Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Καλημερα σε ολους. Σχετικα με τα μορια πιστευω πως οσοι εχουν παιδι θα επρεπε να περνουν καποια μορια. Κανουμε αγωνα για να τα μεγαλωσουμε μεσα σε αυτην την κριση.
Nικος86 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Αν έχεις αρκετά μόρια ώστε να πιστεύεις ότι περνάς αξίζει να βγάλεις και γ κατηγορία; Θα έχεις κανένα όφελος η τζάμπα τα λεφτά;
Πόσα μόρια έχεις και σε ποιά κατηγορία; Εγώ θα το έβγαζα καλού κακού γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Μαιρη ποια ειναι τα υπολοιπα κριτηρια που θα επρεπε να αξιολογουν και να δινουν και ισως την μεγαλυτερη βαση; Το πτυχιο σου απο το ΙΕΚ η την ειδικοτητα σου (που ειναι ασχετα με τα σωματα ασφαλειας); Εννοειται δεν στα λεω ουτε για να σε μειωσω ουτε τιποτα τετοιο απλα νομιζω οτι τα κριτηρια ειναι σωστα για την επιλογη να μπει καποιος.
Mr.H έγραψε:Nικος86 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Αν έχεις αρκετά μόρια ώστε να πιστεύεις ότι περνάς αξίζει να βγάλεις και γ κατηγορία; Θα έχεις κανένα όφελος η τζάμπα τα λεφτά;
Πόσα μόρια έχεις και σε ποιά κατηγορία; Εγώ θα το έβγαζα καλού κακού γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
είμαι στην α κατηγορία και έχω 3000 μόρια γ αυτό το ρωτάω αν αξίζει... Μην πάνε τζάμπα τα λεφτά!
- Αλέξ-ανδρος
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Πιστεψε με πατριωτη το διπλωμα Γ κατηγοριας ειναι ενα εργαλειο το οποιο μπορει να σου χρησιμεψει αυριο μεθαυριο και ας μην μπεις ποτέ στο δημόσιο. Μην το βλεπεις σαν διπλωμα για φορτηγο αλλα σαν Επαγγελματικο διπλωμα το οποιο σου επιτρεπει να οδηγεις μεχρι και φορτηγο ;)
Αλέξ-ανδρος έγραψε:Πιστεψε με πατριωτη το διπλωμα Γ κατηγοριας ειναι ενα εργαλειο το οποιο μπορει να σου χρησιμεψει αυριο μεθαυριο και ας μην μπεις ποτέ στο δημόσιο. Μην το βλεπεις σαν διπλωμα για φορτηγο αλλα σαν Επαγγελματικο διπλωμα το οποιο σου επιτρεπει να οδηγεις μεχρι και φορτηγο ;)
ευχαριστώ αλέξανδρε έχεις δίκιο!

Την επόμενη φορά κάποιοι θα πάνε ολιγοήμερες διακοπούλες...
Nικος86 έγραψε:Mr.H έγραψε:Nικος86 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Αν έχεις αρκετά μόρια ώστε να πιστεύεις ότι περνάς αξίζει να βγάλεις και γ κατηγορία; Θα έχεις κανένα όφελος η τζάμπα τα λεφτά;
είμαι στην α κατηγορία και έχω 3000 μόρια γ αυτό το ρωτάω αν αξίζει... Μην πάνε τζάμπα τα λεφτά!
Είσαι 1000% μέσα με 3000 μόρια αλλά επειδή οι εβραίοι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους που κυβερνάνε τόσα χρόνια έχουν κάνει την Ελλάδα χειρότερη από μπουρδέλο, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Αν έχεις την οικονομική άνεση να το κάνεις, κάντο.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
παντως περισσοτερα απο εσενα.Μαίρη23 έγραψε:Είδαμε κ αυτους που ειναι μεσα τι ειχαν. Κ δεν ειχανε πολλα.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Έλα μην τρελαίνεσαι είσαι μέσα από τώρα στους πρώτους 50. Στο υπογράφω. Κράτα τα ζρήματα για τη σχολή και για να πάρεις καμία στολή extra. Άντε μπατσάκο!Mr.H έγραψε:Είσαι 1000% μέσα με 3000 μόρια αλλά επειδή οι εβραίοι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους που κυβερνάνε τόσα χρόνια έχουν κάνει την Ελλάδα χειρότερη από μπουρδέλο, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αν έχεις την οικονομική άνεση να το κάνεις, κάντο.Nικος86 έγραψε:είμαι στην α κατηγορία και έχω 3000 μόρια γ αυτό το ρωτάω αν αξίζει... Μην πάνε τζάμπα τα λεφτά!Mr.H έγραψε:Πόσα μόρια έχεις και σε ποιά κατηγορία; Εγώ θα το έβγαζα καλού κακού γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...Nικος86 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Αν έχεις αρκετά μόρια ώστε να πιστεύεις ότι περνάς αξίζει να βγάλεις και γ κατηγορία; Θα έχεις κανένα όφελος η τζάμπα τα λεφτά;

handballer έγραψε:Έλα μην τρελαίνεσαι είσαι μέσα από τώρα στους πρώτους 50. Στο υπογράφω. Κράτα τα ζρήματα για τη σχολή και για να πάρεις καμία στολή extra. Άντε μπατσάκο!Mr.H έγραψε:Είσαι 1000% μέσα με 3000 μόρια αλλά επειδή οι εβραίοι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους που κυβερνάνε τόσα χρόνια έχουν κάνει την Ελλάδα χειρότερη από μπουρδέλο, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει. Αν έχεις την οικονομική άνεση να το κάνεις, κάντο.Nικος86 έγραψε:είμαι στην α κατηγορία και έχω 3000 μόρια γ αυτό το ρωτάω αν αξίζει... Μην πάνε τζάμπα τα λεφτά!Mr.H έγραψε:Πόσα μόρια έχεις και σε ποιά κατηγορία; Εγώ θα το έβγαζα καλού κακού γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...Nικος86 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Αν έχεις αρκετά μόρια ώστε να πιστεύεις ότι περνάς αξίζει να βγάλεις και γ κατηγορία; Θα έχεις κανένα όφελος η τζάμπα τα λεφτά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές να είστε καλά και ελπίζω να γνωρισω πολλούς από εσάς στην σχολή επειδή όλοι το θέλουμε πολύ να μπούμε...
Να κανω μια ερωτηση. Αν εισαι απο τεε με απολητηριο 12, δ κατηγορια, μηχανη αυτοκινητο και ειδικες δυναμεις φανταρος, και αγγλικα; Υπαρχει πιθανοτητα; Απο τεε ποσους περνουν; Κσι κατι ακομα. Μπορει να μετρησει τωρα και πτυχιο απο καποια σχολη αν εχεις;
john έγραψε:Να κανω μια ερωτηση. Αν εισαι απο τεε με απολητηριο 12, δ κατηγορια, μηχανη αυτοκινητο και ειδικες δυναμεις φανταρος, και αγγλικα; Υπαρχει πιθανοτητα; Απο τεε ποσους περνουν; Κσι κατι ακομα. Μπορει να μετρησει τωρα και πτυχιο απο καποια σχολη αν εχεις;
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Λοιπόν εχουμε και λέμε:
1200 από ΤΕΕ + 500 ειδικές δυνάμεις + 300 μηχανή + 200 Δ' Επαγγελματικό και 100 τα Αγγλικά (υποθέτω ότι έχεις Lower). Το Β' ερασιτεχνικό αυτοκινήτου δεν πιάνεται, γιατί έχει Δ' και το υπερκαλύπτει. Οπότε γενικό σύνολο 2300!
Αν αναλογιστούμε ότι θα ισχήυσουν οι 1200 θέσεις για φέτος και ότι είσαι στην κατηγορία 20%, πρέπει να πιάσεις σειρά νούμερο 240 (ο τελευταίος του 20%). Ο περυσινός ανάλογος υποψήφιος είχε 2627 μόρια. Οπότε δυσκολεύεσαι λίγο, γιατί είσαι στο 20%, αυτό σε επηρρεάζει αρκετά, ενώ δεν έχεις άσχημα μόρια.
Καλημερα σε ολους κ με το καλο να μας ερθει αυριο ο αυγουστος. Ευχομαι να βγει αυτο το μηνα κ να μην εχουμε καθηστερισεις. Πως με βλεπετε φετος με 2650 στην β κατηγορια ρε παιδια?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Με 2350 στην α γινεται τπτ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες