Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Φιλε μου φαινετε οτι λες οτι να ναι. Οι βασεις θα μεινουν ιδιες
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Αποτελεί ερωτηματικό η προεδρική φρουρά... Πόσες σειρές και πόσοι είναι κάθε χρόνο ξέρει κανείς;ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Φιλε μου φαινετε οτι λες οτι να ναι. Οι βασεις θα μεινουν ιδιες
Λακεδαίμων έγραψε:Η μιζέρια επανήλθε βλέπω στο τόπικ... Μέχρι πριν 1 μήνα κλαιγόντουσαν όλοι ότι δεν θα βγουν και την έλεγαν σε μένα και σε άλλους που τους λέγαμε πίστη υπομονή και όλα θα γίνουν και τώρα βγήκαν πάλι αυτή τη φορά να μοιρολογήσουν για τις βάσεις. Λοιπόν οι βάσεις θα κυμανθούν εκεί που σας είπα... Το μόνο αρνητικό της προκήρυξης δεν είναι ούτε η ανεργία ούτε τίποτα άλλο όπως είπε και ο illust αλλά η προεδρική φρουρά... Οι περισσότεροι είναι βυσματάκια και επειδή στην Ελλάδα είμαστε όσο και να προσπαθούν να με πείσουν περί αξιοκρατίας του τρόπου πρόσληψης και διεξαγωγής εγώ κρατάω πισινές... Αν δεν ήταν αυτό θα σας έλεγα σίγουρα ότι οι βάσεις θα ήταν πολύ πιο χαμηλά. Όσο για το φίλο που με ρώτησε γιατί έβγαλα λεωφορείου και όχι φορτηγού γιατί πολύ απλά ένα φιλαράκι μου στην αστυνομία μου είναι πιο χρήσιμο (όχι οτι θα οδηγήσω ποτέ καμια κλούβα) απ ότι φορτηγού και αφού θα έδινα τα ίδια λεφτά να έβγαζα αυτό όπως και έκανα. Κουράγιο αλάνια... Και όσοι το θέλετε πραγματικά πίστέψτε το και θα τα λέμε στις σχολές σε λίγο καιρό... !:)
φιλε πραγματικα εισαι κουκουρουκου! Εχω κ εγω φιλους ειδ, φρουρους κ δεν ειναι καθολου μα καθολου καβατζοτικο να εχεις διπλωμα λεωφορειου! Ισα ισα. Χαλια ειναι να οδηγας Μεσα στην αθηνα ακομη κ αυτοκινητο! Λοιπον. Γινε μελος αν θες να συνομιλεις εδω κ μην το παιζεις εξυπνος.

Οι πρωτοι με ποσα μορια θα μπουν; για β'... αν η βαση ειναι περιπου 2500;
Ωπα ωπα...500μορια ειδικες δυναμεις οχι 400...
Μοριοδοτουν τσολιαδες; Τι εγινε βγηκαν κριτιρια; Εχω χαθει λιγο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Και οι δυο από πάνω ζείτε σε άλλο κόσμο σίγουρα
Δεν ειδα κατι σε προηγουμενες σελιδες μη μου τα χωνεις σε παρακαλω! Υπαρχει κατι; Συγνωμη!
AΚόμα Δεν είναι τίποτα σίγουρο για προεδρική φρουρά, ακούγεται έντονα, αλλά καλύτερο θα ήταν να περιμένουμε την προκύρηξη. Κοντοζυγώνει ούτως ή άλλως... Σε 40 μέρες μάξιμουμ, πιστεύω εγώ. Οπότε θα δούμε.
Επίσης, κανείς δεν ξέρει αν η Π. Φ. Θα πάρει 500 μόρια ή λιγότερα από ΔΕΑ και ΕΔ.
Όλα παίζονται.
Επίσης, κανείς δεν ξέρει αν η Π. Φ. Θα πάρει 500 μόρια ή λιγότερα από ΔΕΑ και ΕΔ.
Όλα παίζονται.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Greek army καλησπερα! Να σου κανω μια ερωτηση; Περυσι αν θυμαμαι καλα υπηρχε ενα θεμα που αναρτουσαμε τα μορια μας. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για φετος; (Σορυ πριν το εβαλα σε λαθος θεμα)
Μια βάρδια η ζωή μου...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
Επιτελους... Υπαρχουν ακομα ατομα που σκεφτονται λογικα...darkwolf8 έγραψε:Μαγκες με σχεση την περσινη προκυριξη τα θετικα ειναι!
1. Ειναι 1200 ατομα με σχεσι περσι που ιταν 500
2. Πλην την προκυρηξη των ειδικων φρουρων βγαινουν και αλλες προκυρηξεις!
3. Απο την προκυρηξη των ειδικων φρουρων του 2009 με του 2010 απολυθηκαν 5 σειρες στρατου! Φετος θα εχουν απολυθει 4 σειρες!
η λογικη λεει οτι και στην α' κατηγορια και στην β' θα πεσουν οι βασεις σιγουρα!

Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Σκέφτονται και άλλοι λογικά και αισιόδοξα. Το θέμα είναι να επιβεβαιωθούμε.krhtikos123 έγραψε:Επιτελους... Υπαρχουν ακομα ατομα που σκεφτονται λογικα...darkwolf8 έγραψε:Μαγκες με σχεση την περσινη προκυριξη τα θετικα ειναι!1. Ειναι 1200 ατομα με σχεσι περσι που ιταν 5002. Πλην την προκυρηξη των ειδικων φρουρων βγαινουν και αλλες προκυρηξεις!3. Απο την προκυρηξη των ειδικων φρουρων του 2009 με του 2010 απολυθηκαν 5 σειρες στρατου! Φετος θα εχουν απολυθει 4 σειρες! Η λογικη λεει οτι και στην α' κατηγορια και στην β' θα πεσουν οι βασεις σιγουρα!
Καλημέρα παιδιά τέλος αυγούστου υπολογίζω να βγει
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καλημέρα παιδιά τέλος αυγούστου υπολογίζω να βγει
Για πες μας μας και εμάς πως το υπολόγισες αυτό.
Ακόμα μπορεί να μας πει κάποιος αν είχε πρόβλημα με την βεβαίωση του διπλώματος Γ κατηγορίας
(όχι το δίπλωμα) σε περίπτωση που δεν το είχε στα χέρια του;
Καλημερα. Η βεβαιωση ισχυει μονο για λιγες εβδομαδες μεχρι να καταθεσεις το κανονικο. Προσωπικη μου αποψη θα βγει μεσα αυγουστου κ κατι μου λεει για οριο ηλικιας 26. Μακαρι να πεσω εξω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες