Βάσεις - μόρια για ΣΑΕΑ (2011)
Έχει ακουστεί αν θα πάρουν περισσότερους φέτος μπας και πέσουν οι βάσεις?
Μιχάλης έγραψε:Έχει ακουστεί αν θα πάρουν περισσότερους φέτος μπας και πέσουν οι βάσεις;
Aκόμα είναι νωρίς.
Αμα ισχυσει το 1/5 στο δημοσιο θα παρει πολλους λιγοτερους δυστυχως.
Δεν νομιζω να μειωθουν τα ατομα που θα παρει στην σαεα. Ηδη παιρνουν πολυ λιγους σ'αυτη την σχολη. Ποσους να παρουν δηαλαδη 60 ατομα?
Πιστευω οτι αν αναιβουν και αλλο τα μορια για τους αξιωματικους της αστυνομιας δεν θα περασουμε ευκολα ολοι και οι μισοι μπορει να μεινουμε.
Να ανεβει η βαση δυσκολο, με τα θεματα που επεσαν στα Μαθ/κα γενικης. Τωρα το ποσο θα κατεβει αυτο εξαρταται και απο τους ποσους θα παρουν. Πολλοι λενε οτι επειδη πηραν λιγους περσι θα παρουν πολλους φετος... Ποιος ξερει;Την ερωτηση μου να απαντηση καποιος αν γινεται...
Περυσι και πριν ανακοινωθουν οι βασεις εχει παρει φωτια το φορουμ απο τς εκτιμησεις Ως προς το υψος της βασεις της ΣΑΕΑ, απορω γιατι φετος τετοια μουγκα.Ας κανω λοιπον την αρχη. Εκτιμω πτωση της βασεις και απο 18674 περυσι να κατεβει στις 18000 περιπου, ισως και 17850-17900. Η εκτιμηση απορεει απο την δυσκολια των θεματων στην τεχνολογικη και απο θεωρητικη παλι εχουμε μειωμενες τιμες απο αρχαια, μαθηματικα γενικης. Νομιζω τα 18000 ισουνται με 18600 περυσινα.
Στην πολη μου εγινα 15 αιτησεις για αστυνομικες σχολες με την μεγαλυτερη βαθμολογια τα 17945 μορια...
Αυτα!----Αναπτυξτε τις αποψεις σας,
φιλικα!
Στην πολη μου εγινα 15 αιτησεις για αστυνομικες σχολες με την μεγαλυτερη βαθμολογια τα 17945 μορια...
Αυτα!----Αναπτυξτε τις αποψεις σας,
φιλικα!
Φέτος οι περισσότεροι υποψήφιοι κατέβηκαν ένα σκαλί τουλάχιστον προς τα κάτω στις βαθμολγιες τους. Τα 18200 αν όχι λιγότερο δεν θα μου φανεί παράξενο για τη βάση της σχολής...
16750 η βάση για τους εκ του σώματος
Δυο εξεταστικα κεντρα, αθηνα και θεσσαλονικη. Η καθε αστυνομικη αστυνομικη διευθυνση θα στειλει τους υποψηφιους της συμφωνα με το που υπαγεται, βορεια ελλαδα σαλλονικα, νοτια ελλαδα αθηνα. Τα προγραμματα ξεκινουν την 22/7/2011. Διαρκεια τρεις ημερες Καλη επιτυχια!
Εγω σκεφτομαι να τελειωσω αστυφυλακων κ αφου συμπληρωσω 1 ετος υπηρεσιας να δωσω ως αστυνομικος για Σ. Α. Ε. Α (αν βεβαια υπαρχει η διαθεση).
ΠΑΤΤΑΚΟΣ; Ενα οναμα. Μια ιστορια... Φιλαρακι
αν δεν αλλαξεις ονομα δεν βλεπω, να βλεπεις την ΣΑΕΑ, αυτο το κουστουμι σε καθιστα σκοτεινο και υποπτο

Τι γινεται Ρε συμφοριτες, Θα πειται καμμια σοβαρη κουβεντα για την βαση της σαεα; Στο capital σημερα αναφερει για μεγαλη πτωσει των αριστουχων (18-20).Κατεβαστε τα χαρτια σας μπας και δουμε που ειναι ο πατος!
Το υπουργείο ανακοίνωσε σήμερα την κλιμάκωση του γβπ...
Ένα θα σας πω. Στην θετική 60% μειωση στην κλιμακα 19-20...
Ένα θα σας πω. Στην θετική 60% μειωση στην κλιμακα 19-20...
Στηβ Μακ Κουιν έγραψε:ΠΑΤΤΑΚΟΣ; Ενα οναμα. Μια ιστορια... Φιλαρακιαν δεν αλλαξεις ονομα δεν βλεπω, να βλεπεις την ΣΑΕΑ, αυτο το κουστουμι σε καθιστα σκοτεινο και υποπτο
Τι λες ρε φιλε για ποιο λογο τι εχει το επιθετο μου; Μηπως ζηλευεις ξερω γω τι να πω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης