Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fistikisfiction
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fistikisfiction »

Αντωνη θυμασαι οτι περυσι ειχαν ανακοινωθει οι θεσεις ανα σχολη... Κατι μου βρωμαει σε αυτην την υποθεση φετος... Που δεν ανακοινωνουν το ποσοι θα μπουν... Λεει οτι θα ανακοινωθουν μετα απο κοινη αποφαση και συνυπογραφη διαφορων υπουργων... Τρεις λαλουν και δυο χορευουν... Αοριστολογιες... Κατι μου λεει οτι θα μπουν πολυ λιγοτεροι φετος και αυτο δεν ειναι προς οφελος μας... Δυστυχως...
R

Δημοσίευση από R »

Παιδια εμεις που δινουμε δευτερη φορα φετος πανελληνιες. Διατηρουμε τον ιδιο αριθμο μητρωου με περσι ετσι?
sxetlant
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από sxetlant »

R έγραψε:Παιδια εμεις που δινουμε δευτερη φορα φετος πανελληνιες. Διατηρουμε τον ιδιο αριθμο μητρωου με περσι ετσι;

Όχι όλα γίνονται απο την αρχή! Σαν να δίνεις πρώτη φορά!

Kwstas13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Kwstas13 »

Αφου ο κωδικος αριθμος των πανελληνιων για αυτους που ξαναδινουν ειναι ιδιος με αυτον που ειχαν.
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lefterisg »

Λέγοντας α. Μητρώου ο φίλος θα εννοεί μάλλον κωδικό αριθμό υποψηφίου, ο οποίος και παραμένει πάντα ο ίδιος...
sxetlant
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από sxetlant »

lefterisg έγραψε:Λέγοντας α. Μητρώου ο φίλος θα εννοεί μάλλον κωδικό αριθμό υποψηφίου, ο οποίος και παραμένει πάντα ο ίδιος...

Αν λέει αυτό τότε ναι! Παραμένει ο ίδιος! Εγώ νόμιζα τον αριθμό που μας δίνουν στις στρατιωτικές σχολές!

stel18

Δημοσίευση από stel18 »

Βρε παιδια μια ερωτηση. Την αιτηση που τη στελνουμε αφου εχουμε ετοιμα ολα τα χαρτια μας, στην πρωτη σχολη προτιμησης μας τη στελνουμε η σε οσες δηλωνουμε γενικοτερα;
Kwstas13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Στην πρωτη μονο φιλε. Το λεει :)
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Γιώργος έγραψε:Για το φίλο που αναφέρθηκε στην ιθαγένεια, η παράγραφος που αναφέρεις υπήρχε ανέκαθεν. Από το 1983 που ξεκίνησαν να μπαίνουν με πανελλήνιες στις στρατιωτικές σχολές. Αν δεις αναφέρεται σε ομογενείς. Και αν δεις τα δικαιολογητικά που ζητά για αυτούς, είναι και πιστοποίηση ότι είναι Έλληνες στο γένος. Μην πιστεύετε ότι σας σερβίρουν. Απλά αφαιρέθηκε η προυπόθεση να είσαι Έλληνας από γένος για τους ημεδαπούς και αρκεί μόνο η ιθαγένεια. Αυτό έπρεπε να γίνει καθότι μόνο για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι συνταγματική η προυπόθεση γένους. Για καμία άλλη θέση δεν είναι. Έτσι και αλλιώς από το 1992, στο πιστοποιητικό ιθαγένειας, δεν αναφέρεται το γένος, αλλά μόνο η ιθαγένεια. Απλά είχε μείνει τόσα χρόνια στη προκήρυξη, η προυπόθεση γένους για ημεδαπούς επαναλαμβάνω, επειδή κανείς δεν είχε ασχοληθεί. Τώρα βέβαια που θα ζητήσουν ιθαγένεια παιδιά μεταναστών (β' γενιά) δηλαδή, είναι άλλο θέμα. Δεν φταίει η προκήρυξη γιαυτό αλλά ο ξεφτιλισμένος νόμος του Ραγκούση. Ευτυχώς ούτε 10.000 άτομα δεν έχουν πάρει ιθαγένεια (οι πιο πολλοί κρατάνε την ιθαγένεια τη δικιά τους -έχουν άλλα πλεονεκτήματα, όπως στο μηχανογραφικό από άλλη χώρα παίρνουν 5000 μόρια παραπάνω- και παίρνουν μόνο την ελληνική υποκοότητα, και δεν έχουν δικαίωμα για ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ), οπότε δεν απειλούνται οι ΕΕΔ να γεμίσουν με μετανάστες β' γενιάς. Στο κάτω κάτω, δεν νομίζω ότι υπάρχουν τόσο Θαρραλέοι Γιατί ξέρουν τί θα τους περιμένει μέσα.

Στη φίλη Κάθρυν, να πώ απλά ότι δεν ξέρει τί γίνεται στις πολύτεκνες οικογένειες. Μάλλον κανα πλουσιόπαιδο μοναχοπαίδι θα είσαι, κάνεις φροντισήρια σε όλα τα μαθήματα, μή σου πώ και ιδιαίτερα και σε πειράζει που μπαίνουν παιδιά που διαβάζουν στην κουζίνα και στο μπάνιο επειδή δεν έχουν όλοι δωμάτια σαν και 'σένα. Στο κάτω κάτω το 35% είναι όλες μαζί οι ειδικές κατηγορίες. Έλεος με το σύμπλεγμα εναντίον των πολυτέκνων.

μπα ρε φιλε μη νομιζεις, εχω αδερφη κι ο πατερας μου ειναι συνταξιουχος στρατιωτικος. Δεν ειμαστε κακομαθημενα τα παιδια των στρατιωτικων και μεγαλωσαμε με πολλες δυσκολιες που ο καθενας ασχετος δε μπορει να διανοηθει. Λες πραγματα ανυποστατα και απο το πουθενα, θεωρωντας τα δεδομενα. Μην παρουσιαζεις ολες τις πολυτεκνες οικογενειες "στο ελεος του Θεου" γιατι δεν ισχυει απολυτα. Δε δινω πανελληνιες, δινω με το 10%. Κ για την ιστορια, σσας θελω, την εχασα για λιγα μορια κ ενω εβγαλα 19000 (και δε διανοησε τι διαβασμα εριξα και πως για να κρινεις). Το οτι η γνωμες μας δε συμπιπτουν δε σημανει οτι μπορεις να δινεις ενα σωρο αυθαιρετους χαρακτηρισμους Απο το πουθενα. Αν πιστευεις οτι επειδη εχεις 3 ή 4 αδερφια αποκτας πλεονεκτημα σε σχεση με μενα για την εισαγωγη σου σε στρατιωτικη σχολη, εγω αυτο το πλεονεκτημα το θεωρω ατοπο και δε θα απολογηθω για τη γνωμη μου. Εντελως φιλικα.(σορρυ ξεφυγα απο το θεμα αλλα το σχολιο μου δινει λαβη για να απαντησω)
Kwstas13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δηλαδη το πλεον λογικο ειναι οι πολυτεκνοι να εχουν και λεφτα. Συμφωνα με οσα λες τουλαχιστον αυτο προκυπτει. Οσο ασχετοι ειμαστε εμεις και δεν μπορουμε να κρινουμε το γεγονος οτι ο πατερας σου ηταν στρατιωτικος και τι σοι ζωη εκανες, τοσο ασχετη εισαι και συ που λες αυτες τις μπουρδες για τις πολυμελεις οικογενειες (απο 3 παιδια και πανω). Και που εβγαλες 19000; Ηξερες τους ορους με τους οποιους διαγωνιζοσουν με τους υπολοιπους υποψηφιους και τωρα μου καθεσαι και κλαιγεσαι.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Ξεφυγαμε λιγο. Υπαρχει τοσο το ΚΜΨ οσο και τα προσωπικα μηνυματα.
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Kwstas13 έγραψε:Δηλαδη το πλεον λογικο ειναι οι πολυτεκνοι να εχουν και λεφτα. Συμφωνα με οσα λες τουλαχιστον αυτο προκυπτει. Οσο ασχετοι ειμαστε εμεις και δεν μπορουμε να κρινουμε το γεγονος οτι ο πατερας σου ηταν στρατιωτικος και τι σοι ζωη εκανες, τοσο ασχετη εισαι και συ που λες αυτες τις μπουρδες για τις πολυμελεις οικογενειες (απο 3 παιδια και πανω). Και που εβγαλες 19000; Ηξερες τους ορους με τους οποιους διαγωνιζοσουν με τους υπολοιπους υποψηφιους και τωρα μου καθεσαι και κλαιγεσαι.

διαβασε τι ειπε ο αλλος. Απαντω σε ενα προς ενα απο οσα ειπε για μενα χωρις καν να με ξερει. Υπαρχουν πολυμελεις οικογενειες ευκαταστατες και πολυμελεις οικογενειες που δυσκολευονται οικονομικα. Δεν υπαρχει μονο η μια πλευρα. Δεν κλαιγομαι. Λεω τη γνωμη μου. Μην το παιρνεται προσωπικα ολοι σας.
Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Νομιζω οτι ολοι το εχετε παρει προσωπικα! Αλλα αυτο δεν εχει πια να κανει με την προκηρυξη... Οπως ειπε και η ευα υπαρχει και το ΚΨΜ... Εικόνα
loki8
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από loki8 »

Παιδιά ψάχνω για την ΣΜΑ αλλά την έχει στην Αίτηση-Δήλωση.

Πώς τη δηλώνω;

Ξέρει κανείς;

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

ΣΜΑ = σι μηχανικοι.19. Γ. Το η δευτερη επιλογη :)
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες