άντε να μπείτε με το καλό!basilis.lok έγραψε:ε και εμένα που με βάζεις 3ηφωρά φέτος θα τα κάνω. Ο αστυνομικός με έχει μάθει απεεξωhandballer έγραψε:φίλε Toro το παλεύεις καιρό βλέπω να μπεις αν και δεν έχεις και πολλά μόρια για β κατηγορία, μακάρι να πέσουν οι βάσεις στη β, ή να βελτιώσεις τον βαθμό σου γιατί φαίνεσαι να γουστάρεις πολύ την αστυνομία και το σώμα χρειάζεται πιστεύω άτομα σαν εσένα. Καλή επιτυχία φίλε μου.toro έγραψε: Συμφωνω βασιλη μαζι σου!![]()
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Φιλαρακι επειδη εισαι καπως ρεαλιστης κ τα λες ωραια. Τα μορια ποσο το κοβεις να ειναι σε α κατηγορια; Θελω επιχειρημα κ θα σου πω κ το δικο μ να δουμε αν συμφωνουμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Φετος εισαι μεσα Μπιλη [;) ]
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Φετος εισαι μεσα Μπιλη [;) ]
το ελπίζω Δημήτρη να είμαστε σειρούλες. Τα μόρια μας ειναι καλά για φέτος!
handballer έγραψε:φίλε Toro το παλεύεις καιρό βλέπω να μπεις αν και δεν έχεις και πολλά μόρια για β κατηγορία, μακάρι να πέσουν οι βάσεις στη β, ή να βελτιώσεις τον βαθμό σου γιατί φαίνεσαι να γουστάρεις πολύ την αστυνομία και το σώμα χρειάζεται πιστεύω άτομα σαν εσένα. Καλή επιτυχία φίλε μου.toro έγραψε: Συμφωνω βασιλη μαζι σου!
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου handballer και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα. Κανω μεγαλη προσπαθεια γιατι ειναι κατι που το θελω πραγματικα! Στα 25 μου θα παω ξανα σχολειο και απο του χρονου πιστευω να ειμαι σε καλυτερη μοιρα!
καλη επιτυχια σε ολους οσους Πραγματικα το θελουν γιατι το μπατσιλικι δεν ειναι επαγγελμα ειναι λειτουργημα, κ οσοι δεν το εχουν καταλαβει ας αναζητησουν κατι αλλο!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
[;) ]toro έγραψε:handballer έγραψε:φίλε Toro το παλεύεις καιρό βλέπω να μπεις αν και δεν έχεις και πολλά μόρια για β κατηγορία, μακάρι να πέσουν οι βάσεις στη β, ή να βελτιώσεις τον βαθμό σου γιατί φαίνεσαι να γουστάρεις πολύ την αστυνομία και το σώμα χρειάζεται πιστεύω άτομα σαν εσένα. Καλή επιτυχία φίλε μου.toro έγραψε: Συμφωνω βασιλη μαζι σου!
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου handballer και σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα. Κανω μεγαλη προσπαθεια γιατι ειναι κατι που το θελω πραγματικα! Στα 25 μου θα παω ξανα σχολειο και απο του χρονου πιστευω να ειμαι σε καλυτερη μοιρα!<
καλη επιτυχια σε ολους οσους Πραγματικα το θελουν γιατι το μπατσιλικι δεν ειναι επαγγελμα ειναι λειτουργημα, κ οσοι δεν το εχουν καταλαβει ας αναζητησουν κατι αλλο!
Να ρωτησω ρε παιδια τα διπλωματα τυπωνονται στη αστυνομια η στο μηχανολογικο... ;
ρωταω να δω μηπως μπορω να κανω τιποτα για να το εχω στα χερια μου εγκαιρως...
ρωταω να δω μηπως μπορω να κανω τιποτα για να το εχω στα χερια μου εγκαιρως...
Σάββα φίλε μοτ λυπάμαι αλλά θα σε διαψέυσω σε αρκετά πράγματα. Καταρχάς έχω πάει ΛΟΚ και απολύθηκα τον οκτώβριο που μας πέρασε οπότε επέτρεψε μου (και σαν πολυβολητής) να σου πω ότι μια χαρά επαφή έχω με τα όπλα. Άσε που δεν νομίζω ότι όσοι μπαίνουν αστυνομία είναι και τζέιμς μποντ από την κούνια τους... Με καταλαβαίνεις νομίζω. Έπειτα να σου πω ότι απολυτήριο έχω 14,5... Τίποτα το ιδιαίτερο... Απλά επειδή θέλησα να μπω πήρα το proficiency στα αγγλικά πέρυσι, έβγαλα όλα τα διπλώματα, είμαι τρίτεκνος και τεσπα συγκεντρωνω αυτα τα 2.950. Στην απόφαση μου δεν θα σου κρύψω ότι είναι και λόγω κρίσης αλλά και ότι οι γυμναστές πλέον δεν έχουν μέλλον... Αλλά από πιτσιρικάς ότι έχει να κάνει με ακαδημίες (στρατιωτικές, γυμναστικές, αστυνομικές) μου άρεσαν... Και θα σου πω και κατι αλλο και κλείνω... Αν δεν μου άρεσε όπως λες η αστυνομία θα έκανα τα χαρτιά μου και στις άλλες προκηρύξεις που μπορεί να είχα ελπίδες... Εντούτοις μόνο για ειδικούς φρουρούς θα κάνω... Τώρα καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η καλοπέραση και αυτά δεν είναι του χαρακτήρα μου...
Φιλε πρωτα να σκεφτεσαι και μετα να μιλας...1) οι τσολιαδες ειναι λιγοι, και κανουν για 1 φορα αιτηση οποτε απροετοιμαστοι γενικα στα μορια. Και ποσοι απο αυτους θα εχουν ολα τα μορια.2) οι θεσεις ειναι 2,5 φορες σχεδον πανω απο περσυ. Σε καθε κατηγορια.3) στον περσινο πινακα αποτελεσματων οι περισσοτεροι ειχαν διπλωματα μηχανης η αυτοκινητου.4) για να βγαλεις lower η advnced κτλ ειναι δυσκολο. Θελει διαβασμα πολυ. Κ χρονο... Οποτε ολα αυτα συνηγορουν οτι πανω απο 2400 δεν θα ειναι η βαση. Παντα στα πλαισια τις λογικης κ των επιχειρηματων!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
2400 στην α; Και πολλα ειπες... Οσα ειχε Ο 960 πέρυσι τόσο θα έχει και φέτος κάπου εκεί θα είναι η βάση 5 πάνω 5 κάτω δεν έχει σημασία .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:2400 στην α; Και πολλα ειπες... Οσα ειχε Ο 960 πέρυσι τόσο θα έχει και φέτος κάπου εκεί θα είναι η βάση 5 πάνω 5 κάτω δεν έχει σημασία .
Επιμένω οτι η βάση θα ειναι πανω απο 2700

Πάντως ηρθαν έτσι τα πράγματα και με τις αλλες τις προκηρυξεις ωστε εμεις που έχουμε 2200-2300 τουλαχιστον να Ελπίζουμε.
σωπα ρε φιλε εγω ειμαι δοκιμος πεζικου δεν καταλαβα εχω φιλαρακια ειδικοδυναμιτες σειρα 292 ΕΣΣΟ ιδια εκπεδευση περιπου εγω εχω ρηξει στη βοπ με παο ολμους 45αρι mg3 κτλ. σαν δοκιμος. γιατι να μην περνω αλλα 500 μορια οπος οι ειδικοδυναμιτες που τα τελευτεα χρονια ειναι σχλειο. ασε τα ξερω καλα αυτα. ο στρατος ηταν καποτε. οποτε οτι λες για οπλα ειναι ακυροadmiral123q έγραψε:ε αυτο με τους τσολιαδες τι να πω. σε λιγο θα μοριοδοτουντε και του πεζικου! ... δλδ ελεος... το ειδιο ειναι καποιος απο ε. δ που εχει ριξει με 45αρι και γκλοκ... ; και αλλα χιλιαδυο με τους αλλους... αρε ελλας!
για τη προεδρικη φρουρα ειναι το ο βιζμον νικα!
Δηλαδη με το δικο ς το σκεπτικο ο τελευταιος θα μπει με 2500 στην α΄. δηλαδη ο περσινος 400οστος μπικε με 2450 ο φετινος 400οστος θα μπει με 2700 κ βαλε αν ο 960 μπει με 2500... ρε πας καλα; μαθηματικα γνωριζεις; Αναποδα τα υπολογιζεις; Εισαι πολυ ακραιος αυτα δεν γινονται ουτε στην ουγκαντα. σκεψου λογικα οχι παραλογα κ ακραια
Λέφτα Υπάρχουν έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:2400 στην α; Και πολλα ειπες... Οσα ειχε Ο 960 πέρυσι τόσο θα έχει και φέτος κάπου εκεί θα είναι η βάση 5 πάνω 5 κάτω δεν έχει σημασία .
Επιμένω οτι η βάση θα ειναι πανω απο 2700Εγω ακριβώς τόσο εχω, Όσο ειχε ο 960 πέρσι τυχαίο δεν νομίζω...
Πάντως ηρθαν έτσι τα πράγματα και με τις αλλες τις προκηρυξεις ωστε εμεις που έχουμε 2200-2300 τουλαχιστον να Ελπίζουμε.
λες να ειναι τοσο 2200-2300 ή θα ξεφυγει και θα μεινουμε με το στομα ανοιχτο;
Δεν θελω να μιλάω απόλυτα γιατι να ξερεις μετα τα αποτελεσματα, θα εχουμε τα γωστα Και άλλα διάφορα. Ελπιζω και πιστευω να ειναι εκει γυρω στο 2230-40-50. Επίσης και στη Β θα εχει πιο μεγάλη πτώση απ οτι στην Α γιατι στη προκηρυξη της πυροσβεστικης δεν υπάρχει διαχωρισμος οποτε θα μπουν πολλοι απο τεε 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες