ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Geo123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Geo123 »

Ενταξει μια ερωτηση εκανα. Ελεος δηλαδη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Greek_Army »

Geo123 έγραψε:Ενταξει μια ερωτηση εκανα. Ελεος δηλαδη.

Aν το έχεις καταλάβει βρίσκεσαι σε φόρουμ, δεν είμαστε ούτε το 1180 ούτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, αν θέλεις να μάθεις μερικά πράγματα μπορείς να διαβάσεις και προηγούμενα μηνύματα

ΠΑΤΡΑ ΔΗΜΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΤΡΑ ΔΗΜΟΣ »

Ουκ πας επειδει πιστευεις σε καποια ιδανικα και οχι για τα λεφτα και ΟΥΚ γενιεσε δεν γινεσε

δημος απο πατρα

Geo123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo123 »

Παιδια θελω να ρωτησω κατι απλο... Ειμαι απο επαλ του χρονου δινω πανελληνιες... Θελω να περασω μονιμος υπαξιωματιος ΣΜΥ (ΟΥΚ) και εχω μια απορια. Βλεπω οτι θελει 1789 μορια και διαφορα τετοια. Δηλαδη εγω πρεπει να γραψω στις πανελληνιες 13;16?18; Τι ;4 μαθηματα δινω. Τα 2 εχουν συντελεστη 1.5 και αλλα 2 εχουν συντελεστη 3.5... Τι βαθμους πρεπει να γραψω εγω ;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από diplomaths »

Να κάνεις το καλύτερο που μπορείς
Να διαβάσεις, να μην αφήνεις κενά φέτος, και του χρόνου βάλε τα δυνατά σου
μόνο κερδισμένος θα βγεις έτσι
δεν υπάρχει πρέπει
Geo123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo123 »

Ναι δεν λεω εννοειτε οτι θα κανω το καλυτερο. Απλος να εχω μια ιδεα. Μηπως ξερεις πανω κατω τι βαθμους θελει ;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από diplomaths »

Συγκεκριμένα πράγματα για τις απο επαλ εξετάσεις δεν ξέρω
Υπάρχουν πάντως επαλ 'Α και επαλ 'Β
Τα επαλ 'Β δίνουν πανελλήνιες μαζί με τα γενικά λύκεια, και έχουν κοινές βάσεις
τα επαλ 'Α ΝΟΜΙΖΩ δίνουν σε άλλα μαθήματα, δικά τους, αλλά μπορούν να μπουν μόνο σε ΤΕΙ δηλαδή και σε ΑΣΣΥ. Άρα οι βάσεις είναι διαφορετικές από τις κοινές
Geo123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo123 »

Ναι το ξερω απο επαλ Α δινεις 4 μαθηματα τα 2 εχουν συντελεστη 1.5 και τα αλλα 2 εχουν συντελεστη 3.5... Αλλα δεν μπορω να ξερω τι βαθμους θελει. Πρεπει να ρωτησω καποιον καθηγητη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Greek_Army »

Geo123 έγραψε:Αλλα δεν μπορω να ξερω τι βαθμους θελει. Πρεπει να ρωτησω καποιον καθηγητη.

Ίντερνετ έχεις, χεράκια ο θεός σου έχει δώσει, κάτσε και ψάξε στο ίντερνετ για τις βάσεις, αν ξαναρωτήσεις για βαθμούς και βάσεις έχεις φύγει

fou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fou »

Δηλαδη καταργηθηκαν τα ο. Β. Α. Δεν περνουν αλους επ. Οπ. Αρα εμεις που μπηκαμε τωρα και θελουμε να παμε δεν υπαρχει κανενας τροπος Να μπουμε στο σχολειο ο. Υ. Κ. Μονο αμα περιμενουμε 2-3 χρονια ν τελιωσουμε Σ. Μ. Υ Ή καποια σχολη που απαιτει τις πανεληνιες;
Ο.Υ.Κ.ΑΣ

Δημοσίευση από Ο.Υ.Κ.ΑΣ »

Παιδια καλησπερα παω 3η γυμνασιου και θελω να μπω σαν μονιμος στα ουκ. Αφου εχουν καταργηθει οι οβα και οι εποπ μαλλον δεν θα μπορω να μπω μεσω προκυρηξεων απο οσο ξερω (ισχυει) ; Οταν φτασω 3η λυκειου τι σχολες θα πρεπει να δηλωσω και στην συνεχεια να μπω στα ο. Υ. Κ (αν εχετε την καλοσυνη πειτε μου και τα μορια). Και μια τελευταια ερωτηση ακουσα οτι θα μεγαλωσει η θειτει στον στρατο και σαν μικρο παιδι νιωθω μπερδεμενος. Θα μπορουμε να μπουμε ομως μεσω απο την αυξηση της θητειας που θα γινει οπως μπορουσν να κανουν οι στατευσιμοι παλια για να μπουν ειδικες δυναμεις. Αν μπορειτε απαντηστε μου στα σιγουρα και λεπτομερες στις ερωτησεις μου γιατι οσο περιεργο και αν σας φενεται το μονο που με απασχολει αυτη την στιγμη σε αφωσιωση 100% ειναι πως θα γινω μονιμος Ο. Υ. Κ. Ας. Ονομαζομαι Αλεξανδρος και περιμνω να μου απαντησει καποιος., ευχαριστω!

DaMon

Δημοσίευση από DaMon »

AΠο την στιγμη που εισαι 3η γυμνασιου τι τους θες τους επ. Οπ.

Τωρα που θα πας στο λυκειο, δεν ξερω πως αλλαξε το συστημα αλλα θα σου πω τι θα εκανες μεχρι τωρα. Θα επελεγες τεχνολογικη-θετικη κατευθηνση (οποια ναναι απο τις δυο δεν εχει σημασια) ετσι ωστε να ανοιξεις το 2ο-4ο επιστημονικο πεδιο οπου και ειναι οι περισσοτερες (μαχιμες) στρατιωτικες σχολες.

Εκει δηλωνεις την ΣΝΔ (σχολη αξιωματικων) μαχιμων η ΣΜΥΝ (σχολη υπαξιωματικων). Αφου μπεις εκει μεσα αν με το καλο περασεις απο τις πανελλαδικες μετα ειναι στο χερι σου να κανεις τις αναλογες αιτησης κτλπ για το σχολειο των ουκαδων... Παντως γενικα να ξερεις ο μονος τροπος να γινεις μονιμος ΟΥΚ ειναι απο ΣΝΔ, ΣΜΥΝ, ΕΠ. ΟΠ.(Τουλαχιστον με το τωρινο συστημα, οταν θα φτασεις εσυ 18 πολυ πιθανον η εισαγωγη στις στρατιωτικες σχολες να ειναι διαφορετικη)
Ο.Υ.Κ.ΑΣ

Δημοσίευση από Ο.Υ.Κ.ΑΣ »

Τα μορια για μονιμων υπαξιωματικων ποσο ειναι (πανω-κατω)
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DaMon »

Τα μορια μην τα εχεις ως δεδομενα, μπορει να γινουν τεραστιες αλλαγες...

Ασε που εσυ θα δωσεις και με το νεο συστημα πανελλαδικων, ισως δεν δωσεις καν πανελλαδικες αλλα διαφορετικες εξετασεις για μπεις ενοπλες δυναμεις, σωματα ασφαλειας κτλπ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες