Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Σε πιστευω ρε Μήτσο ουτε εγω νομίζω να αλλάξει τίποτα απλά δεν είχε την μοριοδότηση της πρ. Φρουρας. Έχουν μείνει στα περσυνα και απλως τα αντιγράφουν
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Έλεος αν βάλουν και ecdl μέσα στη μοριοδότηση... Έχω χαλάσει τόσα λεφτά για διπλώματα και να πριμοδοτείται τώρα ένα χαρτί που ανάθεμα και αν χρησιμέυει πουθενά...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Η με απατα η μνημη μου η με απατουν τα ματια μου! Κατι μου ριχνει κερατο οπως κ να ειναι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
marios

Δημοσίευση από marios »

Καλημερα σε ολουσ. Ειναι πρωτη φορα που γραφω στην σελιδα σασ. Ειμαι παντρεμενος και προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια. Το μορια τις τριτεκνιας τα δικαιουμε; Ευχαριστω...
Giwrgos

Δημοσίευση από Giwrgos »

Καλημερα σας. Εχω 2490 μορια στην Α κατηγορια. Ειμαι 23 χρονων και εχω 2 αδερφια μικροτερα. Δικαιουμαι να παρω τα μορια της τριτεκνιας η τα χανω επειδη εκλεισα τα 23; Στην προκ του λιμενικου λεει πως εαν εισαι φοιτητης το οριο παει στα 25. Εγω ορκιστηκα τον δεκεμβριο αλλα εχς βεβαιωση απο την σχολη που λεει οτι το ετος 2010-2011 ειμαι φοιτητης... Μπορω να χρησιμοποιησω κατι τετοιο; Ευχαριστω εκ των προτερων
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημέρα λετε να υπάρξουν διαφορές σε σχεση με την προηγούμενη;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καμια διαφορα δεν θα υπαρξει πιστευω (εννοειται μονο η μοριοδοτηση στα γιοτομπαλα, τιποτα αλλο). Ουτε ecdl που λενε ουτε lower. Αλλη η προκηρυξη του λιμενικου και αλλη της αστυνομιας.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Σωτηρης έγραψε:Καμια διαφορα δεν θα υπαρξει πιστευω (εννοειται μονο η μοριοδοτηση στα γιοτομπαλα, τιποτα αλλο). Ουτε ecdl που λενε ουτε lower. Αλλη η προκηρυξη του λιμενικου και αλλη της αστυνομιας.
συμφωνω τη χρειαζεται το ecdl

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Γιοτομπαλα οι προεδρικη φρουρα; ! αυτοι τουλαχιστον ρε παιδια εχουν σωματικη διαπλαση κ ξερον κ καλα το σκοπετο οχι σαν κατι αλλους απο ειδ. Δυναμ. Που ειναι 100 κιλα κ στην θητεια τους δεν καναν καμια ασκηση παρα μονο "ερπην"!
Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

Λοιπόν αλάνια την βοήθεια σας παρακαλώ:-Απολυτήριο λυκείου 16,9
-Δίπλωμα αυτοκινήτου (ερασιτεχνικό)

-Δίιπλωμα μηχανής (απεριόριστο)

-Πολύτεκνος

-Ειδικές δυνάμεις (οπλίτης όχι ΔΕΑ)

-Lower

Μπορεί κάποιος να μ πει πόσα μόρια έχω και τις πιθανότητες εισαγωγής μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Αντε καλα εσυ Petran εισαι εκτος τοπου και χρονου, τοσα ξερεις τοσα λες.100 κιλα φανταζομαι εννοεις καποιον υπερβαρο (ειναι δυνατο να μην πειρε Ι και να παρεμεινε; ) Γιωταδες παραμενουν στους τσολιαδες λογο βισματος, εκει και μονο εκει γινεται.
makis

Δημοσίευση από makis »

Ρε παιδια οταν λέτε οτι θα πέσουν τι εννοειται; Περυσι το ατομο που βρισκοταν στη θεση 1200 ειχε 2190 μορια! Αν πεσουν θα πεσουν κατω απο αυτα ή θα πεσουν κατω απ τα 2450 που περασε περυσι ο τελευταιος; Αν υποθεσουμε οτι λογω προκυρηξεων θα πεσει η βαση κ αλλο τοτε θα πρεπεει να ειναι κατω απ τα 2200 μορια! Σωστα?
nik

Δημοσίευση από nik »

makis έγραψε:Ρε παιδια οταν λέτε οτι θα πέσουν τι εννοειται; Περυσι το ατομο που βρισκοταν στη θεση 1200 ειχε 2190 μορια! Αν πεσουν θα πεσουν κατω απο αυτα ή θα πεσουν κατω απ τα 2450 που περασε περυσι ο τελευταιος; Αν υποθεσουμε οτι λογω προκυρηξεων θα πεσει η βαση κ αλλο τοτε θα πρεπεει να ειναι κατω απ τα 2200 μορια! Σωστα;

Καταρχην πρεπει να κοιτας την θεση 960, αντε και λιγο παρακατω για τους επιλαχοντες, γιατι 960 θα παρει απο κατηγορια Α. Ειναι νωρις για προβλεψεις, γιατι μεχρι να βρει η προκηρυξη που θα γραφει ακριβως την μοριοδοτηση, που μπορει να ειναι διαφορετικη απο παλαιοτερα, δεν βγαζουμε ακρη - οι τσολιαδς π. Χ μπορει να παρουν 500 μορια οπως περισυ οι ειδικες, μπορει 100 οπως παιρνουν οι ΕΠΥ. Γνωμη μου ειναι οτι οι αλλες προκηρυξεις (πυροσβεστικη κτλ) δεν προκειται να ριξουν την βαση, εκει πανε ατομα που ψαχνουν καλοπεραση κ βολεμα, ουτε καν θα σκεφτοντουσαν να πανε ειδικοι φρουροι. Η βαση ισως να πεσει ομως, επειδη πλεον το να εισαι ειδικος φρουρος ειναι πολυ πιο επικινδυνο απο οτι ηταν παλαιοτερα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Σωτηρακη κουκουρουκου σε ενημερωνω πως ημουν αλεξιπτωτα Κ υπηρχαν ουκ ολιγα υπερβαρα ατομα! Μιλαμε 1.80 κ 110 κιλα! Η 170 κ 90 κιλα! Μην με συκοφαντεις! Παντου υπαρχουν αυτα. Εχω φιλους πρωην τσολιαδες κ τα παιδια χαιρεσαι να τα βλεπεις! Ασε την κουβεντα φιλε
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Πολυ αμφιβαλω για αυτα που λες ακομα και οτι εισουν αλεξιπτωτα. Εγω παλι θυμαμαι στο Πευκο ηταν παρα πολυ αυτοι που κοβονταν λογο βαρους, ουτε εναν υπερβαρο δεν ειδα στην μοναδα, τωρα εσυ που ειδες υπερβαρους δεν μπορω να καταλαβω. Εχεις φιλους βισματα του κερατα θελεις να πεις καλυτερα που θητια μονο στο συνταγμα θελανε να κανουν. Οσο για την κουβεντα φαινεται ποιος ψαχνετε πιο πανω για οσα λες περι λυκειου και εισαι και ισχυρογνομων κιολας. Αποψη σου μεγαλε, απο περιεργια ομως για ρωτα ποσοι απο εδω βρισκουν δικαιο να παρει τοσα μορια η φρουρα?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 5 επισκέπτες