Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Παιδια εγω τα ελεγα
εγω δεινω του χρονου
οι εφημεριδες ειναι απατη
8ιμαστε που λεγανε για δραστικη μειοση εισακτεων και τι εγινε
ισα ισα επεσε και η βαση
καλη σταδιοδρομια σε οσους περασαν
εγω δεινω του χρονου
ισα ισα επεσε και η βαση
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδια εγω τα ελεγα
εγω δεινω του χρονου
ισα ισα επεσε και η βαση
τα ελεγε ο υποφαινομενος οτι ο καθεις λεει οτι του κατεβαινει και οτι δεν υπαρχει κανενα ασφαλες μεσο να προβλεψεις τις βασεις αλλα...

Οσοι περασατε καλη σταδιοδρομια
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Αντε επιτελους βγηκαν οι βασεις... Αντε με το καλο να καταταχθειτε να ορκιστειτε μπας και αναλαβετε καμια υπηρεσια για να ηρεμησουμε και εμεις... Οσο για τη βαση 500 μορια επεσε ενταξει περιμενα να πεσει κι αλλο. Οσο για τα σχολια οπως θελω να μπω γιατι αγαπω τον στρατο και θελω να υπηρετησω την μαμα πατριδα και κατι τετοια ειναι χαζομαρες. Δεν νομιζω κανενας απο σας να εχει παει ποτε στρατο... Πως αγαπατε κατι το οποιο δεν γνωριζετε; Καλη ειναι η αφοσιωση και η θεληση ωστοσο οσοι καταταχθειτε θα προσγειωθειτε αποτομα... Δεν θελω να σας αποθαρρυνω η σχολη αξιζει αλλα οταν μπειτε θα καταλαβετε οτι τ α πραγματα δεν ειναι οπως τα φανταζεστε... Επισης παρατηρω οτι ολοι εδω στο φορουμ αυτοαποκαλειστε εμμεσως πλην σαφως στρατοκαυλοι και οτι ολοι εσεις εδω περα αγαπατε τον στρατο και σας τη δινει το γεγονος οτι υπαρχουν βολεψακηδες που μπαινουν για την αποκατασταση και μονο και τους αποδοκιμαζετε... Χαλαρωστε λιγο ρε σεις οι ιδανικοι του στρατου... Προσγειωθειτε στην παργματικοτητα για το καλο σας...
Πολυ σωστα τα λεει ο κυριος φυστικης! Εχω την τιμη να καταταχθω και γω στην σμυ ομως δεν αισθανομαι καθολου σιγουρια για το πως ειναι τα πραγματα εκει! Γτ οπως ειπατε δεν γινετε να γουσταρουμε κατι που εχουμε δει μονο σε ταινιες! Χρειαζετε πιεση και προσπαθεια και μακαρι να εχω την ευλογια να ορκιστω τον οκτωμβρη! Λοιπον σε οσους περασαν θα τα πουμε στην σχολη! Και κυριε φυστικη οσες υπηρεσιες θελετε θα κανω!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ετσι μπραβο! Με αυτα τα μυαλα πας μπροστα. Και εσεις που αγαπατε τοσο πολυ τον στρατο θελω να σας δω τις πρωτες 40 μερες... Δεν θελω να σας τρομαξω απλα σας λεω τα πραγματα με το ονομα τους.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Την δευτερα σας περιμενουμε... Περασε ο καιρος... Ετσι θα περασει και για εσας. Και επειδη κανατε κοπο μην τα παρατησετε γιατι θα χασατε ενα χρονο απ τη ζωη σας. Κωστα στειλε μου πμ το επωνυμο σου γιατι ο δικος μου κωστας λεγετε
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Αντωνη ποτε ανακοινωθηκαν τα ονοματα των ασσων μας και δεν το πηρα πρεφα;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Αυτη τη βδομαδα μας τα ειπανε. Συγχαρητηρια σε οσους θα μπουν τη δευτερα. Τα κεφαλια μεσα. Καλη αρχη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες