Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις
Τι εκπαίδευση περνάνε επιγραμματικά; πέρα από αποβάσεις, δολιοφθορές κτλ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
BigBOSS έγραψε:Τι εκπαίδευση περνάνε επιγραμματικά; πέρα από αποβάσεις, δολιοφθορές κτλ
Επειδή δεν θυμάμαι το καθημερινό τους πρόγραμμα θα ρωτήσω έναν φίλο μου που είναι Δνέας ΕΠ. ΟΠ. και θα σου απαντήσω.
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
kallitexnis έγραψε:Επειδή δεν θυμάμαι το καθημερινό τους πρόγραμμα θα ρωτήσω έναν φίλο μου που είναι Δνέας ΕΠ. ΟΠ. και θα σου απαντήσω.BigBOSS έγραψε:Τι εκπαίδευση περνάνε επιγραμματικά; πέρα από αποβάσεις, δολιοφθορές κτλ
Oi πεζοναυτες για οσο καιρο θα ειναι στις ειδικες δυναμεις θα λαμβανουν εκπαιδευση καταδρομεα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
kallitexnis έγραψε:BigBOSS έγραψε:Τι εκπαίδευση περνάνε επιγραμματικά; πέρα από αποβάσεις, δολιοφθορές κτλ
Επειδή δεν θυμάμαι το καθημερινό τους πρόγραμμα θα ρωτήσω έναν φίλο μου που είναι Δνέας ΕΠ. ΟΠ. και θα σου απαντήσω.
η εκπαιδευση που περνανε εκτος απο αποβαση ειναι η πορεια βολη, ελικοπτερια, ανταρτοπολεμος, χειμερινη διαβιωση, θαλασσια,10ημερο πεζικου και αλλα τα οποια δεν θυμαμαι περασαν και χρονια απο τοτε που ημουνα πεζοναυτης,
Μεγάλο πραγμα να υπηρετησεις την ΕΛΛΑΔΑ μας στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Σου μενει μια ζωη. Για όλη σου τη ζωη εισαι ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΗΣ. Συγκινηθηκα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα, θυμαμαι τα δικα μου χρονια. Το τρέξιμο που ρίχναμε στο Μεγαλο Πευκο...
έχετε λαλήσει...
Υπηρέτησα το 93 ως ΔΕΑ στο 521 ΤΠΝ στην Σύρο... από τότε μέχρι και σήμερα διατηρώ το βαθμό του εφ Λοχαγού αφού έχω πάει επίστρατος 3 φορές (τελευταία το 2007)
Ένα έχω να πώ... καμία σχέση ο στρατός του τότε με τον στρατό του σημέρα...
Σήμερα είναι ένα μπουδελάκι... μέχρι να πας έφυγες... να μην μιλήσω για πειθαρχιά... και ασκήσεις.
Παλιά είχε ένα νόημα... να πας στις ΕΔ... τώρα πιά όλα έιναι μάταια...
Υπηρέτησα το 93 ως ΔΕΑ στο 521 ΤΠΝ στην Σύρο... από τότε μέχρι και σήμερα διατηρώ το βαθμό του εφ Λοχαγού αφού έχω πάει επίστρατος 3 φορές (τελευταία το 2007)
Ένα έχω να πώ... καμία σχέση ο στρατός του τότε με τον στρατό του σημέρα...
Σήμερα είναι ένα μπουδελάκι... μέχρι να πας έφυγες... να μην μιλήσω για πειθαρχιά... και ασκήσεις.
Παλιά είχε ένα νόημα... να πας στις ΕΔ... τώρα πιά όλα έιναι μάταια...
Παιδιά διαφωτίστε με... Τον Νοέμβρη παρουσιάζομαι και σκεφτόμαι να πάω πεζοναύτης...
Έχω πιάσει τα 25 όμως και αν και δεν είμαι σάπιος δεν έχω και την καλύτερη φυσική κατάσταση... Δηλαδή 100άρα στις κάμψεις δεν χτυπαώ...
Να το δοκιμάσω ή να μην μπω στον κόπο;
Αναμένω απάντηση...
Α και στο θέμα ΕΔ... Απ' ότι είδα σε επίσημη ανακοίνωση σε στρατολογικό γραφείο, τον Ιουλίο που διέκοψα την αναβολή, οι πεζοναύτες δεν υπάγονται στις Ειδικές Δυνάμεις πλέον, με την επισήμανση όμως ότι κάτι τέτοιο δεν οδηγεί σε υποβάθμιση του επιπέδου εκπαιδεύσεως που υφίστανται...
Έχω πιάσει τα 25 όμως και αν και δεν είμαι σάπιος δεν έχω και την καλύτερη φυσική κατάσταση... Δηλαδή 100άρα στις κάμψεις δεν χτυπαώ...
Να το δοκιμάσω ή να μην μπω στον κόπο;
Αναμένω απάντηση...
Α και στο θέμα ΕΔ... Απ' ότι είδα σε επίσημη ανακοίνωση σε στρατολογικό γραφείο, τον Ιουλίο που διέκοψα την αναβολή, οι πεζοναύτες δεν υπάγονται στις Ειδικές Δυνάμεις πλέον, με την επισήμανση όμως ότι κάτι τέτοιο δεν οδηγεί σε υποβάθμιση του επιπέδου εκπαιδεύσεως που υφίστανται...
Παιδια ας παρουσιασει καποιοσ τα 3 ταγματα πεζοναυτων. Πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα. Τοποθεσια-εκπαιδευση-στελεχωση-επιπεδο ασκησεων-που ειναι ζορι-που ειναι λουφα-συμβουλεσ...
Η εκπαίδευση, για τα άλλα δεν ξέρω δεν πήγα ακόμη
1Φυσική στρατιωτική αγωγή. 2. Ατομική τακτική - Οπλομηχανήματα.
3. Πορείες - Βολές.
4. Καταστροφές - Ναρκοπόλεμος.
5. Συνεργασία με ΤΘ και ΠΒ.
6. Συνεργασία με Ε/Π, Π/Ν και ΠΑ.
7. Ορεινός αγώνας.
8. Χειμερινή διαβίωση.
9. Αμφίβια εκπαίδευση.
10. Αγώνα πεζικού και νυκτερινή εκπαίδευση.
11. Ειδικοί αγώνες.
12. Ανορθόδοξο πόλεμο.
Συμμετοχή σε :
1. Εθνικές - Διακλαδικές Ασκήσεις.
2. Διασυμμαχικές-Διμερείς.

1Φυσική στρατιωτική αγωγή. 2. Ατομική τακτική - Οπλομηχανήματα.
3. Πορείες - Βολές.
4. Καταστροφές - Ναρκοπόλεμος.
5. Συνεργασία με ΤΘ και ΠΒ.
6. Συνεργασία με Ε/Π, Π/Ν και ΠΑ.
7. Ορεινός αγώνας.
8. Χειμερινή διαβίωση.
9. Αμφίβια εκπαίδευση.
10. Αγώνα πεζικού και νυκτερινή εκπαίδευση.
11. Ειδικοί αγώνες.
12. Ανορθόδοξο πόλεμο.
Συμμετοχή σε :
1. Εθνικές - Διακλαδικές Ασκήσεις.
2. Διασυμμαχικές-Διμερείς.
Α πολυ ωραια!10 νοεμβριου παρουσιαζομαι θα το δηλωσω τοτε οτι θελω να παω πεζοναυτης; Η εκπεδευση που γινετε;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Βολο νομίζω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Πεζοναύτης εστί μέλος ομάδα ειδικών αποστολών που διέπεται από σκληρή και επίπονη εκπαίδευση. Αν σ'αρέσει καλό είναι να περάσεις την εκπαίδευση γιατί αν δεν περάσεις και πέσεις σε κανένα περίεργο διοικητή, αξιωματικό ή υπαξιωματικό μπορεί να σε πάει τροχάδην και να σταμπαριστείς. Μετά το Βόλο έχει Χαλκίδα , Αθήνα , νησί ή όπου γράψει το φύλλο πορείας σου.κου-κου έγραψε: Καλησπέρα, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε "τι εστι πεζοναυτης"; Είναι πολύ πακέτο το όλο θέμα... ;
Μετά τον Βόλο που μπορεί να είναι το επόμενο;
Ισχύει ότι είναι ζόρικο... ;
Τι πρέπει να κάνεις για να σε κόψουν; Είναι καλό να σε κόψουν ή μετά θα σε γαμ... Σουν εκεί που θα πας... ;
Γεια σας παιδια τι εκπαιδευση απαιτειται για να καταταγεις στους πεζοναυτες;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειται μερικα πραγματα καταρχας παρουσιαζομε Στο βολο 9 του μηνα Πεζοναυτης τι Πρεπει να γνοριζω για τους πεζοναυτες; Κ ειναι Αληθεια οτι ειναι Σκλυρι οι εκπεδευση κ απο αλλες μοναδες στρατου;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σε τι ασκήσεις εξετάζονται (κάμψεις, τρέξιμο κλπ.) οι υποψήφιοι πεζοναύτες και ποιά τα όρια; Ευχαριστώ πολυ σε λιγες ημέρες μπαίνω και θα ηθελα να Μάθω. Όποιος μου απαντησει τον ευχαριστώ πολύ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες