Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
λεφτα υπαρχουν

Δημοσίευση από λεφτα υπαρχουν »

Μα τη στιγμη που επιλεξουν, τη θεση τους στα αλλα σωματα δεν τη παιρνει επιλαχων με αποτελεσμα να κατεβαινει η βαση... Δεν λεω σε σχεση με περσι, αλλα γενικα με το αν δεν επαιρνε καθολου πυροσβεστες.

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ναι
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από toro »

electrolisa έγραψε:Οταν βγει η προκηρυξη θα στειλουμε τα μορια μας στον greek army να κανει μια λιστα οπως περυσι (οχι οτι θα γινει τπτ απλα για να σας φυγει η ******* Περιεργεια). Ως τοτε ΜΗΝ spammαρετε ρε σεις! Υπαρχουν κ τα pm...

greek army σε προτρεπω να σβηνεις τα μυνηματα τυπου: Εχω 300000 μορια, εχω ελπιδες; Και... Εσυ ποσα ειπαμε οτι εχεις;

Σιμεων, τα μορια μ θελω να τα πω μετα τις 23 του μηνα.

χα χα χα εγω ξερω γιατι.Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Χα χα χα και εγω
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Γκρικ προσπαθώ ρε φίλε να σου στείλω σε προσωπικό τα μόρια μου να με βάλεις στη λίστα αλλά δεν μπορώ ενώ έχω γίνει υποτίθεται μέλος. Αν θες βάλε με ρε φίλε...2.920 συγκενρώνω.
Λακεδαίμων

Α ξέχασα Α κατηγορία...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εσυ έχεις μπει απο τώρα
Λακεδαίμων

Σιμεών σου εύχομαι και σένα αδελφέ... Με τα 1.200 άτομα θα σου έλεγα ότι και εσύ είσαι μέσα αλλά αυτό που με προβληματίζει όπως και κάποιον άλλο είδα πριν αλλά δεν θυμάμαι είναι η μοριοδότηση από αυτή τη σειρά στη προεδρική φρουρά... Θα επηρεάσει πολύ πιστέυω τη βάση γιατί μπαίνουν στο κόλπο πολλά άτομα ακόμα που είχαν πάει εκεί και δεν μπορούσαν μέχρι τώρα...
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blademaster »

χαλαρώστε ρε παιδιά τι κακό είπε το παιδί, να συνεχίσει να παίρνει άτομα είπε για να μπεί και αυτός.
όσο για το άν αντέξει αυτό δέν μπορείτε να το ξέρεται εσείς μέσα απο ένα φόρουμ. Ούτε που τον γνωρίζετε τον άνθρωπο.

dimitris mak καλή επιτυχία να έχεις!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Θα δείξει φίλε. Πόσα άτομα είναι η π. Φ; Δηλαδη ο 960 θα έχει πάνω απο 2320; Ε τότε αυτοι με 2200 μόρια που έχουν τώρα ελπίδες πρέπει να απογοητευθούν απο τώρα
Λακεδαίμων

Όχι φίλε δεν λέω κάτι τέτοιο. Απλά εκεί που θα αισθανόσουν πολύ πιο άνετος τώρα με αυτό καλώς ή κακώς δεν ξέρουμε πως θια επηρεαστεί η βάση...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ναι σιγουρα εκει που ήμουν 662με 675 Στους 500 το 2010 τωρα σκεφτομαι πόσο πια θα θα ανεβουν για να πέσω 300 θέσεις; Το μόνο σιγουρο είναι οτι κακως θα επηρεαση η π. Φ
Λεφτα υπαρχουν

Δημοσίευση από Λεφτα υπαρχουν »

Εγω θα επαναλαβω... Οι θεσεις της πυροσβεστικη και του λιμενικου δεν παιζουν τεραστιο ρολο στη διαμορφωση των βασεων Μιλαμε για επιπλεον 1050 θεσεις, δηλαδη αν δεν εβγαιναν θα μιλαγαμε παλι με τα ιδια δεδομενα. Δεν λεω οτι θα πεσουν οι βασεις Αλλά δεν θα Φρεναρουν την ανοδο τους απο τους παραγοντες που αναφερατε; Επισης ρε παιδια καποια πραγματα εχουν αλλάξει απο περσι, οκ υπαρχει ανεργια και αυτο ειναι το πιο σημαντικο αλλά η αθηνα εχει γινει εμπολεμη ζωνη και θα παραμεινει για χρονια ετσι, με μια κοινωνια που θα βραζει και θα ξεσπαει παντου, θα δειξουν τοσοι πολλοι προθυμοι να γινουν ε. Φ. Δηλαδη τοσος πολυς κοσμος αγαπαει αυτο το επαγγελμα και εχει την αγνοια κινδυνου... Τι να πω, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το σκεφτουν καλα.

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Κατ' αρχήν Αυτοι που έχου τα μεγαλύτερα απολυτήρια θα μπουν στο λιμενικό και πυροσβεστικη και δεν θα ανέβουν οι βασεις στα ύψη, όπως είπες 1050 θέσεις επιπλέον που θα αποροφήσου άτομα σκέψου μόνο οτι τα 1050 αυτα ατομα θα κάνουν τα χαρτια του για ε. Φ κάποιοι θα μπουν π. Χ λιμενικο και ε. Φ που θα επιλέξουν;1050 άτομα μείον θα έχουμε
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ακόμα δεν μας έχουν πει επίσημα πόσα μόρια παίρνει η προεδρική φρουρά...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες