Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

δημητρης25 έγραψε: Σαββα γινεσαι λιγο υπερβολικος νομιζω.
Θα συμφωνήσω εδώ.
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Χαχαχαχαχ έλιωσα λέμε... Άκου για αυτό πεθάνανε 4 οι 2 από καψώνι. Είχα πολλά φιλαράκια απο 35 ΜΚ και είναι η αλήθεια ότι έπεφτε πολύ παπατζιλίκι αλλά και τόσο πρώτη φορά βλέπω. Εσύ αγόρι μου χρειάζεσαι μετάλλιο, τιμητική πλακέτα και απευθείας είσοδος στα ΕΚΑΜ με τη σκληραγώγηση που σε διακατέχει αφού επέζησες... Άξιος!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ρε μαγκες τα ψυχολογικα κολληματα εδω θα τα λυσετε; Παει ο στρατος. Τελος! Οτι εγινε εγινε. Ο στρατος καπουτ! Οτι περασε ο καθενας ας το κρατησει για τον εαυτο του, ας αισθανεται υπερηφανος αλλα μεχρι εκει. Τοση διαφημιση γιατι; Εγω εκεινο, εγω το αλλο, εμεις αυτος εσεις αυτο ειναι πραγματα αυτα; Κατω απο την ιδια σημαια ειμασταν ολοι. Ημαρτον δηλαδη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε: Ρε μαγκες τα ψυχολογικα κολληματα εδω θα τα λυσετε; Παει ο στρατος. Τελος! Οτι εγινε εγινε. Ο στρατος καπουτ! Οτι περασε ο καθενας ας το κρατησει για τον εαυτο του, ας αισθανεται υπερηφανος αλλα μεχρι εκει. Τοση διαφημιση γιατι; Εγω εκεινο, εγω το αλλο, εμεις αυτος εσεις αυτο ειναι πραγματα αυτα; Κατω απο την ιδια σημαια ειμασταν ολοι. Ημαρτον δηλαδη.
Δεν έχεις και άδικο... Νομίζω ξέφυγε το θέμα λίγο.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

δημητρης25 έγραψε:Ρε μαγκες τα ψυχολογικα κολληματα εδω θα τα λυσετε; Παει ο στρατος. Τελος! Οτι εγινε εγινε. Ο στρατος καπουτ! Οτι περασε ο καθενας ας το κρατησει για τον εαυτο του, ας αισθανεται υπερηφανος αλλα μεχρι εκει. Τοση διαφημιση γιατι; Εγω εκεινο, εγω το αλλο, εμεις αυτος εσεις αυτο ειναι πραγματα αυτα; Κατω απο την ιδια σημαια ειμασταν ολοι. Ημαρτον δηλαδη.

Πες τα ρε @δημητρης25. Είπαμε με τους ράμπο εδώ μέσα να βγαίνουν εκτός θέματος!
Την όρεξη τους έχουμε.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Ρε μαγκες τα ψυχολογικα κολληματα εδω θα τα λυσετε; Παει ο στρατος. Τελος! Οτι εγινε εγινε. Ο στρατος καπουτ! Οτι περασε ο καθενας ας το κρατησει για τον εαυτο του, ας αισθανεται υπερηφανος αλλα μεχρι εκει. Τοση διαφημιση γιατι; Εγω εκεινο, εγω το αλλο, εμεις αυτος εσεις αυτο ειναι πραγματα αυτα; Κατω απο την ιδια σημαια ειμασταν ολοι. Ημαρτον δηλαδη.
Πες τα ρε @δημητρης25. Είπαμε με τους ράμπο εδώ μέσα να βγαίνουν εκτός θέματος! Την όρεξη τους έχουμε.
Εικόνα Εικόνα Εικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από toro »

Λακεδαίμων έγραψε:Χαχαχαχαχ έλιωσα λέμε... Άκου για αυτό πεθάνανε 4 οι 2 από καψώνι. Είχα πολλά φιλαράκια απο 35 ΜΚ και είναι η αλήθεια ότι έπεφτε πολύ παπατζιλίκι αλλά και τόσο πρώτη φορά βλέπω. Εσύ αγόρι μου χρειάζεσαι μετάλλιο, τιμητική πλακέτα και απευθείας είσοδος στα ΕΚΑΜ με τη σκληραγώγηση που σε διακατέχει αφού επέζησες... Άξιος!

χαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Αλανια ορισμενοι το εχετε κλασει τελειως μου φαινεται. Με τι καθεστε και ασχολειστε; Σαββα καλο το παραμυθι σου αλλα δεν ειχε λυκο...
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Γιατι καθυστερει πολυ ν βγαλει αυτο π γραψα; Τεσπα εαν μπορειτε ν μ απαντησετε γ τν υπευθηνη δηλωση τ ακριβως γραφω. Καταρχην παιδια πολυ δοκιμοι με μπλε μπερε δεν πανε σεαπ (εφοδιασμου, μηχανικοι κτλ). Και ναι η προεδρικη φρουρα μπορει να συγκρηθει με αυτους. Ολη μπορουνε να πανε σεαπ οι καλυτεροι γινονται πρασινοι οι γιωταδες μπλε απλα τα πραγματα. Η προεδρικη φρουρα τρωει πολυ ψυχολογικο πολεμο στην αρχη μονο γιατι ο ευζονος πρεπει να μην γελαει να ειναι σοβαρος. Τεσπα για την προκηρηξη πρεπει να μιλαμε. Γτ πιεζει ο χρονος και εχουμε και δουλειες.
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

τα λεμε ςτη ςχολη κοριτςια! α και αγορια χαχαχαχααχ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
pavl0s

Δημοσίευση από pavl0s »

Καλησπερα σε ολουσ... μια ερωτιση κατα του αγχους θελω κ εγω... β κατηγορια λετε να ανεβουν; κ αν ναι τι ελπιδες λετε να εχβ με 2725; ευχαριστω πολυ :d
ΣΑΒΒΑΣ

Δημοσίευση από ΣΑΒΒΑΣ »

Και εσυ θα είσαι ένας υποψήφιος Της προκήρυξης;
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

Δεν θα απαντηςω... γιατι δεν ειναι το θεμα εδω...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Μαγκες λετε να χαλασε το pc μου; Μπηκα σε θεμα για φρουρους και μου βγαζει για το στρατο... ΕΛΕΟΣ ΡΕ... Εχετε καταλαβει οτι εσεις σε λιγο καιρο θα πρεπει να αλληλοβοηθειεστε γιατι θα ειστε συναδελφοι; Δεν ηρθαμε εδω μεσα να πουμε ποσο κομμαντα ημασταν ουτε θα σταματαμε πολιτες σε μπλοκο σε λιγο καιρο και θα τους λεμε ποσα φιδια φαγαμε στην 35ΜΚ... Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει.
Μια βάρδια η ζωή μου...
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από chriscc »

Παιδια με 2300 στην Β παιζει να με παρουν?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες