ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω δεν εμεινα απο απουσιες... Ειχα διαγραφτει... Σε αυτη την περιπτωση τι γινετε; Ενοω αν με παρουν θα ξαναξεκινησω απ το α; Ι απ το β λογω το οτι περασα τα μαθηματα του α εξαμηνου?
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μπορω να κανω επαναγγραφη στο υπουργειο εμπορικης ναυτιλιας αν παω?
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά ξέρετε αν έχει βγει η προκύρηξη για το ακαδημαϊκό έτος 2011 2012; Και αν ναι που μπορώ να τη Βρω; Πάντως στο σαιτ yen Δεν έχει βγει ακόμα τίποτα. Ευχαριστώ!
grafeio
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από grafeio »

Παιδιά σας παρακαλώ μπορεί να μην είναι το κατάλληλο φόρουμ αλλά βλέπω ότι εσείς θα με βοηθήσετε γιατί είμαι και μικρός και δε ξέρω... Σας παρακαλώ βοηθήστε με... Η ερωτησή μου είναι η εξής: Εγώ είμαι τρίτεκνος. Μπορώ όμως να περάσω με τα μορία που έχει η γενική παιδεία; Π. Χ Η σχολή εμποροπλοιάρχων έχει για τους τρίτεκνους 11.000 μόρια και η γενική 6.000 μόρια... Μπορώ να περάσω με τη γενικής; Παιδιά ευχαριστώ δε ξέρω που αλλού να απευθυνθώ... Οι καθηγητές δεν ξέρουν... Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

Πρωτον ειναι γενικη κατηγορια οι γενικη παιδεια.. δευτερον οχι δεν μπορεις! Εφοσον εισαι τριτεκνος θα περασεις ως τριτεκνος.. δεν ειναι τυχαιο που στου τριτεκνους ανεβαινουν τοσο τα μορια κ επισης δεν ειναι χαζοι αυτοι που τα βγαζουν και πανε... αν για καποιο λογο εμπαινες απο τη γενικη κατηγορια σιγουρα θα εμπαινες παρανομα και εις βαρος καποιου αλλου που εξ´ αιτιας σου θα εμεινε απ´ εξω. Αλλα κ παλι απο τη γενικη κατηγορια μονο με ρουσφετι θα εμπαινες.. Σπανια γινονται αυτα τα πραγματα... Αλλωστε εισαι δηλωμενος ως τριτεκνος. Ελπιζω να σε καλυψα...
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια η προκυρηξη για το ετος 2011-2012 ποτε βγαινει; Αν πειτε... Εχω σιχαθει να ψαχνω καθε μερα... Περσι ειχε βγει 10 μερες μετα το τελος των πανελληνιων... Αρα αν γινει κανα παρομοιο τοτε να περιμενουμε στο 5ημερο;
grafeio
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από grafeio »

Δηλαδή άμα δε γράψω τα μόρια που θέλει για τους τριτέκνους τότε δε θα περάσω;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

grafeio έγραψε:Δηλαδή άμα δε γράψω τα μόρια που θέλει για τους τριτέκνους τότε δε θα περάσω;

εαν δεν πιασεις τις βασεις για τους τριτεκνους δεν περνας
αλεξης

Δημοσίευση από αλεξης »

Εαν θελεις στο μηχανογραφικο βαζεις αυτην την επιλογη και οταν καταθεσεις τα χαρτια σου βαζεις το χαρτι για τους τριτεκνους αν θες παλι στο μηχανογραφικο βαζεις γενικης κατηγοριας... Δεν θα σου πει κανεις τιποτα γιατι στο μηχανογραφικο οποια σχολη θες βαζεις το προβλημα θα ηταν να μην ησουν τριτενος και να βαζες αυτην την κατηγορια
Μαραμπού

Δημοσίευση από Μαραμπού »

Ενδιαφέρομαι και εγω για τις ΑΕΝ. Είχα δώσει πανελλήνιες το 2007 αλλα Τώρα σκέφτομαι το εμπορικο ναυτικό. Για να κάνω Φέτος τα χαρτιά μου Με το 10% είναι αργά; Έπρπε να το είχα δηλώσει κάπου ή προλαβαίνω και τώρα; Στις προκυρήξεις ποιά Προσόντα λαμβάνονται υπ΄όψην; Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αν θα μπορουσατε, καλυτερα να κανετε ερωτησεις σχετικα με το κυριο θεμα του forum δηλαδη την προκυρηξη για εισαγωγη στις ΑΕΝ. Επι του παροντως, που μπορω να βρω την προκηρυξη, αν εχει ηδη βγει;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

Alejandro έγραψε:Αν θα μπορουσατε, καλυτερα να κανετε ερωτησεις σχετικα με το κυριο θεμα του forum δηλαδη την προκυρηξη για εισαγωγη στις ΑΕΝ. Επι του παροντως, που μπορω να βρω την προκηρυξη, αν εχει ηδη βγει;

http://www.yen.gr
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

greko_27 έγραψε:
Alejandro έγραψε: Αν θα μπορουσατε, καλυτερα να κανετε ερωτησεις σχετικα με το κυριο θεμα του forum δηλαδη την προκυρηξη για εισαγωγη στις ΑΕΝ. Επι του παροντως, που μπορω να βρω την προκηρυξη, αν εχει ηδη βγει;

ευχαριστω. Θα μπορουσες μηπως να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος; Διοτι δεν υπαρχει καποια ξεχωριστη ενοτητα για τις προκηρυξεις. Δεν ξερω που να πατησω για να τη βρω...

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Ρε παιδεια για ενα λεπτο. Εμεις οι τριτεκνοι τι ειμαστε δηλαδη; Μ@@κες; Γιατι να πρεπει να βγαλουμε 5.000 μορια παρα πανω; Μπορει να γινει μια διευκρινιση παρακαλω στο θεμα, γιατι το ερευνω καιρο, και ακρη δε βγαζω. Αυτο το πραγμα ειναι εντελως παραλογο. Αν μπορουσε καποιος να το εξηγησει, εννοω το πως και το γιατι συμβαινει αυτο, θα του ειμουν ευγνωμον. Και εγω που νομιζα οτι θα εχω και avantage με την τριτεκνια...

Ευχαρηστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Alejandro έγραψε:
greko_27 έγραψε:
Alejandro έγραψε: Αν θα μπορουσατε, καλυτερα να κανετε ερωτησεις σχετικα με το κυριο θεμα του forum δηλαδη την προκυρηξη για εισαγωγη στις ΑΕΝ. Επι του παροντως, που μπορω να βρω την προκηρυξη, αν εχει ηδη βγει;

ευχαριστω. Θα μπορουσες μηπως να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος; Διοτι δεν υπαρχει καποια ξεχωριστη ενοτητα για τις προκηρυξεις. Δεν ξερω που να πατησω για να τη βρω...

φίλε πριν 2 σελίδες είχες ρωτήσει για τα μόρια που παίρνει το lower και σου είχα ανεβάσει την προκήρυξη και σου είχα δώσει την Περσινή γιατί η φετινή δεν έχει βγει ακόμα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης