krhtikos123 έγραψε: Μαγκες λετε να χαλασε το pc μου; Μπηκα σε θεμα για φρουρους και μου βγαζει για το στρατο... ΕΛΕΟΣ ΡΕ... Εχετε καταλαβει οτι εσεις σε λιγο καιρο θα πρεπει να αλληλοβοηθειεστε γιατι θα ειστε συναδελφοι; Δεν ηρθαμε εδω μεσα να πουμε ποσο κομμαντα ημασταν ουτε θα σταματαμε πολιτες σε μπλοκο σε λιγο καιρο και θα τους λεμε ποσα φιδια φαγαμε στην 35ΜΚ... Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.
Πηρα 3 δικηγορους. Κλειστα! Πηρα την ελληνοαμερικανικη ενωση κλειστα! Πηρα την πρεσβεια της αμερικης δεν απαντησαν καν! Αμα ημουν κανενας bin landen θα με επερναν πισω αυτοι. Πηρα της αγγλιας δεν ξερει-δεν νομιζει εαν γινεται και να παρω το υπουργειο εξωτερικων μου απαντησε μια ωραια φωνη. Περνω την μεταφραστικη υπηρεσια. Εχουν 5 τηλεφωνα κ δεν απαντα κανεις.
Δοκιμασε και αλλους δικηγορους! Δοκιμασε να πας σε δικηγορο της δημαρχειας. Αν και παλι δε γινει τπτ περιμενε να περασει λιγο ο καιρος να γυρισουν απο τις διακοπες τους.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
δημητρης25 έγραψε: Πηρα 3 δικηγορους. Κλειστα! Πηρα την ελληνοαμερικανικη ενωση κλειστα! Πηρα την πρεσβεια της αμερικης δεν απαντησαν καν! Αμα ημουν κανενας bin landen θα με επερναν πισω αυτοι. Πηρα της αγγλιας δεν ξερει-δεν νομιζει εαν γινεται και να παρω το υπουργειο εξωτερικων μου απαντησε μια ωραια φωνη. Περνω την μεταφραστικη υπηρεσια. Εχουν 5 τηλεφωνα κ δεν απαντα κανεις.
Ναι η ελληνοαμερικάνικη ένωση είναι κλειστή. Πέρασα πριν 2 ώρες από εκεί. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να ανοίξουν
Υπολογιζεται οτι οι υποψηφιοι θα ειναι πανω απο 16.000 Οποτε θα ανεβουν και οι βασεις κατακορυφα. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να κανει καποιος τα χαρτια εαν εχει λιγοτερα απο 2200 στην α και απο 3000 στην β. Αυτο το λεω γιατι εγω μπηκα με 2750 β τελευταιος (6η σειρα) οποτε καταλαβαινετε τι θα γινει σε αυτην την προκυρηξη!