Αγγελος έγραψε:Όχι ρε φίλε κ ο τσολιάς ζορίστηκε... Δεν είναι κ ότι πιο εύκολο... Και για εμένα δυσκολεύουν τα πράγματα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τ'αξίζει κ αυτός τα μόρια του
συμφωνω φιλε... Αλλα δεν ειναι και το ιδιο με εναν στρατιωτη των Ε. Δ. Η με ενα δοκιμο. Αν ειναι ετσι και ο ΕΠ. ΟΠ. Γιατι παιρνει 100 μορια;
Αγγελος έγραψε:Όχι ρε φίλε κ ο τσολιάς ζορίστηκε... Δεν είναι κ ότι πιο εύκολο... Και για εμένα δυσκολεύουν τα πράγματα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι τ'αξίζει κ αυτός τα μόρια του
διαφωνω καθετα. Οταν ο τσολιας ηταν εξοδουχος και το επαιζε κομμανταρας στις γκομενες στο συνταγμα με το θειο που τον εβαλε εκει εγω περναγα σεαπ, κεαπ σβεα αν σου λενε κατι αυτα τα σχολεια... Ας παρουν μορια δεν λεω. Να παρουν 200 -300 οχι τα ιδια με τους καταδρομεισ. Τα εχουμε γ... Σει ολα πια σε αυτη τη χωρα. Δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το πω αυτο εδω ομως η αδικια η μεγαλη και το ποσο χαλι εχουμε ειναι με την προκυρηξη πυροσβεστικησ,5 μορια οι δεα 5 οι καταδρομεις 5 οι τσολιαδεσ, εμεις οι δεα εδ παλι 5... Μιλαμε οτι οποιος γνωριζει τις διαφορες ξερει και ποσο ποναει η αδικια του να χαριζουν μορια απο δω και απο κει.
Για τριτεκνους εγω που ειμαι 21 αλλα τα αδερφια μου ειναι 28 και 30 χρονων δεν θα παρω τα μορια; Λογο του οτι ειναι πανω απο 23 χρονων τα αδερφια μου; Ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει... Ευχαριστω!
Συμφωνω με vag για τσολιαδες... Μην λεμε οτι θελουμε μαγκες που ειναι το ιδιο με τους καταδρομεις... Να περνανε 200-300 μορια γιατι ναι οκ δεν ειναι και πεζικο αλλα οχι και ετσι. Τεσπα εμενα αλλο με καιει που διαβασα τωρα... Εδω θεωρια 19 και πρακτικο 228 για λεωφορειο... Λογικα μου ειπε μεχρι 10 σεπτεμβρη θα εχω το επισημο διπλωμα. Αν εγω δηλαδη καταθεσω τωρα αυτο που λετε που θα μου δινει προθεσμια αυτη θα ληγει τις 9 σεπτεμβρη; Και αν εμενα μου ερθει κανα 2ημερο μετα δηλαδη το εφαγα;
διαφωνω καθετα. Οταν ο τσολιας ηταν εξοδουχος και το επαιζε κομμανταρας στις γκομενες στο συνταγμα με το θειο που τον εβαλε εκει εγω περναγα σεαπ, κεαπ σβεα αν σου λενε κατι αυτα τα σχολεια... Ας παρουν μορια δεν λεω. Να παρουν 200 -300 οχι τα ιδια με τους καταδρομεισ. Τα εχουμε γ... Σει ολα πια σε αυτη τη χωρα. Δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το πω αυτο εδω ομως η αδικια η μεγαλη και το ποσο χαλι εχουμε ειναι με την προκυρηξη πυροσβεστικησ,5 μορια οι δεα 5 οι καταδρομεις 5 οι τσολιαδεσ, εμεις οι δεα εδ παλι 5... Μιλαμε οτι οποιος γνωριζει τις διαφορες ξερει και ποσο ποναει η αδικια του να χαριζουν μορια απο δω και απο κει.
Εδω που τα λεμε για να ειμαστε δικαιοι, εχεις και ενα point
Εδω που τα λεμε για να ειμαστε δικαιοι, εχεις και ενα point
σωστος ο φίλος αλλά πλέον τα μόρια στην προεδρική φρουρά είναι μία πραγματικότητα
Ρε παιδια σκεφτομαι πως αν καποιος εχανε στις προηγουμενες προκηρυξεις για λιγες θεσεις τωρα με την μοριοδοτηση των τσολιαδων εχει μιδενικες πιθανοτητες. Αν σκεφτουμε πως οι τσολιαδες ειναι κατι 1000αδες. Πολυ δυσκολα τα πραματα...
Καλημερα παιδια. Κ εγω ειχα ταττου κ το εβγαλα με λειζερ. Ποναει πολυ βεβαια κ κοστιζει αλλα αν θες κατι πραγματικα. Κανεις τα παντα. Η βαση σε β πιστεβω θα ξεπερασει τα 2600! Μας γαμ. Οι τσολιαδες! Εχουν κ αυτοι δικαιωμα στα μορια δεν λεω. Τραβανε μανικη για οσους δεν ξερουν. Ορθοστασια, ασκησει. Οχι ομως κ 500 ρε *****!
PETRAN έγραψε: Καλημερα παιδια. Κ εγω ειχα ταττου κ το εβγαλα με λειζερ. Ποναει πολυ βεβαια κ κοστιζει αλλα αν θες κατι πραγματικα. Κανεις τα παντα. Η βαση σε β πιστεβω θα ξεπερασει τα 2600! Μας γαμ. Οι τσολιαδες! Εχουν κ αυτοι δικαιωμα στα μορια δεν λεω. Τραβανε μανικη για οσους δεν ξερουν. Ορθοστασια, ασκησει. Οχι ομως κ 500 ρε *****