Επιτρέπονται οι υπνόσακοι στο στρατό;
Λοιπον παιδια στο ΚΕΕΜ μου ειπατε οτι επιτρεπεται ο υπνοσακος. Δηλαδη κατα τον ελεγχο δεν θα εχω προβλημα να τον εχω στον σακο μου ετσι?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Αμα παρω το σλεεπινγ μπαγκ δεν θα το χασω αμα απαγορευετε;
Επιτρεπεται το sleeping bag stin aeroporia?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
giannisg89 έγραψε:Αμα παρω το σλεεπινγ μπαγκ δεν θα το χασω αμα απαγορευετε;
πως να το χάσεις;

nicklas έγραψε:Επιτρεπεται το sleeping bag stin aeroporia;
ναι, εκτός και αν πέσεις σε κανένα περίεργο διοικητής μοίρας
Στο θεμα του υπνοσακκου, καλος η κακος, σχεδον ολοι κανουν τα στραβα ματια, οποιος θελει ας παρει παιδια...
Εγω που μπαινω ΚΕΕΔ να παρω τον υπνοσακο μαζι μου; Θα δηλωσω παραιτηση οποτε μετα την ορκωμοσια θα φυγω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά Στο ΚΕΥΠ επιτρέπεται Ο Υπνόσακος; Η να μην τον Πάρω Τζαμπα;
Ναι, αμφιβάλλω αν έχουν αλλάξει πολιτική σε αυτό. Άσε που στα ΚΨΜ πουλάνε και υπνόσακους.
Στο Μεγάλο Πεύκο δεν επιτρέπεται ο υπνόσακος. Θα σας βγάλουνε έξω θα κάνετε ένα Π και στη μέση με ένα κρεβάτι θα σας δείξουνε πως γίνεται, μετά ένας ένας θα πηγαίνει και θα το στρώνει για να μάθει.
-
- Στρατηγός
Αξίζει να κουβαλήσω μαζί μου sleepingbag;(Θήβα)
-
- Στρατηγός
stathisvas έγραψε:Αν δεν υπηρχαν τα sleeping bag δεν ξερω και γω τι θα γινοταν... Γλιτωνεις απιστευτη ταλαιπωρια καθε πρωι κερδιζεις τουλαχιστον 15-20 λεπτα!
REPAINER έγραψε:Και πολλα δαγκωματα απο κοριους
mixanikara έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε να επιτρέπονται οι υπνοσακοι. Κανας με παραλλαγή ή απόχρωση του πράσινου. Το τί βρώμα έχουν οι κουβέρτες του στρατού και το τι ποντικοσκ@τ@ εχουν περάσει απο πάνω τους στις αποθηκες δέν λέγεται!
Στο κεντρο (μεσολογγι) που ημουν θυμαμαι ημουν απο τα ελαχιστα ατομα που δεν ειχαν sleeping bag και αυτο επειδη ημουν υπερβολικα ψαρωμενος :D -καθως και οτι δε χωραγε η βαλιτσα μου-.
Παρολα αυτα και καλα για ξεκαρφωμα ενα βραδυ απο τα 20κατι που μειναμε στο κεντρο μπηκε ο διμοιρητης μας μεσα και αρχισε να σημειωνει οσους ηταν με σληπινγκ μπαγκ και τους εβγαλε αναφερομενους, με ποινη 3 μερες κρατηση στον καθενα (στα @@ τους δηλαδη, σε κεντρο εισαι, ΔΕΝ βγαινεις οπως και να εχει χαχα). Αυτο καθαρα για παραδειγματισμο.
Τωρα οταν πηγα στην μοναδα στο νησι, που ηταν ΤΕΝΤΑ σχετικα μοναδα το πρωτο πραγμα που αντικροισα στον επισης τεντα λοχο μου ηταν παιδια να κοιμουνται με σληπιν μπαγκ και απο κατω κιτρινα σεντονια λες και ηταν σε παιδικο δωματιο. Μεσα σε 2 μερες ειχα το σληπιν μπαγκ μου, και οχι παραλαγες και ***** , ενα ΓΑΛΑΖΙΟ να βαραει στο ματι ναααα! Χεχε
Παρολα αυτα και καλα για ξεκαρφωμα ενα βραδυ απο τα 20κατι που μειναμε στο κεντρο μπηκε ο διμοιρητης μας μεσα και αρχισε να σημειωνει οσους ηταν με σληπινγκ μπαγκ και τους εβγαλε αναφερομενους, με ποινη 3 μερες κρατηση στον καθενα (στα @@ τους δηλαδη, σε κεντρο εισαι, ΔΕΝ βγαινεις οπως και να εχει χαχα). Αυτο καθαρα για παραδειγματισμο.
Τωρα οταν πηγα στην μοναδα στο νησι, που ηταν ΤΕΝΤΑ σχετικα μοναδα το πρωτο πραγμα που αντικροισα στον επισης τεντα λοχο μου ηταν παιδια να κοιμουνται με σληπιν μπαγκ και απο κατω κιτρινα σεντονια λες και ηταν σε παιδικο δωματιο. Μεσα σε 2 μερες ειχα το σληπιν μπαγκ μου, και οχι παραλαγες και ***** , ενα ΓΑΛΑΖΙΟ να βαραει στο ματι ναααα! Χεχε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης