Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Δηλαδή ρε παιδιά με 2400 (συμπεριλαμβανομένου καλού απολυτηρίου σε περίπτωση ισοβαθμίας) να ελπίζουμε ή μην κάνουμε καν τον κόπο; 

Εννοειται πως ειναι παρα πολλα 2500 και 2600 αναλογα! Τεσπα καλη επιτυχια σε οσους κανουν τα χαρτια τους!
Στην α η στην β?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
α η β;battle3 έγραψε: Δηλαδή ρε παιδιά με 2400 (συμπεριλαμβανομένου καλού απολυτηρίου σε περίπτωση ισοβαθμίας) να ελπίζουμε ή μην κάνουμε καν τον κόπο;![]()
Συγνώμη, για Α' εννοούσα 

-
- Αντισυνταγματάρχης
φιλαρακο μου εισαι 1α χαρα τι λες τωρα... Για μενα εισαι μεσα. Καλη επιτυχια [;) ]battle3 έγραψε: Συγνώμη, για Α' εννοούσα
Ρε παιδιά με το να λέει ο καθένας το δικό του δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να γαμάμε την ψυχολογία μας. Το θεωρώ πραγματικά αδύνατον και μόνο να λέτε ότι η βάση μπορεί να είναι 2500+ στην Α.2200-2300 ίσως αλλά δεν νομίζω παραπάνω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Οταν μιλαω εδω και μια βδομαδα και σας λεω οτι η βαση φετος θα ειναι 2500 και πανω δεν με ακουτε. Ειπαμε μειναμε πολλοι εξω και ολοι αυτοι σιγουρα θα εξοπλιστουν με χαρτια παραπανω + τις νεες εσσο που βγηκαν + τους (λιγοστους μεν) τσολιαδεσ. Μαγκες σκεφτειτε λογικα. Μακαρι να ειμαι λαθοσ
Να σαι καλά φίλος, επίσης αν δίνειςΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:φιλαρακο μου εισαι 1α χαρα τι λες τωρα... Για μενα εισαι μεσα. Καλη επιτυχια [;) ]battle3 έγραψε: Συγνώμη, για Α' εννοούσα

-
- Αντισυνταγματάρχης
Σε λιγο καιρο θα δουμε... Για την α κατηγορια μπορει και να ειναι οσο λες...
-
- Αντισυνταγματάρχης
τωρα δεν ειναι 500 ατομα...vag_21 έγραψε: Οταν μιλαω εδω και μια βδομαδα και σας λεω οτι η βαση φετος θα ειναι 2500 και πανω δεν με ακουτε. Ειπαμε μειναμε πολλοι εξω και ολοι αυτοι σιγουρα θα εξοπλιστουν με χαρτια παραπανω + τις νεες εσσο που βγηκαν + τους (λιγοστους μεν) τσολιαδεσ. Μαγκες σκεφτειτε λογικα. Μακαρι να ειμαι λαθοσ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Λακεδαίμων έγραψε:Συμφωνω με vag για τσολιαδες... Μην λεμε οτι θελουμε μαγκες που ειναι το ιδιο με τους καταδρομεις... Να περνανε 200-300 μορια γιατι ναι οκ δεν ειναι και πεζικο αλλα οχι και ετσι. Τεσπα εμενα αλλο με καιει που διαβασα τωρα... Εδω θεωρια 19 και πρακτικο 228 για λεωφορειο... Λογικα μου ειπε μεχρι 10 σεπτεμβρη θα εχω το επισημο διπλωμα. Αν εγω δηλαδη καταθεσω τωρα αυτο που λετε που θα μου δινει προθεσμια αυτη θα ληγει τις 9 σεπτεμβρη; Και αν εμενα μου ερθει κανα 2ημερο μετα δηλαδη το εφαγα;
ευχαριστω αλλα ποιος τα υπολογιζει αυτα ρε φιλε. Οπως επισης λεω 2500 η βαση για α φετοσ. Μακαρι να βγω ψευτης ομως την κυνηγαω πολυ την προκυρηξη. Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε μια μας εξοδο... Χαχαχα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:τωρα δεν ειναι 500 ατομα...vag_21 έγραψε: Οταν μιλαω εδω και μια βδομαδα και σας λεω οτι η βαση φετος θα ειναι 2500 και πανω δεν με ακουτε. Ειπαμε μειναμε πολλοι εξω και ολοι αυτοι σιγουρα θα εξοπλιστουν με χαρτια παραπανω + τις νεες εσσο που βγηκαν + τους (λιγοστους μεν) τσολιαδεσ. Μαγκες σκεφτειτε λογικα. Μακαρι να ειμαι λαθοσ
παιδες δεν παιζει με τιποτα πανω απο 2500 το πολυ να ειναι 2300-2400 εκει καπου θα κυμανθει η βαση
-
- Αντισυνταγματάρχης
ειναι λιγα... Κανε τα χαρτια σου ποτε δεν ξερεις...ΤΑΧΙ έγραψε: 2500 είναι καλά για β κατηγορία; Εχω χασει το βιβλιαριο υγειασ... Λες να μην με δεχτουνε για αυτο; Γιατι στην προκηρυξη το ζηταει... Που το θυμηθηκανε... ;
vag_21 έγραψε:Οταν μιλαω εδω και μια βδομαδα και σας λεω οτι η βαση φετος θα ειναι 2500 και πανω δεν με ακουτε. Ειπαμε μειναμε πολλοι εξω και ολοι αυτοι σιγουρα θα εξοπλιστουν με χαρτια παραπανω + τις νεες εσσο που βγηκαν + τους (λιγοστους μεν) τσολιαδεσ. Μαγκες σκεφτειτε λογικα. Μακαρι να ειμαι λαθοσ
Εσυ τελικα φρουρος θελεις να πας ή πυροσβεστική;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης