Πώς κάνουμε κάμψεις (pushups);
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Οι καμψεις εχουν ενα τροπο εκτελεσης, τα υπολοιπα ειναι παπατζες!
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
comadopsaro έγραψε:Οι καμψεις εχουν ενα τροπο εκτελεσης, τα υπολοιπα ειναι παπατζες!
Noμιζεις φιλε...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Οι καλυτερες ειναι οι φωκισιες: παλαμες ανοιχτες και τα δαχτυλα κοιτανε προς τα εξω, ποδια ακουμπανε στο εδαφος, μεση λιγισμενη, χερια τεντωμενα και ανεβοκατεβαινεις μονο με τους ωμους! στις 5 φωναζεις "δεν μπορω αλλο". Επισεις ομονοζονται και καμψεις του ΙωταDeathdiver έγραψε:Noμιζεις φιλε...comadopsaro έγραψε:Οι καμψεις εχουν ενα τροπο εκτελεσης, τα υπολοιπα ειναι παπατζες!
- Deathdiver
297ΙΜΑΚ έγραψε:Οι καλυτερες ειναι οι φωκισιες: Παλαμες ανοιχτες και τα δαχτυλα κοιτανε προς τα εξω, ποδια ακουμπανε στο εδαφος, μεση λιγισμενη, χερια τεντωμενα και ανεβοκατεβαινεις μονο με τους ωμους! Στις 5 φωναζεις "δεν μπορω αλλο". Επισεις ομονοζονται και καμψεις του ΙωταDeathdiver έγραψε:Noμιζεις φιλε...comadopsaro έγραψε:Οι καμψεις εχουν ενα τροπο εκτελεσης, τα υπολοιπα ειναι παπατζες!
Aσχετα με το ποιες ειναι οι καλυτερες εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι υπαρχουν διαφορες... Επισης πολυ δυσκολες ειναι οι καμψεις που τα χερια τα τοποθετεις κολητα μεταξυ τους σχηματιζοντας το γραμμα W
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Μηπως ειναι ενωμενα με τους αντιχειρες και τους δεικτες ενωμενους να σχηματιζουν ενα τριγωνο μπροστα στο στερνο ; Αυτες παιζουν ωμους και πρεπει να ειναι οι βεγομενες βατραχισιες...Deathdiver έγραψε:Aσχετα με το ποιες ειναι οι καλυτερες εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι υπαρχουν διαφορες... Επισης πολυ δυσκολες ειναι οι καμψεις που τα χερια τα τοποθετεις κολητα μεταξυ τους σχηματιζοντας το γραμμα W297ΙΜΑΚ έγραψε:Οι καλυτερες ειναι οι φωκισιες: Παλαμες ανοιχτες και τα δαχτυλα κοιτανε προς τα εξω, ποδια ακουμπανε στο εδαφος, μεση λιγισμενη, χερια τεντωμενα και ανεβοκατεβαινεις μονο με τους ωμους! Στις 5 φωναζεις "δεν μπορω αλλο". Επισεις ομονοζονται και καμψεις του ΙωταDeathdiver έγραψε:Noμιζεις φιλε...comadopsaro έγραψε:Οι καμψεις εχουν ενα τροπο εκτελεσης, τα υπολοιπα ειναι παπατζες!
Αυτές που αναφέρει ο 297ΙΜΑΚ είναι για μένα οι δυσκολότερες.
- Deathdiver
297ΙΜΑΚ έγραψε:Μηπως ειναι ενωμενα με τους αντιχειρες και τους δεικτες ενωμενους να σχηματιζουν ενα τριγωνο μπροστα στο στερνο ; Αυτες παιζουν ωμους και πρεπει να ειναι οι βεγομενες βατραχισιες...Deathdiver έγραψε:Aσχετα με το ποιες ειναι οι καλυτερες εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι υπαρχουν διαφορες... Επισης πολυ δυσκολες ειναι οι καμψεις που τα χερια τα τοποθετεις κολητα μεταξυ τους σχηματιζοντας το γραμμα W297ΙΜΑΚ έγραψε:Οι καλυτερες ειναι οι φωκισιες: Παλαμες ανοιχτες και τα δαχτυλα κοιτανε προς τα εξω, ποδια ακουμπανε στο εδαφος, μεση λιγισμενη, χερια τεντωμενα και ανεβοκατεβαινεις μονο με τους ωμους! Στις 5 φωναζεις "δεν μπορω αλλο". Επισεις ομονοζονται και καμψεις του ΙωταDeathdiver έγραψε:Noμιζεις φιλε...comadopsaro έγραψε:Οι καμψεις εχουν ενα τροπο εκτελεσης, τα υπολοιπα ειναι παπατζες!
Nαι αυτες εννοουσα ειναι πολυ δυσκολες και γυμναζουν πολυ και το στηθος

Πώς κάνουμε κάμψεις:
Τα δάχτυλα να κοιτάνε μπροστά, παλάμες απόσταση στο πλάτος των ώμων, σώμα ίσιο (εδώ πολλοί εκτελούν λάθος και κρατάνε ψηλά τη λεκάνη), στην κάτω θέση πρόσωπο ακουμπάει δάπεδο. (πληροφορία από τον χρήστη oldie158)
Τα δάχτυλα να κοιτάνε μπροστά, παλάμες απόσταση στο πλάτος των ώμων, σώμα ίσιο (εδώ πολλοί εκτελούν λάθος και κρατάνε ψηλά τη λεκάνη), στην κάτω θέση πρόσωπο ακουμπάει δάπεδο. (πληροφορία από τον χρήστη oldie158)
- evritis309
- Αρχιλοχίας
hetfield έγραψε:Δεν εβγαλα ακρη ακομα με τις καμψεις, πρεπει να ακουμπας κατω με το στηθως ή υπαρχει ενα συγκεκριμενο υψος που πρεπει να σταματας το βυθισμα.
Μέχρι εκεί που ακουμπά η μύτη σου/ακουμπάς τη γροθιά ενός δεύτερου προσώπου.
Για μενα οι βατραχισιες που ενωνεις τα δαχτυλα μπροστα απτο στηθος
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
billaras έγραψε: Αλλα δυστυχως δεν μπορω να βλεπω τον εαυτο μου για να ξερω αν τα κανω σωστα ουτε εχω κανεναν οποτε μ ερχεται εμενα να μ βλεπει
βγαλε τον εαυτο σου βιντεο και κοιτα πως κανεις πους απς

- JOSFP7
- Πολίτης
3 ερωτησεις
1. Ειμαι 15 χρονων, θελω να γινω στρατιωτικος, κανω το πολυ 10 καμψεις. Ποσες καμψεις πρεπει να κανω στην ηλικια μου;
2. Ποσες καμψεις χρειαζονται στο στρατο;
1. Ειμαι 15 χρονων, θελω να γινω στρατιωτικος, κανω το πολυ 10 καμψεις. Ποσες καμψεις πρεπει να κανω στην ηλικια μου;
1. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός κάμψεων ανάλογα την ηλικία. Μπορεί κάποιος να είναι 30 και να μην μπορεί να κάνει ούτε 10 και άλλος 15 και να κάνει 100. Είναι θέμα πόσο θα τις δουλέψεις.JOSFP7 έγραψε:JOSFP7 έγραψε:2 ερωτησεις
2. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός
Ξεκίνα να δουλεύεις.10 μπορείς;10 κάνε. Μην τα παρατήσεις ούτε στιγμή. Ξεκίνησα Οκτώβρη και δεν μπορούσα να κάνω ούτε 10. Σιγά σιγά με πίστη στον εαυτό μου και χωρίς να τα παρατήσω έφτασα στο σημείο να κάνω 200 κάμψεις ημερησίως σε σετς. ΜΗΝ απογοητευτείς. Κανένας δεν γεννήθηκε με το να μπορεί να κάνει κάμψεις.
Τι πραγμα και αυτο με τις καμψεις, προσπαθω συνεχεια να καταλαβω αν κραταω το κορμο μου σανιδα ολη την ωρα
arnold13 έγραψε:Τι πραγμα και αυτο με τις καμψεις, προσπαθω συνεχεια να καταλαβω αν κραταω το κορμο μου σανιδα ολη την ωρα
Μόλις γυμνάσεις σωστά και καλά το στήθος, τους δικέφαλους και τους τρικέφαλους, αλλά και όλες τις μυϊκές ομάδες του άνω κορμού, τότε θα ευθυτενίζεται αυτομάτως ο κορμός σου φίλε μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης