Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Γιαννης έγραψε: Παιδια ειμαι αποφοιτος ενιαιου λυκειου με βαθμο 15.6 εχω lower διπλωμα μηχανης απεριοριστο, και διπλωμα β και γ κατηγοριας. Εχω τελειωσει τον στρατο (απλο πεζικο ουτε δοκιμος ουτε ειδικες δυναμεις) εχω ελπιδες για ειδικος φρουρος η μπαα;
2160 μαζεύεις.
lakios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lakios »

Ξερει κανεις αν τα αθληματα θα γινουν μονο αθηνα ή και σε αλλες πολεις;
καμια θεσσαλονικη τπτ ! Ευχαριστω.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από toro »

basilis.lok έγραψε:
νικος 25 έγραψε:
admiral123q έγραψε:ε αυτο με τους τσολιαδες τι να πω. Σε λιγο θα μοριοδοτουντε και του πεζικου! ... Δλδ ελεος... Το ειδιο ειναι καποιος απο ε. Δ που εχει ριξει με 45αρι και γκλοκ... ; Και αλλα χιλιαδυο με τους αλλους... Αρε ελλας!

για τη προεδρικη φρουρα ειναι το ο βιζμον νικα!

σωπα ρε φιλε εγω ειμαι δοκιμος πεζικου δεν καταλαβα εχω φιλαρακια ειδικοδυναμιτες σειρα 292 ΕΣΣΟ ιδια εκπεδευση περιπου εγω εχω ρηξει στη βοπ με παο ολμους 45αρι mg3 κτλ. Σαν δοκιμος. Γιατι να μην περνω αλλα 500 μορια οπος οι ειδικοδυναμιτες που τα τελευτεα χρονια ειναι σχλειο. Ασε τα ξερω καλα αυτα. Ο στρατος ηταν καποτε. Οποτε οτι λες για οπλα ειναι ακυρο

νίκο; Εγω δέν ήμουν δόκιμος αλλα απλός καταδρομέας. Πίστεψε με οι δόκιμοι κλαίγανε απο το ζόρι τους...3 δόκιμοι ανεβοκατέβαιναν τον Γ' βράχο στο ορεινό αγώνα για να μας δείχνουν το δρομο! Επι 5 ώρες! Ασε τις 3 50αρες που κάνουν αυτοι. Αλλα εσείς ούτε 50αρα εχετε ιδέα τη είναι ουτε ορεινός αγώνας! Τα αξίζουν τα 1000 ναι κύριοι!

ηρεμαα παιδες... Το θεμα δεν ειναι τι ηταν ο καθε ενας στο στρατο το θεμα ειναι ποιος το γουσταρει πολυ! Εγω ημουν πεζικο και δεν κοιμαμε τα βραδυα που θα μεινω παλι απ εξω φετος! Δεν λεει κατι που ημουν πεζικο. Ολοι εδω για ενα σκοπο ειμαστε και παλευουμε! Αντε καλη επιτυχια σε ολους σας!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

toro έγραψε:
basilis.lok έγραψε:
νικος 25 έγραψε:
admiral123q έγραψε:ε αυτο με τους τσολιαδες τι να πω. Σε λιγο θα μοριοδοτουντε και του πεζικου! ... Δλδ ελεος... Το ειδιο ειναι καποιος απο ε. Δ που εχει ριξει με 45αρι και γκλοκ... ; Και αλλα χιλιαδυο με τους αλλους... Αρε ελλας!

για τη προεδρικη φρουρα ειναι το ο βιζμον νικα!

σωπα ρε φιλε εγω ειμαι δοκιμος πεζικου δεν καταλαβα εχω φιλαρακια ειδικοδυναμιτες σειρα 292 ΕΣΣΟ ιδια εκπεδευση περιπου εγω εχω ρηξει στη βοπ με παο ολμους 45αρι mg3 κτλ. Σαν δοκιμος. Γιατι να μην περνω αλλα 500 μορια οπος οι ειδικοδυναμιτες που τα τελευτεα χρονια ειναι σχλειο. Ασε τα ξερω καλα αυτα. Ο στρατος ηταν καποτε. Οποτε οτι λες για οπλα ειναι ακυρο
νίκο; Εγω δέν ήμουν δόκιμος αλλα απλός καταδρομέας. Πίστεψε με οι δόκιμοι κλαίγανε απο το ζόρι τους...3 δόκιμοι ανεβοκατέβαιναν τον Γ' βράχο στο ορεινό αγώνα για να μας δείχνουν το δρομο! Επι 5 ώρες! Ασε τις 3 50αρες που κάνουν αυτοι. Αλλα εσείς ούτε 50αρα εχετε ιδέα τη είναι ουτε ορεινός αγώνας! Τα αξίζουν τα 1000 ναι κύριοι!

ηρεμαα παιδες... Το θεμα δεν ειναι τι ηταν ο καθε ενας στο στρατο το θεμα ειναι ποιος το γουσταρει πολυ! Εγω ημουν πεζικο και δεν κοιμαμε τα βραδυα που θα μεινω παλι απ εξω φετος! Δεν λεει κατι που ημουν πεζικο. Ολοι εδω για ενα σκοπο ειμαστε και παλευουμε! Αντε καλη επιτυχια σε ολους σας!Εικόνα
αντε να πεις ρε Toro να ησυχάσεις.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Εσεις απο την τριτη πατε να κανετε τα χαρτια σας. Εγω θα παω να παρω σχολικα... Εικόνα

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Υπομονη... Οταν ομως τελειωσεις με κανα 18αρι η 19 τοτε θα μπεις δυνατα στην επομενη προκυρηξη!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Μονο ετσι θα σωθω!Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Κανενα νεο;
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

Mr.H έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Χαχαχαχα πες τα να αγιασει το στομα σου alexantro! Αλλες 50 και απο εμενα...

Και άλλες 50 από εμένα. Και τι έγινε που κάνουν παραπάνω θητεία οι δόκιμοι; Σαν να δουλεύουν είναι. Από το μεσημέρι και μετά πάνε σπιτάκι τους και την πέφτουν ενώ ο φαντάρος (εδ) έχει υπηρεσία, απογευματινή γυμναστική, καθαριότητες κτλ.

Έλεος. Παίρνετε και 500 μόρια. Οι φαντάροι έπρεπε να παίρνουν 1000 μόρια. Όχι εσείς. Επειδή κάτσατε 1 μήνα στην Ρεντίνα; Νομίζετε οτι έγινε κάτι;

Εγώ ξέρω ότι στην μονάδα που ήμουν μας είχαν ταράξει στην πατητή οι βατραχάνθρωποι με εντολή του δ/κτη και οι δόκιμοι καθόντουσαν και έβλεπαν. Μην λέμε *****. Το παίζετε και αξιωματικάρες. Αυτοί που έχουν τελειώσει Ευελπίδων δηλαδή τι να λένε; Άντε πια με τις *****.

Πιο άχρηστος θεσμός από αυτόν του δόκιμου δεν Πρέπει να υπάρχει σε όλο τον Ελληνικό στρατό. Οι ΟΒΑ είναι πιο χρήσιμοι.

Μίλα Καλύτερα "φαντάρε" Πήρες Φόρα...

vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

ferelpis έγραψε:
Mr.H έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Χαχαχαχα πες τα να αγιασει το στομα σου alexantro! Αλλες 50 και απο εμενα...

Και άλλες 50 από εμένα. Και τι έγινε που κάνουν παραπάνω θητεία οι δόκιμοι; Σαν να δουλεύουν είναι. Από το μεσημέρι και μετά πάνε σπιτάκι τους και την πέφτουν ενώ ο φαντάρος (εδ) έχει υπηρεσία, απογευματινή γυμναστική, καθαριότητες κτλ.

Έλεος. Παίρνετε και 500 μόρια. Οι φαντάροι έπρεπε να παίρνουν 1000 μόρια. Όχι εσείς. Επειδή κάτσατε 1 μήνα στην Ρεντίνα; Νομίζετε οτι έγινε κάτι;

Εγώ ξέρω ότι στην μονάδα που ήμουν μας είχαν ταράξει στην πατητή οι βατραχάνθρωποι με εντολή του δ/κτη και οι δόκιμοι καθόντουσαν και έβλεπαν. Μην λέμε *****. Το παίζετε και αξιωματικάρες. Αυτοί που έχουν τελειώσει Ευελπίδων δηλαδή τι να λένε; Άντε πια με τις *****.

Πιο άχρηστος θεσμός από αυτόν του δόκιμου δεν Πρέπει να υπάρχει σε όλο τον Ελληνικό στρατό. Οι ΟΒΑ είναι πιο χρήσιμοι.

mrh 50 απο μενα κωλοψαρο. Γιατι εισαι αχαριστος. Οταν εγω περναγα σεα-ρεντινα κεαπ-σβεα εσυ τα εξυνες. Οταν σε επιανα να κοιμασαι στην εφοδο μου στην χαριζα. Οταν απολυθηκες και σε εσκισαν το τολμονικη και την ελληνικη σημαια επειδη απολυωσουν και εγω ηθελα ακομα 6 μηνες και προετοιμαζομουν για 50αρα επρεπε να σε πεταξουν τοτε απο ειδικες δυναμεις τελευταια μερα να πικραθεις και να γουσταρεισ. Οταν μετα πηγα εκπαιδευτης στην σχαλ και δεν μπορουσες να βγαλεις μια ελξη και μου ελεγες ''κε δοκιμε τι να κανω; Δεν μπορω '' και γω για να μπεις στο αεροπλανο να κανεις αλμα εβαλα 6 ελξεις και οχι μια στο χαρτι σου Ημουν καλοσ; Παλι καλα που εχετε μερικους δοκιμους και σας ξεσκατωνουν. Λοιπον νεο πεσε και περνε μεχρι να βγω απο την σχολη η μαλλον πεσε και περνε μεχρι να γινω αστυφυλακας γιατι εισαι αχαριστος... Παρε και τα 5 μοριακια σου και μιλα με σεβασμο για καποιους που πηραν τον πρασινο μπερε απο το κεαπ. Και οχι απο τις διακοτπεν που εκανες εσυ με 10 καμψεις παραπανω...
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΟΜΩΝ!

η αδερφη μου εχει τελειωσει πανεπιστημιο νομικης
εχει πτυχιο αγγλικων γαλλικων πληροφορικης
εχει διπλωμα μοτοσυκλετας και αυτοκινητου
Ειμαστε τριτεκνοι

και εχει ολα τα προσοντα που γραφει η προκυρηξη...
ΕΡΩΤΗΣΗ

ποσα μορια συγκεντρωνει; Και ειναι δυνατον να μπει η χρειαζονται επιπλεον προσοντα;

αυτο που πρεπει πρωτα να μαθει η αδερφη σου ειναι αν μπορει να οπλοφορει και να αντιμετωπιζει αλβανους ρωσσους και τσετσενιουσ. Δεν κανουν ολοι για ολες τις δουλιεσ. Εγω ας πουμε στα οικονομικα δεν ειμαι καλοσ... Ψαχτο. Ειναι κριμα να ασχοληθει με κατι που ισως να μην της αρεσει...
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Θα με συνχωρησετε αλλα και η κουτση μαρικα θελει να γινει ειδικος φρουρος ειπαμε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ αλλα ειναι επικυνδυνο επαγγελμα γιατι οπλοφορεις και δεν ξερεις εαν φας σφαιρα ΑΚΟΜΑ και απο το πρωτο 8ωρο ειπαμε... Βαγκ εχεις απολυτο δικιο. Επρεπε να ειχε... Κανονισμο... Οπως μπαιναναι παλια... Εαν δεν εισουν ειδικοδυναμιτης... Δεν γινοταν να μπεις τωρα ακομα και χωρις να εχεις παει στρατο μπαινεις με μορια ελεος! Που καταντησαμε... Εγω πχ. Οπως λεει ο βαγκ δεν μπορω να γινω δικηγορος γιατρος... Κατι π δεν μ αρεσει ακομα και προκυρηξη ν βγει ν μπω στην σχολη δεν θα μπω. Δεν μ αρεσει δεν ειμαι για αυτο. Εαν μ λες η αδερφη ς ειναι δικηγορος και θελει να μ γινει φρουρος... Ειπαμε. Ανικανη ειναι να εξασκηση το επαγελμα της π με τοσο κοπο χρονια εγινε; Και να αφησει παλικαρια να χειριστουν ανδρικες δουλειες με οπλα; Και ευθηνη?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ρε ξεκολλάτε με δόκιμους και ειδικές δυνάμεις. σε λίγο καιρό θα είστε συνάδελφοι τα λύσατε όλα κι αυτό έμεινε; Ο καθένας πέρασε αυτά που πέρασε άλλος ευκολότερα άλλος δυσκολότερα τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή σε όλα τα θέματα . μακάρι όλα να ήταν δικαία αλλά αυτό δεν γίνετε.
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

vag_21 έγραψε:
ferelpis έγραψε:
Mr.H έγραψε:

mrh 50 απο μενα κωλοψαρο. Γιατι εισαι αχαριστος. Οταν εγω περναγα σεα-ρεντινα κεαπ-σβεα εσυ τα εξυνες. Οταν σε επιανα να κοιμασαι στην εφοδο μου στην χαριζα. Οταν απολυθηκες και σε εσκισαν το τολμονικη και την ελληνικη σημαια επειδη απολυωσουν και εγω ηθελα ακομα 6 μηνες και προετοιμαζομουν για 50αρα επρεπε να σε πεταξουν τοτε απο ειδικες δυναμεις τελευταια μερα να πικραθεις και να γουσταρεισ. Οταν μετα πηγα εκπαιδευτης στην σχαλ και δεν μπορουσες να βγαλεις μια ελξη και μου ελεγες ''κε δοκιμε τι να κανω; Δεν μπορω '' και γω για να μπεις στο αεροπλανο να κανεις αλμα εβαλα 6 ελξεις και οχι μια στο χαρτι σου Ημουν καλοσ; Παλι καλα που εχετε μερικους δοκιμους και σας ξεσκατωνουν. Λοιπον νεο πεσε και περνε μεχρι να βγω απο την σχολη η μαλλον πεσε και περνε μεχρι να γινω αστυφυλακας γιατι εισαι αχαριστος... Παρε και τα 5 μοριακια σου και μιλα με σεβασμο για καποιους που πηραν τον πρασινο μπερε απο το κεαπ. Και οχι απο τις διακοτπεν που εκανες εσυ με 10 καμψεις παραπανω...

Δεν νομιζω να τον χαλασε τον "Rambo"... Γιατι οταν τα φανταρια τους δοκιμους τους γλειφατε σαν παγωτο τοτε δεν ειμασταν αχρηστος θεσμος Τωρα ξαφνικα επειδη δεν σας βγαινουν τα μορια οσα και να τα μετρατε ξαφνικα σας ποναει... Μιλα καλυτερα λοιπον... Γιατι Οσους Υποβιβάζεις Με τα λεγομενα σου συντομα μπορει να γινουν συναδελφοι σου και τοτε θα χρειαστεις βοηθεια θες δεν θες και ο μονος που θα ειναι εκει να στην δωσει θα ειναι ο "αχρηστος" δοκιμος...

vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

ferelpis έγραψε:
vag_21 έγραψε:
ferelpis έγραψε:
Mr.H έγραψε:

Δεν νομιζω να τον χαλασε τον "Rambo"... Γιατι οταν τα φανταρια τους δοκιμους τους γλειφατε σαν παγωτο τοτε δεν ειμασταν αχρηστος θεσμος Τωρα ξαφνικα επειδη δεν σας βγαινουν τα μορια οσα και να τα μετρατε ξαφνικα σας ποναει... Μιλα καλυτερα λοιπον... Γιατι Οσους Υποβιβάζεις Με τα λεγομενα σου συντομα μπορει να γινουν συναδελφοι σου και τοτε θα χρειαστεις βοηθεια θες δεν θες και ο μονος που θα ειναι εκει να στην δωσει θα ειναι ο "αχρηστος" δοκιμος...

εγω του ειπα 50 καλες τωρα απο κει και περα οτι και να λετε εγω καλυψα την θεση μου με τα πιο πανω αρθρα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης