Yπομονή και έρχονται και οι βάσεις.krhtikos123 έγραψε:dionisis21 έγραψε:Μαγκες χαλαρωστε... Τι 2600 στην α' και 2500... Μην λετε βλακειες, πρωτη φορα ασχολειστε με προκυρηξη;το πολυ να ειναι 2300-2350... Το μεγιστο... !960 ατομα ειναι ξεκολατε!
Πες τα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν να πουμε... Εγω πιστευω 3500 στην α και 8900 στη β... Με την καθε ***** που ακουμε εδω μεσα ολα ειναι πιθανα... Αν ειχα τοσα μορια δεν θα εμπαινα φρουρος... Πυρηνικος φυσικος στη NASA θα εμπαινα...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Γεια σε ολους αν μου απαντησει καποιος που ξερει στην παρακατω ερωτηση. Ειμαι τριτεκνος εχω κλεισει τα 23 πριν ενα μηνα εχω ομως αδερφια μικροτερα απο μενα που σπουδαζουν δικαιουμαι τα μορια τριτεκνιας;
BΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια με 2655 στη β εχω ελπισες;
Έχεις φίλε μου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
basilis.lok έγραψε:2610 στην Β και στην Α 2335 και αμα παισω μεσα θέλω 1000 ευρο!
χαχαχαχα μεσα ρε σειρα
handballer έγραψε:Yπομονή και έρχονται και οι βάσεις.krhtikos123 έγραψε:dionisis21 έγραψε:Μαγκες χαλαρωστε... Τι 2600 στην α' και 2500... Μην λετε βλακειες, πρωτη φορα ασχολειστε με προκυρηξη;το πολυ να ειναι 2300-2350... Το μεγιστο... !960 ατομα ειναι ξεκολατε!
Πες τα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν να πουμε... Εγω πιστευω 3500 στην α και 8900 στη β... Με την καθε ***** που ακουμε εδω μεσα ολα ειναι πιθανα... Αν ειχα τοσα μορια δεν θα εμπαινα φρουρος... Πυρηνικος φυσικος στη NASA θα εμπαινα...
χαχαχα ελα ρε σειρα μια σκεψη ηταν...
-
- Posts in topic: 42
vag_21 έγραψε:basilis.lok έγραψε:2610 στην Β και στην Α 2335 και αμα παισω μεσα θέλω 1000 ευρο!
χαχαχαχα μεσα ρε σειραhandballer έγραψε:Yπομονή και έρχονται και οι βάσεις.krhtikos123 έγραψε:dionisis21 έγραψε:Μαγκες χαλαρωστε... Τι 2600 στην α' και 2500... Μην λετε βλακειες, πρωτη φορα ασχολειστε με προκυρηξη;το πολυ να ειναι 2300-2350... Το μεγιστο... !960 ατομα ειναι ξεκολατε!
χαχαχα ελα ρε σειρα μια σκεψη ηταν...

Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
κατηγορία?κκκκκ έγραψε: Παιδια με 17 απολ. Πολητεκνος 4 αδερφ. Διπλομα μιχανακη, μιχανη, αμαξη και φορτιγο. Ποσα μορια εχο.
2500Εχεις. Με τοσα ορθογραφικα. Μαλλον β'

-
- Posts in topic: 42
Με κάτι τετοια μας εχουν στην απ'εξω εμας της β κατηγοριας... Και με το δικιο τους βεβαια... Με τετια ωρθωγραφεια μας κωρωηδευουν ωλη... 

Μια βάρδια η ζωή μου...
Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!Έχω απολυτήριο Λυκείου 14,9, δίπλωμα μοτοσικλέτας, δίπλωμα φορτηγού, άριστη γνώση αγγλικών. Δυστυχώς το τέκνο τρίτεκνης οικογένειας Δεν με πιάνει καθώς όπως με ενημερώσανε το μεγαλύτερο παιδί πρεπει να μην έχει ξεπεράσει μία συγκεκριμένη ηλικία... Πόσα μόρια έχω; Έχω πιθανότητες;
Και κάτι ακόμα έχω στό πόδι μου ένα σημάδι περίπου 7 εκατοστών καθως πριν 4 χρόνια είχα ένα ατύχημα με μηχανή και χρειάστηκε να μου τοποθετήσουν λάμα. Τη λάμα την έβγαλα πέρυσι και τώρα όλα είναι εντάξει απλά έχει μείνει σημάδι απ την τομή. Στην προκύρηξη Στα γενικά νοσήματα αναφέρει κάτι για Ουλές εκτεταμένες. Λέτε να έχω πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και κάτι ακόμα έχω στό πόδι μου ένα σημάδι περίπου 7 εκατοστών καθως πριν 4 χρόνια είχα ένα ατύχημα με μηχανή και χρειάστηκε να μου τοποθετήσουν λάμα. Τη λάμα την έβγαλα πέρυσι και τώρα όλα είναι εντάξει απλά έχει μείνει σημάδι απ την τομή. Στην προκύρηξη Στα γενικά νοσήματα αναφέρει κάτι για Ουλές εκτεταμένες. Λέτε να έχω πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ηρθανε ειδικοι φρουροι με 2550 μορια να μαθουνε τσι τοπους ! Ημι αναπαυση ! )
Οσοι ειναι πάνω απο 2300 ειναι μεσα για Α
-
- Posts in topic: 92
krhtikos123 έγραψε:Με κάτι τετοια μας εχουν στην απ'εξω εμας της β κατηγοριας... Και με το δικιο τους βεβαια... Με τετια ωρθωγραφεια μας κωρωηδευουν ωλη...
ε τα θελη ο κολος σασ. Ενο εμης της α κατιγορειας ημαστε καλιτερη... Αχχαχαχαχαχαχα
Ποσοι να ειναι περιπου αυτοι απο την ειδικη φρουρα; Σε καθε εσσο ποσους παιρνουν περιπου?
Φιλε για την προεδρικη φρουρα δεν τους βλεπω και πολλοι επικηνδυνους φετος για να επηρεασουν πολυ τις βασεις για το λογο οτι μπηκανε πρωτη φορα στη προκυρηξη και οι πιο πολλοι δεν το πηριμενανε δεν πσαχνοντουσαν και πολλοι να μαζεπσουν μορια για να περασουνε φρουροι εγω πιστευω απο τις επομενες προκυρηξεις θα πρεπει να μας προβλιματιζει εντονα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες