Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

krhtikos123 έγραψε:
dionisis21 έγραψε:Μαγκες χαλαρωστε... Τι 2600 στην α' και 2500... Μην λετε βλακειες, πρωτη φορα ασχολειστε με προκυρηξη;το πολυ να ειναι 2300-2350... Το μεγιστο... !960 ατομα ειναι ξεκολατε!Εικόνα

Πες τα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν να πουμε... Εγω πιστευω 3500 στην α και 8900 στη β... Με την καθε ***** που ακουμε εδω μεσα ολα ειναι πιθανα... Αν ειχα τοσα μορια δεν θα εμπαινα φρουρος... Πυρηνικος φυσικος στη NASA θα εμπαινα...

Yπομονή και έρχονται και οι βάσεις.
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Γεια σε ολους αν μου απαντησει καποιος που ξερει στην παρακατω ερωτηση. Ειμαι τριτεκνος εχω κλεισει τα 23 πριν ενα μηνα εχω ομως αδερφια μικροτερα απο μενα που σπουδαζουν δικαιουμαι τα μορια τριτεκνιας;
BΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια με 2655 στη β εχω ελπισες?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

BΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια με 2655 στη β εχω ελπισες;

Έχεις φίλε μου.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

basilis.lok έγραψε:2610 στην Β και στην Α 2335 και αμα παισω μεσα θέλω 1000 ευρο!

χαχαχαχα μεσα ρε σειρα

handballer έγραψε:
krhtikos123 έγραψε:
dionisis21 έγραψε:Μαγκες χαλαρωστε... Τι 2600 στην α' και 2500... Μην λετε βλακειες, πρωτη φορα ασχολειστε με προκυρηξη;το πολυ να ειναι 2300-2350... Το μεγιστο... !960 ατομα ειναι ξεκολατε!Εικόνα

Πες τα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν να πουμε... Εγω πιστευω 3500 στην α και 8900 στη β... Με την καθε ***** που ακουμε εδω μεσα ολα ειναι πιθανα... Αν ειχα τοσα μορια δεν θα εμπαινα φρουρος... Πυρηνικος φυσικος στη NASA θα εμπαινα...

χαχαχα ελα ρε σειρα μια σκεψη ηταν...
krhtikos123
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

vag_21 έγραψε:
basilis.lok έγραψε:2610 στην Β και στην Α 2335 και αμα παισω μεσα θέλω 1000 ευρο!

χαχαχαχα μεσα ρε σειρα

handballer έγραψε:
krhtikos123 έγραψε:

χαχαχα ελα ρε σειρα μια σκεψη ηταν...

ΕικόναΕικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

κκκκκ έγραψε: Παιδια με 17 απολ. Πολητεκνος 4 αδερφ. Διπλομα μιχανακη, μιχανη, αμαξη και φορτιγο. Ποσα μορια εχο.
κατηγορία?
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

2500Εχεις. Με τοσα ορθογραφικα. Μαλλον β'Εικόνα
krhtikos123
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Με κάτι τετοια μας εχουν στην απ'εξω εμας της β κατηγοριας... Και με το δικιο τους βεβαια... Με τετια ωρθωγραφεια μας κωρωηδευουν ωλη... ΕικόναΕικόνα
Μια βάρδια η ζωή μου...
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!Έχω απολυτήριο Λυκείου 14,9, δίπλωμα μοτοσικλέτας, δίπλωμα φορτηγού, άριστη γνώση αγγλικών. Δυστυχώς το τέκνο τρίτεκνης οικογένειας Δεν με πιάνει καθώς όπως με ενημερώσανε το μεγαλύτερο παιδί πρεπει να μην έχει ξεπεράσει μία συγκεκριμένη ηλικία... Πόσα μόρια έχω; Έχω πιθανότητες;

Και κάτι ακόμα έχω στό πόδι μου ένα σημάδι περίπου 7 εκατοστών καθως πριν 4 χρόνια είχα ένα ατύχημα με μηχανή και χρειάστηκε να μου τοποθετήσουν λάμα. Τη λάμα την έβγαλα πέρυσι και τώρα όλα είναι εντάξει απλά έχει μείνει σημάδι απ την τομή. Στην προκύρηξη Στα γενικά νοσήματα αναφέρει κάτι για Ουλές εκτεταμένες. Λέτε να έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

superman

Δημοσίευση από superman »

Ηρθανε ειδικοι φρουροι με 2550 μορια να μαθουνε τσι τοπους ! Ημι αναπαυση ! )
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οσοι ειναι πάνω απο 2300 ειναι μεσα για Α
vag_21
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

krhtikos123 έγραψε:Με κάτι τετοια μας εχουν στην απ'εξω εμας της β κατηγοριας... Και με το δικιο τους βεβαια... Με τετια ωρθωγραφεια μας κωρωηδευουν ωλη... ΕικόναΕικόνα

ε τα θελη ο κολος σασ. Ενο εμης της α κατιγορειας ημαστε καλιτερη... Αχχαχαχαχαχαχα
manos

Δημοσίευση από manos »

Ποσοι να ειναι περιπου αυτοι απο την ειδικη φρουρα; Σε καθε εσσο ποσους παιρνουν περιπου?
BΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BΑΣΙΛΗΣ »

Φιλε για την προεδρικη φρουρα δεν τους βλεπω και πολλοι επικηνδυνους φετος για να επηρεασουν πολυ τις βασεις για το λογο οτι μπηκανε πρωτη φορα στη προκυρηξη και οι πιο πολλοι δεν το πηριμενανε δεν πσαχνοντουσαν και πολλοι να μαζεπσουν μορια για να περασουνε φρουροι εγω πιστευω απο τις επομενες προκυρηξεις θα πρεπει να μας προβλιματιζει εντονα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες