Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
[;) ]ςιμεων έγραψε: οκ
Γεια σας, μπορει καποιος να μου στειλει με link Το υποδειγμα αιτησης που πρεπει να κανουμε για προσληψη στο λιμενικο σώμα;
- handballer
- Συνταγματάρχης
http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prokiriksi_lf_lselakt.pdftasos1908 έγραψε: Γεια σας, μπορει καποιος να μου στειλει με link Το υποδειγμα αιτησης που πρεπει να κανουμε για προσληψη στο λιμενικο σώμα;
handballer έγραψε:κ εγώ αυτό το κοιτάω τώρα. Εκεί που υπάγεσαι; Εκεί που είσαι γραμμένος;spongebob έγραψε: Στην αιτηση, εκει που λεει δημος υπαγωγης, γραφουμε το δημο που ειναι και το δημοτολογιο μας/μητρωο αρρενων ή εκει που μενουμε τωρα; Σε περιπτωση που εχουμε μετακομισει... Ευχαριστω!
οποιο απο τα 2 παιδια, εγω εβαλα αρρενων και δεν μου ειπαν τιποτα. Τα κοιτανε παρα πολυ πριν παρουν την αιτηση σου.
- handballer
- Συνταγματάρχης
nikosl86 έγραψε:οποιο απο τα 2 παιδια, εγω εβαλα αρρενων και δεν μου ειπαν τιποτα. Τα κοιτανε παρα πολυ πριν παρουν την αιτηση σου.handballer έγραψε:κ εγώ αυτό το κοιτάω τώρα. Εκεί που υπάγεσαι; Εκεί που είσαι γραμμένος;spongebob έγραψε: Στην αιτηση, εκει που λεει δημος υπαγωγης, γραφουμε το δημο που ειναι και το δημοτολογιο μας/μητρωο αρρενων ή εκει που μενουμε τωρα; Σε περιπτωση που εχουμε μετακομισει... Ευχαριστω!

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω, το πιστοποιητικο υπολογιστων χρειαζεται μεταφραση και επικυρωση οπως τα αγγλικα ή το δινουμε οπως ειναι;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Επικύρωση χρειάζεται. Μετάφραση το Ecdl έχει πάνωzisis έγραψε: Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω, το πιστοποιητικο υπολογιστων χρειαζεται μεταφραση και επικυρωση οπως τα αγγλικα ή το δινουμε οπως ειναι;
Εννοεις πως η φωτοτυπια χρειαζεται επικυρωση, ετσι;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Κοίτα εγώ πάρει πριν χρόνια και το είχα επικυρώσει σε δικηγόρο ή συμβολαιογράφο επίσημο αντίγραφο και από εκεί και πέρα έβγαλα φωτουπίες και τα υπόλοιπα νομίζω στο κεπ τα είχα φτιάξει αλλά στα κάνει και ο δικηγόρος.zisis έγραψε: Εννοεις πως η φωτοτυπια χρειαζεται επικυρωση, ετσι;
Αν μπορει καποιος που εχει κανει τα χαρτια του να μας πει τι ακριβως χρειαζεται για το πιστοποιητικο υπολογιστων παρακαλω
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
νομιζω οτι ειναι λιγοτερο και οχι 4,5 βαθμοι.handballer έγραψε:Φυσικά και υπάρχει.4,5 βαθμοί στο κάθε μάτι.ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Πόσο είναι το όριο στην μυωπία; Αν υπάρχει
- handballer
- Συνταγματάρχης
και μένα μου το είπαν. Τώρα που το λες όσο έψαξα δεν το βρήκα κάπου επίσημα. Θα το ψάξω όμως και μέσα στη βδομάδα πιστεύω ίσως το βρω...ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:νομιζω οτι ειναι λιγοτερο και οχι 4,5 βαθμοι.handballer έγραψε:Φυσικά και υπάρχει.4,5 βαθμοί στο κάθε μάτι.ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Πόσο είναι το όριο στην μυωπία; Αν υπάρχει
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Η προκηρυξη αναφερει οτι οι υποψηφιοι πρεπει να εχουν την ιδια σωματικη ικανοτητα με αυτους της σμυν. Οποτε αφου για την Σχολη Μονιμων Υπαξιωματικων Ναυτικου Το ;οριο μυωπιας ειναι 2.5 ,το;τε και για τους λιμενοφυλακες το οριο ειναι 2,5.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες