Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Τι λες ρε δοκιμάκο; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα μου φαίνεται... Έριξες με όλμους και mg3 και κάτι έγινε! Την είδες κομανταράς; Η κατάλαβες εσύ στρατό; Που μου ήσουν σπίτι απο τις 3 το μεσημέρι... Χημεία είστε όλοι στο πεζικό...
Οι λοχαγοί του πεζικού δεν έχουν κάνει αυτά που κάνουν τα πιο απλά κομάντος, και νομίζεις πως εσύ έχεις κάνει κάτι; Πέσε και πάρε και πενήντα τώρα που μου θες και άλλα μόρια... !
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Χαχαχαχα πες τα να αγιασει το στομα σου alexantro! Αλλες 50 και απο εμενα...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

handballer σταματα να ανχωνεις και να αποπροσανατολιζεις το κοσμο με τα μορια γιατι πιτσιρικαδες σαν κι εσενα και μασανε και ειναι κριμα τι εισαι εσυ που βγαζεις και βασεις ειπαμε οτι κυριο λογο εχουν τα αθληματα μελετησε λιγο τις προηγουμενες προκυρηξεις να δεις
Λεφτα υπάρχουν

Δημοσίευση από Λεφτα υπάρχουν »

alexantro έγραψε:Τι λες ρε δοκιμάκο; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα μου φαίνεται... Έριξες με όλμους και mg3 και κάτι έγινε! Την είδες κομανταράς; Η κατάλαβες εσύ στρατό; Που μου ήσουν σπίτι απο τις 3 το μεσημέρι... Χημεία είστε όλοι στο πεζικό...
Οι λοχαγοί του πεζικού δεν έχουν κάνει αυτά που κάνουν τα πιο απλά κομάντος, και νομίζεις πως εσύ έχεις κάνει κάτι; Πέσε και πάρε και πενήντα τώρα που μου θες και άλλα μόρια... !
Δεν ειχα σκοπο να απαντησω σε off topic αλλα...

Εσυ ρε φίλε πήγες δόκιμος κάτω στη σεαπ και ξέρεις ποια ειναι η εκπαιδευση και τι ακριβώς παίζει; Πως μιλάς τοσο απαξιωτικά για τους δοκιμους, επισης μαθε οτι τους 4 μηνες στη σεαπ ιδια εκπαιδευση κανουν Οι δεα ΕΔ με τους δεα ΠΖ (δεν μιλαω συνολικα αλλα στη σεαπ) Οποτε αν απαξιωνεις τους πεζικαριους απαξιωνεις και τους ιδιους τους δεα ΕΔ.

χαλαρωσε λιγο,3 η ωρα στο σπιτι αφου εκανε 4 μηνες εκπαιδευσης, εσυ πόσους ; Και φυσικα 5 μηνες παραπανω θητεια.

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

alexantro έγραψε:Τι λες ρε δοκιμάκο; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα μου φαίνεται... Έριξες με όλμους και mg3 και κάτι έγινε! Την είδες κομανταράς; Η κατάλαβες εσύ στρατό; Που μου ήσουν σπίτι απο τις 3 το μεσημέρι... Χημεία είστε όλοι στο πεζικό...

ΕικόναΕικόνασωστοοος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

PETRAN έγραψε:
alexantro έγραψε:Τι λες ρε δοκιμάκο; Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα μου φαίνεται... Έριξες με όλμους και mg3 και κάτι έγινε! Την είδες κομανταράς; Η κατάλαβες εσύ στρατό; Που μου ήσουν σπίτι απο τις 3 το μεσημέρι... Χημεία είστε όλοι στο πεζικό... Οι λοχαγοί του πεζικού δεν έχουν κάνει αυτά που κάνουν τα πιο απλά κομάντος, και νομίζεις πως εσύ έχεις κάνει κάτι; Πέσε και πάρε και πενήντα τώρα που μου θες και άλλα μόρια... !
ΕικόναΕικόνασωστοοοςΕικόνα
Ηρεμία παίδες. Σίγουρα οι δόκιμοι των ειδικών δυνάμεων και οι ειδικοδυναμίτες έχουν περάσει εντελώς διαφορετική εκπαίδευση από τους δόκιμους τους απλούς και τους πεζικάριους. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τριτη θα πατε ολοι να τα κάνετε;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Τριτη θα πατε ολοι να τα κάνετε;
Εννοείται. Ο φάκελος είναι ήδη έτοιμος!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Βλέπω να πηγαίνουμε πρώτη μέρα και να τρώμε κανένα άκυρο επειδη δεν θα είναι οι υπευθυνοι εκει και τέτοια
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Σωτηρης έγραψε:Χαχαχαχα πες τα να αγιασει το στομα σου alexantro! Αλλες 50 και απο εμενα...

Και άλλες 50 από εμένα. Και τι έγινε που κάνουν παραπάνω θητεία οι δόκιμοι; Σαν να δουλεύουν είναι. Από το μεσημέρι και μετά πάνε σπιτάκι τους και την πέφτουν ενώ ο φαντάρος (εδ) έχει υπηρεσία, απογευματινή γυμναστική, καθαριότητες κτλ.

Έλεος. Παίρνετε και 500 μόρια. Οι φαντάροι έπρεπε να παίρνουν 1000 μόρια. Όχι εσείς. Επειδή κάτσατε 1 μήνα στην Ρεντίνα; Νομίζετε οτι έγινε κάτι;

Εγώ ξέρω ότι στην μονάδα που ήμουν μας είχαν ταράξει στην πατητή οι βατραχάνθρωποι με εντολή του δ/κτη και οι δόκιμοι καθόντουσαν και έβλεπαν. Μην λέμε *****. Το παίζετε και αξιωματικάρες. Αυτοί που έχουν τελειώσει Ευελπίδων δηλαδή τι να λένε; Άντε πια με τις *****.

Πιο άχρηστος θεσμός από αυτόν του δόκιμου δεν Πρέπει να υπάρχει σε όλο τον Ελληνικό στρατό. Οι ΟΒΑ είναι πιο χρήσιμοι.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια ειμαι αποφοιτος ενιαιου λυκειου με βαθμο 15.6 εχω lower διπλωμα μηχανης απεριοριστο, και διπλωμα β και γ κατηγοριας. Εχω τελειωσει τον στρατο (απλο πεζικο ουτε δοκιμος ουτε ειδικες δυναμεις) εχω ελπιδες για ειδικος φρουρος η μπαα;
dokimos198

Δημοσίευση από dokimos198 »

Φιλαράκι φαίνεται οτι είσαι λελεδοφάνταρο κ δεν έχεις μυρωδιά απο στρατο... Φραπέ-μπερέ-εφέ... Όσο κ να χαλιέσαι κ να σπάζεσαι οι δοκιμάρες τσιμπάνε το χιλιάρικο στα μόρια κ είναι ωραίοι... Κάτσε λελεδοφάνταρο να αγχώνεσαι για το πώς θα μαζέψεις τα μόρια με κανα δίπλωμα γ κατηγορίας κλπ... Όσο κ να σπάζεσαι οι δόκιμοι ειναι δοκιμοι... Κ πάρε δώρο κ μία 20αρα γιατι για 50 δεν σε κόβω...
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Με 2150 μορια Για α κατηγορια εχω ελπιδες η μπα;
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Σωτηρης έγραψε:Χαχαχαχα πες τα να αγιασει το στομα σου alexantro! Αλλες 50 και απο εμενα...

50 καλες ολοι σασ. Δεα εδ αλεξιπτωτιστης... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (πλακιζω)
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από basilis.lok »

νικος 25 έγραψε:
admiral123q έγραψε:ε αυτο με τους τσολιαδες τι να πω. Σε λιγο θα μοριοδοτουντε και του πεζικου! ... Δλδ ελεος... Το ειδιο ειναι καποιος απο ε. Δ που εχει ριξει με 45αρι και γκλοκ... ; Και αλλα χιλιαδυο με τους αλλους... Αρε ελλας!

για τη προεδρικη φρουρα ειναι το ο βιζμον νικα!

σωπα ρε φιλε εγω ειμαι δοκιμος πεζικου δεν καταλαβα εχω φιλαρακια ειδικοδυναμιτες σειρα 292 ΕΣΣΟ ιδια εκπεδευση περιπου εγω εχω ρηξει στη βοπ με παο ολμους 45αρι mg3 κτλ. Σαν δοκιμος. Γιατι να μην περνω αλλα 500 μορια οπος οι ειδικοδυναμιτες που τα τελευτεα χρονια ειναι σχλειο. Ασε τα ξερω καλα αυτα. Ο στρατος ηταν καποτε. Οποτε οτι λες για οπλα ειναι ακυρο

νίκο; Εγω δέν ήμουν δόκιμος αλλα απλός καταδρομέας. Πίστεψε με οι δόκιμοι κλαίγανε απο το ζόρι τους...3 δόκιμοι ανεβοκατέβαιναν τον Γ' βράχο στο ορεινό αγώνα για να μας δείχνουν το δρομο! Επι 5 ώρες! Ασε τις 3 50αρες που κάνουν αυτοι. Αλλα εσείς ούτε 50αρα εχετε ιδέα τη είναι ουτε ορεινός αγώνας! Τα αξίζουν τα 1000 ναι κύριοι!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες