτεσαι. Τρίτον! Και εσύ εντολές εκτελούσες, και εκεί που θα πας να δεις τι θα εκτελείς... Ψωνήστηκες μεγάλε! Και καλά όπως λες τα φανταράκια που είναι ανώριμα και το παίζουν! Και εσύ ρε δόκιμε;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια συγνωμη αλλα εδω μιλαμε για την αςτυνομια... ςταματηςτε να τις μετρατε εδω... παει ο ςτρατος τελειωςε... δοκιμοι οπλιτες και μη... ε λ ε ο ς
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Εγω μιλαω για τον αλεχανδρο κ τον φερελπι. Εγω δεν ψονιστικα αλλα οχι οτι θα μας πουλεισουν τρελιτσα κ οι φανταροι τωρα; Καποια πραγματα πρεπει να μπαινουν στη θεση τουσ. Αν ηταν μαγκες ας πιγαιναν και αυτοι δοκιμοι. Και κατι αλλο υπαρχουν δοκιμοι κ δοκιμοι με πολλες ειδικοτιτες δεν ειναι ολες ιδιεσ. Και εννοειτε πως υπαρχουν δοκιμοι γιωταδες αλλα λιγοι. Ειδικα αυτοι που περασαν πριν πολλα χρονια σεαπ στην κρητη μπορουν να καταλαβουν τι περασαμε τοτε. Τεσπα το λεω για οσους γνωριζουν! Απλα δεν συγκρινονται δοκιμοι με φανταρουσ. Σε λιγο θα συγκρινουμε μονιμους οικαδες με φανταρο ι4 υμαρτον!
Άβαταρ μέλους
Mixalisfr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mixalisfr »

Να ρωτησω... Πτυχιο Lower ''University of Oxford'' μπορει να μετρησει στον διαγωνισμο; Δεν το αναφερει στην προκηρυξη απο οτι ειδα. Αν το μεταφρασει ο Δικηγορος. Θα υπαρξει προβλημα απο την αστυνομια; Και γενικα ρωταω. Εμπιστευονται αυτοι τους δικηγορους τυφλα... Χωρις να το ψαχνουν... ;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

νικος 25 έγραψε: Εσυ εισαι ενα φανταρακι που το παιζεις καποιοσ... Εγω ειχα να εκπεδευσω με ενα ακομα δοκιμο ενα λοχο!3 ομαδες δηλαδη.2) ημουν στην πλατη στην πιο εξεραιτικα δυσμενεις μεταθεση στην Ελλάδα οποιος γνωριζει.3) καναμε νυχτερινες κ ειχα την ευθηνη μαγκακο για 7 ατομα κ ετρωγα τα βρισιδια κ τα καψονια με -23 βαθμους που εκανε ιανουαριο 2005. Σε νυχτερινες κτλ. Αλλ φιλε να εκτελεις εντολες κ αλλο να εχεις ευθηνει με ανθρωπους σαν κ σενα. Αντε με τον καθε πικραμενο που γραφει εδω μεσα. Μπορω να αποδειξω πολλα οτι οι δοκιμοι αξιζουν κ δικαια τα περνουν τα 500. Αλλα τι να αποδειξω σε σειρες 300 κ πανω σε πεδακια 21,22 χρονων. Εγω ημουν285 σειρα κ τοτε οντως υπηρχαν πολλα καψονια φιλε. Αστο τωρα γινατε κολεγιο. Πεδακια
Ορθογραφία...
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

handballer έγραψε:
νικος 25 έγραψε: Εσυ εισαι ενα φανταρακι που το παιζεις καποιοσ... Εγω ειχα να εκπεδευσω με ενα ακομα δοκιμο ενα λοχο!3 ομαδες δηλαδη.2) ημουν στην πλατη στην πιο εξεραιτικα δυσμενεις μεταθεση στην Ελλάδα οποιος γνωριζει.3) καναμε νυχτερινες κ ειχα την ευθηνη μαγκακο για 7 ατομα κ ετρωγα τα βρισιδια κ τα καψονια με -23 βαθμους που εκανε ιανουαριο 2005. Σε νυχτερινες κτλ. Αλλ φιλε να εκτελεις εντολες κ αλλο να εχεις ευθηνει με ανθρωπους σαν κ σενα. Αντε με τον καθε πικραμενο που γραφει εδω μεσα. Μπορω να αποδειξω πολλα οτι οι δοκιμοι αξιζουν κ δικαια τα περνουν τα 500. Αλλα τι να αποδειξω σε σειρες 300 κ πανω σε πεδακια 21,22 χρονων. Εγω ημουν285 σειρα κ τοτε οντως υπηρχαν πολλα καψονια φιλε. Αστο τωρα γινατε κολεγιο. Πεδακια
Ορθογραφία...

Δεν τον πιάνει η ορθογραφία! Είναι δόκιμος!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες