Αδερφε να σε πω την αληθεια πολλοι τηγν εχουν αυτην την απορια... Κατα τα λεγομενα φιλων μου ειδικων φρουρων εχεις (αναλογα βεβαια και με την υπηρεσια σου) τεταρτες εξοδος απο τις 15:00 μεχρι τις 22:00 και εαν εισαι εξοδουχος παρασκευες τοτε φευγεις παρασκευη 15:00 η ωρα και γυρνας στη σχολη την κυριακη 22:30... Εγω αυτα μπορω να σε πω αδερφε και οσο τα πιστευω εγω τοσο να τα πιστευεις και εσυ...50-50 κατα την γνωμη μου...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Παδες σχετικα με την σχολη στην κομοτηνη και για την εκπαιδευση μας κατι εμαθα αλλα δν ξερω κατα ποσο ισχυει... Λενε οτι η εξοδος της τεταρτης μεταφερθηκε σε Δευτερα και πεμπτη ωστε αυτοι που δεν ηταν εξοδουχοιτο σαββατοκυριακο να ειναι την δευτερα... Για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele έγραψε:Αδερφε να σε πω την αληθεια πολλοι τηγν εχουν αυτην την απορια... Κατα τα λεγομενα φιλων μου ειδικων φρουρων εχεις (αναλογα βεβαια και με την υπηρεσια σου) τεταρτες εξοδος απο τις 15:00 μεχρι τις 22:00 και εαν εισαι εξοδουχος παρασκευες τοτε φευγεις παρασκευη 15:00 η ωρα και γυρνας στη σχολη την κυριακη 22:30... Εγω αυτα μπορω να σε πω αδερφε και οσο τα πιστευω εγω τοσο να τα πιστευεις και εσυ...50-50 κατα την γνωμη μου...
35M.K 310 lele έγραψε:Αδερφε να σε πω την αληθεια πολλοι τηγν εχουν αυτην την απορια... Κατα τα λεγομενα φιλων μου ειδικων φρουρων εχεις (αναλογα βεβαια και με την υπηρεσια σου) τεταρτες εξοδος απο τις 15:00 μεχρι τις 22:00 και εαν εισαι εξοδουχος παρασκευες τοτε φευγεις παρασκευη 15:00 η ωρα και γυρνας στη σχολη την κυριακη 22:30... Εγω αυτα μπορω να σε πω αδερφε και οσο τα πιστευω εγω τοσο να τα πιστευεις και εσυ...50-50 κατα την γνωμη μου...