ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

POLITHS έγραψε:
Nicolas_mk2 έγραψε:Αδερφέ καλά έκανες και τα έγραψες αλλά είναι η πολλοστή φορά που γράφονται τα ίδια πράγματα για το ίδιο θέμα... Αραγε πόσες φορές να έχουμε αναφέρει οτι το ΕΤΑ ΔΕΝ είναι σχολή αλλά Μονάδα;Εικόνα
Tο ξερω φιλε μου οτι ειναι χιλιογραμμενα αλλα απο την στιγμη που καποιος ρωταει εχει απορια και βαριεται να δει προηγουμενα post που θα του λυσουν την απορια το μονο που μενει ειναι Καποιος που Γνωριζει την απαντηση και δεν βαριεται να γραψει να απαντησει ισως αυριο εγω εχω απορια και βαριεμαι να ψαξω Καποιος δεν θα πρεπει να μου Απαντησει; Αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο καλο Απογευμα
Το λαθος δεν ειναι σε αυτον που δεν θα απαντησει. Το λαθος ειναι σε σενα που βαριεσαι...
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από POLITHS »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
POLITHS έγραψε:
Nicolas_mk2 έγραψε:Αδερφέ καλά έκανες και τα έγραψες αλλά είναι η πολλοστή φορά που γράφονται τα ίδια πράγματα για το ίδιο θέμα... Αραγε πόσες φορές να έχουμε αναφέρει οτι το ΕΤΑ ΔΕΝ είναι σχολή αλλά Μονάδα;Εικόνα
Tο ξερω φιλε μου οτι ειναι χιλιογραμμενα αλλα απο την στιγμη που καποιος ρωταει εχει απορια και βαριεται να δει προηγουμενα post που θα του λυσουν την απορια το μονο που μενει ειναι Καποιος που Γνωριζει την απαντηση και δεν βαριεται να γραψει να απαντησει ισως αυριο εγω εχω απορια και βαριεμαι να ψαξω Καποιος δεν θα πρεπει να μου Απαντησει; Αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο καλο Απογευμα
Το λαθος δεν ειναι σε αυτον που δεν θα απαντησει.Το λαθος ειναι σε σενα που βαριεσαι...
δεν εχεις αδικο φιλε 297ΙΜΑΚ ο καθενας διαλεγει εγω εαν ξερω την απαντηση σε κατι που ρωταει καποιος απλα θα απαντησω ασχετα εαν η απαντηση βρισκεται πιο πισω
vesst
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από vesst »

Νταξει παιδια μαλλον αλλαξα κατι... Διαβαζα το φορουμ και θυμομουν και καποια ποστς, μεχρι πριν λιγο καιρο η καλυτερη λυση συμφωνα με αυτα που λεγονταν ηταν απο ΣΜΥ. Τωρα προφανως αλλαξε, ας ελπισουμε να ξαναλλαξει...
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

vesst έγραψε:Νταξει παιδια μαλλον αλλαξα κατι... Διαβαζα το φορουμ και θυμομουν και καποια ποστς, μεχρι πριν λιγο καιρο η καλυτερη λυση συμφωνα με αυτα που λεγονταν ηταν απο ΣΜΥ. Τωρα προφανως αλλαξε, ας ελπισουμε να ξαναλλαξει...
λοιπον φιλε μου για να το τελειωσουμε και να ξεμπερδευτεις στην ΜΥΚ ως μονιμοι μπορουν να υπηρετησουν μονο στελεχη του ναυτικου που εχουν βγαλει το σχολειο Σ. Υ. Κ (ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ) οχι στελεχη του στρατου τα οποια ναι μεν μπορουν να περασουν το σχολειο ΣΥΚ Αλλα δεν μπορουν να υπηρετησουν στην ΜΥΚ καθως η ΜΥΚ ειναι ναυτικου απο εκει και περα τα στελεχη του στρατου Που περατωνουν το σχολειο επανδρωνουν τις μοναδες ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του στρατου στις ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ Που κατα κυριο λογο υπαρχουν στις αμφιβιες μοιρες δεν εχει καμια σημασια Εαν εισαι απο ΣΜΥ απο ΣΣΕ Η ΕΜΘ η ΕΠ. ΟΠ το σχολειο ειναι το ιδιο επιπονο και δυσκολο για ολους και οποιος αντεξει το βγαζει ελπιζω να καταλαβες καλο μεσημερι
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Ναι φιλε μου καταλαβα αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας Εικόνα
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

vesst έγραψε:Ναι φιλε μου καταλαβα αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας Εικόνα
μηπως θελεις να σε κανουμε βατραχο απο εδω πλακα μας κανεις;
vesst

Δημοσίευση από vesst »

Δεν ειπα αυτο αλλα ειναι κριμα μελη του στρατου ξηρας να μην μπορουν συνεχισουν αφου βγαλουν το σχολειο...
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

vesst έγραψε:Δεν ειπα αυτο αλλα ειναι κριμα μελη του στρατου ξηρας να μην μπορουν συνεχισουν αφου βγαλουν το σχολειο...
Διαφορετικη αποστολη εχουν οι βατραχανθρωποι του ναυτικου Σε σχεση με του στρατου ο καθενας αφου βγαλει το σχολειο τοποθετειται εκει που πρεπει οι μεν του ναυτικου στην ΜΥΚ Οι δε του ΣΤΡΑΤΟΥ Στις ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του στρατου Οπου ειναι βατραχανθρωποι και εχουν αναλογη αποστολη ελπιζω να καταλαβες οτι και οι βατραχανθρωποι του στρατου ασχολουνται με το αντικειμενο καλο απογευμα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ο.Υ.Κ

Δημοσίευση από Ο.Υ.Κ »

ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 14 ΕΤΩΝ Θελω να μπω ως Ο. Υ. Κ ειναι το ονειρω μου και θα ειμαι αφοσιομενος στην δουλια μου

θελω ενας εμπειρος απο το site σας να μου εξειγειση ακριβος πος θα καταφερω να μπω εκει μεσα (εξειγιστε μου λιγο με κατανοϊση) ευχαριστω πολυ

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimitris mak »

Η συμβουλη μου επειδη εχω περασει εγω αυτη την φαση ειναι ειναι να αφησεις να περασουν 2-3 χρονια ακομα μην σου πω και πιο πολλα και μετα να δεις αν θα πας στα ουκ! Μπαις πρωτα στην σμυ η στην σμυν αν δεν μπορεις να μπεις στις σχολες αξιωματικων των αντιστοιχων σωματων και μετα θα δεις αν θας πας στα ουκ. Εισαι πολυ μικρος ακομα για να ξερεις αν πραγματικα το θες! Αλλα τα παιδικα ονειρα ειναι παιδικα ονειρα και μπραβο που τα εχεις! Ολοι πρεπει να τα εχουμε...
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kampf »

Ο. Υ. Κ έγραψε:ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 14 ΕΤΩΝ Θελω να μπω ως Ο. Υ. Κ ειναι το ονειρω μου και θα ειμαι αφοσιομενος στην δουλια μου

θελω ενας εμπειρος απο το site σας να μου εξειγειση ακριβος πος θα καταφερω να μπω εκει μεσα (εξειγιστε μου λιγο με κατανοϊση) ευχαριστω πολυ

οταν γινεις 18 μπορει να μην εχουμε καν στρατο Εικόνα
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
O.Y.K

Δημοσίευση από O.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Η συμβουλη μου επειδη εχω περασει εγω αυτη την φαση ειναι ειναι να αφησεις να περασουν 2-3 χρονια ακομα μην σου πω και πιο πολλα και μετα να δεις αν θα πας στα ουκ! Μπαις πρωτα στην σμυ η στην σμυν αν δεν μπορεις να μπεις στις σχολες αξιωματικων των αντιστοιχων σωματων και μετα θα δεις αν θας πας στα ουκ. Εισαι πολυ μικρος ακομα για να ξερεις αν πραγματικα το θες! Αλλα τα παιδικα ονειρα ειναι παιδικα ονειρα και μπραβο που τα εχεις! Ολοι πρεπει να τα εχουμε...

αν δεν μπορεσο να μπο σε αφτες τις σχολες πΩς θα μπω; Απαντησε μου σε παρακαλω πολυ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μέσω προκυρήξεων για ΕΠΟΠ (Επαγγελματίες Οπλίτες) στο Πολεμικό Ναυτικό.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης