Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikosl86 »

handballer έγραψε:
nikosl86 έγραψε: Παιδια εκει που γραφει δημος υπαγωγης γραφουμε τον δημο που εχουμε μητρωο αρρενων ε;
Νομίζω πως ναι φίλος.

ευχαριστω φιλε!Εικόνα
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από nikopaok4 »

haunted έγραψε:Το ποιοί πέρασαν ετσι ωστε να ξερουν αν θα πάνε για υψομέτρηση πώς θα το μάθουμε;
θα βγει σχετικη ανακοινωση με τους πινακες και το ποσους θα παρουν

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

nikopaok4 έγραψε:
haunted έγραψε:Το ποιοί πέρασαν ετσι ωστε να ξερουν αν θα πάνε για υψομέτρηση πώς θα το μάθουμε;
θα βγει σχετικη ανακοινωση με τους πινακες και το ποσους θα παρουν

Πιστεύω σύντομα.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 310LELE »

Συγνωμη ισως δεν ειναι το καταληλο μερος για να το γραψω αυτο... Ισως με πειτε ασχετο (δεν με νοιαζει) αλλα θα εκτιμουσα πολυ το να μου απαντησετε στο εξης: Σημερα πηρα 2 προκυρηξεις για το λιμενικο η μια λεει

προκυρηξη διαγωνισμου καταταξης δοκιμων υπαξ. Λιμενικου και η αλλη δοκιμων λιμενοφυλακων.

εγω ειμαι απλα αποφοιτος λυκειου μπορω να κανω και για τις 2; Λεω βλακειες;

θα εκτιμουσα μια απλη απαντηση

ευχαριστω!

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

310LELE έγραψε:Συγνωμη ισως δεν ειναι το καταληλο μερος για να το γραψω αυτο... Ισως με πειτε ασχετο (δεν με νοιαζει) αλλα θα εκτιμουσα πολυ το να μου απαντησετε στο εξης: Σημερα πηρα 2 προκυρηξεις για το λιμενικο η μια λεει

προκυρηξη διαγωνισμου καταταξης δοκιμων υπαξ. Λιμενικου και η αλλη δοκιμων λιμενοφυλακων.

ευχαριστω!

αφου τις πηρες στα χερια σου γιατι δεν τις διαβαζεις;

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikosl86 »

310LELE έγραψε:Συγνωμη ισως δεν ειναι το καταληλο μερος για να το γραψω αυτο... Ισως με πειτε ασχετο (δεν με νοιαζει) αλλα θα εκτιμουσα πολυ το να μου απαντησετε στο εξης: Σημερα πηρα 2 προκυρηξεις για το λιμενικο η μια λεει

ευχαριστω!

ναι μπορεις να κανεις και στις 2 αλλα μονο σε μια υποκατηγορια της καθεμιας.
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Οταν κανουν ολοι τα χαρτια τους θα βγει μια λιστα με ολα τα ατομα που ειναι πληρεις οι αιτησεις τους μαζι με ποια θεση βρισκονται; Και αν ναι θα μπορουμε να μαθαινουμε με καποιο τροπο αν ανεβαινουμε θεσεις και ποσες;

ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vaggelisch έγραψε: Οταν κανουν ολοι τα χαρτια τους θα βγει μια λιστα με ολα τα ατομα που ειναι πληρεις οι αιτησεις τους μαζι με ποια θεση βρισκονται; Και αν ναι θα μπορουμε να μαθαινουμε με καποιο τροπο αν ανεβαινουμε θεσεις και ποσες;

ευχαριστω

Σαν τι τρόπο?
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

vaggelisch έγραψε:Οταν κανουν ολοι τα χαρτια τους θα βγει μια λιστα με ολα τα ατομα που ειναι πληρεις οι αιτησεις τους μαζι με ποια θεση βρισκονται; Και αν ναι θα μπορουμε να μαθαινουμε με καποιο τροπο αν ανεβαινουμε θεσεις και ποσες;

ευχαριστω

πως θα ανεβεις θεσεις ;

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας

nikopaok4 έγραψε:
vaggelisch έγραψε:Οταν κανουν ολοι τα χαρτια τους θα βγει μια λιστα με ολα τα ατομα που ειναι πληρεις οι αιτησεις τους μαζι με ποια θεση βρισκονται; Και αν ναι θα μπορουμε να μαθαινουμε με καποιο τροπο αν ανεβαινουμε θεσεις και ποσες;

ευχαριστω

πως θα ανεβεις θεσεις ;

δλδ θα μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο στην αθηνα για να δουμε αν καποιος εχει κοπει ιετε στα ψυχοτεχνικα ή στα αθλητικα ωστε να δουμε αν Υπαρχει ελπιδα να μας καλεσουν?
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μια ερωτηση γιατι μπερδευτηκα... Στην αιτηση στο σημειο ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Που λεει αν υπαρχει προυπηρεσια πριν την 01-01-2011 Σε δημοσιο ΟΤΑ η ΝΠΔΔ τι εννοει;

εγω ειχα κανει ενα προγραμμα STAGE στο Ειρηνοδικειο το οποιο θεωρειται δημοσιο... Θα βαλω ναι σε αυτο και πρεπει να παρω καποιο χαρτι οτι δουλεψα εκει για 18 μηνες;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vaggelisch έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:

ευχαριστω

πως θα ανεβεις θεσεις ;

δλδ θα μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο στην αθηνα για να δουμε αν καποιος εχει κοπει ιετε στα ψυχοτεχνικα ή στα αθλητικα ωστε να δουμε αν Υπαρχει ελπιδα να μας καλεσουν;
Λες να γίνει αυτό;
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

handballer έγραψε:
vaggelisch έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:
vaggelisch έγραψε:Οταν κανουν ολοι τα χαρτια τους θα βγει μια λιστα με ολα τα ατομα που ειναι πληρεις οι αιτησεις τους μαζι με ποια θεση βρισκονται; Και αν ναι θα μπορουμε να μαθαινουμε με καποιο τροπο Αν ανεβαινουμε θεσεις και ποσες;

ευχαριστω

πως θα ανεβεις θεσεις ;

δλδ θα μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο στην αθηνα για να δουμε αν καποιος εχει κοπει ιετε στα ψυχοτεχνικα ή στα αθλητικα ωστε να δουμε αν Υπαρχει ελπιδα να μας καλεσουν;
Λες να γίνει αυτό;
λογικα θα ανανεωνονται οι καταστασεις...

υ. Γ. Ρε παιδια μεχρι το μεσημερι σας κολαει και εσας τρελα το site ή μονο εμένα;

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Νόμιζα οτι την ανθρωπινη βλακεια την βιωσα πληρως στον Ε. Σ. Τελικα πηρα άλλη μια δοση σημερα που πήγα να καταθέσω τα χαρτία μου για υπαξ.1) υπάρχουν και αρκετοί υποψήφιοι που πήγαν χωρίς να έχουν τα στοιχειώδη μαζί τους, ο άλλος δεν είχε φέρει καν φωτοτυπια της ταυτότητας ΕΛΕΟΣ

2) καταλαβαίνω Ότι δεν είναι συνιθισμένοι στο να παραλαμβανουν εγγραφα και ιστοριες, αλλά να μην μπορουν να καταλάβουν τα στοιχειώδη και να μπερδευονται με τα ποιο απλά ! Παιδια τρομαξα, πραγματικα. Τους πηγα βεβαιωση απο τη σχολη για τους υπολογιστες και ελεγχαν 40' αν ειναι ακριβες φωτοαντιγραφο αν ειναι αναλυτικη η βαθμολογια και γενικα παίζαμε με τις λέξεις απιστευτα πραματα. Χαίρομαι μονο που πήγα απο τους πρώτους και τελειώσα νωρις αφου δεν είχε καθολου κόσμο. Για τους άλλους ΥΠΟΜΟΝΗ

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Γιατι δεν πηγες το ecdl για να τελειωνεις;Αφου δεν ξερουν τη δουλεια τους οι ανθρωποι... Οταν τοσα χρονια προσλαμβανουν οποιον δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Χωρις να κοιτουν τις πραγματικες αναγκες του σωματος. Τελικα Ο αξιωματικος Που συνταξε την προκηρυξη πρεπει να ειναι κουκουρουκου ο ανθρωπος... Υπαρχουν παντου ασαφειες... Και λαθη...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες