Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

πολιτης 1 έγραψε:

μετα η παρ 6 αν δειτε λεει εχεις + 5 μερες απο τη καταληκτικη ημερομηνια δηλ 5+5 = 10 σεπτεμβριου να πας το προτωτυπο

9 σεπτεμβριου. το ξεκαθαριζει αν την διαβασεις ολη
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Αγγελος έγραψε:Όχι ρε φίλε κ ο τσολιάς ζορίστηκε... Δεν είναι κ ότι πιο εύκολο... Και για εμένα δυσκολεύουν τα πράγματα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τ'αξίζει κ αυτός τα μόρια του

συμφωνω φιλε... Αλλα δεν ειναι και το ιδιο με εναν στρατιωτη των Ε. Δ. Η με ενα δοκιμο. Αν ειναι ετσι και ο ΕΠ. ΟΠ. Γιατι παιρνει 100 μορια;

Μια βάρδια η ζωή μου...
krhtikos123

Παιδια ψηφιστε τις εκτιμησεις σας...

Α κατηγορια ...

Β κατηγορια ...

Μια βάρδια η ζωή μου...
vag_21
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Αγγελος έγραψε:Όχι ρε φίλε κ ο τσολιάς ζορίστηκε... Δεν είναι κ ότι πιο εύκολο... Και για εμένα δυσκολεύουν τα πράγματα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τ'αξίζει κ αυτός τα μόρια του

διαφωνω καθετα. Οταν ο τσολιας ηταν εξοδουχος και το επαιζε κομμανταρας στις γκομενες στο συνταγμα με το θειο που τον εβαλε εκει εγω περναγα σεαπ, κεαπ σβεα αν σου λενε κατι αυτα τα σχολεια... Ας παρουν μορια δεν λεω. Να παρουν 200 -300 οχι τα ιδια με τους καταδρομεισ. Τα εχουμε γ... Σει ολα πια σε αυτη τη χωρα. Δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το πω αυτο εδω ομως η αδικια η μεγαλη και το ποσο χαλι εχουμε ειναι με την προκυρηξη πυροσβεστικησ,5 μορια οι δεα 5 οι καταδρομεις 5 οι τσολιαδεσ, εμεις οι δεα εδ παλι 5... Μιλαμε οτι οποιος γνωριζει τις διαφορες ξερει και ποσο ποναει η αδικια του να χαριζουν μορια απο δω και απο κει.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Για τριτεκνους εγω που ειμαι 21 αλλα τα αδερφια μου ειναι 28 και 30 χρονων δεν θα παρω τα μορια; Λογο του οτι ειναι πανω απο 23 χρονων τα αδερφια μου; Ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει... Ευχαριστω!
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Συμφωνω με vag για τσολιαδες... Μην λεμε οτι θελουμε μαγκες που ειναι το ιδιο με τους καταδρομεις... Να περνανε 200-300 μορια γιατι ναι οκ δεν ειναι και πεζικο αλλα οχι και ετσι. Τεσπα εμενα αλλο με καιει που διαβασα τωρα... Εδω θεωρια 19 και πρακτικο 228 για λεωφορειο... Λογικα μου ειπε μεχρι 10 σεπτεμβρη θα εχω το επισημο διπλωμα. Αν εγω δηλαδη καταθεσω τωρα αυτο που λετε που θα μου δινει προθεσμια αυτη θα ληγει τις 9 σεπτεμβρη; Και αν εμενα μου ερθει κανα 2ημερο μετα δηλαδη το εφαγα;
αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Εγω (ελπιζω) τελη αυγουστου να εχω παρει το διπλωμα (να περασω θεωρια οδηγηση) ποσο καιρο κανει να ερθει το διπλωμα; Προλαβενω; Οχι; Μπορω να κανω κατι;
krhtikos123

vag_21 έγραψε:

διαφωνω καθετα. Οταν ο τσολιας ηταν εξοδουχος και το επαιζε κομμανταρας στις γκομενες στο συνταγμα με το θειο που τον εβαλε εκει εγω περναγα σεαπ, κεαπ σβεα αν σου λενε κατι αυτα τα σχολεια... Ας παρουν μορια δεν λεω. Να παρουν 200 -300 οχι τα ιδια με τους καταδρομεισ. Τα εχουμε γ... Σει ολα πια σε αυτη τη χωρα. Δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το πω αυτο εδω ομως η αδικια η μεγαλη και το ποσο χαλι εχουμε ειναι με την προκυρηξη πυροσβεστικησ,5 μορια οι δεα 5 οι καταδρομεις 5 οι τσολιαδεσ, εμεις οι δεα εδ παλι 5... Μιλαμε οτι οποιος γνωριζει τις διαφορες ξερει και ποσο ποναει η αδικια του να χαριζουν μορια απο δω και απο κει.

Εδω που τα λεμε για να ειμαστε δικαιοι, εχεις και ενα point

Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

krhtikos123 έγραψε:
vag_21 έγραψε:

Εδω που τα λεμε για να ειμαστε δικαιοι, εχεις και ενα point

σωστος ο φίλος αλλά πλέον τα μόρια στην προεδρική φρουρά είναι μία πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vag_21 έγραψε:
tryphon έγραψε:Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;
φιλε εισαι κομμενοσ, η προκυρηξη το λεει ξεκαθαρα.
αν προλαβαινεις βγάλτο... Αλλιώς κόβεσαι.
Dimitris Rio

Δημοσίευση από Dimitris Rio »

Ρε παιδια σκεφτομαι πως αν καποιος εχανε στις προηγουμενες προκηρυξεις για λιγες θεσεις τωρα με την μοριοδοτηση των τσολιαδων εχει μιδενικες πιθανοτητες. Αν σκεφτουμε πως οι τσολιαδες ειναι κατι 1000αδες. Πολυ δυσκολα τα πραματα...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Καλημερα παιδια. Κ εγω ειχα ταττου κ το εβγαλα με λειζερ. Ποναει πολυ βεβαια κ κοστιζει αλλα αν θες κατι πραγματικα. Κανεις τα παντα. Η βαση σε β πιστεβω θα ξεπερασει τα 2600! Μας γαμ. Οι τσολιαδες! Εχουν κ αυτοι δικαιωμα στα μορια δεν λεω. Τραβανε μανικη για οσους δεν ξερουν. Ορθοστασια, ασκησει. Οχι ομως κ 500 ρε *****!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε: Καλημερα παιδια. Κ εγω ειχα ταττου κ το εβγαλα με λειζερ. Ποναει πολυ βεβαια κ κοστιζει αλλα αν θες κατι πραγματικα. Κανεις τα παντα. Η βαση σε β πιστεβω θα ξεπερασει τα 2600! Μας γαμ. Οι τσολιαδες! Εχουν κ αυτοι δικαιωμα στα μορια δεν λεω. Τραβανε μανικη για οσους δεν ξερουν. Ορθοστασια, ασκησει. Οχι ομως κ 500 ρε *****
δίκιο έχεις αλλά ποιος σε ακούει
Dimitris Rio

Δημοσίευση από Dimitris Rio »

Πολυ φοβαμαι φιλεμου πως 26000 Θα ειναι η βαση στην Α κατηγορι... Μηλαμε για 100δες τσολιαδες.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Μπορει καποιος να μου εξηγησει το τι ακριβως ισχυει με τους 3τεκνους?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες