Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

handballer έγραψε:Πότε βλέπεις Greko_27 να γίνονται τα ψυχοτεχνικά και μετά να περάσουν οι υποψήφιοι από ΑΝΥΕ; Λαμβάνοντας υπόψιν το ότι 9-9 λήγει η προθεσμία των δικαιολογητικών;

Μεσα στο 2012 θα ολοκληρωθει η προκηρυξη των λιμενοφυλακων και δεν ειναι δικια μου προβλεψη αλλα της ΔΠΟΕΚ... Μεχρι τωρα εχουν γινει πολλες αιτησεις... Μην ξεχνας οτι παραλληλα τρεχουν και αλλες προκηρυξεις, αξιωματικων, τεχνικοι αξιωματικοι, οικονομικοι, νομικοι και υπαξιωματικοι...

ΥΓ.1) Εξαρταται και απο το μηχανογραφικο συστημα του ΛΣ...
2) Το σεναριο των εκλογων νομιζω οτι πρεπει να το λαμβανουμε σοβαρα υποψην...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

greko_27 έγραψε:
handballer έγραψε:Πότε βλέπεις Greko_27 να γίνονται τα ψυχοτεχνικά και μετά να περάσουν οι υποψήφιοι από ΑΝΥΕ; Λαμβάνοντας υπόψιν το ότι 9-9 λήγει η προθεσμία των δικαιολογητικών;
Μεσα στο 2012 θα ολοκληρωθει η προκηρυξη των λιμενοφυλακων και δεν ειναι δικια μου προβλεψη αλλα της ΔΠΟΕΚ... Μεχρι τωρα εχουν γινει πολλες αιτησεις... Μην ξεχνας οτι παραλληλα τρεχουν και αλλες προκηρυξεις, αξιωματικων, τεχνικοι αξιωματικοι, οικονομικοι, νομικοι και υπαξιωματικοι... ΥΓ.1) Εξαρταται και απο το μηχανογραφικο συστημα του ΛΣ...2) Το σεναριο των εκλογων νομιζω οτι πρεπει να το λαμβανουμε σοβαρα υποψην...
Πιστεύεις να αργήσει να ''τελειώσει΄΄ δηλαδή τόσο πολύ η προκήρυξη;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

handballer έγραψε:Πιστεύεις να αργήσει να ''τελειώσει΄΄ δηλαδή τόσο πολύ η προκήρυξη;

Μα εχουν ενα σωρο προκηρυξεις να κανουν... Ασε που οι αιτησεις θα ειναι χιλιαδες... Δηλαδη εαν γινουν πχ 5000 για λφ (και λιγες λεω) θα παρει μεγαλο χρονικο διαστημα... Για τον ελεγχο των δικαιολογητικων... Μηχανογραφηση τους, εκδοση αποτελεσματων, εστανσεις, υψομετρηση των 600 πρωτων στην βαθμολογια, ψυχοτεχνικα, υγειονομικα, αθληματα... Ανακοινωση επιτυχοντων-επιλαχοντων... Εεεεεεε σε 1-2 μηνες δεν γινονται αυτα...
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από nikopaok4 »

greko_27 έγραψε:

Μεσα στο 2012 θα ολοκληρωθει η προκηρυξη των λιμενοφυλακων και δεν ειναι δικια μου προβλεψη αλλα της ΔΠΟΕΚ... Μεχρι τωρα εχουν γινει πολλες αιτησεις... Μην ξεχνας οτι παραλληλα τρεχουν και αλλες προκηρυξεις, αξιωματικων, τεχνικοι αξιωματικοι, οικονομικοι, νομικοι και υπαξιωματικοι...

ΥΓ.1) Εξαρταται και απο το μηχανογραφικο συστημα του ΛΣ...
2) Το σεναριο των εκλογων νομιζω οτι πρεπει να το λαμβανουμε σοβαρα υποψην...
στην προκυρηξη λεει παντως οτι οι προσληψεις των νεων λιμενικων θα ειναι στο 2012, εγω υποθετω γυρω στον δεκεμβριο ιανουαριο θα γινει το πρωτο ξεσκαρταρισμα και μετα συνεχιζουμε.

οι εκλογες, αν και ακουγοντε, νομιζω οτι τελικα ειναι σεναριο επιστιμονικης φαντασιας. Ας το ελπισουμε δλδ διαφορετικα εχουμε παγωμα των παντων

ΣΟΦΙΑ

Δημοσίευση από ΣΟΦΙΑ »

Ποτε γινονται οι προκυρηξεις για το λιμενικο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nikopaok4 έγραψε: οι εκλογες, αν και ακουγοντε, νομιζω οτι τελικα ειναι σεναριο επιστιμονικης φαντασιας. Ας το ελπισουμε δλδ διαφορετικα εχουμε παγωμα των παντων

Βαζεις το χερι σου στη φωτια; ΕικόναΟ γιωργακης αφού διέσωσε την ελλαδα από τη χρεωκοπία,Εικόνα θα στραφεί να τακτοποιησει το νέο φορολογικό του Σεπτεμβρίου και τα θέματα της εκπαίδευσης, Μετά θα είναι έτοιμος για τις εκλογές. Τις αποκρατικοποιήσεις θα τις αφήσει για τη ΝΔ. Μακακας ειναι; ΕικόναΗ ΝΔ χωρίς σοβαρή αντιπολίτευση, ήδη του ρίχνει στο κεφάλι 6 μονάδες. Η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε προ ημερών δίνει τα εξής αποτελέσματα;
  • Νέα Δημοκρατία 32,5%
  • ΠΑΣΟΚ 26,5%
  • ΚΚΕ 11,5%
  • ΣΥΡΙΖΑ 9%
  • ΛΑΟΣ 7,5%
  • Οικολόγοι Πράσινοι 3,5%
  • Δημοκρατική Αριστερά 2%
  • Δημοκρατική Συμμαχία 1,5%
  • Λοιπά 6%
Μακαρι να μην γινουν αλλα μαλλον δεν ειναι στο χερι μαςΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΟΦΙΑ έγραψε:Ποτε γινονται οι προκυρηξεις για το λιμενικο;

Κάθε πάσχα μετά το αρνί Εικόνα
lina

Δημοσίευση από lina »

Σημερα πηγα να καταθεσω τα χαρτια μου για δοκ. Υπαξ. Απο τει. Δεν εχω απολ. Λυκειου πανω απο 16 και η υπαλληλος μου ειπε πως δεν μπορω να συμμετεχω. Συγκεκριμενα ανεφερε οτι ολοι πρεπει να εχουν πανω απο 16 απολ. Λυκειου κι ας κανουν απο τει, πανεπιστημιο Κτλ. Ισχυει κατι τετοιο; ...
ελένη

Δημοσίευση από ελένη »

Γειά σας... Θέλω και γω να ρωτήσω σχετικά με το αν γνωριζει κανεις για την επιλογη που εχει η αιτηση σχετικά με το αν έχεις προυπηρεσια σε δημοσιο η ΝΠΔΔ Ή οτα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας πριν την 01-01-2011... Τι εννοεί με αυτό; Εγώ εχω κανει προυπηρεσια μέσω του ΟΑΕΔ σε στρατιωτικό εργοστάσιο οπότε γράφω ναι ή αλλιώς ποιόν να ρωτήσω; Και τέλος την αίτηση θα υπάρχει κάποιος να μου την επικυρώσει εκει στη σχολή η μπα;
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Σημερα πληροφορηθηκα απο γνωστο μου που πηγε να κανει τα χαρτια του οτι πηγε στο λιμεναρχειο 25αρης με την μητερα του. Εν ενεργεια στρατιωτης και μετα απο διενεξη της μητερας του με τον υπευθυνο επειδη δεν εχει απολυθει απο τον στρατο τελικα κατεθεσε τα χαρτια του προσκομιζοντας ενα χαρτι απο την μοναδα του που λεει οτι θα απολυθει σε 2 μηνες και γραφοντας στην αιτηση τον αριθμο της στρατιωτικης ταυτοτητας... Αυτος ειναι βισμα ή θα τον κοψουν στην πορεια; ... Υπαρχει περιπτωση να γινει τετοια λαμογια και να μπει;
dimopoulos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dimopoulos »

Παιδιά για τους δόκιμους υπαξιωματικούς, στην αίτηση, στην κατηγορία (Ε) "Ειδικά θέματα", γνωρίζετε γιατί το ρωτάνε;

Εγώ έχω κάνει μια σύμβαση με ΝΠΔΔ το 2010 (πληρωμή με μπλοκάκι), και λογικά πρεπει να βάλω ΝΑΙ. Θα μου ζητήσουν να τους πάω τη σύμβαση;

Και βασικά δεν έχω καταλάβει το γιατί το ρωτάνε; Θα πάρουμε κάποια έξτρα μόρια;(Δε νομίζω)

Επίσης, τις 2 φωτογραφίες μας τις επικυρώνουν εκεί; Γιατί λέει οτι επικυρώνονται απο την ίδια αρχή που επικύρωσε τις υπεύθυνες δηλώσεις.(εγώ συγκεκριμένα στα ΚΕΠ)
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Κώστας έγραψε:Σημερα πληροφορηθηκα απο γνωστο μου που πηγε να κανει τα χαρτια του οτι πηγε στο λιμεναρχειο 25αρης με την μητερα του. Εν ενεργεια στρατιωτης και μετα απο διενεξη της μητερας του με τον υπευθυνο επειδη δεν εχει απολυθει απο τον στρατο τελικα κατεθεσε τα χαρτια του προσκομιζοντας ενα χαρτι απο την μοναδα του που λεει οτι θα απολυθει σε 2 μηνες και γραφοντας στην αιτηση τον αριθμο της στρατιωτικης ταυτοτητας... Αυτος ειναι βισμα ή θα τον κοψουν στην πορεια; ... Υπαρχει περιπτωση να γινει τετοια λαμογια και να μπει;

το λεει ξεκαθαρα η προκ... πρεπει να εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις μεχρι την τελικη ημερομηνια οπου εχεις δικαιωμα να καταθεσεις τα χαρτια σου... Δεν παιζει ρολο εαν τα δεχτηκε ο αξιωματικος (ουσιαστικα ηθελε να τους ξεφορτωθει) ... Η αιτηση του θα απορριφθει απο την επιτροπη συγκεντρωσεως-ελεγχου των δικαιολογητικων... Εαν δεν τον κοψουν ειναι σοβαρο αδικημα και μπορει να υπαρξουν πιθαρχικες κυρωσεις στην επιτροπη εφ οσον βεβαια καταγγελθει και δεν θαφτει λογω πολιτικου βυσματος.
eldyk305
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από eldyk305 »

Γεια σας. Μήπως ξέρουμε ποτε περιπου θα αναρτηθουν οι πινακες με αυτους που θα κληθουν να δωσουν ψυχοτεχνικα κτλ και πόσος καιρος δίνεται για να προετοιμαστει κανεις για τις αθλητικες δοκιμασιες; Εχω κάνει τα χαρτια μου για υπαξ. Τ. Ε. Κατηγορια (Υ. Γ. Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει γυναικα που θα πεταξει σφαιρα 7,25 στα 4,5 μετρα.) Ευχαριστω
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από nikopaok4 »

eldyk305 έγραψε:Γεια σας. Μήπως ξέρουμε ποτε περιπου θα αναρτηθουν οι πινακες με αυτους που θα κληθουν να δωσουν ψυχοτεχνικα κτλ και πόσος καιρος δίνεται για να προετοιμαστει κανεις για τις αθλητικες δοκιμασιες; Εχω κάνει τα χαρτια μου για υπαξ. Τ. Ε. Κατηγορια (Υ. Γ. Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει γυναικα που θα πεταξει σφαιρα 7,25 στα 4,5 μετρα.) Ευχαριστω
θα επρεπε ηδη να προετιμαζεσε, δε θα αποκτησεις φυσικη κατασταση Μεσα σε 5 μερες.

υ. Γ προπονηση στην σφαιρα πως θα κανουμε ρε γμτ; Που να βρω πραμα που να ζυγιζει 7.5 κιλα ;

eldyk305
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από eldyk305 »

Ευχαριστω αδερφε (παοκι και εγω). Ομως ειναι σιγουρο οτι θα με καλεσουν για αγωνισματα; Αν πχ παρω γυμναστη για προετοιμασια, μπορει να ειναι τσαμπα εξοδα. Και μενα μου φαινεται πολυ δυσκολο αυτο με τη σφαιρα... Ελπιζω να μας δωσουν κανενα μηνα περιθωριο τελικα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες